Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:24 | June 9, 2012

Systerbesök

Det är inte bara föräldrarna som ska godkänna mig, Mackarena har ju två systrar också. (Dom som kom in under “freeeeeze” i huset). Så idag ska jag få träffa dom riktigt.

Blir jag godkänd??

 


53 kommentarer53 kommentarer om “Systerbesök”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni är så himla fina 🙂

  Reply
 • klart du blir 🙂

  Reply
 • Så underbart söta tsm ! ^^ ♥

  Reply
 • Har Marcelo någon brorsa? 🙂

  Reply
 • Självklart! 😉

  Reply
 • deklart du blir. vem älskar inte dig! duu är så söööt! marcelo är lyckligaste männiiskan som har dig och tvärtom. Ni två är så söta ihop. Hoppas de går bäst idag,va inte orolig allt kommer gå bra. jag håller tummarna! puss

  Reply
 • SÅKLART DU BLIR 🙂

  Reply
 • Självklart! Så fina ni är.

  Kan inte du göra en sminkvideo hur du sminkar dig, eller ge skönhetstips eller något liknande? och hur du brukar fixa ditt hår.
  Kram på er!

  Reply
 • Kan du inte göra ett videoinlägg när du lockar ditt hår ? Så himla fint !! Kram <3

  Reply
 • Annica! Jag älskar dig! Du är bäst! Jag tror att du kommer bli godkänt. Tänk inte på negativa saker tänk alltid positivt så kommer du få ta ett stort kliv!
  Jag säger det för du ska gifta dig med Marcello! Bloggen hälsar!
  Puss kram Alice <3

  Reply
 • Men annica, såklart du blir godkänd ! du e helt underbar och jag älskar dig så otroligt mycket !
  puss och kram

  Reply
 • ska marcelo följa med dig hem i några dagar? han måste ju med bli godkännd:=)

  Reply
 • Annica det är självklart du kommer bli godkänd, även fast jag har bara följt dig i big brother så har man sett vilken härlig och underbar tjej du är så vem skulle inte kunna gilla dig. Som sagt du behöver inte vara orolig överhuvudtaget.
  Berätta sen om besöket ser verkligen fra emot att läsa det.
  Kram! 🙂

  Reply
 • du blir godkänd 120% av 100% du är så underbar o fin dom kommer att älska dig kram<3

  Reply
 • du blir godkänd 120% av 100% du är så underbar o fin dom kommer att älska dig kram<3

  Reply
 • Förstår när Marcelo säger att du e det vackraste han vet !

  Reply
 • Fint par!
  Allt bra med dig idag?=)

  Reply
 • klart du blir!

  Reply
 • Annica!!!! Jag hittade hit här nu. Har letat för jag vill bara säga- Är du dum?! Du kanske ljög om att du hade pojkvän – MEN Marcelo var otrogen mot dig under tiden ni var tillsammans. Du har aldrig gjort något mot honom under tiden ni var tillsammans. Förstår du inte hur han tryckt ner dig i TV?! När han gjort fel har han vänt på det och skyllt på dig och du har tagit emot det. Stackars din familj som sett detta. Jag hade 24/7 så inget har vinklats. Ska du vakta honom nu på utsidan?! Vad händer när han någon gång festar själv?! Det finns många Jennifers där ute och han hade sex med Hanna W. Och då var ni instängda. Kunde han inte ens låta bli då liksom- Hallååå?! Jag vill bara skrika och rista om dig!! Lyssna på Hanna R!! Allt hon sa var vettigt. Förstår om du är kär, men det finns gränser Annica. Herregud. Vet att du inte lyssnar för du är som min kompis en gång var. Lycka till!!

  Reply
 • Klart du blir godkänt, inga problem!
  världens sötaste är ni. Och ni som säger att Annica ska skita i Marcelo osv.. bara lägg ner, är man kär så är man, tror dom har det underbart ihop , kram

  Reply
 • Har du inte sett programmet ännu, kolla då för tusan på det när han var otrogen med Jennifer. Allt han sa gjorde det ännu värre…..hur mycket han ville ha henne och dom höll på flera gånger den kvällen. Inte en gång. Så det var inget han ångrade!! Du kan inte skylla på Jennifer. Största felet ligger hos Marcelo som skulle puttat bort henne, men han drog till sig henne i stället. Hur kan du förlåta det?!?!??!?! Förstår det bara är fjortisar här inne som vill ni ska vara ihop . Men jag är en vuxen tjej på 26 år.
  Du tvingade dig liksom till att vara med honom även att han faktist sa till dig att han inte vill vara trogen. Skyll dig själv!!

