Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:42 | June 8, 2012

En HEL dag på stan

Herreguuuuud, som jag brukar säga. En hel dag på staden och jag tänkte sammanfatta den lite kort.

Det blev en hel del pengar som rök från kontot idag, shopping plus betalat lite skulder. Så närmare 6000:- försvann under dagen…

Men nu har jag en hel del här i garderoben. Och på tal om det, imorgon ska jag gå igenom mina gamla kläder. Som många av er är sugna på. Ni har nog större användning av dom än min garderob! 😉

Under dagen har vi träffat en hel del fans. Det var en flicka som blev så glad att hon höll på att svimma, en mamma skickade även fram sin lilla dotter och ville fota, vissa grät. Kul att träffa så underbara människor, tack! 😀

Så mycket folk som det kommit fram idag och bara sagt så fina saker, jag trodde inte att det skulle bli så stort. Något bra måste jag gjort! 🙂

Ikväll blir det utgång. Så nu blir det middag, sen kletas mer make up på efter det, hallå party!

Imorgon läggs bilder upp på nya och gamla kläder, håll utkik!!!


161 kommentarer161 kommentarer om “En HEL dag på stan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygga 😀 Har du Instagram? <3

  Reply
 • vill du bli av med magtröjan med fransar som du hade i BB på en fest i guldrummet, isf är jag intresserad!

  Reply
 • Hejsan Annica! SKulle du vilja lägga ut bilden som Marcelo lämnade hos dig innan han stack??? 😉 Kraaam

  Reply
 • Åhhhhhh, du är så fin Annica! Dödar verkligen för ditt utseende…

  Reply
 • HEj
  mer videoinlägg! skulle vara jätteroligt! Hur länge stannar du i Stockholm? Så man vet om man vill hitta er nere på stan;)
  puss

  Reply
 • Jag har glömt bort vad du har haft för kldäder på dig så det är bra att du lägger upp bilder i morgon, finns nog en massa kläder jag vill ha! Jag är oxå rätt liten, vet inte om du är mindre än mig men för att vara 16 år så är jag kort, liten och jaa… i alla fall min dröm är att någon gång få träffa dig, vem vet? Vi kanske ses på stan! 😀 <3

  Reply
 • Reply
 • Hej Annica!
  Råkade skicka en tom kommentar, förlåt:)
  Jag är intresserad av den blå vit randiga tröjan som
  Du hade i BB när du fick besök av din bror!<3
  Kram

  Reply
 • Annica, kan du svara på frågorna som är till Annicaomarcelo bloggen? 😉 Kan du oxå lägga ut en bild på den bilden som Marcelo la under din kudde?? Vore jätte kul. KRam

  Reply
 • kan du fota&Lägga upp bild på det Amarello la under din kudde på festen då de gamla deltagarna kom in?:)

  Reply
 • kan du ladda upp bild på det marcelo la under din kudde på torsdags festen då alla gamla kom in? 😀

  Reply
 • Hej Annica 🙂

  Jag är väldigt intresserad av ett par jeans shorts du hade när du och marcelo hade "boll krig" i BB, jag är även intresserad av den magtröjan med fransar som du hade på en fest i BB.

  Kram 🙂

  Reply
 • kan du ladda upp bild på de marcelo la under din kudde?

  Reply
 • Klart du har gjort något bra, du var underhållande att följa i 106 dagar i BB huset.

  Tur att du och Marcelo har skaffat bloggarna så man kan stilla sin BB abstinens.

  Reply
 • Ställer samma fråga som många andra har gjort, kan du ta en bild på bilden som Marcelo gav dig i huset? 🙂

  Reply
 • jag är jätttttttte intresserad av den rosa stickade tröjan du har, ( den du hade när du och marcelo låg och pratade om framtiden, ) vad ska man göra om man är intresserad, hur mycket kostar den?? 🙂 jag finns iallafall på http://amarelloo.devote.se/ och [email protected]

  Reply
 • VART SKA NI UT IMORGON? Du sa ju att man kunde fråga så var du inte omöjligt 😉 hhahga

  Reply
 • SNÄLLA GÖR EN SNABB VIDEO BLOGG

  Reply
 • Hej Annica din söta tjej!
  Jag är väldigt intresserad av din outfit du hade på dig på finalen. Skulle bli så glad om jag fick det… och just att det vart din så gör det ju saken ännu bättre!!! 🙂 pussokram

  Reply
 • vf vill du inte ha kvar kläderna? visst du kanske är trött på dom efter att få ha samma i så många dagar. el vf vill du inte?

