Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:06 | June 10, 2012

Ute på äventyr!

I jakten på mat…

 


27 kommentarer27 kommentarer om “Ute på äventyr!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har en fråga, bor du med marcelo nu , eller e du bara och "hälsar" på .
  Åkte du direkt till honom efter big brother, eller har du varit hemma hos familj/vänner än?

  Ps. vill fortfarande ha leopard tunikan/blusen , förlåt jag tjattar så mkt, men ingen annan gör det och jag vill verkligen ha den 😀 hihhi

  Reply
 • Jag vill verkligen ha en mjuks tröja vilken som helst och skulle betyda grymt mycket för mig och skulle typ ända mitt liv! Puss [email protected]

  Reply
 • Fyfan vad ni käkar hela tiden, du har gjort Marcelo tjock o ful. Han va snyggare innan

  Reply
 • Blää, är du på real? jävla nolla haha

  Reply
 • du e så fin plizzzzzzzzzzz hör av dig till min email det skulle betyda assss mycket jag skulle svimma om jag fick ett plagg o herreguddddddd vad glad jag blir bara jag tänker på att jag får något plagg välj ett åt mig som du vill ge bort till mig<333333333333333333
  min email: [email protected] .
  I LOVE YOU THE MOST OF ALL 4 EVER AND EVER
  DITT O MACARENAS STÖRSTA FAN EVER<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

  Reply
 • du e så fin plizzzzzzzzzzz hör av dig till min email det skulle betyda assss mycket jag skulle svimma om jag fick ett plagg o herreguddddddd vad glad jag blir bara jag tänker på att jag får något plagg välj ett åt mig som du vill ge bort till mig<333333333333333333
  min email: [email protected] .
  I LOVE YOU THE MOST OF ALL 4 EVER AND EVER
  DITT O MACARENAS STÖRSTA FAN EVER<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

  Reply
 • Hej Annica ! Älskar verkligen dig och Marcelo och hejade verkligen på dig och han i big brother!
  Och jag vill så gärna träffa dig!

  Reply
 • Hej Annica ! Älskar verkligen dig och Marcelo och hejade verkligen på dig och han i big brother!
  Och jag vill så gärna träffa dig!

  Reply
 • Hej, jag skulle vela ha dina gråa mjukis byxer du hade på dej inne i Big brother huset. 🙂
  http://www.sv4nberg.bloggplatsen.se
  Skickar du via posten`? bor i Norrbotten….! KRAMAR

  Reply
 • Hora. Hoppas din andra pojkvän i östersund slår ihjäl dig.

  Reply
 • Hej Annica! Du har Sjukt snygg hy och skulle vilja veta lite om vad du använder för produkter för att få en så fin hy som du har!
  Skulle vara kul om du gjorde ett blogg inlägg där du skriver om ansikts, hår och smink produkter du änvänder!! ++ andra tips
  Du ÄR BÄST TJEJEN /// Amanda från Helsingborg !:)

  Reply
 • Annicá du är grym snygg, vad anväder du till din hud den är så himla fint och inga finnar :O?

  Reply
 • Till dej … (2012-06-10 @ 00:52:24)
  Asså säga vad man vill, men va fan vad osmakligt att skriva som du gör.. Hora är väl ett jävla platt och visset ord. Obetydelsefullt och säger egentligen mer om den som yttrat sej det!
  Och detta med anonymitet.. Skärpning! Det är fan så mycket coolare att stå för vem man är om man nu vill bita någon i arslet!
  Tack för mej! 😉

  Reply
 • Hej! Annica, som så många så vill även jag veta om ditt smink. Älskar den ögonskuggan du har dagtid (den bruna) vad är de för någon?
  Sedan de övriga du använder vad är det ? =) du är så fin. Vore så kul om du kunde göra ett inlägg med vad du änvänder 🙂

  Kram
  Renée

  Reply
 • du är dålig på att svara på frågorna folk ställer här på bloggen .
  lycka till med marcelo , hoppas han är go mot dig =)

  Reply
 • Hej hej Jag skulle jätte gärna vilja ha dina svarta leggings med mönster på sidorna och din blåa skjorta/blus eller din svarta kavaj snälla skriv tillbaka mailadress [email protected] snälla skriv tillbaka kram kram / Emma

