Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:09 | June 9, 2012

Ancelo har blivit STORT!

Kolla in detta!

Jag på topp, Marcelo sen och trea bloggen om oss.

Hej världen! 😀

 


22 kommentarer22 kommentarer om “Ancelo har blivit STORT!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så klart att ni är först!

  Reply
 • Grattis till alla tre! Ni är bäst!

  Reply
 • deklart ni är. folk älskar er för nie så sköna människor båda två. ni fattar nog inte hur tomt det är att min inte kan kolla på just ER 2 varje dag. ni är bääääst! <3

  Reply
 • Jätte kul 😀

  Reply
 • Snälla ! Skaffa instagram<3

  Reply
 • kul ju! 😀
  blir enklare att hitta din blogg nu

  PS. jag vil fortfarande ha din leopard tunika/blus från big brother 😉 hahah

  Reply
 • SÅKLART FOLK ÄLSKAR ER SÅ HIMLA MYCKET SNÄLLA NÄR DU KOMMER HEM KAN DU INTE LÄGGA TILL MIN MSN [email protected] jag vill verkligen veta om jag får något plagg av dig eller om jag kan få va med dig o Amarello nån dag
  PS:HÖR AV DIG SÅ FORT DU KAN HELST IDAG ELLER IMORN.
  ANCELOS STÖRSTA FAN I LOVE YOU THE MOSTE AND 4 EVER<33333333333333333333333333333333333333333333

  Reply
 • SÅKLART FOLK ÄLSKAR ER SÅ HIMLA MYCKET SNÄLLA NÄR DU KOMMER HEM KAN DU INTE LÄGGA TILL MIN MSN [email protected] jag vill verkligen veta om jag får något plagg av dig eller om jag kan få va med dig o Amarello nån dag
  PS:HÖR AV DIG SÅ FORT DU KAN HELST IDAG ELLER IMORN.
  ANCELOS STÖRSTA FAN I LOVE YOU THE MOSTE AND 4 EVER<33333333333333333333333333333333333333333333

  Reply
 • vad säger din familj när du är tillsammans med marcelo? Tänkte mest på din lillebror med tanke på det han sa om marcelo 😀

  Reply
 • Jätte kul! följer er till hundra procent ! hade vart kul att se dina outfits på dagarna och hur du sminkar dig och fixar håret 🙂

  Kram!

  Reply
 • Älskar att följa ditt liv och det gör massa Andra. Man känner igen sig i dig och du är dig själv till 100 %. Lyssna inte på andra idioter dom är bara svartsjuka! :p
  Hoppas marcello är värd dig!
  Du är bäst! Puss puss<3

  Reply
 • Grattis för platsen!
  Gillar verkligen din blogg!

  Reply
 • Hej! Jag uppdaterar mig typ en gång i timmen här på bloggen. Du är ju sån underbar person att läsa om. Helt ärligt sen dom ropade upp ditt namn när du skulle gå in i huset, det var då jag började heja på dig sen dess har jag röstat på dig om och om igen. Vill så gärna träffa dig, du är sån underbar person.

  Och vill verkligen ha något av dina kläder, vad som helst du kan maila mig på [email protected] så skickar jag dig min adress! 🙂
  Ha en bra dag och tatueringen på Marcelo blev jätte fin! 🙂

  Reply
 • Reply
 • klart att ni är stora nu! alla älskar er två!
  hoppas jag får träffa er ngn gång, snälla svara på min kommentar, du är min förebild, och alla säger att vi är lika, lite sjukt för själv tycker jag inte det men du är så SJUKT SNYGG ANNICA,! MArcelo borde vara så jävla stolt över att han har dig, helt galet !
  ni är så snygga båda två!
  ta hand om dig och marcelo nu! hoppas vi får vara med på bröllopet 😉
  kram! <3

  Reply
 • underbart! 🙂

  Reply
 • Dagens vlogg: HÅRFLIPPEN!

  SEX TIPS PÅ HUR NI KOMMER LÄTTARE!

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • Så kul! 🙂
  hoppas du får en underbar dag!

  Reply
 • Ja, alla undrar ju hur fan det kommer att gå….

  Reply
 • haha yeeeey 😀 kul ju!

  Reply
 • Förstår du inte att människor som jag undrar hur det kommer att gå för dig. Därför kollar jag in här. Och nej, jag är inte avundsjuk. Jag tycker det är hemskt hur han behandlat dig och du tar emot det. Vill dig bara väl. Alla fjortisar som säger hur söta ni är har ingen aning om vad dom snackar om. Ingen vuxen människa kan sitta här och skriva vad söta ni är.

  Reply
 • Bäst 😀

  Reply