Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:20 | June 9, 2012

Kläderna

Hej på er klädtokiga läsare!

Jag kommer att göra så att jag kontaktar den som var först till kvarn angående mina kläder som jag vill bli av med. (Kontaktar de som har lämnat mail/ bloggadress).

Ni har ju vart så duktiga på att beskriva plaggen och vilket minne ni har. I’m impressed!

Så håll utkik på era bloggar/ mail!


193 kommentarer193 kommentarer om “Kläderna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är intresserad av dina gamla kläder, kram :)<3

  Reply
 • Jag skulle gärna vilja ha dina gamla kläder! 🙂
  kram!

  Reply
 • Jag är oxå intresserade av dina superfina gamla kläder

  Reply
 • Hej Annika!!
  Jag skulle jätte gärna vela din blåa, den kortärmade! älskade färgen. Om den var lite genom skinlig, skjorta 🙂 hoppas jag får den!

  Reply
 • Hej! Har du någon svart kavaj som du vill bli av med? Eller är intresserad utav den marinblå med röd rosett på bröstet! Annars om det uteblir något snyggt plagg så maila om det och beskriv!

  Reply
 • Annica,kan inte du och Marcelo göra fler video inlägg? vore as kul!

  Reply
 • jag vill ha mörk blåa lång tröjan med vart rosett.min mail är [email protected]

  Reply
 • Alla pösiga tröjor/ linnen skulle jag vilja ha! Har kOmmenterat tidigare om det! 😀 SKULLE VARA SUPERNICE! Du har inga lite längre shorts du vill bli av med…? 😉

  Reply
 • Hjärtat! Dina ögon på din header är fantastiska! Ser så mycket fram emot att följa ditt liv utanför huset och är säker på att du kommer bli något stort! Önskar dig all lycka i livet! Massa kramar!

  Reply
 • Hej jag är intresserad och vill gärna ha något av dina fina klädes plagg! 😀

  Reply
 • Jag är verkligen jätte intresserad av dina gamla kläder ! 🙂
  kram

  Reply
 • jag skulle vilja ha den där vinröda tröjan, den är långärmad och sitter lite löst. om du fattar:) den är jättefin!

  Reply
 • Åh vill verkligen ha din röda eller blåa fest tröja eller mag tröjan som du hade en gång på en fest i guldrummet. Om jag inte kan få nån av dom så tar jag vilken topp som helst, skulle bara bli glad av att få något utav dig.
  Du kan kontakta mig på min mail eller blogg!
  Blogg: http://www.jenniferfridalinnea.blogg.se
  Mail: [email protected]

  Reply
 • Reply
 • Åh, jag viill ha! 🙂

  Reply
 • men jag har ingen blogg kan inte jag få ett plagg endå jag har längtat så mycket jag ber dig kan jag inte få ett plagg
  DITT O AMARELLOS FTÖRSTA FAN I LOVE YOU THE MOST <333333333:( PLIZZZZ JAG HAR LÄNGTAT SOM FAN:(<3333

  Reply
 • men jag har ingen blogg kan inte jag få ett plagg endå jag har längtat så mycket jag ber dig kan jag inte få ett plagg
  DITT O AMARELLOS FTÖRSTA FAN I LOVE YOU THE MOST <333333333:( PLIZZZZ JAG HAR LÄNGTAT SOM FAN:(<3333

  Reply
 • Vanliga t-shirts är också bra! 🙂

  Reply
 • HEJ Annica!

  Om ingen redan efterfrågat så skulle jag mer än gärna vilja ha den svarta toppen du hade på dig när du och Marcelo förlovade er!! Hoppas Hoppas jag var först i kvarn på den! Haha

  Kram!

  Reply
 • Hej! 🙂 skulle vilja ha den där långärmade tjocktröjan dom var blå och den västen som typ var lurvig som du hade när ni brukade vara ute på vintern 😀 skulle bli jätte glad om du hörde av dig för jag har lämnat min mejl : D

  Reply
 • Jag älskar btw den blåa blusen du hade när du gick in i huset !!! Gillar alla dina kläder, och du har grymt snygg klädstil !

  Reply
 • hej Annica! jag vill jätte gärna ha din blåa kortärmade typ lite genomskinliga tröja! den är så sjukt snygg 😉 hö gärna av dig 🙂

  Reply
 • Reply
 • Jag skulle vilja ha din blåa kortärmade som du hade när du gick in i huset, och din svarta stickade som du hade inne i huset.
  All lycka till dig och Marcelo, ni är så jävla söta! <3

  Reply
 • Jag skulle vilja ha din blåa kortärmade som du hade när du gick in i huset, och din svarta stickade som du hade inne i huset.
  All lycka till dig och Marcelo, ni är så jävla söta! <3

  Reply
 • Hej annica jag har gjort en ny fan video och om ni vill se den kan ni klicka på länken. http://www.youtube.com/watch?v=1VnQw_4AtI8 😀

  Reply
 • den där rosa som marcelo fråga hur gamla ska vi bli du svara tiils vi dör. har redan sagt det men hoppas jag får den. eller den där svarta med hål när ni förlova er. men den kanske inte nt ger uut. kärlek <3 skriv till mig på [email protected]

  Reply
 • Ojdå, jag glömde skriva vilket plagg jag var intresserad av. Jag skulle jätte gärna vela ha din t-skirt du hade på dig när din bror kom och hälsade på i bb huset 🙂

  Reply
 • Jag är intresserad av dina gamla kläder, vad som helst 🙂 kram

  Reply
 • min email
  villket plagg som helst plizzzzzzzzzz [email protected]
  I LOVE YOU THE MOST <333333333333333333333333333333333333 PUSS