  Reply
 • Hej super söta annica !;)
  Undrar om du skulle kunna lägga ut bilder på kläderna?:)
  Skulle vara sjukt snällt eftersom jag vill ha något och har helt
  Glömt va du haft på dig x)
  Men vill ha någon snygg topp eller klänning!:)
  Hoppas jag får något hihi!
  Kram älskar dig å marcelo !;)

  Reply
 • Härligt med nya kläder 🙂
  Hoppas ni får en kanon kväll och var försiktiga..
  bråka inte hihi första festen förutom finalfesten utanför bb 🙂 Ni är bäst.. vi hörs var rädda om varandra <3 puss

  Reply
 • Något bra du gjort? Nej, tyvärr inte!!

  Saken är den lilla du, att det finns alltid småbarn som vill se pussar och kramar och inte har kommit så långt att de kan se eller förstå när man gör andra illa, utan dessa vill endast se bra slut.

  Det är små barn som torr på det du sagt i TV, på lögner alltså. Lögner som skadar andra människor, men som dessa småbarn inte förstår då de inte råkat ut för sånt folk i sitt liv tack o lov ännu!

  Dina sambos i huset genmomskåda dej dock, samt de flesta andra som inte anser att det är ok att skada andra på sin väg. Men herreguuuud, det kan ju inte du förstå, då allt du ser är bara din egen näsa 🙂

  Så, jag hoppas bara att du aldrig råkar ut för någon som gör dig illa, för ingen är värd att bli trampad på, och absolut ingen man delat år med.

  Respekt och ärlighet kommer man längst med!

  Reply
 • Kan du inte vissa alla kläder du köpt. Är allt i garderoben nytt?! Modella dom NYA kläderna så kan Marcelo ta kort!

  Reply
 • Hej Annica!! Jag skulle vilja ha den där blåa linnet eller hur man säger det, blus kanske? Som du hade i huset, den var lite genomskinlig och den var så jäkla snygg! Ville springa in genom tv rutan och sno den varje gång du hade den på dig, hehe. Puss och kram från norrland!

  Reply
 • så flink du er 🙂

  Reply
 • Hej annica!
  jag skulle hemskt gärna ha ett klädesplagg som du hade i bb huset! Jag har fallit för den lila/blå blusen du hade på presentationsvideon, eller den vinröda blusen du hade på en den fester! 😀
  You rock!

  Reply
 • Jag vill ha din blåa, genomskinliga skjorta med svart rosett(?)!!!

  Reply
 • Grym blogg

  Reply
 • Du är oerhört snygg, Annica!

  Reply
 • Låter nice att shoppa

  Reply
 • I love you, Annica!

  Anncelo forever. ♥ ♥

  Reply
 • Hej Annica!

  Du är så sjukt söt ju? Du och Marcelo passar jättebra tillsammans, ville att nån av er skulle vinna Big Brother, speciellt du eftersom du var bäst.
  Hoppas du har det bra med Marcelo och att han är snäll mot dig! 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Läste att du skulle till västkusten i sommar, och jag undrar var på västkusten du ska? Jag bor där och hade varit kul att träffa dig! Hör gärna av dig om vart du ska, hade varit helt sjukt! 🙂
  Kram, hälsa Marcelo 🙂

  Reply
 • niice 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  hur tycker du att de går nu med Marcelo? är det mycket bättre på utsidan än i bigbrother huset eller tvärtom?
  Är han lika dryg som han va i bb huset?!

  Reply
 • Även jag skall ut på stan ikväll Och festa lite/mycket har en kompis som tagit studenten. Åker från Hammarby sjöstad där jag bor

  Du är bara så så snygg, och vist är det kul att handla kläder.

  Älskar dej, och älskar även Marcelo lite.

  Reply
 • Jag är intresserad av din blåa, genomskinliga skjorta med svart rosett

  Reply
 • Jag är jätteintresserad!

  Reply
 • Alltså, är det bara jag som undrar hur du har råd att blåsa 6000:- på en dag?

  Jag menar, du tjänar ju dåligt och kommer inte tjäna mycket till pengar heller.

  Sedan kommer du inte få igen pengarna för lånet till lägenheten i Östersund.

  Håll i pengarna lite i alla fall.

  Reply
 • Hej skulle bli så himla glad om jag fick den blå långärmade med svart band runt halsen.. har faktiskt letat en sån sen jag såg den på dig. gillar även din ljusblå jeans väst! Tack på förhand 🙂 lycka till i framtiden! 🙂

  Reply
 • Hej 🙂
  Kolla gärna in min blogg 🙂
  http://erikahundsson.blogg.se/
  Ledsen om du inte gillade detta 🙁
  Tack på förhand 🙂

  Reply
 • hej annica, kollar du igenom alla klippen nu från bigbrother ?
  tyckte att du helt klart var bäst !
  +du är riktigt vacker

  Reply
 • OMG! Annica! Jag älskar er så otroligt mycket. Det var vi som kom fram till er och typ inte kunde prata. Du sa nåt i stil med "Om ni svimmar nu får jag ångest" haha. Ni är så underbara, höll på att svimma haha. <3
  Bilden finns på twitter (xtrasannaa) och Instagram (xtrasanna)

  Reply
 • VI VILL HA MER KÄRLEKSFÖRKLARINGAR MELLAN ER TVÅ 😛 SÅ VI VET HUR ALLT ÄR OCH ATT ALLT E LUGNT O ATT NI INTE PÅVERKAS AV ALLT SKITSNACK FOLK SKRIVER 🙂

  Reply
 • heejsan jag är sugen på kläderna men ska du sälja dom elr bara ge bara undra kraam 😉

  Reply
 • Du lovade ett skönhetstips?:)
  All love to you Annica!

