Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | June 8, 2012

Morgonprommis

Efter en 20 min lång morgonpromenad ska vi nu få i oss en stadig frukost innan staden.

Så underbart med natur!!


38 kommentarer38 kommentarer om “Morgonprommis”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hey snygging! Tänkte bara tala om att när man går in på din blogg så står det att det krävs lösenord, så klickar man bort det och det fungerar ändå. Menmen.. 🙂

  Reply
 • allt bra? kram

  Reply
 • Hej! Vart kan man kontakta dig om man vill "buda" på några av dina kläder som du inte ville ha kvar? ha en fin dag kram

  Reply
 • Hej Annica. Jag hoppas ni kommer få ett bra liv tillsammans. Vill se många bilder här 🙂 Kram!

  Reply
 • hejsan, följt dig genom bigbrother hela tiden 🙂
  Skulle du inte kunna visa vad de är för produkter du änvänder när du sminkar dig, ex hu du skuggar ögonen så snyggt som du alltid har de osv :)? grattis till 3_e platsen 😀

  Reply
 • Fan vad glad jag är att du inte vann bb!! Dock fattar jag inte hur du faktiskt kunde va kvar så länge som du var. Du tillförde ingenting, utan du bara gnällde och SKREK över precis allting.

  Reply
 • härligt med en morgonpromenad 🙂

  Reply
 • Hej! När ska du åka tillbaka till Östersund? Ska du flytta ner till Marcelo? Ska Marcelo följa med dig Östersund och hjälpa dig med allt och så :)<3

  Reply
 • Hej vet att jag skrivit innan också men har verkligen letat överallt efter ett sådant blått linne/skjorta du hade på dig i big brother men hittar inget samma med den vinröda tröjan samt svarta volang linnet/klänningen du hade, vore så otroligt tacksam om du skulle kunna hjälpa mig vart jag kan få tag på det eller om jag skulle kunna få köpa dina. Vore verkligen supersnällt, har så himla svårt att hitta kläder jag gillar men dessa fastnade jag verkligen för. Håller tummarna för att du kan hjälpa mig, min mail skrev jag i epost fältet.
  Kram från Linda

  Reply
 • Hejsan Annica! Har du instagram? Eller är den fake, vill gärna veta eftersom att vissa säger att det är fake? Tacksam för svar!:-)

  Reply
 • Ååh härligt 😀

  Reply
 • Hej! jag undrar om du vet om Camilla eller Amandus har en blogg eller någonting? 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Skulle uppskatta om jag fick något ur din garderob, det blåa linnet är så sjukt snyggt, och den vinröda tröjan också!
  Tack för att du är en sån stor ins

  Reply
 • Sån stor inspiration! Mejla ifall du vill sända några kläder/smink vad som, som är från dig!
  Kram! *

  Reply
 • Va mysigt :') så söta

  Reply
 • Lyssna inte på allt skit folk skriver! Vart i samma sits som dig, min kille va otrogen men sa inte hela sanningen utan fick reda på det av andra sen. Trots det, tog jag tillbaka honom. Hur mycket folk än snackade skit så kan man faktiskt inte styra över sina känslor, jag älskaDE han och man kan inte gå efter andras åsikter. För ingen känner marcello så som DU känner han! Och jag som följt eran resa tillsammas ser att ni är lyckliga med varandra. Men ser att han är kär, men han puttar i väg dig ibland för att han vill att du ska komma närmre. du är en stor förebild för mig och du skulle ha vunnit bb! Du framförde alla galenskaper och du gjorde det kul att kolla! Så glad för din och marcellos skull, all lycka till er! Sötnosar 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Nu när du e me en bajare Lyssna på -Lars Winnerbäck o
  låten- För dig…det är Kärlek
  Kramis till Söööta du

  Reply
 • heej Annica jag skulle vilja ha något ur din garderob spelar ingen roll vad bara något för jag är ett stort fan av dig !!!! ;D

  Reply
 • heej Annica jag skulle vilja ha något ur din garderob spelar ingen roll vad bara något för jag är ett stort fan av dig !!!! ;D

  Reply
 • Hejsan jag tycker det skulle vara jätte roligt om du började med Dagens Outfit för jag tycker att du har en GRYM stil!

