Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:53 | June 10, 2012

Toppar listorna!

Det här tycker jag är superkul!!

Titta vad stor min blogg har blivit. Inte nog med det, Marcelos är också jättepoppis! 😀

 

Annica – Utsidan räknas, insidan avgör.

Marcelo -Why so serious

Bloggen om oss -Annica Englund & Marcelo Peña

 

 


65 kommentarer65 kommentarer om “Toppar listorna!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är bäst annica!! du är världens finaste tjej och det är så roligt att få höra att du är lycklig och har det bra med söta marcelo! han e ju så fin som tar hand om dig =) hoppas du visar o säger till honom att du uppskattar det o allt annat fint han gör!

  Reply
 • Sjukt fin blogg!

  Reply
 • får fasen hjärtinfarkt varje gång du skriver om vår blogg! haha
  men det är riktigt kul att det går så bra för era bloggar och även vår!

  anncelo is going big! <3

  Reply
 • kräktes i min mun du är så ego att du skiter i vems känslor du trampar på bara du blir känd…marcello hade så jäkla rätt i när ni gjorde radio och han dedikerade låten golddigger…sanningen svider antar jag …önskar du hade förstått att man behöver inte trampa på lik för att nå framgång…stackars din lillasyster som har dig som förebild…usch!! Stackars fredrik som inte får ett avslut utan att du släpar med marcelo "hem"…usch, usch, usch!!! Du är en förbannad fegis som inte står sitt kast(ännu en lögn från din mun) ..till och med martin från förra året försökte tala om för dig att du kunde gjort allt detta utan att trampa på folk…ditt egenkära tal i huset fick mig att må illa…så jäkla glad att hanna vann och inte du…hon är allt det du inte är…en underbar empatisk person…hoppas du får allt du önskar annica!!!!

  Reply
 • Haters,ni har inget liv om ni hatar henne så mycket så vafan gör ni inne på hennes blogg? Ni ger ju henne bara mer besökare,haha!! Annica,lyssna inte på dem du är så jädrans grym!!

  Reply
 • Orka att ni ''haters'' lägger ner tid att gå in på hennes blogg om ni hatar henne så mycket som ni påstår,så något fel måste de va i skallen på er. Annica stå på dig och skit i dem för du är värd så mycket bättre!! Finaste

  Reply
 • bry dig inte om ''haters'' dom har inget bättre för sig,no lifers. Du är as ball Annica!! Fin som fan är du också så jag antar att det luktar avundsjuka hos hatarna

  Reply
 • GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA! GO ANNICA!

  U ROCK BABE!

  Reply
 • Annica är du så jävla grym haha tacka dina ''haters'' över att dom ger dig mer besökare och skit i dem för dom är inte ens värda att slösa tid på

  Reply
 • Din mobbad hater. 1 va en fkng människa som står för de du skriver o skriv ditt namn. 2 du vet fan nt hur fredrik tänker eller vad som har hänt. jag trlr på annica såklart men egentligen vet bara annica o fredrik. så hållkäften och sluta bry dig om allt människor skriver om. Vem e martin du ska säga t.o.n martin (inget illa mot martin, skön kille) men tänk för innan du öppnar din mun eller skriver ngt. ansträng nt dig för att trycka ner andra ansträng dg på att skita i andra du nt känner som annica. Va nt så fkng negativ. shiiiit snorungar överallt!

  Reply
 • ursäkta stavning e bara så fkng irriterad på töntar som ens lägger tid på ngt de nt vet ett skit om

  Reply
 • Tycker att det är gött att du tar med dig honom upp, du kan behöva lite positivt stöd där. Ni verkar ha det grymt tillsammans!
  🙂

  Reply
 • Lyd deras(fanatiska fansen och egot annica) råd låt oss låta denna blogg själv dö ut hon är inte värd det, hon har så uppblåst ego, ungefär som rosing som låg sig till framgång men mår jättedåligt över det idag! Gör hellre roddans blogg stor…eller varför inte jennifer..widerstedt är större än du redan…klockrent när hon spotta i din glass och du egoisten åt allt själv….in your face…alla deras bloggadresser hittar ni på bbelva …finns en annan bra blogg där fredrik slipper hennes ego som heter bbannica.blogg.se…lycka till annica hoppas du får allt du förtjänar varken mer eller mindre….du kommer aldrig nå sara och martins nivå…eller hannas…dem har hjärta och hjärna och klass!

