Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:10 | June 10, 2012

Min lördag

Dagen drar mot sitt slut och den har vart så skön!

Vi har softat hemma hos Macapellas äldsta syster Patricia med hennes familj. Kikat på Danmark- Hollandmatchen, ätit middag och faktiskt skrivit ett handskrivet fanbrev. Det var en liten flicka som kontaktat Patricia om våra autografer och självklart ställer vi upp på det! 🙂

Morgondagen kommer jag sitta en hel del vid Internet. Ska svara på lite företagsmail, förbereda bloggen inför nästa vecka (då den sätter igång riktigt, GAAAH) och kvällen bjuder på Rix FMfestival. Ses vi där!?

Fått lite frågor också angående min topp jag hade på mig idag. Den är från T. Hilfiger, 699:-.

 


59 kommentarer59 kommentarer om “Min lördag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • sätta igång bloggen på riktigt? tycker du e super duktig redan 😀
  massa inlägg som hoppar upp hela tiden hihi

  ps. förlåt ska sluta tjatta MEN, vill fotfarande ha din leopard tunika/blus som du hade första veckorna i big brother 😉 heheh

  Reply
 • Hej ! 🙂 förlåt om jag tjatar men skulle jätte jätte jätte gärna vilja ha finalklänningen, den blåa blusen du hade när du gick in i huset eller den svarta stickade tröjan du hade när du och Marcelo förlovade er! Vill helst ha finalklänningen.. Skull kunna ge vad som helst för den! Älskar verkligen den! Asså åhhh! Mitt liv skulle bli perfekt om jag kunde få den! 😮 snälla snälla hör av dig till mig! Antingen på Facebook eller email.. Min Facebook är Linnea wiregård och email ser du ju 😀 kram ha det bäst! JAG SKULLE GE VAD SOM HELST FÖR KLÄNNINGEN!

  Reply
 • Självklart ses vi på rix fm! Kram sandra

  Reply
 • När du gick in i huset hade du en blå, ganska lång, blus utan ärmar. Den vart jag galen i! Skulle vara helt underbart om du ville ge bort den 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Läser din o marcelos bloggar flera gånger om dagen… så kul o se er utanför huset=)hoppas allt e bra med dig=) kram

  Reply
 • Kommer du svara på frågorna från anncelo-bloggen

  Reply
 • Snälla söta rara Annica jag skulle jätte gjärna vilja ha ett enda klädes plagg av dig det skulle betyda mycket för mig för att du är min förebild och det skulle vara helt underbart att få ärva kläder från dig
  min email: [email protected] .
  I LOVE YOU THE MOST DITT O MARCELOS STÖRSTA FAN 4 EVER PUSSSSSSSSSSSS<333333333333333333333333333333333333333333333333333333

  Reply
 • Snälla söta rara Annica jag skulle jätte gjärna vilja ha ett enda klädes plagg av dig det skulle betyda mycket för mig för att du är min förebild och det skulle vara helt underbart att få ärva kläder från dig
  min email: [email protected] .
  I LOVE YOU THE MOST DITT O MARCELOS STÖRSTA FAN 4 EVER PUSSSSSSSSSSSS<333333333333333333333333333333333333333333333333333333

  Reply
 • Jättefin tröja!
  Och om jag inte redan skrivit det tusen gånger så vill jag så gärna ha något plagg av dig. Helst den röda fest tröjan eller din mag tröja! Det spelar ingen roll skulle bli hur glad som helst över att bara få något.
  Snälla du är typ min förebild, du ska veta att du är hur vacker som helst och att jag ser upp till dig!
  Kontakta mig på blogg eller mail!
  http://www.jenniferfridalinnea.blogg.se
  [email protected]

  Reply
 • Så himla fin blus 🙂 följer din dag flera gånger om dagen, super bra blogg! 🙂

  Reply
 • Ni är ju så gulliga ihop! =)

