Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | June 9, 2012

Schleten chey!

Men helvete vilken kväll det var igår. Första gången jag var ute i Stockholm och efter jag kom ut från huset.

Vi var på tre olika ställen, dock vet jag inte alls vad dom hette. Så är det när man inte kan Stockholm…
Men sista stället vi var på, det var kaos. Folk drog i en, skulle fota, köpa dricka till en. Det var roligt till en början men tillslut fick vakten till och med ta bort folk och leda en därifrån.

Men det får man ta, jag har ju valt det själv så jag ska inte klaga.
Men jag är otroligt sliten idag och har huvudet under armen. Så två Alvedon och massor av vatten ska nog lösa detta! 🙂

Nu blir det en stadig frukost innan jag och Mackarena ska hälsa på hans systrar. 🙂

 


50 kommentarer50 kommentarer om “Schleten chey!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill också träffa er älskar er så mycket har ni nån mailadress man kan skriva till ??? Pusssss från ert största fan

  Reply
 • skojj 😀 jag hoppas ni kommer hålla ihop ni passar,,all lycka till er:D

  Reply
 • Hoppas du mår bättre sen 🙂

  Reply
 • Hejsan!

  Nu har jag startat upp en ny blogg och skulle behöva lite hjälp med en bloggdesign, vill du hjälpa mig? Skulle vara jätte snällt då. Kram

  Reply
 • Hoppas hans systrar är lika goa som dig <3 Dom sa ju att du var en bra tjej. Haha, jag tror inte det finns nån deltagare i Big Brother som skapar sån uppståndelse. Härligt att du verkar ha det toppen <3 Hoppas att Marcelo skärpt till sig ordentligt och börjat visa respekt och omtanke om dig. Det förtjänar du Annica! Du, ditt hår är så himla fint, ser att många undrar, vad är det för färg du tonat det i? Du var ju blond innan och måste ha färgat i nån slags ljusbrun/mörkblond nyans. Den är rätt speciell, undrar vad det är frisören blandat ihop 🙂

  Reply
 • Hej jag tycker ni ee ett jättegulligt par hoppas att ni kommer hålla ihop så länge så att ni gifter er och skaffar en familj tillsammans:D Kram Maggan:)<3

  Reply
 • Åhh vad kul för dig att träffa hans familj. När hans systrar kom in i huset så gick ena fram till dig ju och sa att dem ser fram emot att träffa dig, så du behöver inte va så orolig. Dom kommer säkert älska dig lika mycket som oss (dina fans). Åh det skulle va kul om du gjorde flera video inlägg och sånt…

  Förresten vill verkligen ha något av dina kläder det spelar ingen roll för det skulle betyda hur mycket som helst för mig om jag bara fick något. Så om du vill skicka något till mig så kan du skriva i min blogg eller maila mig på [email protected] så skickar jag dig min adress!
  Ha en underbar dag!
  Kram 😀

  Reply
 • Annica är en lycksökerska. Och då menar jag att hon själv vill bli lycklig till vilket pris som helst utan att ta någon som helst hänsyn till andra. Jag har sett både Hanna och Amandus visa empati. Men det har jag aldrig sett hos Annica. Så klart att hon vill ha Marcelo. En fotomodell som hon kan ståta med vid sin sida. Hon vill leva ett Hollywood-liv som Barbie med sin egen Ken-docka. Just det, docka, en man med ett vackert yttre att visa upp och kontrollera efter sitt eget enorma behov av bekräftelse.