  Reply
 • min email
  villket plagg som helst plizzzzzzzzzz [email protected]
  I LOVE YOU THE MOST <333333333333333333333333333333333333 PUSS

  Reply
 • jag skulle vilja h de blåa genomskinliga linnet, den rosa stickade eller de där frans linnet. <3

  Reply
 • jag vill ha mörk blåa lång tröjan med svart rosett.

  mail är [email protected]
  blogg: http://nattstad.se/caitlin

  Reply
 • Hej Annica ja skrev häromdagen att ja ville ha din svarta kläning eller det du hade i finalen 🙂 Jag jobbar nätter som usk och har en liten son som vet hur tokig ja varit i bb i år inte annars så ja vet inte vad ja fastna för ,men min son är 3 år ja har även äldre barn sem sett på bb så de va väl dom smitta mej hihihi.Hromdagen så såsåg ja lite tillbaka på bb oc du kom upp på en bild och hanna j och vad säjer adam annica solklart kom de och sen hanna mmm stackars barn hahhaha .Ja har med tränat mycke med gåband och ska nu lära mej att äta var 3 dje timme de ska tydligen va effektivt och få igång fettförbränningen så aaa om de nu va som ja såg er träna på bb du och Mina andra favorit Hanna så testa lite men ofta ska öka fettförbränningen .Hörde rykten om två nya par i bb huset mmmm ja hoppas som ja gjort länge Rodney och Hanna j..ha de kanon bra ,Ja brukar läsa Marcelos blogg ja skratta så mycket nr han skriver lillen om dej hahahha

  Reply
 • JAG HAR SKRIVIT 1 MILJON GÅNGER DÅ JAG VERKLIGEN VILL HA DEN..

  JAG hade blivit så glad om jag fick din leopard tunika/blus OM du inte längra vill ha den..

  Hade velat ha den på min skolavslutning, har tyvärr blivit tvungen att hålla tal INFÖR halva skolan,och jag är så nervös, så den leopard tunikan/blusen du hade första veckorna hade gjort mej såå glad 😀

  Reply
 • jag skulle vilja ha din röda tunika som jag skrev innan idag och igår, eller den blåa tröja med typ svart krage!! 🙂

  Reply
 • DU ÄR SÅ GRYMT SÖT!! 🙂

  har kommenterat det innan, men säger det igen: jag skulle dö för att få din blåa skjorta med någon svart rosett på som du ofta hade på dig i BB huset 🙂 åh, den är så snygg. Håller tummarna 🙂 PUSS!!

  Reply
 • Åh, jag viill ha! 🙂

  Reply
 • ANNICA! FÅ ALDRIG MARCELO ATT TVIVLA PÅ DIG!!! han är en bekräftelse-hora och behöver få känna och höra att du älskar honom hela tiden…

  Reply
 • .

  Reply
 • Sen skulle jag vilja ha den vinröda tröjan eller blusen eller vad det nu var 😀

  Reply
 • Hej
  Jag vill ha vad som helst som du har!
  Tycker du är en grym tjej med grym blogg
  Och jag tycker du och Marcelo är super söta!
  Vill jätte gärna ha ngt jag skulle verkligen bli så himla glad <3

  [email protected]

  Reply
 • Hej Annica!
  Skulle jag kunna få din rosa stickade tröja?
  Jag tror du använde den i dom allra första avsnitten av Big Brother.
  Kram Saga 🙂

  Reply
 • Vad som helst, nån mysig tjock-tröja eller nå 🙂 kram på dig! <3
  [email protected]

  Reply
 • eller det spelar ingen roll, vad som helst, blir jätteglad isåfall 🙂 kram

  Reply
 • hej annica! jag skulle jätte gärna vilja ha den marinblåa tröjan, den är så sjuukt snygg 😉 hör av dig på min mail [email protected] <3 kram! 🙂

  Reply
 • Hej vi är två tjejer på 14 år som älskar att fota.
  Du kan kolla in vår blogg http://fotobrudarnaaa.blogg.se
  Vi delar också med oss av vår vardag 🙂
  Kolla gärna in en sväng 🙂

  Reply
 • Ååh, den svarta klänningen från finaldagen, har letat som en tok efter liknande men hittar inget.. Vilken ära det hade vart att ha den på sig, som också för mig hade representerat att man kan komma hur långt som helst, bara man vill..

  Reply
 • Hej annica ge mig vad som helst!! Något som ingen har tagit än då! Kram (spruta lite av din perfym på den , haha)

  Reply
 • Hej annica.
  skulle gärna vilja ha en av dina gamla koftor,
  kram du är bäst

  Reply
 • Hej annica.
  skulle gärna vilja ha en av dina gamla koftor,
  kram du är bäst

  Reply
 • http://www.moffa.blogg.se

  En blogg som handlar om två tjejer från norrbotten! Vi skriver om allt som händer i norrbotten, hur du helt ärligast kommer i form, maten som är godast, killarna som är snyggast och även om tips och trix kring hundar då vi båda är utbildade till hundinstruktörer. Kika in på en helt ny blogg vettja! 🙂

  Reply
 • hej Annica!
  jag är intresserad av den blå/vit randiga som du hade i BB när du fick besök av din bror!<3

  du är min största förebild och det skulle betyda jätte mycket om jag fick den tröjan!<3 jag har följt dig genom hela BB och hejade på dig hela tiden!<3

  tacksam för svar!<3
  kram

  Reply
 • intresserad!