  Reply
 • ANNICA! FÅ ALDRIG MARCELO ATT TVIVLA PÅ DIG!!! han är en bekräftelse-hora och behöver få känna och höra att du älskar honom. och han älskar dig sjukt mkt som tar dig hem till hans föräldrar och syskon och skiter i allt för att vara med dig 🙂

  Reply
 • naww, lilltjejen har strl xs , du är mindre än mig lilltjejen 🙂 21-14 du vinner lillan 🙂
  men snälla Annica Englund jag ber dig , kan du inte mejla mig på : [email protected] ? 🙂
  det e ju trots allt min födelsedag idag , just idag, söndagen den 10/6-2012 blir 15 år <3 jag ska vara med i bb när jag blir 20 , jag lovar dig Annica Englund ! puss och kram , hoppas du kommer majla mej på min födelsedag <3 puss och kram lilltjejen <33

  Reply
 • Hoppas att du fattar att du är HATAD av ALLA förutom 12-åriga snorungar…

  Reply
 • Skulle inte tacka nej till din pälsväst! 🙂

  Reply
 • Läste dett och enligt henne har inte sagt det hon har sag, minst sagt förvirrande! Citat: "Elin
  Till E
  Vad skall dom uppdatera om? Det finns ju inget som dom kan hitta.
  Lägga upp en blogg där sanningen skall komma fram!
  Det är ju så löjligt så det är ju inte klokt.
  Sanningen kanske är att Annica sagt är den ända sanningen.
  Det kanske är så att det är hennes ex som ljuger om allt. Det kanske är han som vill bli kändis.
  Och det som bbelva hittade på om mej och Annica hittar du inget om det heller.
  Visst jag är en lesbisk tjej och skulle inte ha något mot en natt med Annica.
  Visst jag gillade henne sedan jag såg henne första gången.
  Men leta på du kanske hittar något snaskigt och något mys mellan mej och någon Annica., vem vet.
  Förresten min första lesbiska kontakt hade jag när jag gick i sjuan i Köpenhamn och hon hetter Annica.
  Så ta och stäng denna blogg för du kommer aldrig att få fram något skvaller.

  Puss puss på dej! Som skämmer ut sig med denna blogg

  Du borde ha lärt dej Henrik att jag vinner alltd, och det är jag som bestämmer och får som jag vill.

  Elin Sörensen

  2012-06-09 @ 22:25:53
  URL: http://bitchstar.blogg.se/&quot;

  Slut citat!

  Reply
 • Hej! Undrar varifrån din kavaj med vit rand på kragen är köpt ifrån, jättefin!

  Reply
 • Att tänka olika det är INTE likvärdigt med att hata som vissa tycks tro…jag hatar inte bara för att jag ogillar ett beteende. Jag önskar annica all lycka, men hon gjord fel och någon måste väl ändå få lov att "skydda" fredrik från alla hysteriska fans?!

  Reply
 • hur fan lyckades du ta dig genom hela BB utan att flasha pattarna?

  Reply
 • Härligt 🙂
  Jasså du ska på festival?? Med vem??
  Marcelo ser fotboll ju hehe hoppas ni får en kanon kväll båda två.
  Gå inte vilse i Sthlm om du nu är ute på egna ben 🙂

  Puss på er

  Reply
 • Ps : super snygg tröja 🙂

  Reply
 • glöm inte bort elle och ancelo bloggen..DE gjorde dig stor.väldigt många hatade dig

  Reply
 • Hej, vill inte tjata men skulle jätte gärna vilja ha
  din blåa munktröja och t-shirten du hade när
  din bror kom vit/blå randiga och ett linne du har 🙂
  Hoppas jag får nåt av det iaf 🙂 puss och kram!

  Reply
 • Jag är inte 12 eller 14 och läser o GILLAR dig och din blogg!! Är 20+ och det som lockar mig till bloggen är att du verkar va en tjej med skinn på näsan och sen har du bra koll på mode o skönhet vilket iallafall jag ser frem emot att se mer av i bloggen, keep it up girl o ha en härlig sommar i vårt vackra SThlm!!