  Reply
 • Omg! De där tjejerna som höll på att svimma va vii oherregud trodde inte ens vi kunde andas vi trodde vi skulle dö, oherre en av mina livs lyckligaste dagar! OMG kommer ihåg när du började bli nervös och ba om ni svimmar får jag ångest! Och vi va så lyckliga när vi fick bilden med er! Ahmajgad kan fortfarande inte andas! Ångest, vi måste verkligen få träffa er igen och kanske till och med prata med er lite mer den här gången! Vi skulle bli väärldens lyckligaste då Jag heter @lelloamin på instagram och twitter om du vill se bilderna hehe, och Sannas finns @xtrasanna!

  Reply
 • Hej Annica,
  Jag undrar om ni skulle kunna ha tid och ta ner
  Er till Malmö någon gång så man skulle kunna få träffa er 🙂
  Skulle vara JÄÄÄÄTTE kul!
  + du är så himla vacker <3

  Reply
 • Gräsliga självgoda människa!

  Reply
 • Hej där!
  Jag är verkligen intresserad av din vin/röda stickade tröja du hade i bb, när du satt inne i bikten med Marcelo och ni bad om förlovningsringar. Den var grymt snygg!
  Om det är så att du vill ge dig av med den, så finns jag gärna där och tar den! Den skulle vara perfekt!
  Har följt dig sen ända dag 1 och du har varit min favorit hela tiden, röstade som en galning! Du var värld 1:platsen!
  Om du vill bli av med tröjan då finns jag på min mejl ( [email protected] ) eller http://www.julia9.devote.se ALL LYCKA TILL DIG! kram!

  Reply
 • Även om jag har svårt för din egenkära gnällighet så måste jag varna dig Annica för "elin/lizette" hon som har bitchstar som webbsida…hon ljuger om så i din fördel…är enorm stalkervarning på henne…då hon flera gånger påstått att ni känner varandra…just saying…jag hade blivit skiträdd för en sådan galning…så var försiktig allt som kommer därifrån…säger detta i all välmening även om jag hoppas att du snart inser att ärlighet varar längst…vem vet…om du hade varit ärlig då kanske du rentav hade vunnit… 😉

  Reply
 • Jag är intresserad (som säkert måånga andra)
  av din blåa blus med svart rosett 🙂 Skicka den
  till norra Sverige vettja 😉

  Kram

  Reply
 • http://www.youtube.com/watch?v=nqC76CqGhjU&feature=related

  tänker alltid på dej när jag hör den här låten!<3 ha det gött!

  Reply
 • Kan inte alla "vuxna" bara sluta prata om att de är fjortisar som är fans o inte ser att Annica gjort fel osv. Ja kollade på BigBrother, och tyckte Annica och Marcelo va urgulliga ihop, sen har båda gjort fel, MEN de börjar här o NU! Se framåt, inte bakåt. Ingen är perfekt. Ingen vet heller ALLT om Annica och hennes ex, de kan ni bara spekulera i. Jag själv är 27 år, endå hejade jag på både Annica o Marcelo, ja följer dom nu också. Alla som säger att Annica är såå dum o blåögd osv, lägg ner med de, ni har förmodligen aldrig själva varit förälskade upp över öronen? Där man skiter i precis allt o alla ? Ni har heller kanske aldrig haft problem, eller ett förhållande, som man kanske har velat ta sig ur, men de har varit svårt? Då blir de oftast såhär som de nu blev för Annica, kanske va de hennes räddning från hennes ex? Vi vet inget, sluta hacka på henne nu. Man ska vara glad o ta tillvara på de man har, gör de ni också! Tjee!

  Reply
 • Annica du har gjort många bra saker!!! 🙂

  Reply
 • älskar din blogg <3

  Reply
 • Hej Annica hur länge ska du satanna i stockolm ? när åker du hem ?

  Reply
 • heeeeeeeejsan annica!
  är sjukt sugen på de svart tightsen med gulddetaljer på sidan. 😀 😀 😀

  hare bäst!!