  Reply
 • Förstår inte hur du tänker kvinna! Varför är man så blåögd? Vet du ens hur han betedde sig i huset? Hur han var mot dig? Vi som haft 24/7 vet exakt och kan inte förstå att du går tillbaka till honom. Dina vänner MÅSTE vara besvikna på dig alltså. Hanna R sa något vettigt när dem var in sista tiden i huset. Varför lyssnade du inte? tycker synd om både dina vänner och familj som har dig då du inte ser längre än vad näsan räcker! Jag röstade på dig dem första dagarna men sen när man såg hur han betedde sig mot dig och du bara gick tillbaka om och om igen så sluta jag rösta! Och många andra! Lycka till med kärleken. När den väl tar slut så kanske du skulle ha lyssnat på oss andra.

  Reply
 • Så marcelos familj ska godkänna dig men din familj vill inte ens se Marcelo?? Hur kan du leva sådär? Fattar inte hur du är, men nån dag kommer du ångra. Stockholm är inte Hollywood !

  Reply
 • Bort alla haters,det spelar ingen roll vad ni säger.
  Lyssna på ditt hjärta Annica,lev i nuet o njut,
  Ni är så himla fina tillsammans o du har även fått en massa kärlek av Marcelo inne i huset.
  Ta hand om varandra.
  Puss

  Reply
 • Det borde du absolut bli, annars vettetusan! Du verkar ju vara jättehärlig :).

  Reply
 • Men snälla, det är väl hennes val? Marcelo verkar vara en underbar pojkvän, men alla gör väl misstag? Or have I wrong? Låt henne bestämma, det är hennes liv. tack o hej.

  Reply
 • Det blir du säkert! 🙂 Du är så fin. Kan du bara berätta vad det är för foundation du använder??

  Reply
 • Lycka till giiirl! 🙂

  Dagens vlogg: HÅRFLIPPEN!

  Säljer mina röda klackskor för 40-50:- och min rosa klänning för 150:-

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • Haha ojoj, nu kommer trollmaffian och tar detta inlägg bokstavligt. Annica menar säääkert att hon tänker gå med på någon slags nollningsrit av systrarna 😛 Annica måste bara säga detta, du har så snygga ögon! Och sen skit i vad Ida här säger om att du förtjänar skit. Å ena sidan säger hon att du förtjänar bättre och å andra att du förtjänar skit. Nej du förtjänar bara kärlek Annica. Det är som sagt inte du som gjort nåt fel. Jag förstår att du inte är dum, det är hjärtat och känslorna man är kär med, inte sin IQ. Ida kanske aldrig har förlåtit otrohet eller annat men det är inte Fel att förlåta. Tids nog lär du dig av livet. Du är bara 20. Kram från en 27-åring

  Reply
 • dock blev ju inte marcelo godkänd av din bror 😛

  Reply
 • Asså shiit va fina ni är!

  Reply
 • jag tycker du lockar ditt hår så himla fint! speciellt luggen lixom. skulle inte du kunna göra ett videoinlägg där du visar hur du lockar håret ? 😀 puss <3

  Reply
 • klart du borde bli godkänd, men marcellos familj borde underkänna HONOM och ge han en knäpp på näsan för hans beteende, INTE ok, mkt kvinnohatande snack inne i huset med roddan, marcel och jimmy, både hans otrohet men också generella grejer om hur "korkade brudar är" och "män är mkt smartare" osv. skulle skämmas om min son (eller dotter med för den delen) sade så.

  och sker denna otrohet när han är "nykär" hur blir det då i vardagen om några månader?! finns många "jennifers" ute i sthlm, fattar du väl?? tkr du är kvinnohatande själv annica, kalla vuxna tjejer för "f*ttor som camilla och jennifer, wtf? kul om ngn kallar DIG det eller? är MARCELLO som var OTROGEN, inte jennifer, och ändå vänder du det mot henne, märker du inte hycklandet, fjortisresonemang och beteende.

  förresten hört rykten från flera bb-deltagare m.fl. att marcello hånglade med två andra tjejer bakom din rygg på bbs efterfest, stämmer detta? inte för att du verkar bry dig om att bli stampad på gång på gång. även om ditt ex kanske betedde sig ÄN värre än "speglo" så är hans beteende INTE ok!

  Reply
 • sååklart du blir godkänd Annica oroa dig inte!
  är så himla glad för eran skull!
  ÄLSKAR ERRR!!!!!!!

  Reply
 • SÅ HIMLA FINA! I love you guys!

  Reply
 • Åhhhh my good!!! De borde underkänna honom som bror och skämmas! Pinsamt värre, hans beteende mot dej annica! du är så värd något bättre. eller som din vän hanna r sa- marcelo har pissat på annica, men annica har stått med öppen mun!!!!!