  Reply
 • Hej Annica! Du är super cool och jag tycker du gör helt rätt val som går ditt hjärtas väg! 🙂 du har också snygg stil på kläder, så hojta till om du får något över! Alla plagg är snygga till nått 🙂 ha de bra och njut av Stockholm. Kram

  Reply
 • Hej! skulle gärna vilja ha om det är så att du vill bli av med det bruna stickade linnet eller den gråa klänningen med korta ärmar. Ha det bra!:)

  Reply
 • Jag skulle vilja ha dina plagg, det spelar Inge roll, vilket plagg! Kram!! Du är min förebild :)<3

  Reply
 • jag skulle vilja ha den vit och blå randiga t-shirten, det vita slappa linnet och den blåa blusen/linnet du gick in i big brother huset i !! :)) hehe vill verkligen ha något 😀

  Reply
 • Är så intresserad av dina gamla kläder älskar den där mörk blå blusen su hade i BB den ör så himla snygg PS. DU OCH MARCELLO ÄR SÅ SÖTA ÄLSKAR Er HäLSA MARCELLO ATT JAG ÄLSKAR ER :***** <3

  Reply
 • Oj, är så spänd!! Hoppas starkt på din grå klänning, kikade igenom kommentarerna i det inlägget och det såg ut som att ingen var särskilt intresserad utav den utan mer av din blå transparenta blus. Hoppas hoppas. Spänd norrländskt tjej!! puss!

  Reply
 • Jag igen, eller det vita linnet med lil wayne på (stavningen). eller någon av dina stickade kläder 😀
  känner mig som en stalker :/ haha

  Reply
 • hej!
  jag vill också jättegärna ha något plagg från dig, skulle varit sjukt coolt!
  you rock!
  [email protected]

  ps. det spelar ingen roll vad för plagg, är bara tacksam om jag kan få/köpa något över huvudtaget! 🙂

  Reply
 • Jag vill mer än någonting annat ha de där svarta leggingsen som du badade med då Joe flög på dig i badkaret så du tappade andan. Är även intresserad av alla andra av dina leggings och även om du har någon hoodie.
  Hör av dig. Snälla. Skulle bli så glad så du anar inte. Om det finns en Gud så ber jag till den. Åh! <3

  Reply
 • Skulle jättegärna vilja ha dig grå/svarta leopardblus, det är så himla fin !
  Hoppas jag kan få den, skulle bli så himla glad!
  Kraaaam

  Reply
 • Jag med 🙂 [email protected]!

  Reply
 • Hej Annica! Är sjukt intresserad av linnet med långa fransar som du hade på dig i ett avsnitt!
  Puss&kram!

  Reply
 • Hej! Jag är intresserad av den svarta linnet med fransar som du hade i BB. Jag beundrar dig så sjukt mycket, det skulle betyda allt för mig om jag fick det! <3

  Kram!

  Reply
 • Hej! Skulle jättegärna vilja ha de svarta läggingsen med glittermönster på sidorna, även jeansvästen om du vill bli av med den med! 🙂 massa kramar och fortsätt följa ditt hjärta, det är allt man kan göra!! 🙂

  Reply
 • Hej hej! Jag vill gärna köpa den silvriga tröjan som du hade när Jimmy & dom hälsade på, eller något annat du har så fina kläder så det spelar ingen roll vad! Jag hade blivit jätteglad om du mailade mig: [email protected] Kram!

  Reply
 • Hej finaste Annica! Har skrivit i andra inlägg vilka kläder jag skulle vilja ha, och det är den blåa blusen du hade när du gick in i huset, den vinröda tröjan nu ofta haft till ett par kilklackar på fester i huset och gärna kilklackarna om du inte tänkt att behålla dom! HOPPAS VERKLIGEN DU SER DETTA, JAG ÄR ETT STORT FAN AV DIG OCH ANNCELO! Puss <3 / Anna

  Reply
 • kan du inte lägga ut bild på det du vill ge bort/sälja?:)

  Reply
 • hej Annica! Hade blivit jätte glad om jag hade fått ditt vita linne med Lil Wayne på. kram// Ett stort fan till dig och Marcelo!

  Reply
 • Hej, jag skulle nöja mig med vad som helst av dina kläder. Du hade verkligen så sjukt mycket fint. Är glad bara jag får något 🙂 hoppas ni har det bra 😉

  Reply
 • hej annica!

  precis som jag har nämnt i ett tidigare inlägg så är ag intresserad av den blåa trasparanta tröjan du hade den dagen du klev in i big brother. Sen älskade jag dina glittriga pumps du hade på bröllopet och den dagen du klev ut ur big brother huset. Även hela outfiten du hade på dig då!! OCH magtröjan med fransar. Men om du har andra kläder som du vill skänka till en lika klädtokig tjej som dig så tar jag gärna emot.

  Mail: [email protected]

  Puss

  Reply
 • Hej annica hoppas att du ser vad det står på mitt namn. Anna.n står det.Om du inte ska ha den mörk blåa långa skjortan med svart rosett vill jag jättee gärna ha den eller svarta leggins med guld på sidan.

  Mail:[email protected]
  Blogg: http://nattstad.se/caitlin

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle jätte gärna vilja ha något av dina plagg som du hade på dig inne i huset, det skulle verkligen vara jätte snällt och jag skulle bli jätte glad! Spelar ingen roll vilket plagg, vilket som helst, tycker att du har grymt fina kläder !
  Du är en grymt snäll/söt tjej på alla sätt och vis , och en stor förebild för mig! Håller tummarna för ett svar! 🙂 kramisar

  http://www.jonnachristensson.blogg.se

  [email protected]

  Reply
 • Hej igen tjejen!!