  Annica verkar ju ha ett enormt kontrollbehov när man ser hennes och Marcelos diskussioner. ”Du får inte… Vad gjorde du..? För min skull…” Hon är en klängranka på Marcelo. Utplånar sig själv helt bara hon får lite uppmärksamhet av honom. Jag, jag, jag. Se mig! Älska mig! Helt desperat och villig att göra vad som helst för att Macelo ska älska henne, ge henne uppmärksamhet, om än lite. Ganska tragiskt faktiskt. Ett sådant beteende är ju helt avtändande, och jag kan till viss del förstå Marcelos reaktion på det hela. Han driver det så långt han kan. Kanske han vill att hon ska reagera någon gång. Säga ifrån. Visa att hon inte accepterar vad som helst. Nej, jag tycker inte att deras relation är sund alls. Om Marcelo hittar till det här inlägget bland alla inlägg om detta på internet så vill jag bara säga: Strunta i Annica. Hon har ljugit dig rakt upp i ansiktet i tre månader, utan att blinka. Hon kommer kväva dig genom att ständigt kräva uppmärksamhet och hålla stenkoll på dig. Du är ung. Passa på och njut av dina 15 minuter i rampljuset (kanske kan du förlänga tiden om du är smart).

  Reply
 • Sluta snacka som om du vore värsta kändisen Annica, du vart bara med i bigbrother som vilken människa som helst kan, lämnade ditt ex och fick kuk i bigbrother huset. Pinsamt beetende. Du har mer hat-fans än riktiga, kolla bara nätet.

  Reply
 • När ska du hem till och ta tag i ditt "gamla" liv ?

  Reply
 • Emma: Du MÅSTE vara den mest okloka människa jag nånsin sett en kommentar ifrån. Håll dina okloka tankar för dig själv och gör nåt bättre av din tid. Du måste ha lite att göra till vardags då du väljer att sitta här och lägga onödiga kommentarer. Sånna som dig borde hamna i skräpposten !

  Reply
 • Måste vara 15 åringar som e inne och skriver. " Gamla " liv …har ni aldrig separeret från nån nångång…näe kunde väl tänka mig det. Hon e fullt kapabel till att leva sitt liv själv. Ska hon måsta flytta tillbaka till östersund och helst in till exet och lösa allt för att ni ska bli nöjd ? Näe. Alla hennes grejer däruppe har F redan packat ihop så chilla. Hon älskar honom inte längre och är absolut inte den första i detta land som gått ifrån nån. STÅ PÅ DIG ANNICA ! Följ ditt hjärta.

  Reply
 • Om du inte visste det så är det skadligt att ta Alvedon med alkohol i kroppen.Det har man även dagen efter,det kan vara rent dödligt.Vill bara tipsa dig!Ta Ipren istället,där finns inget paracetamol i ipren.Och angående "att du valt det själv".Snällase inte dig själv som en kändis.För du är inte det,det kan låta häftigt i vissas öron att du behöver vakter..men Sverige är inte USA,man kan inte bli så känd som i Hollywood i Sverige.Kom ner på jorden.

  Reply
 • BLOGGTÄVLINGAR, MODETIPS, KLÄDTIPS, SKÖNHETTIPS, SMINKTIPS, SHOPPINGTIPS OCH MASSA MER!

  VINN ETT VALFRITT MOBILSKAL!!
  http://www.nattstad.se/visit_blogg.aspx?postid=3322662&id=793059&prev=posts&p=1

  BLOGGTÄVLINGAR, MODETIPS, KLÄDTIPS, SKÖNHETTIPS, SMINKTIPS, SHOPPINGTIPS OCH MASSA MER!

  VINN ETT VALFRITT MOBILSKAL!!
  http://www.nattstad.se/visit_blogg.aspx?postid=3322662&id=793059&prev=posts&p=1

  BLOGGTÄVLINGAR, MODETIPS, KLÄDTIPS, SKÖNHETTIPS, SMINKTIPS, SHOPPINGTIPS OCH MASSA MER!

  VINN ETT VALFRITT MOBILSKAL!!
  http://www.nattstad.se/visit_blogg.aspx?postid=3322662&id=793059&prev=posts&p=1

  BLOGGTÄVLINGAR, MODETIPS, KLÄDTIPS, SKÖNHETTIPS, SMINKTIPS, SHOPPINGTIPS OCH MASSA MER!