  Reply
 • Shit vilka hemska kommentarer vissa lägger upp, vem är du som ska döma andra, vet ju ingenting om bruden och vad hon har gjort innan, spelar ingen roll om hon har haft kille innan bb eller inte det är hennes liv och beslut. Om du inte gillar henne gå inte in här då, har ni så tråkigt liv. Och nej jag är inte nån besatt 14 åring 20+ och blir så trött på människors nedvärderande sätt mot andra. Kör ditt race Annica jag tycker du gör helt rätt, följ ditt hjärta oavsett vad andra tycker går det åt helvete så har man ialla fall testat o får plocka upp spillrorna då. Önskar dig all lycka i framtiden och hoppas på dig o Marcelo

  Reply
 • sjukt trött på alla fjortisar och småbarn som tycker ni är så gulliga! ja visst ni är skitsöta, både du och marcelo är skitsnygga och det menar jag! ni har säkert goda sidor båda två och passar ihop osv, MEN, det som inte småbarnen förstår är detta med kvinnoförnedring och självvärde, som du annica verkar sakna rätt totalt! vi alla som sett BB vare sig 24-7 eller en timme om dagen har sett hur marcelo behandlat dej och tro mej, jag vet hur det känns att bli manipulerad och så orättvist behandlad som du har blivit och jag förstår din frustration över att vara så förtvivlat kär även fast du vet innerst inne att du blir orättvist behandlad! jag och många andra vill nog bara att du ska förstå att det inte kommer funka, du kommer bli så bränd, en gång otrogen alltid otrogen.
  och sen tycker jag till alla er som skriver fula saker som "hora" "hatar" osv, det är så omoget. Man kan uttrycka sin åsikt på ett mer moget sätt, då blir man säkerligen oxå mer uppmärksammad. Lycka till annica, jag hoppas du ser bakom " din rosa fluffdröm" och inser att alla vill ditt eget bästa!!

  Reply
 • Hej Annica! Skulle betyda allt för mig om jag kunde få nå kläder som du inte vill ha kvar, vad som helst det spelar ingen roll, men gärna en tjock/myströja, kram på dig! Hör av dig till [email protected] eller ring 0730699144, det skulle betyda så himla mycket för mig! <3

  Reply
 • Till Lina: Kommentaren precis över dig här skrev precis att hon var 20+ och jag har sett många uppmuntrande kommentarer här från tjejer mellan 20 och 50!!! Om det är något som visar på omognad och begränsad livserfarenhet så är det att vara dömande. Jag känner till problematiken kring partnervåld kan man säga och därför skuldbelägger inte jag Annica, jag vet bättre än så. När du gör det förstör du också för alla ANDRA unga tjejer som lever i psykisk och fysisk misshandel. Sprider du attityden att de får "skylla sig själva" och är "korkade och svaga" bidrar du till att de skuldbelägger sig själva, skäms för mycket för att prata med familj och vänner och söka hjälp.

  Till Annica: Vad fina drag du har! Du har väl modellat innan? Tycker du ska ta upp det igen, du har ett helt otroligt fint ansikte. Kram från en 27årig tjej

  Reply
 • Ni är så fina tillsammans! jag skulle jättegärna vilja ha ditt blå linne med typ svart någonting. Den tröjan är suuuper snyygg! Jag är ett stort fan av dig skylle betyda så mycket att ha ett av dina plagg! Vad som, kontakta miiiig!!! 🙂

  Reply
 • Jag som skrivit till dig på Facebook ochhär på bloggen innan. Skulle vilja ha de slåa linnet du ofta hade inne i huset till tights. Den här gången lämnade jag även mailadress så du kan kontakta mig. Skulle bli super glad om jag fick de verkligen!! Puss på dig Annica <3

  Reply
 • Fattar inte varför inte mejladressen kom med men här är den igen iaf, [email protected] 🙂

  Reply
 • Fina du! <33333

  Reply
 • Idag börjar jag med en ny kategori: "I love pink…" 😉 Dagens är I love pink… Eyebrows!

  Dagens tips om hur ni kan SPARA MERA – SHOPPA MERA!

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • När kommer mail adressen man kan skicka till?<3

  Reply
 • HEJ ANNICA JAG VET INTE OM DET E FÖRSENT MEN OM DU HAR NÅGOT PLAGG KVAR SOM DU VILL GE BORT SÅ TAR JAG DET GÄRNA SKULLE BLI SÅÅ SJUKT LYCKLIGGG PUSS PUSS JOSEFIN EKLUND

  Reply