  Reply
 • ANNICAAAAAAAAAAA! 😀

  DINA SLITNA LJUSA JEANS? hoppas hoppas

  Förstår såklart om du inte vill ge/sälja bort dom, men annars en hood tröja eller ett ljust/vitt linne?
  Skriv gärna "Från Annica till Les" på den isåfall med en textilpenna, riktigt coolt ju!

  Kramkalas!
  // Les

  Reply
 • Åhhhh helt hypad, haha!
  Kan inte sova 🙂

  Även jag är 20+, närmare bestämt 28!

  Quote of the day: "Don't judge my choices if you don't understand my reasons"

  Nåt för alla att tänka på som gärna vill döma.
  Heja lilla du!

  Reply
 • Åh! Skulle inte du kunna tävla ut en one piece, skulle varit as skönt att ha en sådan!

  Reply
 • Rara Annica. Jag stötar dig i våt och torrt! Jag bor 7 mil utanför Östersund, har även en aning om att vi spelat fotboll mot varandra!:) Jag skrev även en stötande kommentar på op.se där det var en artikel Om dig! Stå på dig tjejen! Som sagt, vill du får du gömma dig hos mig om det blir för mkt! Jag är nästan aldrig hemma så under tiden du är i stan och känner dig vilsen får du/ni låna min lägenhet! Och nu till fjäskandet, din päls väst! Vart har du köpt den? Och vill du sälja den, köper jag den gärna! Ge mig ett pris! 🙂 kram

  Reply
 • Hej! Så himla söt är du!
  Tycker du sminkar dig jättefint! Skulle inte du kunna lägga upp hur du sminkar dig och fixar håret på din blogg?:) puss!

  Reply
 • Ååh! I WANT! :')))
  skulle betyda så sjukt mke!
  älskar dina kläder! du är bäst, vi älskar dig! <3

  Reply
 • vilken fin!

  Reply
 • Söt topp! Grymt bra blogg! 😀

  Reply
 • Vad passar jag bäst som? Blondin eller brunett?

  Reply
 • Hoppas du får en fin dag 😀

  Reply
 • en liten flicka? hur gammal är man då?.. små flickor ska väl inte se på big brother :O

  Reply
 • Hej Annica!
  Följer din blogg dagligen och jag älskar den!
  Tycker det är sjukt roligt att se er utanför BB-huset ,
  och jag ser upp till både dig och Marcelo, starka människor som håller ihop i vått och torrt, det gillar vi!
  Besök gärna min blogg http://www.ShitIsDaShit.blogg.se
  Puss och kram / Jonna Benrangel Thorin

  Reply
 • Skulle gärna vilja ha din blå genomskinliga tröja med svart rosett 🙂

  Reply
 • ÄLSKAR DIG!! KOMMER GRÅTA OM JAG SER DIG!! Jag vill gärna ha typ en svart tyg kofta som du hade i BB, skulle det kunna gå?!?!!?<33333333333

  Reply
 • ÄLSKAR DIG!! KOMMER GRÅTA OM JAG SER DIG!! Jag vill gärna ha typ en svart tyg kofta som du hade i BB, skulle det kunna gå?!?!!?<33333333333

  Reply
 • gud vad söt blus! <3

  om du har något plagg som ingen sagt att den vill ha, så gör jag vad som helst för att få den.

  Reply
 • Annica! Om du inte vill ha en massa onödiga kommentarer på din blogg så kan du gå in på inställningar och sedan trycka i en liten ruta där det står att du vill granska kommentarerna innan det sänds ut här!
  Du är bäst! <33

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle jättegärna vilja ha din svarta lite längre tröj/tunika som du hade någon gång i början av bbavsnitten.
  Du har på dig den när du står i badrummet och pratar med Hannah W om Joe.
  Skulle vara toppen om du kontaktade mig på [email protected]
  Kram!

