Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:42 | June 24, 2012

God kväll!

Hej på er!

Här kommer ett sent inlägg från en väldigt utvilad tjej! Jag har suttit med bilderna och filmerna från gårdagen och det tar evigheter att ladda upp. Kanske ska göra som Marcelo och kika efter en ny dator, Mac eller Apple? 😉

Imorgon gäller att kliva upp i tid. Ska iväg på lite ärenden som rör arbete. Efter det 13:30 går jag och Marcelo och fixar våra fötter, vi ska på härlig fiskpedikyr. 😀


25 kommentarer



25 kommentarer om “God kväll!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej annica jag har gjort en fanvideo till dig vart kan jag skicka den? och sen så vill jag bara att du ska veta att mac och apple är samma sak jag har en macbook pro och jag är jättenöjd med den kram josefin 13 <3

  Reply
 • ville bara säga att Mac och Apple är samma sak 😉

  Reply
 • Jag vet, det var ett skämt! 🙂

  Reply
 • Haha, mac eller apple! Du är för söt Annica 🙂

  Reply
 • mac eller apple?! Hahah du är en sån bonnejävel som leker märkestokig sthlmtjej, mac o apple=DET ÄR SAMMA SAK! Idiot, välkommen till 2012

  Reply
 • MEN DAAAAAH!
  Tydligen fattar du inte ironin i det hela! Du har tydligen inte sett videoinlägget jag och Marcelo gjorde. Ta reda på fakta innan du snackar massa skit!!!

  Reply
 • Mac & Apple är samma sak =) söt du är!

  Reply
 • Jag vet, det var ett skämt.

  Reply
 • Hej Annica , är det sant att du är gravid ? Isåfall varför dricker du ?
  PS. Du är bara för underbar 🙂

  Reply
 • Nej jag är inte gravid.

  Reply
 • Mac eller Apple menar hon som ett internskämt då hon och marcelo snackade om det, står i hans blogg!

  Reply
 • Haha folk är så sköna… De som inte läser din blogg ordentligt borde inte få kommentera? 😀 kommer ihåg detta från ett videoinlägg med dig och Marcelo 😀 förstå ironin folk

  Reply
 • Ancelo bloggen nere?Fler har mailat mig och sagt samma

  Reply
 • Nej då.
  annicaomarcelo.blogg.se

  Reply
 • Ja köp du en Mac eller Apple 🙂

  Reply
 • Det var ett skämt som inte många förstog…

  Reply
 • Lägg av.

  Reply
 • Kika gärna in på min blogg jag startade för en månad sedan. Den har redan växt till en av de populäraste och största bloggarna på vimedbarn.se

  / Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

  Reply
 • Hejsan 🙂
  Du kan möjligen inte slänga in en länk till Hanna J´s blogg? Har förstått att hon har en men hittar inte den 🙁
  Jag läser både din, marcelos o Rodneys blogg, bara Hannas som saknas nu 😉
  Ha en underbar dag!
  Mvh Peggy

  Reply
 • HAHAHAHAHAH SJÄTTE BILDEN 😐

  Reply
 • Man blir verkligen illamående när man ser en del inlägg på din blogg..jag har nog lagt in en del i ren frustration över att du är så naiv men inget som toppar något av det jag läser här utan hyfsat skarpa pekpinnar..ta ett råd Annica i all välmening..nöj er med att leka förlovade VÄLDIGT länge istället för att göra något dumt och då tänker jag främst på barn.Jag säger det absolut inte för att hoppa på dig utan jag menar det uppriktigt och då tänker jag först och främst på Marcelo..jag tror redan du vet att det är på grund av Jenniferbilden alla hatinlägg på din sida startade..tänk för guds skull på att din familj förmodligen läser era bloggar..försök att sätta dig in i hur det måste kännas för dom som älskar och bryr sig om dig att se hur Marcelo beter sig,självklart blir dom oroliga för dig det måste du fatta.Dom slutar inte att vara föräldrar eller syster bara för att det kanske inte alltid är lugna gatan..ta ansvar nu och tänk på alla runt om er och försök få Marcelo att tänka lite längre än vad näsan räcker..pekpinnarna härifrån är därmed slut för du har fått så det räcker och blir över här ser jag och självklart hoppas jag att dom totalt motbjudande folken upphör att trackas..sköt om sig…

  Reply
 • Hanna J:s blogg finns på :
  http://www.finest.se/hanna
  Nu har du alla som du frågat efter 🙂

  Reply
 • Hej Annica !

  Vems är hunden som är med på en bild ?

  Reply
 • En granne till Marcelo

  Reply
 • Okej !

  Reply