Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:50 | June 11, 2012

Dagens detalj!

Vita naglar.

Jag tycker att det är superfräscht med vita naglar. För några år sedan hade Chanel det på sin visning, då blev jag fast! 🙂

Jag lackade med Nfu. Oh #01.


44 kommentarer44 kommentarer om “Dagens detalj!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • X:et ditt har kvaddat med hojen…. Men de kanske inte rör dig nått?

  Reply
 • X:et ditt har kvaddat med hojen…. Men de kanske inte rör dig nått?

  Reply
 • Skit fint … när lämnar du ut din email ??? <3 <3 PUSS …

  Reply
 • Ösd: Vad har du med det å göra? Lägg dig inte i hennes liv

  Reply
 • Ja det är jätte snyggt med vita naglar. Och det gör sig jätte bra tillsammans med din tatuering . Jag har flera tatueringar men ingen i vitt, skall göra en nästa gång

  Med vänlig hälsning, Elin Sörensen. .

  Reply
 • Ser bra ut,

  Reply
 • Ja väldigt snyggt blev det! Och där ser man ju din snygga tatuering, snyggt tillsammans!
  Kram sofia

  Reply
 • Synd att se hur du accepterar vad din pojkvän gör mot dig bakom din rygg. du är så jävla blåögd att du inte märker något! Han hade rätt kul på Finalfesten BB med andra tjejer, precis bakom din rygg!!

  Reply
 • Hj Annica! Vad roligt att se att du och Marcelo kilar stadigt än, ni är så söta tillsammans:-) jag har en önskan, att du ska visa hur du sminkar dig, hur du gör och vad du använder dig av för grejer. Tycker alltid du ser så fräsch ut:-) extra fin var du på finalen! 😉 vore kul med lite tips och råd! Ha det så bra och lycka till med allt! /Caroline från Norrbotten!

  Reply
 • hoppas du haft en bra start på veckan! 🙂

  Reply
 • Kan inte du göra en smink video? Där du noga visa hur du gör, vad du använder för produkter och sånt? Skulle varit väldigt uppskattat!

  btw: annica du är grym! ♥♥

  Reply
 • Vad använder du för kamera ? 😀

  Reply
 • Ösd: tycker knappast hennes ex lr hans familj gjort sig förtjänt av hennes omtanke.. Och hur vet du att hon inte bryr sig?? Hon kanske har koll på läget men behöver väl knappast dela varenda min av sitt liv med andra.

  Reply
 • Duu! Haha va fint 🙂
  Men du.. jag behöver något färglatt till en fest på lördag, har du något tips? Jag är verkligen inte rädd att explodera i färger 😀

  Reply
 • Kan inte du visa hur du sminkar dig? 😀

  Reply
 • Jättefint var det..
  Hoppas du får en bra dag!!
  skulle gär na vilja ha lite mer tips om vad du tycker är snygg och så 🙂

  Reply
 • Annica…dags att uppdatera om vart du bor osv. Din info på bloggens startsida känns GAMMAL !!

  Reply
 • Jätte fint!
  Passar dig riktigt fint.

  Hur har dagen gått annars?, allt bra md dig ? :]

  Reply
 • Håller Caroline!
  Snälla gå genom din makeup! Även om du ej hinner göra en video så vore de grymt kul med en genom gång av vad du använder till dag o kväll när de gäller makeup!!

  Kram

  Reply
 • Renée: Förtjänar inte hans familj hennes omtanke? Och inte han heller? Så du tror inte att om det skulle hända Fredde något eller hans familj, den familj hon alltså varit en del av dom senaste sju åren, skulle bry sig om det hände något? Visserligen är det ju lite drygt tre månader sen hon träffade dom men jag tror inte att man lämnar ett liv så lätt.. Och jag tror definitivt att hon bryr sig.

  Reply
 • Skit snyggt 😀 <3

  Reply
 • Hejj jag tyckte du skulle vinna big brother du äger jag e ditt största fan skulle va kul om du kollade min blogg o kommenterade. o om du har skype lägg till mejj de skulle va min högsta önskan!!!! på skype hter jag ninni.lemvig . lägg till mejj <3 :* älskar dejj. puss skulle kunna skriva ett as långt brev vrrf du e min favo…. men de orkar la du inte så bye

  Reply
 • Annika!
  Hanna R har berättat på sin sida att hon och Lars är tillsammans!!!Kul! Vad säger du om det?Dina bästa kompisar från huset.Glad för din o Marcellos skull är jag stå på er det gör ni så bra.

  Reply
 • Snyggt!

  Reply
 • Tänkte bara säga att jag hejade på dig i BB, du var min favorit!
  Kram

  Reply
 • Jättefint

  Reply
 • As snyggt med vita naglar och nu såg man din tatuering bättre också, jättefin blev den! 🙂

  Reply
 • Hej, tänkte bara säga att varje gång jag går in på din blogg kommer det upp två rutor om att jag ska skriva in användarnamn och lösenord till två bloggar vid namn thisisannica och awannabe…vet inte om du kan göra något åt det men nu vet du.

  Jättefin tatuering! Puss

  Reply
 • Hallå eller 🙂 Ville kika in & önska dig en fortsatt trevlig dag!

  Reply
 • SNYGGT!
  Ha en bra dag! ♥

  Reply
 • Kan inte du göra video där du sminkar dig med ögonskugga kajal mascara ja allt sånt du andvänder. Tex din sminkning du hade när du kom ut från BB du va super fin!!!!! Önskar dig och Marcelo lycka i livet! Kram

  Reply
 • Jag ber dig att än en gång tänka på att ringa till din familj och reda ut saker. Jag har fått agera jourhavande stöd för hela din familj under din tid i huset där du levt loppan och varit otrogen.

  Din syster vill inte ens reda ut saker med dig längre.

  Gör det. Ring dem innan det är för sent. Och du, gå hem och red ut saker med Fredrik nu, så att du kan gå tillbaka till ditt liv. Det här är ingenting för dig. Vi vet det allihopa hemma i ösd.

  Har du tur kanske Fredrik förlåter dig, och tar dig tillbaka.

  Reply
 • Ojojoj vad folk håller på..! :-/

  Reply
 • Gud älskar din tatuering den är super snygg! <3

  Reply
 • SNÄLLA, KAN NI SLUTA KOMMENTERA OM ANNICAS EX PÅ VARJE INLÄGG? JAG TROR HON HAR FÖRSTÅTT OCH JAG TROR HON TÄNKER OCH BRYR SIG MYCKET MER ÄN VAD NI GÖR, NI SOM INTE ENS VET HUR ALLT LIGGER TILL. DET FINNS EN GRÄNS, HÅLL KÄFTEN, OCH OM NI INTE GILLAR LÄGET ELLER INTE GILLAR ANNICA ALLS, LÄS INTE BLOGGEN. UNDVIK ATT KOMMENTERA, DET ÄR BARA ONÖDIGT!

  Reply
 • Ösd: Snälla läs de jag skrivit innan du skriver…
  Jag skrev att jag tycker inte de förtjänar det. Hålla på o skriva massa skit o starta massa hatbloggar osv. Säger inte att vara otrogen är rätt men de får ju Annica o han lösa själva.
  Du antydde hon inte skulle bry sig.. Jag skrev hur vet du att hon INTE gör de?? Du vet väl inte om hon kontaktat dom lr ej… Eller???

  Reply
 • Vad jag än skulle göra skulle min syster ALDRIG vända mig ryggen… Annicas stora stöd kanske är just Marcelo han har funnits där för henne när det varit lättare för honom att gå han har tröstat henne när han sårat henne.. Han stannade när många försökte få honom att lämna Annica pga hennes tidigare liv.. Ni som kallar er vänner till familjen sviker henne och hänger ut henne gång på gång ni är inte värda hennes tid..

  Reply
 • Håller me, såå snyggt!

  VINN USA-BIKINI!
  Nu har alla mina Shimo-läsare chansen att vinna den suuuperpopulära USA-bikinin!

  Hur snygg är jag på en skala 1-10? 😉

  Dagens fråga: Håriga armhålor på tjejer – okej eller inte?

  Min recension på Estrellas varma mackor chips!

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • NI ÄR IDIOTER ANCELO FANS.Om en ille kvaddar med en hoj så tycker ni i princip att han förtjänade det?annica borde inte bara skämmas över sig själv utan även över hennes fans!Ni är elaka!Och att Elle dissat Annicas familj borde Annica inte gilla.L Järnkrok,du är nog inte så smart "Lägg er inte i hennes privatliv" VAD är dt DU och alla dina ancelovänner sysslar med då?Ni håller ju för fan koll på varje steg det tar!

  Reply
 • Snyggt!

  Reply
 • Hmmm har faktiskt inte användt vitt, men ska nog prova det 🙂 Jag köpte däremot ljus lila förra veckan, har inte gillat lila förut, men jag såg Whitney port ha ljus lila shorts för ett tag sedan, sen dess har jag fastnat för ljus lila, och varför inte prova ett ljus lila nagelack, ett tips till dig 🙂

  Reply
 • Annica, du är en sån vacker tjej, söt och har en riktig fin personlighet. Det du har gjort mot fredrik har ingen med att göra förutom du och fredrik. Du ska inte ens behöva förklara dig för folk! Det är helt normalt att man tappar känslor för någon,

  Och ni andra som säger att annica har gjort si och så och skämt ut fredrik på tv. ANNICA SA HELA TIDEN ATT HON VAR SINGEL. Det var ni tittare som satt och tog upp hans namn, då blev allt stort. Hon sa hela tiden jag är singel, för att inte visa tittarna att hon sårat honom. Det är ni som framstått honom som sårad, det är ni som tog upp hans namn. JAG hade aldrig vetat om jag inte hade sett det på skvallerbloggen eller något sådant. Ni har absolut inget med saken att göra, lägg ner. Ni är så patetiska!

  Ingen av er vet vad dom gått igenom. Hur gamla är ni egentligen? Speciellt den personen som driver skvallerbloggen, ingen vett i huvudet. Hur orkar man ägna sin tid åt en människa man ogillar eller vill något ont? Gå förfan vidare. Annica kan ta tag i sina problem själv, ni andra har ingen aning om vad som händer och inte händer. Väx upp, på riktigt. Skäms för era kommentarer om vad annica borde göra och inte göra, ni tror ni känner en människa som ni ser på tv. Usch säger jag bara. Skärpning.

  Reply
 • Har du gjort en branding? Urläckert iallafall 🙂

  Reply
 • Till ÖSD Sluta lägg ut massa lögner för att få sympati av annica. Hon har gått vidare i livet. Och hon kommer inte att ta tillbaka Fredrik. Han är ett X och förblir ett X

  Reply