  Reply
 • än en gång, jag är döds kär i din klänning från finalen, kontakta mig!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Du är falskaste och elakaste flicka som har funnits på BB i alla dessa år!!!!!!!!

  Reply
 • Hej Annica! Misstolka mig rätt, men får jag göra en bloggdesign åt dig? 😉
  Självklart helt gratis!

  Reply
 • Vad heter serumet som gjort dina ögonfransar så långa? Pris?

  Reply
 • Heej annica! guud älskar din blogg och sig du är så vacker ! och söt . du är min idol loveu !

  Reply
 • Skulle så himla gärna vilja ha nån tjock/myströja och det spelar ingen roll vilken! Många kramar till dig bästa Annica! Hör av dig till mig på [email protected] eller 0730699144. Skulle betyda grymt mycket för mig!

  Reply
 • Hej Annica…,jag skulle jättegärna vilja ha din svarta stickade tröja .. Den är så himla fin o härlig! Skulle bli överlycklig om jag fick den!!
  Kram bästa Annica
  från Hanna i Göteborg 😉 <3

  Reply
 • O min mail är [email protected] 😀

  Reply
 • Hej Annica jag är intresserad utav din blåa tröja som är halv vid ärmarna, eller din svarta stickade! 😀 mejla mig gärna, eller bara en tröja utav dig det vore så coolt 🙂 kram <3

  Reply
 • godmorgon , hoppas du hade en bra lördag igår 🙂

  Reply
 • förlåt men när ska du hem till östersund ??????

  Reply
 • Hej annica, jag vill gärna ha ett plag från dig, för mig spelar det ingen roll vad det blir, om det är skor eller smycken eller någon gammal tröja, blir glad oavsett vad, du får gärna skicka med en autograf från dig och marcelo, många kramar Michelle 🙂

  Reply
 • Hejhej jag undrar om lil Wayne linnet är ditt eller marcelos? Skulle verkligen vilja ha den, eller din jeansväst, eller din blåa topp som du har på din "big brother bild" , men mest av allt skulle jag verkligen blivit glad om jag fick lil Wayne linnet!
  Min blogg: http://www.ceciliaolow.devote.se

  Reply
 • Hej där, måste bara få säga en sak till er alla elaka tungor; jag är 40 år, tonårsmamma, inredare och en vanlig svensson som gillar hänga med på vad som händer i vårt samhälle, värld. Vill poängtera att Annica och Marcelo berör oss alla på ett eller annat sätt just pga att de är som vi, vanliga jordnära människor som drömmer om ett annat liv än just svensson livet. Varför kan vi inte bara njuta och önska lycka till? Varför måste vi vara elaka? Det kallas för den svenska avundsjukan! Ingen av oss som följer A & M har en aning om tex varför A valt att stanna i Sthlm, ingen vet familjerelationer etc, vad jag lärt mig genom åren är att allt har en förklaring, bara att man inte vill delge alla den, allt har 2 sidor. Tänk på det och ni som kastar era stenar- är ni felfria? Ransaka er själva först innan ni kastar er sten! Jag säger Stort Lycka Till Anncelo!! Har en gång själv varit en Annica<3 Lyssna till magen, hjärtat och lev idag! Morgondagen vet vi inget om! Kram från en gammal tant med hjärtat i behåll<3 Alla människor är lika mycket värda, glöm aldrig det.)

  Reply
 • Hej Annica! Jag är galen i alla dina kläder du hade där inne! Så blir huuuuuur glad som helst om jag bara kunde få något av det! Eftersom du hade skit snygga kläder där inne!

  Reply
 • Skit snygg! 😀 <333

  Reply
 • Idag börjar jag med en ny kategori: "I love pink…" 😉 Dagens är I love pink… Eyebrows!

  Dagens tips om hur ni kan SPARA MERA – SHOPPA MERA!

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply