Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:51 | June 10, 2012

En vecka i frihet

Idag är det en vecka sedan jag kom ut från huset, det är helt sjukt vad tiden går.

Jag har det underbart och lever livet med Marcelo och är så lycklig! Vi har det så jäkla roligt tillsammans! 🙂

Idag skulle vi på Rix FM, dock missade vi det pga fotbollsmatchen. När vi kom ut från O’Learys stog det några tjejer utanför och väntade för att ta lite kort och även överlämna en Half baked, hur sött är inte det?! Tack söta ni!

Sen knatade jag och Marcelo runt med en av kompisar Joel, fördrev tiden genom åka lite färja till Djurgården, promenerade fram och tillbaka i Gamla stan och stannade tillslut på ett fik innan vi begav oss hemöver.

Utöver det har det dykt upp lite trevliga erbjudanden, men jag kan tyvärr inte säga a och sen b…

Till veckan åker eventuellt jag och Marcelo upp till Östersund. Som ni alla vet nu ska jag ta itu med en hel del. Jag står mitt kast, jag vet vad jag gjort så ni behöver inte påpeka det. Jag är inte perfekt, det är ingen. Men om ni vill fortsätta att kommentera om sånna saker, fine!

Haters makes you famous! Eller vad säger man? 😉

Ha en underbar kväll och ett bra avslut på denna vecka. Imorgon sätter bloggen igång “på riktigt” så håll utkik och häng med, för då kör vi! 😉

 

 

 

 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 

 


76 kommentarer76 kommentarer om “En vecka i frihet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Världens bästa Annica! Du är värd allt det bästa och jag önskar dig all lycka i framtiden! Du är underbar på alla sätt och vis! Saknar ditt skratt och leende på tv-rutan! Mucho love, Kram

  Reply
 • Duär bäst, glöm det aldrig!!!! Skit i vad folk skriver. be strong, för mig är du guld.

  Reply
 • GO ANNICA!!!! =)

  Reply
 • strunta i vad dina "haters" säger, du vet att vi finns här och kommer supporta dig till 110%! <3

  team annica!

  Reply
 • Haha!<3 Annica du är bara bäst!:D
  Hoppas jag träffar dig Istan någon gång!
  Då ska jag också stå och vänta
  på dig och Marcelo med en B&J…;)
  Hoppas du har det bra kram Stina!
  Ps: skulle gärna vilja ha en av dina kläder som
  Du hade i bb!!:)<3

  Reply
 • Så himla fin tjej 🙂

  Reply
 • Du är sjukt vacker Annica och hoppas att du inte tror annat! Alla töntar som skriver idiotiska saker ska du bara skita i för du har definifift mer folk som supportar dig än haters

  Reply
 • Annica.. du är PERFEKT!!!!!
  och hoppas marcelo följer med dig upp till Östersund!
  http://amarelloo.devote.se/

  Reply
 • Mycket bra skrivet Annica<3

  Reply
 • Ni är sjukt söta tillsammans 😀
  Lycka till i framtiden 🙂 Håll hårt i Marcelo 😀

  Reply
 • Du är bäst Annica! Så jäkla snygg är du också!Hejade på dig från dag 1 i bb och kommer fortsätta följa din blogg nu också :)Du och Marcelo är perfekta tillsammans! Skit i alla losers som skriver elaka saker på internet… De hade aldrig vågat gå fram och säga det face to face 🙂 Ha det bäst! Kram

  Reply
 • Jättebra att du äntligen drar hem i fixar diverse saker.. På tiden! Ta nu inte med dig Marcelo! Han kommer säkert få stryk av din brorsa eller ditt ex.. :S grow some balls and travel alone. 🙂 Lykka till!

  Reply
 • Du är bäst annica!! du är världens finaste tjej och det är så roligt att få höra att du är lycklig och har det bra med söta marcelo! han e ju så fin som tar hand om dig =) hoppas du visar o säger till honom att du uppskattar det o allt annat fint han gör!