  Reply
 • Annika du har inte gjort så mycket dumt mot Marcelo som han mot dig. Du ljög om en sak, han har ljugit för dig flera gånger, samt bedragit dig flera gånger. När du konfronterat honom har han genom manipulation vänt på allt så att det blir ditt fel enligt hans logik. Du har tom bett om ursäkt fast det är Marcelo som varit ett svin mot dig. Marcelo manipulerar dig på ett obehagligt sätt i de situationerna. Tyvärr har du inget självförtroende och detta gör att du inte vågar stå upp för dig själv.

  Tror du Annika att ALLA i din närhet vill dig illa? De säger att Marcelo behandlar dig dåligt för att de älskar dig. Alla barn som kommenterar att ni är så fiina osv, är just det- barn. De ser att ni är söta ihop, men förstår inte mer än så. Lyssna på dina nära och kära, samt alla som sett 24/7 och varnar dig pga att de har erfarenhet av liknande killar.

  Marcelo har trampat på dig och förnedrat dig i TV. Han sa tom till dig att han skulle ha vunnit om det inte varit för dig. Han sa också att han hellre ville leva livet och vara med andra tjejer än att vara ihop med dig. Har du glömt det? Du måste få hjälp att inse ditt värde och att inse att du är värd bättre. Du kommer inte att må bra av att ständigt bli trampad på.

  Reply
 • Annica är det din naturliga hårfärg eller färgar du håret? vad använder du för produkter till ditt hår ?
  kram på dig!

  Reply
 • ååh ni är så sjukt söta! 🙂

  Reply
 • Annica jag behöver din hjälp senast imorgon !!!

  Vi ska ja bal på tisdag, kan du filma hur du sminkar dig tre olika sminkningar. Bland annat en med sotade ögon?:) hade vart jättesnällt!

  Ha så trevligt hos hans syrra, köart du blir godkänd!:) kram

  Reply
 • Anna : Marcelo har inte bedragit Annica flera gånger. Ni är så jvl avundsjuka på dom så ni har inget vettigare att göra än att klaga. OM dom kommit över jennifer grejen varför ska folk som inte ens känner dom inte göra det?

  Reply
 • Fina du! Kan du inte lägga upp en video när du fixar ditt hår? Jag bara älskar ditt hår och skulle gärna vilja pröva det på mig själv. Har också skolavslutning på torsdag skulle vara jättekul om du kunde lägga upp en video innan den så jag kanske skulle kunna fixa håret så:) kramar

  Reply
 • Till anonym, jo han bedrog henne med Jennifer vid flera tillfällen under samma kväll, låg under täcket mellan benen på Hanna Widerstedt på sista festen i huset och hånglade med minst en annan tjej på fest utanför huset.

  Och nej jag är inte avundsjuk. Vill liksom de som bryr sig om Annika, hennes nära och kära, att hon ska öppna sina ögon.

  Alla barn som inte förstår bättre kommenterar om vilket fint par de är. De är jättesöta, men Annika kommer bli mer och mer ledsen ju längre tid hon låter det gå.

  Reply
 • Ja det är klart=D Du har så vackra ögon och så docksöt hela du!

  Reply
 • gud , ni måste vara det sötaste paret någonsin !
  och du är så sjukt vacker ! 🙂
  hoppas ni är tillsammans föralltid 🙂
  all lycka till er !

  Reply
 • Annica du är den bästa som finns så klart du blir god känd 🙂 
  <3333

  Reply
 • oj va jag e svartsjuk på dig annica som har en så snygg kille o jag tror nog att de flästa killarna är svartsjuk på marcelo som har en sån vaker tjej puss o kram på er ha de bra:)))

  Reply
 • Ni är så fina tillsammans 🙂

  Reply
 • Hej, ditt hår är verkligen jätte fint och jag undrar hur du gör dina lockar, skulle nt du kunna göra ett video inlägg där du visar hur du gör ? Jag har avslutning snart och vill jätte gärna se hur du gör. 🙂

  Reply
 • Du har så sjukt fina ögon! Kram 🙂

  Reply
 • Ja du Annica. Jag försvarade dig ett bra tag då Marcelo betedde sig som ett svin mot dig, men nu tycker jag fan att du förtjänar det. Du är så fast i drömmen om Stockholm och ett häftigt liv här, så du tillåter dig själv att bli behandlad som du blir.

  Han kommer aldrig vara dig trogen och det vet du, men du kan inte tänka dig att måsta lämna Stockholm och det som han lär dig här- .

  Din familj måste verkligen skämmas över dig och hur du beter dig.

  Ni förtjänar varandra och det är inte på ett positivt sätt jag menar det

  Reply
 • Ni är så himla fina både personligen och tillsammans!:) Klart att du blir godkänd!!! Frågan som jag har ställt flera gånger är om din bror godkänner Marcelo? :/ Önskar er all lycka!

  Reply
 • Jaa, såklart du blir godkänd! 😀 Söta <333

  Reply