Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | June 15, 2012

Min favoritrengöring!

Jag tänkte tipsa er om min absoluta favoritrengöring. Den är från Md Formulations.

Det här är ingen vanlig rengöring som bara tar bort smuts och makeup från ansiktet. Nej den här arbetar med AHA-syra som gör att den tränger ner i alla dina tre hudlager och rensar huden på djupet. Det den också gör är att den återställer PH-balansen och exfolierar bor döda hudceller som ligger i ansiktet. Den tar även bort makeup.

Det som händer när man använder denna rengöring är att den städar ur huden från grunden. Och när du då använder denna kan det dyka upp en eller annan finne som skulle komma upp förr eller senare, det kan bryta ut lite grann helt enkelt. Och eftersom du har tre hudlager och en cellförnyelse är på ca 28 dagar kan detta pågå under ca tre månader. Det behöver inte hända, men det kan. På min poppade det upp någon enstaka men efter den här tremånadersperioden så var det över.

Såhär använder du rengöringen:
Du applicerar ca en  10-kronas storlek i torrt ansikte med torra fingrar. Låter den sitta på i ca 5 minuter, under tiden du borstar tänderna till exempel. Sen masserar du upp den med blöta fingrar innan du sköljer av den.
Viktigt! Inget ansiktsvatten till denna. Smörj in ansiktet som vanligt sedan!

Denna produkt kan du köpa på Parelle Cosmetics i Östersund, det var där jag arbetade förut. Dom har den servicen att dom skickar ut varor. 063-516700

Pris 395:-


21 kommentarer21 kommentarer om “Min favoritrengöring!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den använder jag också, den är skitbra! 🙂

  Reply
 • Får du maaasssvis med pengar för såna här inlägg eller? 😉 Kul för dig isf, om grejorna faktiskt är bra 😀

  Reply
 • hej annica! ja undrar om du kan lägga ut dagens outfits, vart du köpt de o så. skulle vara jätte kul! kramar 🙂

  Reply
 • Åh, ska försöka hitta en sådan – behövs definitivt!

  Reply
 • Jag är verkligen ditt och Marcelos STÖRSTA fan! För några dagar sen träffade jag Camilla och fick ta bild men skulle jättegärna, verkligen jättegärna vilja träffa dig och Marcelo!
  föressten vad bra att du ger tips om produkter osv.!
  Sockerpussar!
  P.S: Älskar stilen på din blogg och texten och allt 😉 :*

  Reply
 • Vore kul med fler inlägg om hudvård som du använder, även vadu använder till denna återfuktning o.s.v Skulle inte du visa upp vad du hade köpt från chanel och från Parelle? Skulle betyda guld, Grymma skönhetstips för övrigt.. Go girl!

  Reply
 • morgon och kväll? vilken kräm ska man använda till och scrub ? tispa gärna om vilken. sökte och fanns juh en massa med det märket.

  Reply
 • Ja jag vill också veta vad man ska använda för dag/nattkräm till.Duger Apotekets vanliga ansiktkräm(den som är fukt)? Så man använder denna och en vanlig hudkräm och det är det enda man behöver??

  Reply
 • Jag kör på dermalogica nu 🙂

  Reply
 • Vad kan man smörja in huden med då efteråt? Tacksam för något tips!

  Reply
 • Bra inlägg! Mer sånt!

  Reply
 • Hej!

  Skulle du kunna inkludera vilken hudtyp varje produkt passar bäst för också?

  Reply
 • Hej Hej.
  Jag undrar om du kan tipsa en bra ansikts kräm som man kan ha efter denna rengöringen.
  Själv har jag jätte problem med min hy och behöver bra tips på bra produkter.
  Jag vet inte vad jag har för slags hy. Är jätte svårt.

  Tack för svar.
  Med Vänliga Hälsningar Rebecka

  Reply
 • vilket sammanträffande, jag köpte precis den häromdagen 🙂 den verkar ju grym och du har ju superfin hy så är väldigt nöjd med mitt köp 😉

  Reply
 • Hej Annica.

  Var på en ansiktsbehandling för 2 veckor sedan och blev rekommenderad just dess produkter. Vilket jag köpte. Men, hon rekommendera maria åberg ansiktsvatten också som jag köpte! Varför tycker du inte att man ska använda ansiktsvatten?

  Reply
 • Ganska dyr va`?

  Reply
 • hur länge räcker en tub ungefär? 🙂

  Reply
 • Hej alla ni som undrar över MD. Eftersom Annica inte svarar så ska jag försöka bidra med det jag kan om MD. MD får bara säljas av utbildad personal. Har du ett Åhléns modell lite större så brukar de ha den. Jag använder deras egen dagkräm Moisture defens. Har den både dag och natt. Passar även "combination skin". Använder ibland även Bare Minerals Combination skin. Nu på sommaren använder jag den med solskydd SPF 20. MD och Bare Minerals hudprodukter passar bra ihop.Att man inte använder ansiktsvatten efter tvätten beror på att då förtar du effekten av tvättkrämen. Jag brukar även använda MD:s continuous renewal serum efter tvätt och före dagkrämen. Det ska visst finnas en scrub också men den vet jag inget om. Lycka till och hoppas någon blev klokare. (Glöm inte att låta tvätt-krämen sitta i 5 min innan du försiktigt sköljer/masserar med vaten)

  Reply
 • […] börjar med att rengöra hela ansiktet med Md Formulations rengöring. Såhär används den. Efter rengöringen lägger jag en ögoncreme från Decléor som är fuktgivande. Därefter […]

  Reply
 • Hej Annica!
  Vill bara tipsa om att du kan köpa två-pack av denna rengöringen på beautybay.com
  Det är fri frakt också, toppen! 🙂 Beställde idag, ska bli spännande att prova den! Tack för tipset!

  http://www.beautybay.com/skincare/mdformulations/g/mdfacialcleanser/

  Reply
 • Hej….
  Billigare att beställa fr Beutybay.com, 230:- och ingen frakt!
  De har även bare minerals till mkt bra priser! Handlar alltid därifrån ;)))

  Reply