  VINN ETT VALFRITT MOBILSKAL!!
  http://www.nattstad.se/visit_blogg.aspx?postid=3322662&id=793059&prev=posts&p=1

  Reply
 • Heeej! Skulle jättegärna vilja ha ditt blåa långa linne, nästan en skjorta! Sen lil-Wayne linnet SO DAMN BEAUTIFUL, skulle inte sitta fel i garderoben ! 😉 Haha, sen även om du har något annat pösigt linne, eller pösiga tshirtar så älskar jag sånna! Love You!

  Reply
 • Är det inte dags för dig att åka upp till östersund snart? 😀
  NEJ, just'e, du har skämt ut dig fullständigt 😀

  Reply
 • jag älsakar er så jav*a mycker hoppas du mår bättre senare,Kan inte jag få eran email jag hoppas du hör av dig om kläderna snart till min email

  [email protected]

  det skulle va kul om man skulle kunna skriva med dig hör av dig snart puss puss ÄLSKAR DIG SOM FAN<333333333333333333333333333333333333333333333

  Reply
 • jag älsakar er så jav*a mycker hoppas du mår bättre senare,Kan inte jag få eran email jag hoppas du hör av dig om kläderna snart till min email

  [email protected]

  det skulle va kul om man skulle kunna skriva med dig hör av dig snart puss puss ÄLSKAR DIG SOM FAN<333333333333333333333333333333333333333333333

  Reply
 • Annika vi väntar skönhets tips 😉 gärna också skulle iallafall jag vilja se vad du använder för smink produkter just nu 🙂

  Reply
 • Gud va vissa är hemska med sina kommentarer… Varför går man ens in på bloggen då?
  Man ska följa sitt hjärta, även när det kan svida och göra ont, men man ska göra det som känns rätt. Tänker inte leka Dr. Phil o skriva en roman om hur man ska vara, för vi alla är olika.
  Hoppas du mår bra Annica!

  Reply
 • Förstår inte att Ni orkar lägga så mycket energi på att skriva skit om Annica i hennes egen blogg.. Om ni inte gillar henne, vad gör ni här då? Annica är väl inte den enda i världen som gjort slut med en kille och träffat en ny.. Dessutom inte den enda som sårat någon heller..låt dom vara, de enda som vet de Sanna känslorna är dom själva!

  Reply
 • Sjukt hybris flera av deltagarna har. Tror de är värsta kändisarna. Väldigt patetiskt.

  De flesta garvar ju när de ser Tenny, Annika, mfl

  tagga ner!

  Reply
 • Man blir inte kändis pga bb.. vänta ett år å man kommer inte ihåg dig 😛

  Reply
 • Hej Annica

  Hoppas du mår bra efter fest igår och att ni hade kul, det är vad som är viktigast. Hoppas ni får det trevligt hos Amarellos systrar, ta gärna några bilder och lägg upp på bloggen.

  Reply
 • Hej! Jag skulle jätte gärna vilja ha din svarta långklänning. Den som du redan hade, om du inte vill ge bort den så kanske den svarta som du fick av BB? Båda var jättefina, och ser det här som en chans att få en fin sommarklänning när man tyvärr inte riktigt har råd med en själv. Har dock ingen blogg men förhoppningsvis spelar det ingen roll 🙂 Ha en fin dag! Kram Catrin

  Reply
 • Fattar inte varför hatare är inne på den här sidan, haha hur pallar ens människor lägga ner tid på en person dom ogillar! annica you go girl! Du är stark!!

  Reply
 • Marcelo strula ju med två pers bakom din rygg på café opera?

  Reply
 • varför är du så otroligt fin?<3

  Reply
 • strunta i vad alla "hatare" skriver, i med dom faktiskt lägger ner tid på dig måste du betyda något ju för dom ju! 🙂

  ha så kul med familjen peña 😉
  xx

  Reply
 • OMG!! kan inte tro att det är du!!!
  Diggar dig enormt Annica! bäst du är =)

  Reply
 • Resorb är ett hett tips! =) (vätskeersättning)

  Reply
 • Skriver Annica att hon är känd? Hon har visats på TV i över hundra dagar dygnet runt, blir ungefär lika mycket som flera säsonger desperate housewifes, det kanske låter lite löjligt att säga att man är känd men du som skrev kommentaren kan komma ner på jorden, hon är känd därav kaoset på krogen/staden.