  Reply
 • bbannica.blogg.se jättebra blogg

  Reply
 • ANNICA KOMMER PISSA PÅ SINA ANCELO FANS PRECIS SOM HON PISSAT PÅ HELA SIN FAMILJ

  Reply
 • alltså inte för vara glädjedödare men du vet när man klickar på din blogg så kommer nån sak upp sen klickar man bort den så ett besök från mig på bloggen blir 2 i och med det…

  Reply
 • vad jencelo säger … så har hon rätt.. hon accepterar oss inte på sin facebook för hon vill försöka se bra ut .. då hon 1 har massa bilder 2 det kommer spammas lite hat från vissa.. och det vill hon undvika.. bara det att hon inte har åkt hem till östtersund är ett bevis… på det.

  Reply
 • "Haters make me famous".Vet du vad skillnaden är Annica?Kissie och Hanna w har inte varit så genuint egenfördande att de dissat sin familj på det vis du gjort,de skulle nog inte heller såra en kille de delat 7 år ihop med i TV som du gjort.Du är hatad PÅ RIKTIGT.Kissie är bara hatad pga åsikter..DU är HATAD på RIKTIGT.Fruktansvärt taktlöst att dra med marcelo hem till Östersund,han kommer ju kanske råka illa ut?Ska han få lida för din dumhet?Att du ens säger att hatare gör dig känd antyder att det var värt att offra din familj,hund och nära vänner och även ditt ex Fredrik.Du är dessutom hatad av de flesta kändisarna så hoppas inte på för mkt stöd…a

  Reply
 • Hoppas du får smaka din egen medecin! Så klockrent ditt inlägg etolog! En bra blogg där man får lov att säga vad man vill utan att bli censurerad av hysteriska fans är bbannica.blogg lycka till och hoppas du får allt du förtjänar! Sista gången jag går in här!

  Reply
 • Du är bäst ANNICA!!

  Reply
 • Gud va alla ska hata… varför lägger ni er ens i?? Annica är typ världens finaste tjej och Marcelo är typ världens underbaraste kille! Visst har båda gjort misstag, men i krig och kärlek är allt tillåtet!!! Ni dömmer två människor utan att ens ha träffat dom…

  Båda föll för varandra och det är inget man kan göra något åt, de älskar verkligen varandra annars hade de inte gjort som de gjort.
  Hoppas bara att det håller mellan dom nu, så att inte allt varit förgäves så mycket som dom kämpat och gått igenom.. men jag tror på dom!!!

  Reply
 • hejja annica!

  Reply
 • Njut så länge det varar din egoistiska wannabe!! Snart är du glömd och det enda folk kommer att minnas är hur jävligt du var mot ditt såkallade ex och hur du sålde dig själv för framgång! Du är en riktigt motbjudande person som inte ens kan stå upp för det du gjort och reda ut dina egna problem själv utan måste ta hjälp av Marcelo. Du gjorde ner hela din familj i radio och påstod att du hade klarat dig själv sen du var fjorton?! Att utnyttja andra och leva på dem och låta dem lösa ens problem är inte att klara sig själv!!! Du har gjort dig beroende av Marcelo och klarar inte av att åka buss själv! Skärp dig för fan!!!!!!!!