  Reply
 • Du och Marcelo är världens vackraste tillsammans!
  Skit i vad alla hater säger, patetiska människor bara.
  All lycka i världen önskar jag dig och karamello. 🙂

  Reply
 • Lyssna inte på vad haters säger och som du säger ''Haters makes u famous'' haha att dem ens orkar slösa tid på det är ju helt sjukt. Du är grym som fan och as fin,det måste ju finnas en anledning till varför de hatar? Jo,avundsjuka 😉 Stå på dig!

  Reply
 • Haha dem bevisar inget mer än att dem inte har liv som sitter och skriver hat kommentarer. Du är mycket bättre än så lyssna inte på dem&du är en av dem vackraste tjejerna i Sverige så dem är nog bara avundsjuka 😉

  Reply
 • du och marcelo är så sjukt fina!!! Och du är så himlans vacker,bry dig inte om skit kommentarer! 🙂

  Reply
 • Vackraste Annica! Kämpa på, var stark och skit i vad folk tycker! Nåt måste du ju göra bra om de väljer att lägga energi på dig! Du är fantastisk på alla sätt och vacker på både utsidan och insidan! Massa pussar och kramar till dig!!!

  Reply
 • Kör bara Annica, du har inget att förlora!

  Reply
 • du är så jävla bra Annica, och det finns verkligen människor till allt.. haters har en stor sjukdom och det är att vara svartsjuk..
  well well,vad kan man säga om det? alla haters, svartsjukan är en sjukdom, krya på er:)

  Reply
 • ta med marcelo upp, lika väl som du har fått träffat hans familj måste han få träffa din och bli godkänd 😉 du kommer säkert behöva honom där uppe! håll ihop, ni är starkast då ! 🙂

  Reply
 • Vet du hur vacker du är?
  Det är obeskrivlig 🙂

  Reply
 • Sånt är bara att skita i dom är bara avundsjuka på ditt liv som sagt ingen är perfekt alla gör fel någon gång men önskar dig och Marcelo all lycka 🙂 kraaam

  Reply
 • Kram Annica och njut nu av livet och kärleken <3

  Reply
 • Du och Marcelo är värd all support ni kan få.
  Du är så sjukt vacker Annica, glöm aldrig det! Jag skulle döda för din kropp och ditt ansikte. Och inte tala om ditt hår. Guuud!
  Jag håller tummarna för erat förhållande, för det som gör dig lycklig gör mig lycklig.

  Kan inte du komma till Dorotea någon gång? Skulle vara hur kul som helst! Jag har släkt i Östersund, Lit.

  Hör gärna av dig på facebook om du skulle vilja träffas nån gång då du är i Östersund, eller om du skulle kunna tänka dig att komma till Dorotea!

  Kram! // Emilia Hahlin @ Facebook.

  Reply
 • Du är så jäävla BÄST!!!! Härligt att du blir stockholmare

  Reply
 • Skit i dom elaka komentarerna och bry dig bara om den positiva respons du får Annica! Det kommer alltid finnas folk som tycker att det man gör är fel, oavsett vad man gör.. Följ ditt hjärta =)

  Reply
 • Följ ditt hjärta bara och låt inga haters knäcka vare sig dig eller Marcelo. Er kärlek är unik och vacker, och ni två tillsammans är starka. Ni är de största beviset på att kärleken övervinner allt, så vårda er kärlek ömt så varar den för evigt:) Glad att höra att Marcelo följer med dig till Östersund för du kan behöva allt stöd du kan få från honom där. Vet att sånt här kan vara jobbigt, men var stark bara och låt ingen köra över dig så fixar du de de är jag helt övertygad om. Och fortsätt lyssna till ditt hjärta som du gjort hela tiden nu 🙂 All lycka till dig och Marcelo nu och för evigt <3