  Reply
 • Till dej som hela tiden förtalar Anicka och Elin

  Vi som skriver på denna blogg är inte intresserad av vad du skriver om Elin. På denna blogg finns vi som gillar Annica. Elin är en av oss som gillar Annica. Du är en som inte gör det så då kan du dra. vi här klarar oss utan dina kommentarer. Vad är det du försöker få till? Att Marcelo skall säga åt Annica att dra. Och att få fram något om Elin och Annica, det kommer du inte att få eftersom detta är något som någon på bbelva hittat på.
  Igen då! På denna blogg finns vi som älskar Annica, vi som har henne som förebild. Du är bara en förljugen dåre som vill förstöra.
  Skriv på bbelva. Och inte här fattar du!

  Reply
 • Hej Annica.. Jag måste bara säga några saker, ska försöka kortfatta mig, haha 🙂

  Du är en förebild för mig, för trots det som hänt dig känner jag igen mig så himla mycket i dig. Förstår att det inte var lätt när alla sa att du skulle skita i honom för att han sårat dig, men att du var så kär så de gick inte, jag har suttit i exakt samma situation! Det gör så ont och att man inte riktigt kan svara på frågan när någon säger "varför vill du vara tillsammans med honom? han sårade dig.." svaret blir tyvärr jag vet inte, för man vet inte hur man ska beskriva. Jag är en tjej på 15 år och jag personligen grät när du och marcelo var osams. Du och ni tillsammans är lika stora i mina ögon som justin bieber är i ett av hans jätte stora fans ögon. Det roliga är att pappa sa att jag var väldigt lik dig, inte på utsidan men på insidan, och du har som sagt blivit en förebild för mig! För du visar att så länge man älskar någon och är så himla otroligt kär så spelar det ingen roll vad man går igenom, för man är så starka tillsammans, det spelar ingen roll vad folk säger om honom eller om er, för man älskar personen mer än allt annat. Jag skulle bli jätte glad om du svarade på denna kommentar i ett mail, för du är STOR i mina ögon, skulle gråta, svimma, bli mållös om jag träffade dig.. Blir tårögd redan nu, du betyder så sjukt mycket för mig även fast jag inte känner dig. Ta åt dig av orden, för exakt allt jag skriver här är sant. Jag sa till min pojkvän att Annica och Marcelo måste vara tillsammans! Det finns ingenting annat. För jag såg gnistan i era ögon. När du var ledsen gjorde det ont i hela mig. Jag blir tårögd av bara det här. Snälla svara på detta i ett mail, det skulle betyda så sjukt mycket!

  DU ÄR BÄST OCH STARKAST! Kram från en glad och ivrig Elin 😀

  Reply
 • glömde fråga en sak bor du och marcelo ihop ? kan ni inte komma till tollhättan någon dag ? 🙂
  kram<3

  Reply
 • Hur lång är du och hur lång är Marcelo? 🙂

  Reply
 • Hej hur kan man få träffa er ?
  Hur kan man få tag på er ?

  Reply
 • hej jag heter lidija ja röstade på er heeela tiden på bb på dig annica röstade ja 20 gng o marcello 10 ja vill jötte gärna träffa er så om
  ni vill vara i vid ålens imorn i stan tc kl 12-13 skulle va snäll <3 hejdååå

  Reply
 • Hej finaste annica!!
  jag är grymt intresserad av de här lila/rosa klackskorna du hade på bröllopet och på några fester!
  så snälla kan jag få dom? :-*
  du hittar mig på:
  Mail: [email protected]
  blogg: http://www.99hannahpettersson.devote.se
  kram

  Reply
 • Bloggdesign-tips!

  Tänkte bara säga det att det kommer upp en ruta när man går in på din blogg där man ska skriva in lösenord, fast sen kommer man ju in ändå utan att skriva något såklart.

  Hade samma problem själv med rutan och det berodde på att jag tagit en bild som jag hade laddat upp på en av mina andra bloggar, i ditt fall antagligen "thisisannica.blogg.se". 🙂

  Reply
 • Svar till Johan. Du skriver om små barn som inte förstår osv…..men när en mamma skickar fram sitt barn är hon då en dålig mamma? En förälder, vilket jag är själv, vi förmedlar och implementerar saker hos våra barn som VI anser är bra.Jag är så (ursäkta språket) SATANS less på all skitsnack! Kan Annica o Fredrik få lösa det som dom har själva? Enligt många så är Fredrik en bra kille och då tror jag på det, MEN om han nu är det så vill han nog att han och Annica löser det här själva UTAN våra åsikter. Fattar inte hur en del kan tycka om sånt dom inte vet nåt om! Det gäller åt båda håll! Ge er för fasiken! Det här börjar bli en häxjakt som inte är OK! Och ge er för FAN inte på föräldrar som vill låta sina barn träffa Annica o Marcelo! Då har det gått FÖR långt!