  Reply
 • Njut så länge de varar. Just nu har du besökare pga av att det var så mycket frågor kring dej och ditt liv när du lämnade huset. I vinter är du glömd. Du och Marcello har ingen som helst framtid ihop. Du kommer kväva honom med din svartsjuka! OCH, varför dra med Marcello upp till Östersund? Ingen i din familj vill väl träffa honom ändå. Både din bror och din vän sa att han inte var någe bra. Sanningen är att ni förtjänar varandra! Dessutom, till alla som tror att vi "hatets" är avundsjuka eller olyckliga? Inte för fem öre!!! Skulle inte byta liv med Annica om jag så blev hotad med döden! Så misslyckad och patetiskt att det inte är sant!

  Reply
 • Awesome! You go girl, big brother is tha shit!

  Reply
 • så himla söt du är!!

  Reply
 • SNÄLLA NI. DEN ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT NI SITTER OCH KLAGAR PÅ ANNICA ÄR FÖR ATT HON "HADE" POJKVÄN INNAN HON KLEV IN I HUSET OCH VAR "OTROGEN" MOT HONOM. ATT KALLA HENNE TJOCK? FUL? FALSK FÖR DET? DET ÄR BARA PATETISKT OCH BEVISAR HUR HJÄRNTVÄTTADE NI ÄR. NI KÄNNER INTE DENNA TJEJ INNERST INNE, NI VET INTE HUR DET LÅG TILL FRÅN GRUND OCH BOTTEN OCH NI VET INTE HELA HISTORIAN. SLUTA LEK OCH TRO ATT NI VET NÅGOT! DET FINNS FLER SOM VARIT OTROGNA I BB, DET FINNS FLER SOM HAR GJORT DETTA. ATT SITTA OCH SKRIVA SÅNA KOMMENTARER FÅR MIG ATT BLI RIKTIGT IRRITERAD PÅ HUR FOLK VERKLIGEN TÄNKER. OM MARCELO INTE VILLE VARA MED ANNICA, SÅ SKULLE HAN INTE!!! PUNKT SLUT.

  SLUTA MED ERA KOMMENTARER OM ANNICA BARA FÖR ATT HON GJORT SOM HON GJORT, DET LIGGER MER I GRUND OCH BOTTEN SOM NI TRÖGA MÄNNISKOR INTE FÖRSTÅR. OCH NEJ JAG ÄR INTE EN VÄN TILL MARCELO ELLER ANNICA, ÄR BARA TRÖTT PÅ ATT SITTA OCH LÄSA HATKOMMENTARER HELA TIDEN. NI VET INTE MYCKET, NI KÄNNER INTE DOM, OCH OM DOM NU HAR GJORT FEL I ERA ÖGON OCH ÄR "FALSKA" I ERA ÖGON SÅ KLICKA INTE IN ER PÅ BLOGGJÄVELN. DET SOM HÄNT HAR HÄNT, ERA SMUTS KOMMENTARER ÄR BARA ONÖDIGA. DET RÄCKER NU. HERREGUD, FOLK SOM HÅLLER PÅ SÅHÄR MÅR INTE BRA MED SIG SJÄLVA. ÄR NI BARN ELLER? ATT TRO ATT MAN KAN DÖMA FÖR ATT MAN SETT ETT PROGRAM ÄR SJUKT, INGEN VET HELA SANNINGEN SOM SAGT, SÅ VAR BARA TYSTA OCH LÅT DOM VARA MED VARANDRA OM DOM NU VILL. AVUNDSJUKA KALLAR JAG DETTA. USCH!!!!!

  MARCELO OCH ANNICA, NI ÄR SÖTA TILLSAMMANS. DET GÄLLER ATT KÄMPA OCH BEVISA FÖR FOLKET ATT DOM HAR FEL. LÄGG DET FÖRFLUTNA GLÖMT, BÖRJA OM PÅ NYTT. TA HAND OM VARANDRA OCH RESPEKTERA VARANDRA. LYCKA TILL!