  Reply
 • Ja vad skall man säga.. jag har inte med det att göra. Men jag är förbluffad. Älskade dig i huset. Tyckte att du var en av dom få som sade ifrån om någon var dum mot någon annan. Du som yngst var den som tex tröstade Hanna när Marcel var dum och det var du som sade till honom att sluta. Detta trots att du säger dig vara väldigt konflikträdd.. men så kom sanningen fram. Att du står för kanske Sveriges värsta dumpning. Hur kan man vara så egoistisk och empatilös? Hur kan man såra en annan person på ett sådant sätt som man varit tillsammans med i sju år och dessutom skriva om sitt fantastiska liv med sin pojkvän när man inte gjort klart eller gjort rätt för sig?
  Jag hoppas du har lite av den stake du visade i huset när någon var dum mot någon annan. Att du inte tar med Marcelo när du skall göra slut med din fästman. Även om du redan dumpat honom inför hela sverige..
  Känner mig som sagt förbluffad. Här har man suttit och kollat 24/7 och hört av sig till produktionsbolaget av oro för dig när Marcelo om och om fått dig till tårar. Kvällen han var otrogen mot dig 2 ggr i slussen, 1 gång i bikten samt 1 gång i köket och samtidigt gick och skröt till dom andra vad han höll på med, ja då satt jag och många andra tittare och grät över hur lurad du blev. Att vi fick se men inte du.. att vi hörde vad han sade men inte du… men så är det du som hela tiden har gjort som Marcelo? Du har lurat inte bara F utan många av oss som tittade.. Du anklagade Marcelo för ditten och datten men i själva verket vad det du som var värst.
  Snälla försklara hur man kan göra som du?

  Någonstans är du ju den där superhärliga tjejen som är pytteliten och ung men ändå står upp för sina kamrater om dom inte mår bra. Du har visat så mycket fina sidor, även om du ofta var otacksam och gnällig var du så förbaskat charmig.
  Jag hoppas du ger F respekt i veckan och att du möter honom utan Marcelo.
  Jag kan inte ens tänka mig in i hur F mår. Har bara läst bloggen som hans kompis startat. www. bbannica.blogg.se lider verkligen med honom.
  Ta dig i kragen människa!

  /f.d "fan"

  Reply
 • inga kan ta sig i röven, sånt händer, även det värsta händer, ingenting man kan göra åt nu, life goes on!
  älskar din personlighet btw

  Reply
 • Karma! Karma! Karma! Vänta och se…

  Reply
 • Annica is the best

  Reply
 • Annica is the best

  Reply
 • hoppas det kommer gå bra när du kommer hem till östersund och hämtar dina saker! 🙂 skönt att du får med dig marcelo och hoppas att det kommer funka bra när han följer med. hur många dagar blir ni i östersund? bor ni hos dina föräldrar då eller på hotell? då jag antar att ni inte kommer bo i lägenheten. skit i alla elaka kommentarer, endast du och fredrik som vet sanningen! tänk på att folk tror att dom är anonyma på internet och säger en massa skit, vilket dom aldrig skulle våga i verkligheten och är så dumma så dom tror på rykten. men jag har valt att inte tro nånting, men jag tror du har gjort rätt val och är glad för din skull att du funnit marcelo (om han blivit snällare) men det tror jag! 🙂 men stå på dig och va stark, fina du. (jag kommenterade att jag var intresserad utav den blåa skjortan och den blåa blusen du har, så om jag har chansen att få dom så ta gärna med dom till östersund 🙂 och även jeansvästen är jag intresserad utav) 🙂

  Reply
 • håller med fanny! det är bara att tuta och köra nu, ingen idé att tänka på det som varit eller tänka att du kunde gjort det annorlunda. gjort är gjort, blicka framåt istället!

  go annica =)

  Reply
 • Gud va alla ska hata… varför lägger ni er ens i?? Annica är typ världens finaste tjej och Marcelo är typ världens underbaraste kille! Visst har båda gjort misstag, men i krig och kärlek är allt tillåtet!!! Ni dömmer två människor utan att ens ha träffat dom…

  Båda föll för varandra och det är inget man kan göra något åt, de älskar verkligen varandra annars hade de inte gjort som de gjort.
  Hoppas bara att det håller mellan dom nu, så att inte allt varit förgäves så mycket som dom kämpat och gått igenom.. men jag tror på dom!!!