  Reply
 • Hej Annica 🙂
  Jag hoppas du ser detta 🙂 & du skrev ju på din blogg att du skulle slänga dina gamla kläder och jag tänkte ifall du skulle kunna skicka några till mig :)?
  Skulle bli jätte glad,bara du skickar ens nåt^^
  Hoppas allt är bra med mig och du kan få min msn så är det nog lättare att snacka då 🙂
  Men jag är jätte intresserad av alla din kläder,så det spelar inge roll vad du skickar 🙂
  mail: [email protected]
  och kolla gärna min blogg : melissalaurila.devote.se

  hoppas jag skulle få nåt,skulle bli dunder glad!
  massor kramar till dig och Marcelo!<3

  Reply
 • Piss off jädra snorunge!!!
  Annica behöver varnas av en stalker som ljuger..och de påhittet kom från bitchstars egen sida så knip igen vet jag! Ni är ju för fan värre än hysteriska bieberfans…grow up!! Har väl inget att göra med vad man tycker om annica(btw jag hatar inte henne)…men du kanske oxå är en stalker?! Detta är inte din blogg fjortis! Har försökt varna dig annica hoppas du inte lyssnar på småungar som knappt är torra bakom öronen…

  Reply
 • OH MY GOOOG; HEEEEERRREGUD, älskar dej, älskar er, snyggingar, pluttenuttitussar, pluttetutt, ohhh my gad, oh my gaaaajd…

  Amen för helvete, vaffan är detta för en jävla barnblogg??

  och mitt i allt en morsa som skickat fram sin unge som sen ska skriva här, jag tror jag dör av garv :O)))))))

  Det här var sämsta skiten ever!!

  Och 6000, och kläder som ni köper hit och dit och skryt och skryt och ni tror ni är så jäkla vackra, jag ahr då aldrig, ALDRIG sett två större narcsissiter än ni två och ni förtjänar varann!!

  Förebilder skriver nån? Vaffals?? Hur är man navlad?? Hur kan man ha lögnare som förebilder?

  Allvar, nu har jag kollat denna blogg och den där marcello som är så jäkla osäker så man nästan kissar på sig, och jag säger bara en sak – lekstuga för snorungar!!

  Reply
 • kan inte du ha en frågestund? kan inte du videoblogga när du inte mår bra det skulle vara så mycket roligare att läsa din blogg om du kunde börja viedoblogga mer

  Reply
 • http://m.youtube.com/watch?v=VzlqpBcI5c4

  Reply
 • Jag lär mina barn att ärlighet varar längst, att behandla andra som du själv vill bli behandlad, att stå upp för sig utan att för den skull bete sig illa, att man inte behöver trampa och klanka ner på andra för att komma någonvart i livet!! Ha en bra helg! ;))

  Reply
 • Hej fina du!
  Du är hur vacker som helst, kan inte du göra en video på hur du sminkar dig varje dag till vardags? Du är en av de finaste jag vet! Pussar!!!

  Reply
 • Heej
  Jag BEHÖVER en by stil kan inte du lägga utt lite snygga stilar på din blogg. Älaskar din stil btw (du borde vinnit big brother your the best )

  Reply
 • Hej finis! Suttit länge o funderat på att skicka iväg detta men hittar inte din mail någonstans så skriver det här och hoppas att det inte blir alldeles för mycket text! Iallafall, jag tycker du är grymt stark som står upp för dig själv och följer ditt hjärta och verkligen inte gå efter vad du vill och inte vad alla andra tycker vilket alla säger att man ska göra men vilket verkligen inte många gör. Jag tycker framför allt att fler borde ta lärdom av de och lära sig att man ska gå efter var man själv vill och inte vad alla andra tycker annars kommer man ingenstans här i livet så stort plus i kanten på de! Och du och Marcelo är jätte söta ihop, följt er under hela tiden ni befann er i bigbrother huset och ja förstår verkligen inte vad folk har imot erat förhållande. Alla par bråkar men de förstår verkligen inte vissa. Och dessutom är man 2 i ett förhållande, inte 3 inte 4 och inte flera tusen. Och alla människor gör misstag, det är inget annat än mänskligt! Så ni 2 ska ha ett jädrans stort plus i kanten. Tycker jag iaf. Och vad än någon någonsin kommer kommentera eller säga om erat förhållande, på bloggen på stan eller vart som helst. Så är det fortfarande vad ni tycker som räknas och ingen annan! Det är ni som ska trivas ihop och inte samhället som ska bestämma vad ni ska göra och inte göra och inte släkt, familj och vänner för den delen heller. Önskar er all lycka sötisar! Puss på er!

  Reply
 • Kan ni sluta skriva att bb deltagarna är era förebilder eller idoler! Fan patetiskt!!!!! Jävla nollor som suttit inlåsta i ett hus, inget jobb, sitter och bloggar hela dagarna och lever på sina föräldrar eller på skattebetalarnas pengar trots de är vuxna!

  Reply
 • hej annica 🙂 jag är intreserrad av den gråa klänningen som du igentligen ville ha på finalen 🙂

  Reply
 • Den svarta kavajen du hade på finalen tackar inte jag nej till. Skulle passa utmärkt till min rosa klänning. Vart har du köpt den?? Svar tack! 🙂 // n

  Reply
 • Skulle du kunna tänka dig att ge bort din ljusa jeans väst du hade på en söndags live "final"? Och Lil Wayne linnet är så sjukt snygg! 🙂

  Reply
 • En ulv i fårkläder det är du! Du kommer att få vad du förtjänar…

  Reply
 • hej ! jag är verkligen intreserad av din knall blåa tröja som du hade på dig när du gick in i huset!! jag har letat ihjäl mig efter en sån 🙁 kan köpa den av dig ifall du vill ha lite pengar också ;). skulle inte du kunna lägga upp allt du shoppar och skriva vart du köper och samt vad det kostar ?:)
  puss och kram victoria , örebro 🙂

  Reply
 • Allt bra med dig? 🙂

  Reply
 • Allt bra med dig? 🙂

  Reply
 • Hej, kika in!! 🙂

  Reply
 • Följ mig gärna!

  Reply
 • Du är värld den bästa killen!
  Hoppas marcelo gör dig lycklig, annars finns det så många andra för dih. För du är perfekt! <3
  Lyssna inte på allt skit, dom är bara svartsjuka!
  Var dig själv då kommer du längst!

  Reply
 • Skrivit ett meddelande till dig på facebook. Snälla läs det! puss 🙂

  Reply
 • Klart att du gjort nåt bra! Jag har aldrig följt Big Brother, Robinson, Paradise hotel osv. innan. Bara Big Brother i år. Och du VAR programmet. Jag tycker att Marcelo är en psykopat men alla har rätt att välja partner och väg i livet så jag önskar dig ett stort lycka till och hoppas att du får en härlig sommar!
  Du är den vackraste tjej jag sett på tv/film på väldigt, väldigt länge och du strålar av livsenergi. När du får hatiska kommentarer och alkiskärringar som Jennifer är ute efter dig; tänk "am I TOO sexy"?;-) Kram <3

  Reply
 • Jag skulle dö helt seriöst dö om jag fick villken tröja eller villket plagg som helst från dig plizz kan jag inte fååå något jag ber dig plizzzz + jag älskar dig du skulle ha vunnit hela BB
  Jag vart jätte letsen när jag hörde att dom ropade upp ditt namn men du kom till final det är jag stolt över<333!!!

  Reply
 • Jag skulle dö helt seriöst dö om jag fick villken tröja eller villket plagg som helst från dig plizz kan jag inte fååå något jag ber dig plizzzz + jag älskar dig du skulle ha vunnit hela BB
  Jag vart jätte letsen när jag hörde att dom ropade upp ditt namn men du kom till final det är jag stolt över<333!!!

  Reply
 • Hej fina Annica. Till och börja med så gjorde du bb värt att titta på!
  Jag skulle gärna vilja ha den där gråa klänningen du hade på dig när Marcelo åkte ut.
  Min hotmail är [email protected]
  Må bäst!

  Reply
 • Har du kvar sjömössan? Den vita 🙂

  Reply
 • Jag tror Hanna R skulle bli glad om du ringde och pratade lite. Du får inte glömma bort henne nu 🙂

  Reply
 • Annica är ego, hon skiter väl i Hanna så länge hon inte har nytta av henne. Hon ringer sen när hon behöver stöd, känner allt för väl igen sorten!

  Reply
 • Skit i Hanna R! hon har snackat skit om dig… har du sett bikten med henne och jimmy från torsdagsfesten? gör det, innan du funderar på om du ska kontakta henne….

  Reply
 • 1 sak bara, har hört dig prata flera gånger om att du vill operera brösten. gör aldrig det. fyfan. bli inte en av dom… och marcelo säger flera gånger att du inte får göra det och att dina är perfekta och suveräna. du får bara en stämpel om du gör det! och alla so gjort det ångrar sig…

  Reply
 • Åh jag vill verkligen ha dina kläder, speciellt din blåa tröja som du hade på dig flera ggr i BB huset 😀 Jag är också väldigt kort, är 159 cm och är 18 år 🙁 Ha det bäst!