  Reply
 • jag blir så arg när vissa skriver massa skit snack ni måste väl fatta annika har hitta den rätta och vill dela livet med ni som verkar hata henne har inget här att göra och bloggen är för dom som älska henne som skriver fina saker
  annika stå på dig och bryr dig inte om skit snacket ock jag vill att du ska må bra du har många fans som tycker om dig och stöttar dig<3

  Reply
 • jag blir så arg när vissa skriver massa skit snack ni måste väl fatta annika har hitta den rätta och vill dela livet med ni som verkar hata henne har inget här att göra och bloggen är för dom som älska henne som skriver fina saker
  annika stå på dig och bryr dig inte om skit snacket ock jag vill att du ska må bra du har många fans som tycker om dig och stöttar dig<3

  Reply
 • Du är glömd inom ett år kommer knappt ihåg deltagarna från förra året bara gurkan. Men ni förtjänar varandra lika ytliga och tomma ken-docka och du med dina silikonläppar.

  adjö fjortisar

  Reply
 • Men herregud gott folk LUGNA NER ER!

  Vad har det tagit åt folk idag egentligen? Detta är ju Annicas blogg, hon skriver väl om hur hon upplever det. Har hon upplevt det som att folk varit helt galna när hon varit ute och behövt ha vakternas hjälp, ja då är det väl så? Man behöver väl inte betrakta sig som en KÄNDIS för det?

  SKRÄMMANDE hur folk kan tycka och tänka saker åt andra hela tiden.? Ni vet väl inte hur varken hon eller Marcelo känner eller hur deras tankar går? Likaså om denna expojkvännen, fan låt människorna som e beblandade gå vidare med sina liv och ta itu med det själva? Dom är väl vuxna människor! Tror dom har bra koll själva på vad som är rätt eller fel?

  Fattar inte varför man alltid skall gotta sig åt andras olycka? eller missunna andra människor lycka? Nä tragiskt är vad det är.

  Tyck och tänk vad ni vill för er själva men snälla tänk efter en gång extra innan ni spyr galla över andra människor som ni inte ens känner, oavsett vem det än gäller! Ha lite medkänsla och behandla andra så som ni själva skulle vilja bli behandlade 😉 det kommer man långt på i livet.

  Vi är inte mer än mänskliga och ingen är perfekt! Tycker det går för långt, lite väl hysteriskt åt alla håll och kanter!

  Reply
 • Är det Lizette/Elin/Anonym som skrivit 50% av kommentarerna här? Man märker att det är hon på det sätt hon skriver. En psykiskt frisk och välmående människa uttrycker sig inte på det sätt hon gör.

  Reply
 • Är det Lizette/Elin/Anonym som skrivit 50% av kommentarerna här? Man märker att det är hon på det sätt hon skriver. En psykiskt frisk och välmående människa uttrycker sig inte på det sätt hon gör.

  Reply
 • bry dig inte om vad dem skriver annica. Haters makes you famous 😉 du är grym,puss på dig! & du och amarello är sjuuuuuukt fina ihop

  Reply
 • Hej shorty 🙂
  Jag hade gärna velat ha dina slitna ljusa jeans om du vill bli av med dom, eller bara nån top, kvittar vilken. Hade blivit otroligt lycklig om jag hade fått chansen att få nåt.

  Hoppas att du hör av dig 😀

  [email protected]

  Tack på förhand!

  Förresten, kommer du behålla Dimma eller stannar hon i Östersund?
  // djurälskaren

  Reply
 • har aldrig skrivit något negativt om Annica och kommer aldrig att
  göra det heller.
  Så sluta skriv dumma saker om Annica eller dra till bbelva

  Och nu vill jag inte bli inblandad mera i detta löjliga sätt att behandla mej.