  Det var jag som önskade att få dina ljusa slitna jeans som du hade på dig när du fick chockbeskedet om att ni skulle få besök i huset 🙂
  Nu håller jag tummar och tår!!

  Kramas!

  [email protected]

  Reply
 • jag är verkligen intresserad av dina gamla kläder , så du kan väl mejla mig om var du har köpt vissa plagg ? 🙂 om du vill så kan du mejla mej på : [email protected]

  puss och kram , hoppas allt går bra mallen dig och marcelo i framtiden !<3 puss haj älskar din humor, din barnslighet, jag älskar allt med dig , men mejla gärna mej , jag skulle blivit jätteglad, plus att det är min födelsedag idag så det skulle varit en jätte bra present att du mejlar mej, jag skulle blibit skit glad, asså herrreeeeguuuudd !<3

  Reply
 • Jag skulle jätte gärna vilja ha någon av dina leggings som du hade i bb..

  Reply
 • Hej Annica! Kan du inte lägga ut lite bilder på kläder du köpt de senaste dagarna? Vore superkul att se! 🙂 Kram

  Reply
 • och btw, jag skulle jättejärna velat ha din svarta klänning och den koftan du hade till på finalen, för jag har skolavslutning på fredag och jag har inget att ha på mig , så skulle verkligen velat ha den,, och jag fyller ju trots allt år idag, btw vilken storlek har du i kläder ?<3 love så mejla mej gärna på : [email protected]

  Reply
 • Jag vill gärna ha din röda tröja/tunika som du var så söt i bär du hoppade i bikten och sa att det var din bästa dag den dagen, jätte roligt ifall jag skulle kunna få den. Om inte vill jag gärna veta varifrån den kommer 🙂 [email protected]
  Du är helt seriöst min förebild!! Och många andra av mina vänners också ska du veta hehe

  Reply
 • Hej hej! Jag vill gärna köpa den silvriga tröjan som du hade när Jimmy & dom hälsade på, eller något annat du har så fina kläder så det spelar ingen roll vad! Jag hade blivit jätteglad om du mailade mig: [email protected] Kram!

  Reply
 • SNÄLLA annica jag vill jätte gärna ha någon tröja av dig, helst den blåa dåra men please ! 😀
  btw du är bäst ! 😀

  Reply
 • Hej Annica!<3
  Jag menade den svarta magtröjan med fransar;)
  Du är BÄST!<3
  Kram

  Reply
 • Reply
 • Hej Annica! Skulle jättegärna vilja ha linnet du hade på dig när ni 3 finalister fotades för expressen! sååå fin 😀

  Reply
 • Åh då hoppas jag du hör av dig ang den vinröda som jag frågade om! skulle bli sjukt jävla glad om jag fick chansen att kunna ha den i min garderob!! 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Om du har ett par jeans i 24-25 över så vill jag jätte gärna ha de 😀 spelar ingen roll vilka, vet att alla dina kläder var fina! Kram 🙂

  Reply
 • Hej finaste Annica! Skulle jätte gärna vilja ha något av dessa plagg som du använt i huset: Den blå blusen du hade när du gick in i huset, den vinröda tröjan du haft på många fester i huset ofta tillsammans med kilklackarna, kilklackarna om du inte ska ha dom, den blå tröjan med vita volanger som du hade när du fick besök av din bror eller den grå/metallic tröjan du hade på en fest någon dag innan skräcknatten! SKULLE BLIVIT SÅ TACKSAM OM NÅGOT AV DETTA BLEV MITT, SKULLE BLIVIT SÅ HIMLA GLAD! Du är bäst! Puss <3 / Anna

  Reply
 • Hej Annica!! Jag vill jätte gärna få din jeansväst, perfekt till sommaren!!:) Ha det så bra:*

  Reply
 • Hej finaste Annica! Skulle jätte gärna vilja ha något av dessa plagg som du använt i huset: Den blå blusen du hade när du gick in i huset, den vinröda tröjan du haft på många fester i huset ofta tillsammans med kilklackarna, kilklackarna om du inte ska ha dom, den blå tröjan med vita volanger som du hade när du fick besök av din bror eller den grå/metallic tröjan du hade på en fest någon dag innan skräcknatten! SKULLE BLIVIT SÅ TACKSAM OM NÅGOT AV DETTA BLEV MITT, SKULLE BLIVIT SÅ HIMLA GLAD! Du är bäst! Puss <3 / Anna

  Reply
 • Hej igen! Jag menade den du hade när Martin & dom andra två killarna hälsade på er kommer inte ihåg vad dom heter hehe.. Det är en t-shirt i silver ganska så kort du hade den när ni åt räkor! 😉 Jag kan gärna köpa något annat, om du vill ha kvar den men dui får jättegärna maila mig hade blivit jätteglad då! [email protected] Kram

  Reply
 • Hej Annica! Du hade ett grågrönt linne som var as fint! Skulle verkligen vilja ha det kram! <3

  Reply
 • Hejhej annica !! 🙂
  Är verkligen intresserad av dina kläder , blir verkligen hur glad som helst för vad som helst bara du har använt det !!

