Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | June 11, 2012

Morgonpromenad till affären

Imorse blev det en promenad upp till Hemköp då tjejprylar var tvungen att inhandlas.

Imorse ringde jag en hel del samtal och allt löser sig så bra just nu. Allting går, bara man vill! 🙂

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Morgonpromenad till affären”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Annica! Kan inte du ha ett skönhetsinlägg där du visar hur du sminkar dig, vilka produkter du använder osv?? =) Sen vill jag verkligen veta vilken BUS-produkt du använder, mycket snyggt! 🙂

  Reply
 • hej
  Vill gärna få svar på lite frågor om skönhets produkter maila mig gärna om du har tid [email protected]

  Reply
 • Ååh hatar mens haha, har också mens nu 😛

  VINN USA-BIKINI!
  Nu har alla mina Shimo-läsare chansen att vinna den suuuperpopulära USA-bikinin!

  Hur snygg är jag på en skala 1-10? 😉

  Dagens fråga: Håriga armhålor på tjejer – okej eller inte?

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • Var med i min "blog of the Week" tävling! 😀 Din blogg har stor chans att vinna så fin den är! 😀
  http://tigerbrand.blogg.se/2012/june/blog-of-the-week.html#comment

  Reply
 • ANNICA ! HOPPAS DU LÄSER DETTA. FINNS EN TJEJ SOM PÅSTÅR SIG HAFT EN SEXUELL RELATION TILL DIG UNDER DIN TID MED FREDRIK. FINNS SANNING I DETTA BÖR DU INFORMERA MARCELO OM DETTA SÅ DET INTE SKAPAR MER TRASSEL. KRAM

  Reply
 • Annica! Updatera lite oftare snälla.. Och skriv gärna litt mer i varje inlägg

  Reply
 • Det var ingen tjej dom sade att hon hade haft sex med Annica utan det var en kommentar på bbanica som sade dig ha bilder på detta. Och varför skulle det finnas sådana.
  Det här blir bara värre och värre med dom dom säger sig inte gilla Annica.
  Kan ni lägga av nu.

  Reply
 • bbannica.blogg.se är min nya favoritblogg här…en sida för folk med åsikter, bara för man tycker olika betyder det inte hata, fast det gäller tydligen inte här vad jag förstått! Lycka till med allt annica… ;-))
  Hoppas att du och marcelo får det bra, men kan inte hjälpa att jag tycker synd om F och hur du hanterat detta efter din utgång från huset…ditt val ditt liv …dont hate you but dont like your way you treat people in your path of "succes" big difference! Take care 🙂

  Reply
 • Kan du inte visa hur du sminkar dog, tutorial eller liknande? Jag läser själv till stylist/make up-artist och sminkar andra varje dag, men fet är också kul att se hur andra gör sina sminkningar. Alla har så olika sätt 🙂

  Reply
 • Det var sjukt kul att prata med er på telefon idag! Hör jätte gärna av er ifall ni är i stockholm på fredag:D

  /Wilma, Filippa, Helena & Alice.

  Reply
 • Det var sjukt kul att prata med er på telefon idag! Hör jätte gärna av er ifall ni är i stockholm på fredag:D

  /Wilma, Filippa, Helena & Alice.

  Reply
 • Hej mejla gärna om du vill ge bort något av dina klädersplag till mig kanske mejla [email protected]<3<3

  Reply
 • Heej, jag ville bara säga min åsikt om dig .
  okej du är helt underbar, jag har fölt dej på big brother hela tiden..och det var du och marcelo som gjorde big brother spänande. och du är min idol min önskan är att träffa dig du värkar så snäll som du är . Jag vet att man inte kan vara perfekt men enligt mig är du det ! och när du grät i big brother när allt det där med marcelo hände osv..jag kan lova dig jag grät meren dig du betyder så obeskrivligt mycket. Och jag önskar dig och marcelo al lycka i framtiden för ni båda är underbara ! och ta aldrig åt er dumma kommentarer för det som är bakom kommentarerna är bara avensjuka. puss och kram amanda älskar er ! <3

  PS: SKREV PÅ MIN IPHONE KAN HÄNDA STAV FEL .

  Reply
 • Heej, jag ville bara säga min åsikt om dig .
  okej du är helt underbar, jag har fölt dej på big brother hela tiden..och det var du och marcelo som gjorde big brother spänande. och du är min idol min önskan är att träffa dig du värkar så snäll som du är . Jag vet att man inte kan vara perfekt men enligt mig är du det ! och när du grät i big brother när allt det där med marcelo hände osv..jag kan lova dig jag grät meren dig du betyder så obeskrivligt mycket. Och jag önskar dig och marcelo al lycka i framtiden för ni båda är underbara ! och ta aldrig åt er dumma kommentarer för det som är bakom kommentarerna är bara avensjuka. puss och kram amanda älskar er ! <3

  PS: SKREV PÅ MIN IPHONE KAN HÄNDA STAV FEL .

  Reply
 • Fin blogg du har. Ville bara påpeka att du o Marcelo är ett utav det sötaste paret jag sett. Kram.

  Reply
 • Inget morgonmys för Anncelo idag, eller kör ni på som i huset?

  Reply
 • Men åhh…har lilla fjörtisen fått mensen.Ja då måste man ju i ren fjortisanda lägga upp en bild på sina nyinköpta tamponger.

  Reply
 • hej, det skulle vara sjukt kul om du kunde fixa ett video inlägg när du sminkar dig, och vad du använder för produkter. Det skulle vart as nice, puss!<3

  Reply