  Jag har ett eget liv, jobbar på en teater och så.

  Reply
 • Håller med Madeleine och ni andra som påpekar att Annica är inte den första som lämnat någon. Komiskt, det är ju det normala för de flesta att man inte har en enda partner hela livet. Vem har inte som 20-åring (!) gjort nåt man kan ångra med en partner? Otrohet, sårat osv. Man skulle ju kunna tro att hatarna var Moder Teresa själva 😉 Men de har antagligen inte ens fyllt 20 och ej heller haft ett förhållande själva. Och du Jocke som påstår att du är från Östersund, du gör ingen bra reklam för staden. Verkar ju vara Jantelagens konungarike om man ska tro dig. Inget att stoltsera med isåfall.
  Vem är det som tjatar om att Annica skulle skriva 100 kommentarer till sig själv?? Haha hur orkar människan sitta och konspirera om en så "obetydlig nobody" som Annica? 😉 Det kanske är smart ändå att inte rensa bort trollen Annica. De måste ge sjukt mycket trafik till din blogg när de ska bevisa hur lite de bryr sig om dig 😛

  Reply
 • får man inte ha en åsikt som går emot ngn annans lr? och i så fall "har säkert aldrig varit kär/haft ett förhållande" blablabla. ni är så naiva och ska föreställa vuxna? skriver "följ ditt hjärta annica" fjantigt, sluta romantisera så bara för att ni ser ett skal som ser fint ut. detta förhållandet är inte nyttigt menmen får göra som man vill. "att följa hjärtat" är bara feromoner och endorfiner som far runt i kroppen, handlar om fysiologi och inga "själsfränder" eller vad ni inbillar er. och nej, alla har inte "varit otrogna/sårat (med flit)" vid 20, hoppas jag ska undvika sådan skit i mitt liv, då är det bättre att var singel och få "svina runt" bäst man vill.

  Reply
 • förstår förresten inte annica att du kallar dig "självständig" "tjänat egna pengar sedan jag var 14, aldrig gått till mina föräldrar" blabla. du verkar ju inte ens kunna sova själv, än mindre bo själv, klara dig utan kille. väldigt osjälvständig, osäker och dålig självkänsla tkr jag det verkar som. jobba på det istället för ditt utseende.

  Reply
 • WEEEEEEEEE LOOOOOOOOOOVE UUUUUUUUUUUU PICCO!

  Reply
 • Hur gammal är du Bea, hur långt var ditt längsta förhållande och vid vilken ålder var det? 🙂
  Jag kan besvara din kommentar likadant "får man inte ha en åsikt som går emot ngn annans lr?"
  Och blanda inte ihop alla Annicas fans. JAG är inte naiv, JAG ser att Marcelo är psykiskt störd och misshandlar Annica psykiskt men jag vet också av lång erfarenhet att kvinnor i Annicas situation absolut inte blir hjälpta av att bli kallade "korkade" och "förtjänta av misshandeln". Det är precis det som misshandlaren vill att hon ska tro om sig själv och det är det som gör ATT HON STANNAR KVAR. Så mitt råd till dig är att har du en vän nån gång i Annicas situation så visst, var ärlig med vad du ser. Men påminn henne om hur VÄRDEFULL hon är istället för "värdelös". För det är "värdelös" som misshandlaren vill att hon ska känna sig som.

  Reply
 • Fina du! Kan du inte lägga upp en video när du fixar ditt hår? Jag bara älskar ditt hår och skulle gärna vilja pröva det på mig själv. Har också skolavslutning på torsdag skulle vara jättekul om du kunde lägga upp en video innan den så jag kanske skulle kunna fixa håret så:) kramar

  Reply
 • Älskar dej Annica! <3

  Reply
 • Älskar dej Annica! <3

  Reply
 • Super vackra! <3333 😀

  Reply