  Reply
 • Hej Annica! Alla dina kläder är super fina! Jag älskar alla dina blusar/tröjor skulle vilja då några av dig! Vi är nästan lika långa så kläderna kommer passa jätte bra! Vet inte om du kommer ihåg mig men jag träffade dig i torsdags när du och Marcelo var inne på ZARA, jag hade en grå tröja på mig. Men aja kommer va jätte glad om jag får nåt av dig! PS. Du & Marcelo är så söta tillsammans! Hoppas de håller länge! Älskar er båda! Puss❤

  Reply
 • hej annica undrar om det bara är kläder eller skor oxå ? 🙂 om det är kläder hade jag gärna velat ha din rosa stickade tröja du hade på dig när du färgade marcelos hår den är ass fin du kan få min mail adress så kan du kontakta mig och du kanske har något annat jag vill ha så kan du bara skicka bild på det 🙂 [email protected] har kanske en snygg blus eller något vi ha typ samma klädstil , kontakta mig när du sett detta ;)kram <3

  Reply
 • och om du har något annat snyggt så mail och beskriv det 🙂

  Reply
 • Hej igen! Jag är intresserad av jeansvästen du hade i huset, har skrivit mailadress!

  Reply
 • jag är superintresserad av alla dina gamla kläder! Du är bäst Annica, kram!

  Reply
 • hej annica! den blåa tröjan du hade när rodney klev in i huset och hannah klev ut. superfin är den!

  Mejl: [email protected]

  Puss

  Reply
 • Hejsan! Vill ätte gärna ha dina gamla kläder!
  Maila mig !! Kram!

  Reply
 • Hej! Jag skrev jäättetidigt i tidigare inlägg om att jag gärna fick något av den röda tröjan, blåa blusen eller leoardskjortan! Vi är nästan lika små så de hade passat perfekt 😉 Håller tummarna! kram

  Reply
 • Hej jag skulle gärna vilja ha din gamla trosor.

  Reply
 • Hej jag skulle jätte gärna vilja ha din blåa fina tröja/tunika fyfan har kollat på varje affär för att hitta en men hittar den inte 😮 jag har följt dig under varje dag i big brother,du är grymt jävla bra!!!
  Skulle jätte gärna vilja att du skriver ett mail till mig om vilka kläder du ger bort. Skulle va grymt tacksam för svar!
  Kram!

  Reply
 • JAAAAG VILL HAAA!! 😀
  kramis!

  Reply
 • Vart kommer dina skor ifrån som du har på bilden? Kan du inte visa en tydligare bild på dom?

  //Elli

  Reply
 • hej, skulle vela ha din blåa tröja/tunika!!
  du har varit min favorit sen du kom in i huset, du är grym!!! kramaar! <3

  Reply
 • hej annica jag skulle gärna vilja ha den blåa tröjan som är som en blus älskar den!. har letat överallt efter den!. kan ge 200kronor för den tillomed! <3

  Reply
 • är intreserad av den vinröda också, skriv på min blogg. så får du min epostadress, vill inte att folk ska se den här så dom lurar en. det hände en gång

  Reply
 • Jag skulle kunna ta vad som helst 😉 du är bäst Annica!
  Tycker du hade snygga kläder i huset, du har en snygg stil! Kontakta gärna mig 😉

  Reply
 • Åh jag är intressad! Gillar alla dina kläder, sjukt fin still!
  Kontakta gärna mig Annica! Du är bäst!
  Och lycka till med Marcelo, ni är jätte söta!

  Reply
 • Jag är intresserad av dina kläder dom är så fina! Skulle vara jätte kul att få träffa dig någon gång i stockholv vi kanske möts på stan hoppas! här är i alla fall min mailadress [email protected]

  <3

  Reply
 • heej annica jag skulle vilja ha vad som helst (men helst en kläning elr en tröja snälla) då skulle jag bli jätte glad , men om ingen har skrivit att dom skulle vilja ha den där tröjan du hade när du träffa din bror så skulle ja hjärna vilja ha den ;D men annars typ vad som hälst !!! ;D

  Reply
 • Överraska mig Annica 😀

  Reply
 • Hej Annica! 🙂

  Först måste jag bara säga att jag verkligen hoppas på att allting fugerar som det är nu mellan dig och marcello. Ni är så underbart fina tillsammans.
  Jag skulle jätte gärna vilja ha den blå, blusaktiga linnet som du ofta hade på dig i huset. Så himla snyggt. Älskar färgen! Kram

  Reply
 • Reply
 • Hej Annica och Marcelo!

  Fy faan asså, Jag älskar er!
  Jag kan inte sluta tänka på er.
  Jag har er som bakrundsbild överallt.
  Annica och Marcelo kan ni kontakta mig.
  Min mail-adress är [email protected]
  Snälla kontakta mig!
  Ni är jätte fina ihop.
  ÄLSKAR ER JÄTTEMYCKET! ANNICA OCH MARCELO KAN VI SES! I LOVE YOU!

  Reply
 • Hej igen! Är helt galen i att få ett plagg, så får väl bomba lite då. Jag skulle bli helt överlycklig, gråta av glädje osv, åh börjar nästa gråta av tanken när man får ett plagg! För mig spelare det ingen roll vilket, men skulle bli jätteglad för att få känningen som du hade på dig på bröllopet! Min favorit färg är ju blå 🙂
  Ha en toppen dag idag, och hälsa marcelo!
  Kram
  / 12 årig tjej

  Reply
 • Hej Annica! Vill du bli av med den där vit stickade t-shirten och din gråa mössa med bollen på huvudet, dom två sakerna hade du när du och Hanna J lekte med chokladen på tänderna för big brother!! Skulle blivit så glad om jag fick det, Jag är ditt största fan och jag har följt dig från dag ett till sista bara för att se dig din personlighet och självklart ditt skratt!
  Hoppas jag får det där kläderna /Kram <3

