Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | June 8, 2012

God morgon världen!

Hej på er!

Idag ställdes klockan på alarm för att vi inte skulle sova bort hela dagen. Så nu ligger vi och drar oss en stund innan frukosten, efter det drar vi in mot staden så jag äntligen kan ta itu med obetalda räkningar och pengar. Kan ju inte gå och låna av Macapella hela tiden…

Fast innan vi åker in måste jag hinna BUSa mig, känner mig så otroligt blek, inte bra, inte bra!

Men dagens planer; banken,Tiger, G-star och ikväll kör vi eventuellt en utgång på det. Hur låter det?!

Ännu en gång, godmorgon!


36 kommentarer36 kommentarer om “God morgon världen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Har en tävling i samarbete med Runns.se och Erikasgarderob.se där du kan vinna en valfri vara för max 200 kronor. Vill du vara med? Kika in här: http://angelica.blogg.se/2012/june/tavling-vinn-valfri-vara-hos-erikasgarderob.html

  BER OM URSÄKT OM DU INTE GILLAR TÄVLINGSTIPS ELLER OM DU REDAN RÅKAT HA FÅTT DENNA KOMMENTAR!

  Reply
 • Meen åh va söt du är Pico! 🙂

  Reply
 • Åhh vad söta! Har en fråga undrar om det är du på instagram som heter "anncelo"
  Om det inte är du svara gärna så man vet om den är fake eller inte, kram

  Reply
 • Kan du inte göra ett inlägg med alla dina favoritprodukter, skulle vara kul att se 🙂

  Reply
 • Heeej Annica jag älskar dig ! Snälla Adda mig på Facebook ! Vill gärna skicka ett privat meddelande till dig men hittar dig inte på Facebook letar som en galning ! Sök på felicia Sörquist jag har en profil bild när jag är liten när jag håller i en vitsipps bukett i handen snälla Adda mig så fort du ser detta vill även höra av mig om en tröja ! :D<3

  Reply
 • så fina är ni
  Jag undrar om du har ngt tips på bra ansiktsvård

  Reply
 • Du är så sjukt vacker! Skulle du kunna tänka dig och göra en sminkvideo? Kram och puss

  Reply
 • alltså jag måste bara säga att du har suupersnygg Header :)) <3<3

  Reply
 • Är du smart så gör du en bloppis med gamla kläder du inte vill behålla, så tjänar du ju pengar på det =)

  Reply
 • hej skulle vilja ha den blåa tröjan med svart rosett som du hade på dej i big brother huset om du inte ska ha den.

  Reply
 • Vad använder du för rengöring till ansiktet? kan du inte ha en frågestund? 🙂 Du är så vacker!

  Reply
 • JAG VILL TRÄFFA ER !!!!

  Reply
 • Jättefin blogg! Allt bra?:D

  Reply
 • JAG ÄLSKAR ER!, ni är bäst

  Reply
 • KOM TILL MALMÖ:(

  Reply
 • Hej Annica! Hittar ingen mailadress så jag skriver här. Du hade en jättejättefin svart klänning-aktig sak i BB-huset som jag är jättesugen på och om du inte vill he bort den så skulle jag vilja veta var den är ifrån:-) Tror att det kan ha varit den du hade på avslutningsfesten om jag tolkar bilderna rätt:-)

  Hoppas allt går bra för er nu utanför huset! Kram!

  Reply
 • ni är så otroligt fina tillsammans!

  Reply
 • Hej Annika!
  Du är beundransvärd som håller fast vid din stora kärlek!Ett litet tips till dig-Kolla på klippen på 24/7 så ser du att vid varje fest så springer du runt överallt långt ifrån Marcello…Du hade ju bestämt dig att inte hänga efter honom,men du glömde honom totalt.Jag tror att det var en stor anledning till att han "neggade" dig.Förstå mig rätt.Tänk på det ikväll när ni skall ut så det inte blir nåt knas.Oftast är det ju när du druckit och även han…Men tror på er och hoppas att det håller.Jag önskar att Marcello kan vara sig själv även när grabbarna träffas, för då är han bäst!Bry er inte om den Svenska avundsjukan många vill byta plats med Marcello och lika många med dig.
  kram till er.

  Reply
 • Fiin bild! 😀

  Vlogg: SVENNAR SKA BARA KNULLA SVENNAR!

  Säljer mina röda klackskor för 40-50:- och min rosa klänning för 150:-

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • fan vad jag tycker synd om ditt ex,du har fan förstört hela hans liv och rykte

  Reply
 • Ni är så jävla söta <3 älskar er puss från er största fan

  Reply
 • Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Reply
 • Snälla skriv sen vart ni ska gå!!

  Reply
 • Era bloggar är bäst likaså ni <3
  Dagen låter som en riktigt bra dag 🙂
  Puss

  Reply
 • Vet att det finns en historia bakom allt som du inte vill prata om. Men din hund som betydde(betyder?) så mycket för dig. Ska hon inte få komma ner till stockholm?

  Reply
 • Ni är för söta alltså!

  Reply
 • Fin bild hehe, ni gjorde nog mer än låg och drog er på morgonen. Det är många som vet vad Anncelo brukar göra efter de vaknar.

  Inget att skämmas för, du och Marcelo är bäst.

  Reply
 • Heej, jo, jag är intresserad av något klädesplagg, du sa ju i videoinlägget att man skulle säga till osv.. Mejla mig jättegärna, Kraam, älskar er!:D

  Reply
 • Heej, jo, jag är intresserad av något klädesplagg, du sa ju i videoinlägget att man skulle säga till osv.. Mejla mig jättegärna, Kraam, älskar er!:D

  Reply
 • Bor du och Marcelo ihop nu efter big brother 🙂 ???

  Reply
 • Håll koll på han hela kvällen så han inte är otrogen bara vilket han säkert ändå kommer att vara förr eller senare hahahahahahahaha så skämmig

  Reply
 • hehe du ser typ genomkskinlig ut hehe

  Reply
 • Ni är så sjukt söta tillsammans!
  Ta väl hand om er 🙂

  Reply
 • ni är så himla söta tillsammans! ♥

  Reply
 • Säg till om du skulle behöva hjälp med din design annica!! 😉

  kraam

  Reply
 • Hej Annica. Du kanske ska vara lite försiktig? Jag vet inte vad som hänt eller något men hittade det här på Jennifers blogg. Det är bara ett par bilder men det ser inte bra ut om jag får säga det själv.

  http://jennn.spotlife.se/2012/06/05/smygfoto/#comments

  Reply