  Reply
 • Såhär skrev elin på bb elvas kommentarer ang annicas intervju..citat:
  "Jo helt rätt jag är kär i Annica
  [email protected]
  Nu vet ni
  2012-06-07 @ 22:13:23
  URL: http://bitchstar.blogg.se/
  slut citat.
  Läskig typ tycker jag!
  Äntligen en blogg som försvarar fredrik utan att anklaga, där man har rätt att tycka vad man vill utan att få hysteriska fans om halsen!
  http://bbannica.blogg.se/

  Reply
 • http://applefreaks.blogg.se/ Kolla gjärna in den 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Ända sen någon av dom första dagarna du var i huset och hade en vinröd?! (vet inte vad färgen heter) tröja på dig, den är skit snygg men ja iaf, ända sen då har min syster tjatat och letat efter en sådan tröja! Vore super tacksam för svar Iaf var du köpt den! Skulle vilja ge den till henne! Lycka till i framtiden! Kram

  Reply
 • Heidi den genomsklinga med svart rosett ska jag ha,

  Reply
 • Hej Annica ja har följt dej under hela bignrother och röstat på dej varje sönda fan att du kom 3 o nt 1 men 3a e ändå bra . Jag undrar om du har ngra magtröjor .leggings som lite tjockare som man kan ha till tröjor ? Tacksam för svar på min mejl älskar dej och hoppas de går bara me Marcelo

  Reply
 • Jag skulle jätte gärna vilja ha dina kläder, dom är grymt snygga, men hur får man dom?

  Har du Instagram? Vad heter du isåfall?

  Tacksam för svar 😀 <3

  Reply
 • Du tror du är en kändis, lilla gumman det kommer göra så ont när du faller efter sommaren!
  Småbarn kanske gillar er för dom gillar pussar och intriger, men vanliga människor som betyder något skrattar åt er bakom er rygg!

  Reply
 • tyckte verkligen om den vinröda tunikan/blusen du hade några gånger i BB huset och final kläderna var underbara, så skulle inte tacka nej till det!
  all lycka till dig och Marcelo, fin fina tillsammans!

  Kram, Adna 14 år

  Reply
 • Snälla kan du inte visa i en video hur du sminkar dej???!!!!!!!<3<3

  Reply
 • Alltså snälla människa! Ha lite självrespekt och inse arter Marcelo är en patetisk osäker player som du inte har något att hämta hos! Du som verkar vara en sån söt och levnadsglad tjej, hur kan du låta någon trycka ned dej, nedvärdera dej och trampa på dej, vara otrogen mot dej gång på gång! Snälla inse att du bara skämmer ut dej själv!! Tror du verkligen att du är en förebild för unga tjejer som beter dej så!? Vill du alltså att unga tjejer ska ta med sig budskapet att det är ok att sakna
  Självvärde och bli förnedrad? När fy!! Och förlova
  Sej i tv och skämma ut sej hit och dit och sen tro att man är känd
  Och en bra förebild för det!?? Herregud inte ens jag var så omogen när jag var 14!! Är nu 28 och vet hur
  Man bör bli behandlad! Du kommer bli så sårad och bränd! Åh att du inte set det!? Och till alla er som tycker de är så söta så
  Att ni nästan svimmar? Va fan är de för fel på er helt seriöst? Jag blir skrämd av tanken att det sitter mestadels massa småtjejer och ser upp till ert förhållande som kantas av lögner otrohet svek bråk och nedvärdering!! Mållös

  Reply
 • Hej annica den jag vill ha är mörk blå med svart rosett den vill jag ha du inte ska ha den

  Reply
 • Spara:
  Hold it! Hur vet DU hur Annicas ekonomi ser ut?
  Iiih, ryser verkligen när människor ska lägga sig i ens ekonomi. Både fult och och oförskämt.
  Nä, sånt frågar man inte om.

  Reply
 • Vad är det för fel på vissa som skriver här. Är ni alltid så bittra. Lär ni ha någon eller några att hata och förstöra för. Kan ni inte göra oss alla en tjänst att vara glada och trevliga. Tror inta att Annica laggt upp denna blogg för att veta vad illa ni tycker om henne.
  Sedan har vi ju denne knäppgök som gjort en hel blogg för att försvara Annicas ex.
  Vet ni vad jag tror att den som gjort den bloggen är Henrik samma Henrik som äger bbelva bloggen (har inga bevis för det).
  Men efter som han går på både Annica och mej just nu här på denna blogg. Henrik har väldigt dålig kvinno syn. Och fick problem med dom tjejer han bloggade med (dom tjejerna hoppade av).
  Men vem du än är så skall du inte få förstöra för Annica och Marcelo med dessa löngner som skrevs om Annica och mej på bbelva och andra bloggar.
  Mitt förhållande förstörde du ju med dessa löngener.

  Med vänlig hälsning, Elin Sörensen.