  Reply
 • Hej Annica! Vill du bli av med den där vit stickade t-shirten och din gråa mössa med bollen på huvudet, dom två sakerna hade du när du och Hanna J lekte med chokladen på tänderna för big brother!! Skulle blivit så glad om jag fick det, Jag är ditt största fan och jag har följt dig från dag ett till sista bara för att se dig din personlighet och självklart ditt skratt! Hoppas jag får det där kläderna /Kram <3
  [email protected]

  Reply
 • Jag skulle jätte gärna vilja ha de lila/rosa skorna du hade på bröllopet och det vita linnet med en fika på:)
  mail: [email protected]
  blogg: 99hannahpettersson.devote.se

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle jätte jätte gärna vilja ha den där blåa blusen som du hade på dig mycket inne i huset! Jag har hejat på dig genom hela bigbrother och du är bara för grym!
  Kram:D

  Reply
 • [email protected]
  Blogg: http://tadetlugnt.devote.se/
  Jag är galen i din klädstil,spelar ingen vad jag skulle få…bara de är ifrån dig!
  Skulle vara jättekul faktist!

  Reply
 • jag vill ha blåa lång tröjan om du inte ska ha den.Den är lite tjock du hade den i bb huset.Helst vill jag ha mörk blåa lång skjortan med svart rosett på men får jag inte den vill jag ha blåa lång tröjan.

  MIN blogg:http://nattstad.se/caitlin

  Reply
 • Jag är galen i din kläd stil , skulle bli så jätteglad om jag fick kläder ifrån dig , spelar ingen roll vad det är bara det är från dig , du är bäääst !!!

  Reply
 • jag skulle vilja ha dina klackar som du gick ur bb med, eller din blåa tröja du gick in med!!! 😀

  kontakt: [email protected]

  Reply
 • har du något linne med fransar? ngt liknande som du lånade av jennifer i bb? 🙂
  kram
  [email protected]

  Reply
 • OMG va snygga ni är tillsammans ! <3
  hoppas ni får många år tsm !

  Reply
 • är intresserad har dock dåligt minne av vad du hade på dig..MEN är intresserade av allt möjligt minns några leggins du hade med nitar typ sånt o toppar/linnen!

  Reply
 • Hej hej Jag skulle jätte gärna vilja ha dina svarta leggings med mönster på sidorna och din röda tröja med volanger eller din kavaj snälla skriv tillbaka mailadress [email protected] snälla skriv tillbaka kram kram / Emma

  Reply
 • Hej svejs!
  Om dina pumps du hade på finalen är till salu så köper jag mer än gärna de! Dösnygga!
  Kram!

  Reply
 • Jag är intresserad av din klänning som du hade i finaleen, kontakta mig så fort ifall du vill bli av me den, om du har något annat fint så är det bara att skriva, pleaz!; Älskar dig har följt dig hela bigbbrother tiden! .. <3

  Reply
 • Jag är jätte jätte intresserad av dina gamla kläder !!! <3

  Reply
 • överraska mig, hade kunnat ta vad som helst bara de från dig, du är fan bäst!

  Reply
 • Alla dina kläder är fina så skicka ett mail om du vill så får jag se vilka du inte vill ha längre.. Pusss <3
  Tröjan du gick in med är skot snygg,
  Skri. Till: [email protected]

  Reply
 • Hej sötnos <3 Jag vill gärna ha en topp vilken som helst! Ta hand om dej, du är BÄST!

  Reply
 • Hej igen! Jag menade den du hade när Martin & dom andra två killarna hälsade på er kommer inte ihåg vad dom heter hehe.. Det är en t-shirt i silver ganska så kort du hade den när ni åt räkor! 😉 Jag kan gärna köpa något annat om du vill ha kvar den men du får jättegärna maila mig hade blivit jätteglad då! [email protected] Kram

  Reply
 • Har skrivit förut, är jätte-intresserad!
  [email protected]

  Reply
 • Hej jag har skrivit tidigare att jag vill ha den blåa skjortan utan armar första dagen du gick in i bb hade du på den så hör av dig min email adress är [email protected] Hör av dig

  Reply
 • Hej Annica! Har följt dig genom hela bigbrother och kan inte mer än säga att jag imponeras av dig, både som människa och din klädstil. Keep going och du kommer bli något stort, lovar! Om du inte mot allförmodan redan skickat iväg din blåamunkjacka, den vinröda långa tunikan eller den grå långärmade glittriga tröjan skulle jag bli överlycklig om du skulle kunna skicka nån av dom till mig. Kram Hanna.

  Reply
 • Jag skulle vilja ha den stickade tröjan du hade när du och marcelo förlovade er, gillar den. Och även den skrikrosa om den inte redan har gått.. 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ha den stickade tröjan du hade när du och marcelo förlovade er, gillar den. Och även den skrikrosa om den inte redan har gått.. 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ha den blåa skjortan utan armar eller den blå och vit randiga t shirten du hade på den när du fick besök av din bror snälla hör av dig min email adress är [email protected]

  Reply
 • Hej! Skulle gärna vilja ha den vinröda tröjan, den lite större. Älskar sånna 🙂 Och eventuellt jeansvästen 🙂

  Reply
 • Jag vill jättegärna ha dina gamla kläder! :)))

  Reply
 • Hej! Jag är verkligen intresserad av din vinröda tröja som du hade inne i huset, den var jättefin. Om jag nu inte har turen att få tag på den av dig undrar jag vart du fått tag på den? Kram

  Reply
 • Jag älskade den ljusblåa jeansvästen (tror den var i jeans i alla fall) du hade på en av veckofinalerna så om ingen annan redan frågat efter den så vill jag jättegärna ha den!
  Min mail är: [email protected]

  btw, tycker du är helt awesome! Fortsätt vara det!