  Reply
 • Till Inga.
  Det du skrivit är så fruktansvärt fult. Du är inte bättre du. Du känner varken Annica eller Fredrik..har ingen aning om deras vardag. Om Annica varit lycklig i sitt förhållande eller ej..spelar inte någon roll. Hon blev kär i en annan människa vilket händer dagligen i sverige och övriga världen. Man rår inte för hur man faller. Visst kanske inte så kul att bli dumpad i Tv men FATTA NÅN GÅNG att det har gått månader !! Hon ska INTE till Östersund för att göra slut. Fredrik har gått vidare precis som Annica så varför älta det. Annicas blogg är till för folk som gillar henne. Haters behöver inte göra sig besvär. Tänk vilken tid ni lägger ner på att få ut er irritation som i botten grunar på brist på egen lycka. Är man vuxen nog att följa bloggarna och kommentera negativ borde man vara detsamma om att inte bry sig. Skaffa en annan hobby…vem vet.. du kanske hittar egen lycka där.

  Reply
 • ^ ursäkta men hur vet du att f mår bra? träffade honom någon vecka innan finalen och han såg fan inte ok ut, inte överhuvudtaget. annicas bror sa ju tom det till henne när han var där att "vissa mår bättre än andra", missade du det totalt?

  detta är ingen hatkommentar annica, men snälla du, åk till östersund själv och låt marcelo träffa familjen nån annan gång. jag är ganska chockad över att du inte åkt för att träffa familjen än ärligt talat.. om du är orolig över vad folk kommer tycka så kan du vara lugn: dom kommer inte vara värre mot dig än vad dom vart mot f. resan dit är faktiskt något du borde göra själv, där finns trots allt din familj och dina vänner så du är knappast själv.

  Reply
 • Hoppas att vi snart får reda på B 🙂 Sen har jag ett tips om du och marcelo åker bil upp till Östersund undvik att köra genom Sundsvall för där är det en hel del trafikarbeten 🙁

  Reply
 • ANNICA SKIT I VAD FOLK SKRIVER. NI ÄR SÖTA TILLSAMMANS! ÄVEN OM DU GJORT SOM DU GJORT SÅ HAR DU ABSOLUT INGEN ANLEDNING ATT SITTA OCH BEHÖVA FÖRKLARA DIG FÖR FOLKET HÄR. ALLA GÖR MISSTAG, OCH DETTA HÄNDER VARJE DAG. DET ÄR BARA DET ATT FOLK ÄR SÅ JÄVLA HJÄRNTVÄTTADE OCH HAR GJORT DET TILL VÄRSTA SAKEN.

  GO GIRL 🙂

  Reply
 • Du är bäst Annica! fortsätt vara som du alltid varit och skit i haters! Önskar dig och Marcelo all lycka i framtiden, ni är hur fina som helst tillsammans! Goooo anncelo!

  Reply
 • SNÄLLA NI. DEN ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT NI SITTER OCH KLAGAR PÅ ANNICA ÄR FÖR ATT HON "HADE" POJKVÄN INNAN HON KLEV IN I HUSET OCH VAR "OTROGEN" MOT HONOM. ATT KALLA HENNE TJOCK? FUL? FALSK FÖR DET? DET ÄR BARA PATETISKT OCH BEVISAR HUR HJÄRNTVÄTTADE NI ÄR. NI KÄNNER INTE DENNA TJEJ INNERST INNE, NI VET INTE HUR DET LÅG TILL FRÅN GRUND OCH BOTTEN OCH NI VET INTE HELA HISTORIAN. SLUTA LEK OCH TRO ATT NI VET NÅGOT! DET FINNS FLER SOM VARIT OTROGNA I BB, DET FINNS FLER SOM HAR GJORT DETTA. ATT SITTA OCH SKRIVA SÅNA KOMMENTARER FÅR MIG ATT BLI RIKTIGT IRRITERAD PÅ HUR FOLK VERKLIGEN TÄNKER. OM MARCELO INTE VILLE VARA MED ANNICA, SÅ SKULLE HAN INTE!!! PUNKT SLUT.

