Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | June 11, 2012

Brun utan sol

Äntligen! Här kommer det som ni väntat på, mina egna skönhetstips. Det är ju det som min blogg kommer att handla om, det jag absolut älskar mest, skönhet i alla dess former! (Kommer att läggas upp mån- fre kl. 12.00).

Första tipset kommer vara något som vi alla blekfisar vill åt, brun utan sol. BUS som jag även kallar det.

Den BUS som jag älskar mest är Faux tan från BareMinerals. Den ger en mörkbrun färg direkt, du ser vart du missat och hur du applicerat den. Det bästa är också att det inte stinker som vissa gör, den här doftar härlig mandelkubb. Den sitter väldigt bra och torkar fort! Du får en synbar bränna direkt!

Priset på den är ca 390:-

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Brun utan sol”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här