  OCH EN SISTA SAK, DET SOM HÄNT MELLAN FREDRIK OCH ANNICA HAR INTE NÅGON MED ATT GÖRA. HON SKA INTE ENS BEHÖVA SITTA OCH FÖRKLARA SIG FÖR FOLK, DET ÄR HENNES PRIVATLIV. NI HAR INGET MED DET ATT GÖRA OCH ATT HON SKA SITTA OCH FÖRKLARA FÖR ER LÄSARE/TITTARE VAD SOM HÄNT ÄR BARA ONÖDIGT. SLÄPP DET.

  Reply
 • Gratulerar till det 😉

  Reply
 • Hm..läste precis de andra kommentarerna…oj vad hatad man kan bli…jösses…haha jag har inte ens en susning om vem du är och bryr mig inte så mkt heller…ville bara gratulera till hög statistik, det är vad varje bloggare vill ha ju =)

  Reply
 • Haha knäppa människor det finns. Varför tar du inte bort lösenordsrutan? Kram 🙂

  Reply
 • Seriöst vad är det för fel på folk nu mera!?
  Lägg ner & tjafsa..
  Jag tycker att det är kul att läsa bloggar därav läser jag en hel del bloggar men även om jag tycker att nåt är skit så skulle jag INTE sänka mig till eran nivå och kommentera som fjårtisar!!!!

  Lycka till Annica & Marcelo, helt rätt att Marcelo följer med dig hem 🙂

  Reply
 • Heej, hoppas allting är bra med dej, kul med listan <3 kram

  Reply
 • Hej annica!! du borde gå in och kolla på jennifers blogg, smygbilder på henne och marcelo.

  Reply
 • hej lust att vinna ett par snygga korsörhängen? anmäl dig då till min fototävling med jätte enkla regler http://annamarialarssson.blogg.se/2012/june/tavling.html

  Reply
 • annica du e så sjukt vacker !

  Reply
 • Jag förstår inte hur du kan vara tillsammans med honom, efter att ha sett detta klipp: http://www.dailymotion.com/video/xr91vw_marcelo-jennifer-cheating_shortfilms

  så förstår jag verkligen inte… du frågar liksom: Kan jag lita på att du inte kysser jennifer? Och han säger ja, jag lovar också har de gjort det 5 min innan.

  Nej du får göra som du vill ofc, men jag blir så himla upprörd

  Reply
 • Är det bara för mig, eller är det för flera som det kommer upp att bloggen är lösenordsskyddad?

  Reply
 • jennie: får man inte göra misstag på fyllan eller? Alla förtjänar en andra chans, man ska inte bli dömd som person för nått som hände EN kväll.

  Reply
 • Klicka in på våran blogg! en blogg om olika relationer som ni kommer få ta del av. Ni kommer också kunna ställa frågor till oss om det är något ni länga har undrat över.

  Reply
 • Härligt att se att det går bra för er! =)

  Reply
 • hoppas du får en bra måndag och en toppen start på denna vecka 🙂

  Reply
 • Du äger!!!

  Reply
 • är din mamma Malou von Sivers? du är ju skit lik henne

  Reply
 • smart att ta med han till ösd. jag bor själv där och vet hur alla kommer reagera på honom. och de du sa på bb-finalen, att alla är stolta över dig här hemma? bullshit.

  Reply
 • Alltså jag vet inte var den lista kommer ifrån att du är nr one YEAH RIGHT!! Check this out
  HÄR ÄR DOM RIKTIGA MEST LÄSTA BLOGGAR

  http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/TopLists?tl=1

  Reply
 • Tack Frida…tror ju mer på dig än mytomanen!

  Reply
 • Men Gud vad vissa gnäller på Annica. Det finns ju en blogg för er som inte gillar henne. På den här bloggen vill vi inte ha er.
  Så hej då
  Vi får ju inte vara på bbannica.se så varför skall ni vara här och förstöra.

  Älskar dej Annica hoppas ni får det bra på er resa till Östersund.
  Kram

  Med vänlig hälsning, Elin Sörensen

  Reply
 • Frida: Listan kommer från blogg.se!