  Reply
 • Har du varit hemma ännu Annica? Träffat din familj osv, berätta om det! Puss ni är bäst

  Reply
 • Hej! Jag skulle blivit överlycklig om jag fick något plagg från dig. Det spelar ingen roll vad det är för något! Du har fått min mailadress så bara släng iväg ett mail så skickar jag min adress. 😀
  / bianca

  Reply
 • Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Reply
 • Hej, ja skulle gärna vilja ha din gamla kläder!
  Kram

  Reply
 • HEJ!
  Tänkte bara säga att den blåa skjortan/tunikan med typ ett svart band runt halsen hade ju inte varit helt fel att få lägga beslag på, hihi!

  PUSS!!

  Reply
 • Såg att ngn undrade om Camilla och Amandus bloggar. Här: finest.se/camillajacobsen
  finest.se/amandusallstadius

  Reply
 • Vad är det för kläder du tänkte göra dig av med? 🙂

  Reply
 • 20 min är ju ingen långpromenad! ;P

  Reply
 • Så otroligt fina !

  Reply
 • Hej Annica jag är nog ditt största fan jag undrar ifall om jag kan få ditt nr för det skulle vara bäst, om du vill ge mig det så kan du skicka numret så kan du skicka ett meddelande för då kan jag messa så kan vi kanske träffas någon gång asso inte typ hänga utan att jag bara får träffa er. Min största önskan är att få träffa dig. DU ÄR BÄST,SNYGGAST OCH ROLIGAST I HELA VÄRDEN DU ÄR OCKSÅ VÄLDIGT SNYGG. Snälla vill värkligen ha ditt nr 🙂 kram<3 (för om jag inte får det så kan jag inte veta vart ni är) jag är en kille på 15 år kolla fejjan för vi är vänner där <33333

  Reply
 • [email protected]

  Reply
 • Hej Annica! Tycker för det första att du och Marcelo är jättestarkt tillsammans och för det andra ni inspererar mig sjukt mycket! Har själv en pojkvän som jag bråkat lite mycket med och ni visar att man aldrig sk ge upp hoppen om någon man verkligen älskar!

  Men ska komma till saken nu, såg i ett tidigare inlägg att ni skulle vara i Stockholm och i västkusten under sommaren! Ni måste åka till Gotland! Det är världens vackraste och mysigaste lilla ö som finns och inte bara det, den är väldigt romantisk 🙂 så ni måste bara besöka den!

  Puss i

  Reply
 • Hej Annica, jag och mina kompisar ÄLSKAR Big Brother. Du och Marcelo är stora idoler för oss och i ert videoinlägg hörde vi att man kunde säga till om man ville träffa er det skulle vi mer än gärna göra. Efter skolavslutningen på onsdag eftermiddag så skulle vi så gärna vilja träffa er, kanske ta en fika? Det skulle vara som en dröm om ni kom förbi.. Du kommer kanske inte ens se den här kommentaren men det är värt ett försök i alla fall. Om du ser detta så svara gärna i alla fall, skule som sagt vara som en dröm! Jag heter Rebecca Jansin och är vän med Marcelo på facebook, så om du har ett svar får du gärna skriva till mig. Tusen kramar från mig och mina kompisar

  Reply
 • Hur går det med Jennifer nu?
  Hoppas hon behandlar dig bra. Det är hon som har gjort fel, inte du! Hoppas Marcelo förstår vad han har och skiter i alla andra nu!

  Reply
 • angående din kläder så är jag lite sugen eller vad man kan säga på din blåa blus du gick in med eller din typ lila-rosa tröja du hade på dig när du hemmta joe i bikten om du vet vilken det är? hör av dig på min mail eller något ?

  Reply
 • Hej! jag skrev ett meddelande på facebook till dig! det där med att jag skulle vilja ha det där linnet som du hade när ni fick uppdraget att leva i lådorna. det var ett ganska slappt vanligt vitt linne, jag struntar i hur det ser ut, vill bara ha något som är ditt gamla, skulle betyda allt! Jag var på finalen och hejade på dig, sen har jag en ganska bra bild jag fick på dig! Sen är jag också jätte intresserad av din Onepiece som ni fick inne i huset, men den kanske du vill behålla..? Hoppas jag får ett svar och ett linne eller vad som helst Kram!

  hör av dig till min mail!

  Reply
 • Söta 😀

  Reply
 • Hej annicapannica, ville bara säga att nånting på din lbogg är kopplat till thisisannica nånting, så din blogg är halvt lösenordsskyddad 🙂 lite irriterande. annars är din blogg as naajs (;

  Reply