  Reply
 • Ursäkta, men du måste vara den mest blåsta människa jag hört talas om……..hur kan du vara med honom efter hur han behandlat dig?! Är du sjuk?!

  Reply
 • jag tycker det där blåa linnet som du hade på dig ibland i huset är så jävla snyggt! du hade det till legging tror jag och det är lite genomskinligt! så om du inte vill ha kvar det är jag väldigt intresserad av det! 🙂 kram

  Reply
 • Jag är intresserad av dina gamla kläder ! Helst något fint linne eller tights!:)

  Reply
 • ja älskar dina kläder så ja skulle inte säga nej till lite kläder av dig! 🙂 kraam

  Reply
 • jag skulle vilja ha den där blå sjortan/blusen som har utan ärmar och den svarta stickade tröjan och skjortan som har leopard mönster 🙂 btw; du är en så sjukt stor förebild för mig och du har varit det ända sen du gick in i huset:)<3

  Reply
 • Jag bara älskar din blogg!
  Jag är väldigt intresserad av din blåa blus med svart rosett. Om du inte har kvar vill jag gärna ha ett snyggt linne eller en t-shirt 😉
  Kram o all lycka till dig o Marcelo ♥

  Reply
 • hej Annica vad kul att du har det så bra med Marcelo jag skulle vilja ha den silvriga/gråa klänningen som du hade på dig när marcelo åkte ut eller någon annan tröja 😉 PLEASE 🙂 kram på dig 🙂

  Reply
 • Hej Annica. Jag tycker att din Jeansväst var jätte snygg. Har sett att fler redan hunnit skrivit innan om att de vill ha den så jag antar att jag inte får chansen. Det var lite roligt för när du hade den på dig så tog jag fram min laptop direkt och började leta efter en liknande på internet som jag kunde köpa, hittade dock ingen i samma modell och färg. Skulle bli jätte glad om du kunde berätta vart du köpt den?

  Jätte tacksam för svar!:)

  Reply
 • Hej, skulle jätte gärna vilja veta varifrån du har köpt jackan/tröjan du har på dig på bilden! Så snygg! skulle som Lina över också gärna veta varifrån jeansvästen är ifrån!
  kram på dig du fina!

  Reply
 • åh så missar jag ju de!! Men om de blir något över så är jag frivillig! 😉

  Reply
 • Jag skulle jätte gärna vilja ha det vita linnet med ett ansikte på, i svart. Du hade det linnet på dig på Stephanies möhippa! :):)

  Reply
 • Har inte riktigt fattat om du ska sälja allt du hade i huset eller vad som gäller hehe men den vinröda tröjan du hade på vissa fester är grymt snygg och den blåa du har på din "bigbrother bild" 🙂

  Reply
 • och klänningen du gick ut i på finalen, guuuudomlig! glömde skriva bloggen med, men nu så 😉

  Reply
 • hej!
  jag ser att dom flesta redan har skrivit om kläderna dom vill ha..och dom flesta av dom kläderna vill jag också ha..haha 😉
  men samtidigt känner jag så här också att du kan ju skicka vilken tröja du vill till mig för jag skulle bli så himla glad över att ha nånting som har tillhört dig,hur coolt är inte de?!
  kramar på dig 🙂

  Reply
 • Jag är intresserad av den röda (vinröda?) tröjan som du hade i din och Lars radiosändning 🙂

  Reply
 • den svarta klänningen från finaldagen, har letat som en tok efter liknande men hittar inget.. Vilken ära det hade vart att ha den på sig, pleaaase Giiiive mee och dina lilla klack som du hade i finalen, hade dödat för dina kläder!!, hör av dig please
  Mail: [email protected], väntar på svar!, love u much,

  Reply
 • Jag skulle kunna ta vilket plagg som helst! Skulle bli sjukt glad!!:) tex den gråa thigtha klänningen du hade på dig under en söndag 🙂

  Reply
 • Jag skulle kunna ta vilket plagg som helst!! du har grym bra stil och en grym personlighet!, kram på dej!

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle jättegärna vilja ha din jeansväst som skulle vara perfekt till sommaren! Jag tänkte alltid att jag skulle vilja ha en sån när jag såg dig i huset! Ha det bra! =)

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle jättegärna vilja ha din jeansväst som skulle vara perfekt till sommaren! Jag tänkte alltid att jag skulle vilja ha en sån när jag såg dig i huset! Ha det bra! =)

  Reply
 • Jag är som många andra oxå intriserad av dina snygga kläder! Främst är jag intresserad av dina blå tröjor!

  Reply
 • Hej Annica!
  Inte för att jag riktigt tror att du kommer se den här kommentaren men jag gör väl ett försök! Men angående dina gamla kläder skulle inte jag typ bara kunna få en strumpa eller nåt haha låter lite konstigt men eftersom jag inte direkt är först om man säger så så tror jag inga kläder skulle finnas kvar men det skulle ju vara lite coolt att ha något från dig som du använt eller rört eller nått. Men om du ser det här blir man ju alltid glad för ett svar. Ha det så bra kram 😀

  Reply
 • Har inte hittat din blogg förens nu därför skirver jag såhär sent.
  Jag gillade det blåa linnet du hade när du gick in i huset och blå vit randiga tröjan du hade när din bror hälsade på.
  Det är dem jag kan komma på just nu men du hade väldigt bra klädstid så andra plagg funkar det med 🙂

  Här är min mejladress : [email protected]

  Reply
 • Kan du inte ta foto på kläderna? Jag vet att du hade en randig, typ tshirt som var jättesnygg. Typ vit blå randig! Kram

  Reply
 • Du har en sån fin blå vit randig tshirt. Såg en sån snygg stickad vit tröja också 🙂 Den rosa stickade var också jättesnygg också! 🙂 Kram

  Reply
 • Hej Annica!
  Hade jätte gärna velat ha din balklänning haha!
  Otroligt fin!
  Kram !!

