Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:03 | June 9, 2012

På middag

Jag och Marcelo sitter nu hemma hos hans syster Patricia, vi blir bjuden på middag.

Känns jätteroligt att få träffa henne och hennes familj, supersnälla människor!

Ikväll lovade jag ju er bilder på mina gamla kläder, jag ska göra så gott jag kan. Håll utkik!!

 


56 kommentarer56 kommentarer om “På middag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vill du ah en gratisdesign av mig? 🙂 <3 Passa på, gör gratis HELA sommaren!

  Reply
 • Braaa…för jag vill ha ett plagg! det kan vara vicket som helst! För jag älskar dina kläder och ditt utseende ! love u!

  Reply
 • Fina ni är! 🙂

  Reply
 • Vilket vackert par ni är. Ni passar så bra ihop.

  Reply
 • Hej Annica (och Marcelo)!
  Vet inte om ni kommer ihåg att vi träffades igår kväll på Magenta, men ville bara säga att det var super kul att träffa er båda och jag önskar er all lycka! Har två fanbilder av oss om du vill ha ett ex! Kram! 🙂

  Reply
 • Jag vill ha ditt vita slappa linne som du hade när ni skulle bo i lådorna! Ser mysigt ut och plus att det är ifrån dig!! 🙂

  Reply
 • Jag skulle gjärna vilja ha ett plagg av dig så längtar tills du lägger ut jag skulle gjärna vilja ha den blåa skjortan utan armar när du gick in i bb så snälla hör av dig min email är [email protected] Puss på er <3

  Reply
 • Såååååååå fina! Jag smälter!

  Reply
 • Söta

  Reply
 • Allt bra?:)

  Reply
 • Ni ser riktigt lyckliga ut ni två, hoppas du har det bra!
  Jag vill jätte gärna ha något av dina kläder, jag kan ta vilken topp som helst. Skulle bara bli så glad över att få något! 🙂
  Du kan kontakta mig på min mail så jag kan skicka dig min adress! 😀
  [email protected]

  Reply
 • Hej!

  Vilken fin blogg du har 🙂 Jag har precis startat en ny blogg, det skulle vara superkul ifall du ville kika in! Hjälp mig gärna genom att klicka på "hype"-knappen, det tar bara några sekunder! Jag ber om ursäkt ifall du ogillar såna här kommentarer, jag skulle bara så gärna vilja ha lite hjälp att komma igång haha 🙂

  Kramar!

  Reply
 • Vad härligt!! Ja,en syster sa ju i huset att hon såg fram emot att träffa dej..Är så jäkla glad för din skull!!

  Reply
 • När ska ni flytta ihop?

  Reply
 • Vad har du för bakgrund på din mobil? 🙂

  Reply
 • När ska ni flytta ihop?

  Reply
 • Vad heter Marcelos blogg? 🙂

  Reply
 • Åh, så gulliga ni är! 🙂

  Reply
 • naw, vad söta!

  Reply
 • fina ni är!<3

  Reply
 • Ha en trevlig middag 🙂

  Reply
 • ÅÅÅH VET DU HUR GLAD JAG BLEV NÄR JAG FICK VETA IDAG ATT DU SKAFFAT BLOGG?! Har följt dig under hela perioden på BigBrother och du är så jävla fin, en av mina förebilder helt klart. Hoppas verkligen också att det håller mellan dig och Marcelo, ni är hur fina som hellst! 😀

  Reply
 • vad fina ni är!
  ååååååååååh jag älskar verkligen er och är typ helt galna i er !!1
  nej men , jo typ nästan!
  JAG VILLL SÅ GÄRNA HA DEN ROSA TRÖJAN , SOM ÄR STICKAD!!!!! puss

  http://amarelloo.devote.se/
  http://amarelloo.devote.se/
  http://amarelloo.devote.se/

  Reply
 • och dina nya kläder!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • hej annica, jag skulle jätte gärna vilja ha ett plagg av dig !
  hör gärna av dig till mig de skulle va en ära att få bära ditt plagg!
  älskar den blåa/genomskinliga blusen du hade i bb-huset!

  Reply
 • Undrar hur många ggr M har legat med andra tjejer sen han kom ut ur huset.

