Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | July 3, 2012

Spontan utgång

Efter SPAt igår så blev det en väldigt spontan utgång. Visste inte alls att vi skulle dra ut så ja, ni som kommenterat att jag var underklädd, jag vet. Gick i svarta jeans, svart topp, grå jacka/kavaj och Converse på det. Men vad fasen. Hellre att jag går ut underklädd och har roligt än att inte ha roligt alls! 🙂

Vi var på Hannas hotellrum innan vi drog till Utekompaniet. Vi satt där någon timma innan vi drog till Åsas studio och spelade in några låtar. Kvällen med tjejerna blev inte så jättesen, lite efter midnatt eftersom alla skulle upp tidigt. Dock gick ju inte förbindelser hem, därför kom jag hem så sent…

Men vi hade en otroligt rolig kväll och vi har redan planerat in nästa! 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “Spontan utgång”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har mailat dig, kolla din mail 🙂

  Reply
 • bor hanna i stockholm nu eller? var bor hennes barn?

  Reply
 • Du var hur fin som helst, bry dig inte, så länge man själv trivs och é det spontant så é det, så länge man har kul!
  Ha det fortsatt underbart tillsammans du och Marcelo!!!!!!

  Reply
 • Bry dig inte om gnällspikarna, du var fin som du var igår. Oftast blir de spontana utgångarna de roligaste. Första gången jag var ute med min ungdomskärlek hade jag långärmad tröja med polo, Lyle & Scott lammullströja samt långkallingar under byxorna. Varmt var det och roligt hade vi, vad gör man inte för kärleken. Till saken hör att jag hade stått ute när det var svinkallt i flera timmar, därav klädseln.

  Reply
 • Respekterar du inte Marcelo? Du som säger att man måste respektera och ha tilliten i ett förhållande. Om jag ska vara ärlig mot dig så tycker jag inte att du är värd Marcelo! För du verkar göra precis sim du vill. Så mycket bilder han har lagt upp på dig i sin blogg och skrivit om dig, man märker hur mycket han Älskar dig! Marcelo får ta mycket skit på sin blogg i sina kommentarer. Du vill att alla ska tycka bra om dig. Du lägger bara bilder på dig eller ditt smink eller din outfit. Älskar man sin kille så vill man finnas där för honom och vissa sin kärlek och det gör man genom att skriva gott om honom. Så va nu ärlig och skriv hur kärleken är mellan er. Skriv från hjärtat! Hoppas på svar!

  Reply
 • svar till R-M: detta är inte bigbrother längre. Utan en helt vanlig blogg. klart hon älskar marcelo fortfarande! hon får blogg om vad hon vill. sluta snoka och va inte så nyfiken! ALLT handlar faktiskt inte om paret ”Anncelo” utan även om två individer annica och marcelo. Bara för att hon ägnar mycket tid till skönhet och bloggar mycket om det så ‘rexpekterar’ hon ju fortfarande MArcelo såkalrtr? snälla nån..

  Och att du säger: ”Älskar man sin kille så vill man finnas där för honom och vissa sin kärlek och det gör man genom att skriva gott om honom”

  Ursäkta språket men vad fasiken ved du? Hon visar det på annat sätt i verkliga livet och inte utöven en blogg. Shit att ni nyfikna jävlar ska komma med så mycket onödigt skit.. Haha nästan komiskt enligt mig!

  kram kram på dig Annica! du är bäst! 😉

  Reply
 • är dina läppar äkta? eller har du fyllt dem?

  Reply
 • KUL!!! Skitbra att du hä’nger med Hanna. Det är en ÄKTA tjej precis som du. Fortsätt akta dig för kaninkokerskan Jennifer, hon är så falsk att det är äckligt. PUSS

  Reply
 • Jag älskar dig och din blogg!!! 😀 Läs gärna min och va snäll att kommentera så gör du mig skit glad! <3

  Reply