  SLUTA MED ERA KOMMENTARER OM ANNICA BARA FÖR ATT HON GJORT SOM HON GJORT, DET LIGGER MER I GRUND OCH BOTTEN SOM NI TRÖGA MÄNNISKOR INTE FÖRSTÅR. OCH NEJ JAG ÄR INTE EN VÄN TILL MARCELO ELLER ANNICA, ÄR BARA TRÖTT PÅ ATT SITTA OCH LÄSA HATKOMMENTARER HELA TIDEN. NI VET INTE MYCKET, NI KÄNNER INTE DOM, OCH OM DOM NU HAR GJORT FEL I ERA ÖGON OCH ÄR "FALSKA" I ERA ÖGON SÅ KLICKA INTE IN ER PÅ BLOGGJÄVELN. DET SOM HÄNT HAR HÄNT, ERA SMUTS KOMMENTARER ÄR BARA ONÖDIGA. DET RÄCKER NU. HERREGUD, FOLK SOM HÅLLER PÅ SÅHÄR MÅR INTE BRA MED SIG SJÄLVA. ÄR NI BARN ELLER? ATT TRO ATT MAN KAN DÖMA FÖR ATT MAN SETT ETT PROGRAM ÄR SJUKT, INGEN VET HELA SANNINGEN SOM SAGT, SÅ VAR BARA TYSTA OCH LÅT DOM VARA MED VARANDRA OM DOM NU VILL. AVUNDSJUKA KALLAR JAG DETTA. USCH!!!!!

  MARCELO OCH ANNICA, NI ÄR SÖTA TILLSAMMANS. DET GÄLLER ATT KÄMPA OCH BEVISA FÖR FOLKET ATT DOM HAR FEL. LÄGG DET FÖRFLUTNA GLÖMT, BÖRJA OM PÅ NYTT. TA HAND OM VARANDRA OCH RESPEKTERA VARANDRA. LYCKA TILL!

  OCH EN SISTA SAK, DET SOM HÄNT MELLAN FREDRIK OCH ANNICA HAR INTE NÅGON MED ATT GÖRA. HON SKA INTE ENS BEHÖVA SITTA OCH FÖRKLARA SIG FÖR FOLK, DET ÄR HENNES PRIVATLIV. NI HAR INGET MED DET ATT GÖRA OCH ATT HON SKA SITTA OCH FÖRKLARA FÖR ER LÄSARE/TITTARE VAD SOM HÄNT ÄR BARA ONÖDIGT. SLÄPP DET.

  marcelo, följ med henne till östersund.

  Reply
 • Börjar undra om det är F som skriver alla inlägg "åk hem skälv". För du vill träffa henne ensam och övertala henne att stanna hos dej. Han mår dåligt skriver folk osv … Ska hon ta tbax han bara för sympati el? Hon kanske inte har så bra kontakt med sin familj och df inte åkt hem ännu?? Ni folk vet inte allt … Folk ÖR otrogna dagligen. Inget jag tycker är okej. Det Annica gjorde mitt F är inget jag tycker är okej, men det är hennes val. Jag som ni andra kan inte veta hur dom hade det. Så sluta klaga och lev era egna liv!!! Å sen att M ska åka med visar väl bara att han kan stå upp för hennes familj och inte gömmer sig efter det han gjort henne?

  Reply
 • Skit i alla dessa fula ord som skrivs.
  Kärleken är starkast och den har ni! Ni är verkligen två helt fantastiska människor du och Marcelo..
  Ska bli spännande när Marcelo får träffa din familj sedan när ni åker då får ni uppdatera oss om allt 🙂
  Låter för övrigt som ni haft en toppen kväll.

  Ps. Smakade ju half baked idag första gången oh kan inget annat än att hålla med dig SMASKENS <3

  Puss på er

  Reply
 • hora..

  Reply
 • Att folk kan vara så elaka förvånar mej, den där Inga verkar ha problem. Du har följt ditt hjärta med all rätt, störst av allt är kärleken. Ni kommer ha ett underbart liv. önskar er lycka till i allt. Håll av, håll om, håll i varandra. Kramas mycke ni fina

  Reply
 • Åhhh tack så jätte mycket för att jag fick vara med på era bloggar det är heeelt hdjdldbjdld ortroligt!!!!! Äälskar er hoppas vi ses igen !

  Reply
 • jag bor i Arvidsjaur. Inte så långt till Östersund. Har du varit här förut?

