Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:10 | June 15, 2012

Rapunzel of Sweden

Länge, länge har jag suktat efter ett långt hårsvall, men varje gång jag gått till frisören har dom klippt av mig allt.

Och när jag var inne i Big Brotherhuset hade jag lite längre men otroligt slitet hår, så det klipptes av en vecka innan finalen. Då bestämde jag mig för att skaffa extentions när jag kom ut.

Och eftersom jag hört så mycket bra om rapunzelofsweden.se så valde jag att klicka hem hår därifrån igår. Och fasen vilken bra service. Jag fick hem det till Marcelo, imorse. Så nu sitter jag här med två Clip on set med färgerna #10 och #12 i 50 cm.
#12 är mest lik min hårfärg (bilden längst ner) men använder jag färgbomben #713 från Revlon kan jag använda #10.

Så i eftermiddag ska jag sätta in håret och då ska ni få se resultatet. Håll utkit! 😀


20 kommentarer20 kommentarer om “Rapunzel of Sweden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kostade det? haha vill oxå ha! 😀

  Reply
 • Du och Marcelo är så fina tillsammans, först trodde jag inte att det skulle hålla när man kollade er på tv, men vad glad jag blir att det funkar för er. Mitt förhållande var precis som ert, haha så känner igen mig lite vad du gick igenom, får även höra att jag är lik dig av många. Kul! För du ser sjukt bra ut, fortsätt vara den du är. Du är bäst!

  Reply
 • Vad kostade det och hur vet man vilken färg som passar bäst? 🙂
  Hälsa Marcelo! Kramis!

  Reply
 • OJ! dom skickade snabbt! 😛

  Reply
 • Hur mycket kostade det? 🙂

  Reply
 • Hej söta Annika! Jag jobbar på salong hårklippet( odenplan) som
  Frisör- make-up artist, du är jätte välkommen. Tips&råd 😉
  Puss&kram

  Reply
 • gillar bäst normala människor och inte tillgjorda.

  Reply
 • Oohh det kommer bli jättefint! Jag har själv planerat att skaffa clip-on från rapunzel men inte vetat vilken färg, men vi har typ samma färg så då borde 10 funka för mig med 🙂

  Reply
 • Du är inte så naturlig som jag trodde om jag ska vara ärlig , förstorat läpparna, ska använda löshår, använder dyra produkter för att se bra ut ? Finns tjejer så är jätte vackra som är naturliga dem behöver inte spendera så himla mycket pengar för att se bra ut 🙂 du är fin men trodde du va speciell och naturligt fin men du är i Raden av alla stureplan tjejer haha. Btw: tror di dina läsare är rika eller dem är mellan 14-17 allihoppa subbors tipsa mindre dyra proukter! Hoppas du får en bra dag,

  Reply
 • vad kostade löshåret?:)

  Reply
 • Vilken skola/skolor gick du på när du var mindre? 🙂

  Reply
 • Vilken skola/skolor gick du på när du var mindre? 🙂

  Reply
 • Anonym tala för dig själv. Jag har läst många kommentarer från tjejer på 25 och uppåt, även från medelålders kvinnor 😉 Annica må ha restyalne i läpparna men det syns inte, det ser faktiskt naturligt ut på henne och det brukar det inte göra. Hon har så mycket egen skönhet att hon absolut inte liknar tex Kissie som i grunden är vad man kallar "ful" och sen har tillsatt hår, smink, bröst, läppar osv.

  Reply
 • Förresten Annica det räcker att klippa håret en gång om året. Lyssna inte på att frisörerna propsar på var 6:e vecka, de vill ha sin månadslön. Skippar du bara färgning, tupering, spray som gör håret stelt osv blir det inte slitet även om man inte klipper det.

  Reply
 • Om det är som någon skriver att du fått grejer/betalt av dem för att skriva om dem måste du TYDLIGT redovisa detta, att inlägget är reklam eller i samarbete med dem. Annars räknas det som smygreklam, vilket är olagligt enligt Marknadsföringslagen och kommer bli väldigt dyrt för dig med pengar till Skatteverket om du blir anmäld. En liten varning i all välmening, många ”nya” bloggare gör tyvärr detta misstag och åker på stora summor som skall betalas…

  Reply
 • Haha knappt sponsrat inlägg

  Reply
 • Rapunzelofsweden har jätte bra hår. Bara man vårdar det. Har ett själv och det funkar jätte bra, fast jag har långt hår,hehe^^
  Ska bli kul att se resultatet.:)
  Kram!<3

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag undrar vilken hårfärg du hade innan du har denna färgen nu?
  Eller är det din naturliga?
  Din hårfärg är verkligen jättefin vill ha samma 🙂
  Btw; du va min favorit i bb huset.
  Skulle inte du och Marcelo kunna ta er ner till Malmö ? 😀

  Reply
 • ååh vill också ha!!

  Reply
 • vill själv ha hår som når lite över rumpan.. hehe.. men det går inte! har försökt att inte slita på det genom att inte färga, låta håret självtorka, använda inpackning osv.. men det växer inte! vet du något tips och ifall du inte vet, hur mkt kostade det att köpa löshåret.. puss o kram! <3 älskar att du bloggar! 😀

  Reply