  P.S. Annica du är blåst

  Reply
 • Ni är alldeles för söta ihop! 😉

  Reply
 • Hej Annica!
  Vad kul att du börjat blogga igen :)! Det är så att jag har en fråga angående ditt hår. Mitt hår har nämligen ungefär samma färg som ditt och jag undrar vad du använder för produkter för att hålla färgen?, När frisörerna var inne i bb huset, la dom i ngn toning i ditt hår då? På bb finalen såg det nämligen mörkare ut, det var verkligen jättefint!!

  Reply
 • hej annica 🙂 är det bara kläder eller skor oxå ? då hade jag veta ha dom svarta och som är gråa och svarta på baksidan med ett gatt inåt på skon dom som är en hel sko maila gärna [email protected] hade gärna tagit den blåa du hade på dig när du gick in ass fin har säkert jätte mycket fina kläder men kommer inte ihåg eller kan gärna ta dina jeams som var söndriga som du hade på måndag på final veckan vilken storlek var dom ? 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle jätte gärna vilja ha den svarta klänningen du hade på bb finalen, älskar den verkligen! Snälla hör av dig på Facebook eller [email protected] .. Min Facebook är Linnea wiregård 🙂 kram!!

  Reply
 • Jag skulle jätte gjärna vilja ha vad som helst du är min nya songerska,modell och skådespelare du är min förebild jag skulle få en sjok om jag fick villket plagg som helst
  Plizz skicka ett meddelande till mig om du tycker jag är värdig att att få plagg jag skulle dö dö dö för din skull jag vill verkligen ha nått som du äger det skulle hjälpa mot min längtan att få träffa dig men en dag så ska jag göra det!!!
  Ditt och Marcelos STÖRSTA FAN I LOVE YOU THE MOST PUSS HÖR AV DIG SÅ FORT SOM MÖJLIGT❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Jag skulle jätte gjärna vilja ha vad som helst du är min nya songerska,modell och skådespelare du är min förebild jag skulle få en sjok om jag fick villket plagg som helst
  Plizz skicka ett meddelande till mig om du tycker jag är värdig att att få plagg jag skulle dö dö dö för din skull jag vill verkligen ha nått som du äger det skulle hjälpa mot min längtan att få träffa dig men en dag så ska jag göra det!!!
  Ditt och Marcelos STÖRSTA FAN I LOVE YOU THE MOST PUSS HÖR AV DIG SÅ FORT SOM MÖJLIGT❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Hej Annica! Jag måste börja med att säga att jag verkligen älskar dig och Marcelo. Ville att du skulle vinna BB!

  Men om kläderna, jag skulle vilja ha den blå tröjan du hade inne i bb-huset. Puss på er båda! ♥

  Reply
 • Så jäkla söta tillsammans!
  Du skulle väl kunna ha bloppis? lägg ut bilder på kläderna, skriv storlek & hur mycket den kostar, skulle vara roligt. fin blogg och hoppas du har det bra i Stockholm fina Annica! 🙂

  Reply
 • Hej! Jag har en liten fråga. Tycker din rubrik när för himla fin, vad heter textstilen? Du är världens bästa. Hoppas du har det jätte bra i Stockholm med den du trivs bäst med! Kramar i massor – Fanny

  Reply
 • Skönt att dom är snälla mot dig, de tycker nog att du är en fantastisk tjej!

  Reply
 • Fina du! Kan du inte lägga upp en video när du fixar ditt hår? Jag bara älskar ditt hår och skulle gärna vilja pröva det på mig själv. Har också skolavslutning på torsdag skulle vara jättekul om du kunde lägga upp en video innan den så jag kanske skulle kunna fixa håret så:) kramar

  Reply
 • Why so serios ?

  Reply
 • fin blogg, kommentera gärna min

  Reply
 • hej Annica! du har verkligene en toppen blogg som är jättefin, jag har läst väldigt många bloggar och det finns 2 bloggar jag gillar väldigt mycket och du är en av de!
  du var den jag hejade på i BB och du var verkligen dej själv och hängde loss, du ska veta att du är min förebild, och jag skulle jättegärna vill se dina kläder, kan man få köpa nåt typ? 🙂
  Du och Marcelo är verkligen ett toppen fint par och jag har till och med er som bakgrunds bild på mobilen!
  tacksam för svar <3

  / 12 årig tjej

  Reply
 • Såg tidigare att du hoppades på att bli "godkänd" av Marcelos systrar…klart du blir/blev! Du är ju en toppentjej!
  Kram till er båda och ha en underbar lördagkväll!