  Reply
 • Man kan aldrig styra sina känslor, ordna upp det gamla, gå vidare och fortsätt följa ditt hjärta! 🙂

  Reply
 • Saknar du inte din hund?
  Hade jag varit instängd i 3 månader så hade hunden/familjen varit dom första jag ville träffa.
  Tror inte ens jag skulle klara av att vara ifrån min hund så länge.

  Reply
 • Alla är perfekta på sitt eget sett och det är du verkligen! <3

  Reply
 • Du smikar dig såå snyggt;):) Undrar vilken ögonskugga du använder och vad heter färgen? Den "mörkgråa"?

  Reply
 • Vilken dag kommer ni till Östersund, så man har lite koll efter er? :'D

  Reply
 • Hoppas verkligen ni orkar stå emot allt skitsnack
  Tycker ni är jättefina med varandra,tro på er själva o va starka
  puss

  Reply
 • Half baked är bäst!!!! <3
  Och hoppas du och marcelo kommer ha evig lycka! 😉

  Reply
 • Att ni Inte har bättre för er än att disskutera och skriva romaner om hur hon ska göra!

  Min tanke är såhär, om hon haft ett perfekt liv med F sp hade hon nog aldrig gått in i huset. Om han hade brytt sig tillräckligt hade han aldrig släppt iväg henne. Allt precis allt händer på BB. Dom har ju följt det innan. Sen familjen, ingen av oss vet något om hennes relation med familjen. Tur att Annica har sin egen vilja och vet bäst själv utan att behöva lyssna på er som tror sog veta så mycket bättre och så mycket mer.

  Kram på dig Annica!

  Reply
 • Du är tjock och borde inte äta mer glass
  Och du är falsk också eftersom du gjorde så mot Fredrik

  Reply
 • Du är helt underbar Annica! Skit i vad vissa människor tycker och tänker, du är bäst och det finns ingen som kan tyda på nåt annat. Älskar dig <3

  Reply
 • tycker du det är så bra att ta med dig Marcelo när din bror hatar han? och F kommer ju inte gilla han precis!
  men tycker ändå att du ska göra det för då får din familj se vem han igentligen är! 😀
  btw: du och Marcelo är sjukt gulliga tilsammans!<3

  Reply
 • jag är ledsen att skriva det här, men jag blir så fruktansvärt arg när jag ser dig och marcelo tillsammans, det bubblar i mig och ryker ur öronen. jag förstår verkligen inte hur du kan vara kvar hos honom när han har varit otrogen, säger att han ska vara otrogen osv. jag fattar det inte! jag är arg för att jag tyckte synd om dig innan också, för du har BARA DIG SJÄLV ATT SKYLLA. jag tror inte på ert förhållande tyvärr. ha det bra!

  Reply
 • Håller med dig anna!

  Reply
 • Det har du helt rätt i annica. Lyssna INTE på dom och ta åt dig utan gör det av dom som älskar dig och bryr sig om dig! Du är underbar Annica, glöm inte det.
  Ta hand om varandra, ni är bäst! ♥

  Reply
 • VARFÖR tycker ni att Marcelo är en underbar kille??? Exakt Vad är det som gör honom underbar? HAn är en typisk människa som kör sitt race ända tills han vill hitta nya äventyr. Han är sjukt egoistisk. Och visst, det är Annica också. Därav att de möjligtvis passar bra ihop. Men hur kan man supporta ett sånthär förhållande? Hur kan ni tycka att det är så fint och att de är så underbara? Hur kan ni småtjejer ha Annica som förebild, när hon bara kör över de människor som står henne närmast för att göra sig en väg mot kändisvärlden? Det är inte okej att bete sig så. inte okej. Hade hon haft något vett i kroppen, några känslor över huvud taget, hade hon åkt direkt till Östersund för att reda upp allting som hon trasslat till hemma. SEDAN hade hon kunnat börja blogga och skriva och vara med Marcelo om det nu är vad hon vill, men att bara skita i det och hålla på såhär… Det är det mest egoistiska och fegaste jag sett.

  Reply
 • Jag tror du kommer känna dig bättre och må bättre om du åker hem och löser alla problem för att sedan kunna fortsätta ditt liv med Marcelo:) Lycka till

  Reply
 • Kan någon berätta vad det är Annica gjort? Hänger inte med alls jag..