  Reply
 • Dina uggs tack! 😉

  Reply
 • Hejsan! Ja är intresserad av dina gamla kläder! 🙂 hade vart kul att få nått 🙂

  Reply
 • jag skulle vilja ha dina svarta leggings med de guldiga mönstret på sidorna, eller ett par andra svarta byxor?
  sen undrar jag vart du köpt dina lila glittriga klackar?

  Reply
 • Skulle gärna vilja ha något av dina plagg! Du har så grymt bra klädstil!
  Min mail är [email protected] hör gärna av dig! 😀

  Reply
 • Ja är väldigt intresserad utav dina plagg, spelar ingen roll vad de är för du har grymt bra klädstil! 🙂
  Här är min mail: [email protected] hör jätte gärna av dig! 🙂

  Reply
 • Hej igen! Jag menade den du hade när Martin & dom andra två killarna hälsade på er kommer inte ihåg vad dom heter hehe.. Det är en t-shirt i silver ganska så kort du hade den när ni åt räkor! 😉 Jag kan gärna köpa något annat om du vill ha kvar den men du får jättegärna maila mig hade blivit jätteglad då! [email protected] Jag har kommenterat mycket längre upp igår bara så att du vet! Du är bäst! Kram

  Reply
 • nice

  Reply
 • vill gärna ha toppen som du har i bikten när du snor pengarna av hulda och jennifer.

  eller den tröjan du har när du och marcelo förlovar er 🙂 en svart stickad typ!!

  du är bäst annica!

  Reply
 • Idag börjar jag med en ny kategori: "I love pink…" 😉 Dagens är I love pink… Eyebrows!

  Dagens tips om hur ni kan SPARA MERA – SHOPPA MERA!

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • jag skulle gärna byta gaderob med dej, men nej det går inte.. har följt bb från början till slut och vet inte riktgit vad du hade för kläder och vet inte heller vilka som du inte längre har.

  jag älskar din blåa blus du hade när u gick in i BB, jag gillar din kofta som kom in med sommarkläderna, jag gillar din blåa tröja med trekvarts ärmar, jag gillar klänningen från finalen…

  kan du möjligt vis maila mig på [email protected]

  så jag får möjlighet att prata med dig om vilka kläder du har kvar eller inte vill ha

  mail: [email protected]
  blogg: maloo.devote.se

  kram!

  ps: dumpa marcelo, du är värd mycket mer än honom

  Reply
 • Hejsan Annica, angående den typ jätte ljus bruna magtröjan med ett tryck och fransar, så undrar jag om du skulle vilja ge bort den, eller om du vill sälja den till mig?
  Mejla mig om du skulle vilja bli av med den på:
  [email protected]
  /Julia! 🙂

  Reply
 • HEJ ANNICA!
  Jag skulle vilja ha den blå skjortan med rosett
  SO BADLY. Den är supersnygg och jag är ungefär i
  samma storlek som dig skulle jag tro.
  Skulle självklart vilja ha några andra kläder som
  du har haft, för du är ju trots allt min idol!

  KRAM ELLEN FRÅN VÄRMLAND

  mailadress: [email protected]

  Reply
 • HEJ ANNICA! Jag skulle vela ha den mörkblåa tjocktröjan av dig! Jag skulle vela ha nått linne också sim jag kan ha till men vet inte riktigt vad du har för linnen du vill ge bort.
  Jag har röstat på dig typ hundra gånger. Du är bara för bäst. Du är min idol och förebild. Hoppas att jag är en person dom du skulle vela ge bort lite kläder till.
  Den mörkblåa tjocktröjan hade du bland annat på dig när ni skulle lära er dansa vals inför bröllopet.
  Min mail adress är [email protected]
  Jag älskar dig!

  Reply
 • HEJ ANNICA!
  Jag skulle vilja ha den blå skjortan med rosett
  SO BADLY. Den är supersnygg och jag är ungefär i
  samma storlek som dig skulle jag tro.
  Skulle självklart vilja ha några andra kläder som
  du har haft, för du är ju trots allt min idol!

  KRAM ELLEN FRÅN VÄRMLAND

  mailadress: [email protected]

  Reply
 • hej ANNICA jag skulle vilja ha den lila röda långarmade tröjan du hade tillsamms med dom svarta killklackarna många kramar!!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle kunna ta vadsomhelst jag är ungefär lika lite som du och jag verkligen älskar din garderob. Jag har inga kläder som jag kan ha på min skolavslutning och dina kläder skulle passa perfekt!
  Jag fyller snart år och det skulle va en sån sjukt bra present att få ett plagg från dig!
  Vadsomhelst duger för allt som du har haft e bra!
  Snälla ?:*****
  Blogg: drivingby.devote.se
  Email: [email protected]

  Reply
 • Jag är intresserad!! 😀
  Kram!

  Reply
 • tjeena annica hur blir de med dina kläder haru jens byxor häller gee något snygga asså .. höör gärna av dig ist man vet nåågot jaao 😉

  Reply
 • hej annica! jag skulle jätte gärna vilja ha dina gamla kläder , antingen den blåa blusen , dina fina jeans , ALLT ALLT ALLT , det spelar ingen roll , jag skulle bli glad vad jag än fick <3 kram.

  Reply