  Reply
 • Tyckte väl att något inte stämde. Tack Frida!!!!!!! 🙂

  Reply
 • Snart kommer den "andra sanningen" fram elin, precis som du säger om du håller dig från den andra bloggen så håller vi ifrån oss din mytoälskarinnas med nöje!

  Reply
 • Du är äcklig och falsk och egoistisk
  Bete dig som den ålder du är istället! Barnunge
  Du är så ful och tjock också

  Reply
 • YOU GOOOO GIRL!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Haha shit vilka kommentarer du fått.. Kan störa mig så på fegisar som måste vara anonyma för att säga sin åsikt. Kul för dig att du hamnat där oavsett hur varför eller skit samma. 🙂 Man får väl glädjas med sina medmänniskor!

  Reply
 • Allt kallas bara avundsjuka.. Det är Annicas liv och hon gör som hon själv vill.. Jag tror inte hon kommer lyssna speciellt mycket på er som skriver massa skit! Skulle ni våga säga allt det här om ni stod face till face? Ni vågar ju inte ens skriva ut era riktiga namn när ni kommenterar! Jag tror på dig och Marcelo!

  Reply
 • VINN USA-BIKINI!
  Nu har alla mina Shimo-läsare chansen att vinna den suuuperpopulära USA-bikinin!

  Hur snygg är jag på en skala 1-10? 😉

  Dagens fråga: Håriga armhålor på tjejer – okej eller inte?

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • Följer du Pretty little liars-serien? Älskar du den, eller så kanske du aldrig hört talas om den? Kika in i alla fall! Det är skräckblandad förtjusning med inslag av mode, intriger, kärlek och drama! Jättebra, och helt klart värt att ge en chans!
  Jag gör bloglovinbyten! 🙂

  Reply
 • Annica, har du pratat med din fästman Fredrik än? Kanske kan du be om ursäkt för hur du:

  – Sårat honom med att vara otrogen med Sveriges mest hatade pajas
  – Ljugit om honom så att han fått sina ägodelar sönderslagna

  Sen kan du ringa till din familj och både förklara dig och be om ursäkt för allt du förorsakat dem. Allt lidande de fått stå ut med, p.g.a. dig.

  Jag hoppas för din skull att du reder upp ditt liv, men jag tänker inte ha några större förhoppningar. Du var ju redan ett struligt barn som liten.

  MVH/ En vän till både familjen och Fredrik.

  PS. Vore du smart skulle du reda ut allt innan det är för sent. Din syster ringde mig så sent som igår och grät över allting du gjort mot dem. Jag tänker inte berätta mer här i din blogg, för det är privat. Men jag tänker säga det här: Du ska inte tro att du är välkommen i mitt hem nåt mer! DS.

  Reply
 • Jag tror inte man är mkt till vän om man skriver massa skit här till Annica.. Hon har väl pratat med vissa i sin familj redan.. det var ju faktiskt exet och hans mamma som hängde ut sig själva när dem kontakta media.. Exet skrev själv brev till BB elva innan det visste ingen vem han var.

  Reply
 • Vilka är KÄNDISARNA som hatar Annica som någon skrev här över … Du måste skoja finns ingen som bryr sig.. Bland dem finns det många som separerat och varit otrogna och allt vad ni beskyller Annica för.. Hon o exet hade varit tillsammans länge visst men man kan träffa någon ny jag är glad att dem inte hade barn iallafall

  Reply
 • SNÄLLA NI. DEN ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT NI SITTER OCH KLAGAR PÅ ANNICA ÄR FÖR ATT HON "HADE" POJKVÄN INNAN HON KLEV IN I HUSET OCH VAR "OTROGEN" MOT HONOM. ATT KALLA HENNE TJOCK? FUL? FALSK FÖR DET? DET ÄR BARA PATETISKT OCH BEVISAR HUR HJÄRNTVÄTTADE NI ÄR. NI KÄNNER INTE DENNA TJEJ INNERST INNE, NI VET INTE HUR DET LÅG TILL FRÅN GRUND OCH BOTTEN OCH NI VET INTE HELA HISTORIAN. SLUTA LEK OCH TRO ATT NI VET NÅGOT! DET FINNS FLER SOM VARIT OTROGNA I BB, DET FINNS FLER SOM HAR GJORT DETTA. ATT SITTA OCH SKRIVA SÅNA KOMMENTARER FÅR MIG ATT BLI RIKTIGT IRRITERAD PÅ HUR FOLK VERKLIGEN TÄNKER. OM MARCELO INTE VILLE VARA MED ANNICA, SÅ SKULLE HAN INTE!!! PUNKT SLUT.

  SLUTA MED ERA KOMMENTARER OM ANNICA BARA FÖR ATT HON GJORT SOM HON GJORT, DET LIGGER MER I GRUND OCH BOTTEN SOM NI TRÖGA MÄNNISKOR INTE FÖRSTÅR. OCH NEJ JAG ÄR INTE EN VÄN TILL MARCELO ELLER ANNICA, ÄR BARA TRÖTT PÅ ATT SITTA OCH LÄSA HATKOMMENTARER HELA TIDEN. NI VET INTE MYCKET, NI KÄNNER INTE DOM, OCH OM DOM NU HAR GJORT FEL I ERA ÖGON OCH ÄR "FALSKA" I ERA ÖGON SÅ KLICKA INTE IN ER PÅ BLOGGJÄVELN. DET SOM HÄNT HAR HÄNT, ERA SMUTS KOMMENTARER ÄR BARA ONÖDIGA. DET RÄCKER NU. HERREGUD, FOLK SOM HÅLLER PÅ SÅHÄR MÅR INTE BRA MED SIG SJÄLVA. ÄR NI BARN ELLER? ATT TRO ATT MAN KAN DÖMA FÖR ATT MAN SETT ETT PROGRAM ÄR SJUKT, INGEN VET HELA SANNINGEN SOM SAGT, SÅ VAR BARA TYSTA OCH LÅT DOM VARA MED VARANDRA OM DOM NU VILL. AVUNDSJUKA KALLAR JAG DETTA. USCH!!!!!

  MARCELO OCH ANNICA, NI ÄR SÖTA TILLSAMMANS. DET GÄLLER ATT KÄMPA OCH BEVISA FÖR FOLKET ATT DOM HAR FEL. LÄGG DET FÖRFLUTNA GLÖMT, BÖRJA OM PÅ NYTT. TA HAND OM VARANDRA OCH RESPEKTERA VARANDRA. LYCKA TILL!

  OCH EN SISTA SAK, DET SOM HÄNT MELLAN FREDRIK OCH ANNICA HAR INTE NÅGON MED ATT GÖRA. HON SKA INTE ENS BEHÖVA SITTA OCH FÖRKLARA SIG FÖR FOLK, DET ÄR HENNES PRIVATLIV. NI HAR INGET MED DET ATT GÖRA OCH ATT HON SKA SITTA OCH FÖRKLARA FÖR ER LÄSARE/TITTARE VAD SOM HÄNT ÄR BARA ONÖDIGT. SLÄPP DET.

  Reply
 • Grattis 🙂

  Reply
 • Hehe, kul att du gjorde "reklam" för min blogg på mest aktiva :3

  Reply
 • Jättefin blogg 🙂
  Fattar inte hur folk kan jävlas, de har inget liv..
  Kom själv med på aktiva listan för första gången idag, känns jätteroligt 😀

  Reply
 • Jättefin blogg 🙂
  Fattar inte hur folk kan jävlas, de har inget liv..
  Kom själv med på aktiva listan för första gången idag, känns jätteroligt 😀

  Reply
 • qodsrboojdbt, xknhvzmoco

  Reply