  Reply
 • du borde gå på B&J baren där i stockholm 😉

  Reply
 • Tia helt rätt! Otroligt fegt och omoget gjort alltså.
  Tycker synd om fjortisarna som "supportrar" detta när de båda är så egoistiska och falska

  Reply
 • en dag är dina 14-åriga fans vuxna och förmodligen mer mogna än vad du är. vad har du då kvar? det finns ingen normalt funtad vuxen person som tycker du betett eller beter dig OK. du säger att "så länge jag följer mina känslor blir det bra", hör du inte själv hur egocentrerat det låter? du tycker alltså det är okej att såra och förnedra andra personer så länge man följer sina känslor?

  du är så jäkla pinsam, åk upp till dig östersund med dig och ta ansvar för vad du har gjort. det räckte inte att skämma ut dig själv utan du var helt enkelt tvungen att både blanda in familj och fästman. PATETISKT.

  vi är många som har genomskådat dig, det kommer mest lögner och klicheer ur din fula fiskmun. väx upp och ta ansvar nån gång

  Reply
 • kan ju tillägga att jag var en av dina trogna läsare på din förra blogg, och jag hejade på dig i början av big brother ända tills du genomgick din perosnlighetsförändring och betedde dig dom skit.

  Reply
 • Omg va gott!<3

  VINN USA-BIKINI!
  Nu har alla mina Shimo-läsare chansen att vinna den suuuperpopulära USA-bikinin!

  Hur snygg är jag på en skala 1-10? 😉

  Dagens fråga: Håriga armhålor på tjejer – okej eller inte?

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • Hoppas du och Marcello får ett härligt liv tillsammans! Ni är så fina! Lyssna inte på sådant som är negativt. Folk kan inte döma eftersom de inte gått i dina skor och inte vet vilket liv du har. Du är inte skyldig någon något utan gör det som känns bäst för dig! All lycka till dig och Marcello!

  Reply
 • Vi älskar dig grymt mycket annica!
  de personer som skriver taskiga saker vet inte vad de egentligen håller på med. För vi älskar dig pico! 😀 ♥
  kraam! 🙂

  Reply
 • Hooppas marcelo beter sig bättre mot dig nu :), i början dog jag så söta ni va tillsammans, sen visa dom mycket när marcelo sårade dig, hoppas han är snäll nu haha 😉 Lycka till med allt, kram!

  Reply
 • Väldigt taskigt att ta med Marcelo. Låt din familj och ditt ex få prata med dig ifred och säga det dom vill säga dig!!

  Reply
 • Annica, du är en sån vacker tjej, söt och har en riktig fin personlighet. Det du har gjort mot fredrik har ingen med att göra förutom du och fredrik. Du ska inte ens behöva förklara dig för folk! Det är helt normalt att man tappar känslor för någon,

  Och ni andra som säger att annica har gjort si och så och skämt ut fredrik på tv. ANNICA SA HELA TIDEN ATT HON VAR SINGEL. Det var ni tittare som satt och tog upp hans namn, då blev allt stort. Hon sa hela tiden jag är singel, för att inte visa tittarna att hon sårat honom. Det är ni som framstått honom som sårad, det är ni som tog upp hans namn. JAG hade aldrig vetat om jag inte hade sett det på skvallerbloggen eller något sådant. Ni har absolut inget med saken att göra, lägg ner. Ni är så patetiska!

  Ingen av er vet vad dom gått igenom. Hur gamla är ni egentligen? Speciellt den personen som driver skvallerbloggen, ingen vett i huvudet. Hur orkar man ägna sin tid åt en människa man ogillar eller vill något ont? Gå förfan vidare. Annica kan ta tag i sina problem själv, ni andra har ingen aning om vad som händer och inte händer. Väx upp, på riktigt. Skäms för era kommentarer om vad annica borde göra och inte göra, ni tror ni känner en människa som ni ser på tv. Usch säger jag bara. Skärpning.

  Reply
 • BEN&JERRY♥
  DU ÄR BÄST ANNICA♥
  DU ÄR MIN STÖRSTA FÖREBILD♥:D

  Reply