  Reply
 • Hej Annica! Jag har under en längre tid nu följt min flickväns Big Brother tittande och förstått att det var dig hon hejade på och även sett en del själv på programmen som varit. Eftersom att jag vet att hon tycker om dig så mycket så skulle jag vilja överraska henne genom att ge henne ett plagg från dig. De klädesplagg som hon under programmets gång påpekat att hon verkligen själv velat ha är den blå blusen, final klänningen och den svarta stickade koftan med ganska stora hål. Att big brother tog slut vart som ett hål inom henne och tänkte därför att jag kunde förgylla det med ett plagg från dig som hon hejat på och följt i över 100 dagar. Vore tacksam ifall du kanske kunde hjälpa mig med detta. Bra kämpat i huset, du gjorde min flickväns kvällar!

  Mvh Paul

  Reply
 • Hej annica och marcelo. jag skulle vilja ha den där rosa tröjan du hade på dig när marcelo fråga dig hur gamla ska vi bli tsm och du svara tills vi dör. eller den där svarta (med hål på) när ni två förlova er men den kanske vill du inte ge ut. puss, älskar er!! <333
  plz hör av dig till [email protected]

  Reply
 • Hej Annika måste bara fråga dig hur du lockar ditt hår för att få det sådär lockigt?? det är as snyggt!! 🙂

  Reply
 • Var har du köpt den vita tröjan någonstans? 😀

  Reply
 • Mys! 🙂

  Dagens vlogg: HÅRFLIPPEN!

  SEX TIPS PÅ HUR NI KOMMER LÄTTARE!

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • Hej annica och marcelo. jag skulle vilja ha den där rosa tröjan du hade på dig när marcelo fråga dig hur gamla ska vi bli tsm och du svara tills vi dör. eller den där svarta (med hål på) när ni två förlova er men den kanske vill du inte ge ut. puss, älskar er!! <333
  plz hör av dig till [email protected] (skrev fel email)

  skrev fel email innan. de ska vara [email protected] och inte .com

  Reply
 • Jag vill jätte gärna ha finalklänningen! Skulle kunna dö för den! Kram 🙂

  Reply
 • Så söta! Hoppas ni får en toppen sommar nu=D

  Reply
 • Hej Annica! Jag vill börja med att säga grattis! Om du har någon top över så kan du skicka den till mig. Skulle verkligen uppskatta det. Jag håller tummarna. Jag skriver ner pojkvännens adress: [email protected]
  Vill avsluta med att säga men herreguuuuuud du måste ju ha något över 🙂 kram

  Reply
 • Hej Annica! Grattis till 3:e platsen! Jag har följt bb från dag 1 så det är lite tomt på kvällarna, fast nu är det ju tur att EM har börjat!:) jag hade gärna velat ha något av dina plagg, du har samma stil som mig och jag är också lika kort;) jag har två små tjejer hemma och kan erkänna att alla nya kläder som jag köper är till dom, man kommer själv i sista hand:) ha det bra!

  Reply
 • Han ser inte snäll ut i ögonen alltså…..men skyll dig själv. Du har tvingat dig till att vara med honom….fattar du inte hur patetiskt det såg ut.

  Reply
 • Ni passar jätte bra i hop varge gång man ser på er ser man det ni är bäst annica och marcello <3333

  Reply
 • Vill bara säga att ni är starka som håller ihop trots allt! Ni är som gjorda för varandra, hoppas verkligen att det håller 🙂 Och andras åsikter spelar ingen roll, det är hjärtat man ska följa 🙂

  Reply
 • Fan vad söta ni är tillsammans <333 😀

  Reply
 • Jag skulle jääääätte gärna vilja ha det lil Wayne linnet!
  Du är sjukt snygg och jag tyckte du skulle vinna big brother helt klart, du är också min förebild!
  Skulle typ göra vad som helst för att få träffa dig för du verkar som en underbar person, puss!

  Reply