  Reply
 • DEN RÖDA TRÖJAN! ;D

  Hej Annica! 🙂
  Jag är en tjej på 18 år! Jag diggar dig som tusan! Du är en mycket stor förebild till mig! Jag har röstat som en tok på dig i bb men det räckte inte helt:/ jag bor i jönköping så det är lite långt ifrån stockholm, hade så gärna velat träffa dig och marcelo och ta ett kort! Men ses vi någon gång ska jag inte tveka haha:)

  Angående kläderna du ska ge bort, alltså jag skulle dött för den röda tunna tröjan du brukade ha på fester med ett par klackar och svarta byxor till. Hade gjort vad som helst för att få den. Jag kan inte få den snälla snälla? 😀 jag hade dört av lycka!!
  Om du vill det så får du hemskt gärna svara tillbaka på min mail:)
  Jag håller tummarna!:D
  Ha det bäst nu! Sköt om varandra! Du är världens finaste person!
  Kram från mig!:)

  Reply
 • "Säg inte fans, jag mår dåligt"

  Reply
 • oh är sjukt intresserad av dina kläder! :O

  du är sjukt fin! <3

  Reply
 • Hur är det bär macarello dricker utanför BB huset? är han lika dan att han är elak och så?

  Reply
 • Bor du hemma hos Marcelo nu?

  Reply
 • Hej annica.

  Är sjukt intresserad av en kornblå stickad tröja du hade och en vinröd stickad tröja.

  Hör av dig

  Reply
 • Jag tror nog inte att det är så mycket fel på oss människor som bara vill uttrycka hur hemskt det är att se någon tryckas ned på det viset Annica har och har man en blogg får man räkna med både positiva och negativa kommentarer, så är det ju alltid!tror bog de flesta håller med mej om att man bara vill att tjejen ska öppna ögonen och inse vad hon håller på med! Visst, Marcelo kanske är bättre och annorlunda på utsidan men det lilla vi tittare fick se i tv rutan vardag räcker för att se vad nån går för! Annikas bror, bästa vänner och till och med Gry-programledaren har svårt att hålla sina åsikter om Marcelo för sig själv! Inser ingen hennes eget bästa??

  Reply
 • Jag är väldigt intresserad av din vinröda tunika som du hade mycket i huset! Kram 🙂

  Reply
 • hejhej, läget? 😉

  Reply
 • vad heter marcelos blogg ;)?

  Reply
 • Hej! Skulle du kunna visa och ta kort på produkter som du använder i ansiktet? Du har en sån himla fin hy! Och visa vilka sminkprodukter du använder:). Kramar från en jämting!:)

  Reply
 • Underbart vackra du! Trots att jag är mer än 10 år äldre än dig så är du ändå som en förebild för mig! Du står för vad du tycker och bryr dig inte om vad andra säger, därför du följer ditt hjärta! Och jag har lärt mig, följer man sitt hjärta så kan inget gå fel! Jag tror på er!

  Skulle du inte kunna skriva vad du använder för typ av smink och rengöring, från grunden, märke osv. Då skulle jag vara evigt tacksam! 🙂

  Reply
 • JAg är intresserad av den franslinnet du hade under ne fest! men även jeansvästen!
  Annica du är världens finaste människa och jag röstade på dig varje fredagsfinal och var även och tittade varje söndag… Glöm aldrig att ingen ska få trycka ner dig du är bäst och älskad av världens finaste kille! skulle vara en ära att få träffa dig och Marcelo! älskar dig jättemycket!<3
  puss

  Reply
 • Hej! Vi träffades igår på Gina Tricot! Jag blev så lycklig så jag visste inte vad jag skulle göra! Jag hade velat säga mycket mer men jag grät och var så chokad! Kändes typ som om jag skulle svimma! Men jag hejade på dig från dag 1, du är verkligen en förebild! Hoppas verkligen du ser den här kommentaren och att vi ses igen! För den dagen glömmer jag aldrig, jag kunde inte sluta skratta, hoppa, skrika och gråta! Tusen tack, du är bäst! Instagram: @wilmabjurberg

  Reply
 • Bra blogg:)

  Reply
 • jag älskade ditt blåa linne som var lite transparant. hör gärna av dig vart du köpt det om jag inte får köpa ditt! 😀

  Reply
 • ANNICA. när man skriver in din bloggadress kommer det upp att det behövs användarnamn och lösenord, men man kommer in ändå. tänkte om du ville veta och kanske få bort den rutan? rätt jobbig som ploppar upp.

  Reply
 • fin blogg!! allt bra? 🙂

  Reply
 • Hej, besök gärna min och min kompis Jelena fan blogg och säg vad du tycker, kram 🙂

  Reply
 • Hejsan Annica! Kan du maila mig, när du har tid! Tänkte höra med dig angående kläderna som du inte vill ha 🙂 vill kolla om du har kvar det jag är intresserad av 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Röstade sjukt mycket på dig i big brother , ville att du skulle vinna. Sen så var Marcelo kanske en liten Bajskorv ibland men det första avsitten sa han att du var den enda han ville ha. Själv tycker jag ni är helt fucking perfekta.

  Okej ska komma till punkt..

  När ska ni åka till stan ? VILL .. MÅSTE TRÄFFA ER!!
  Var bor ni? Bor ni tillsammans?

  Från en 12:årig flicka som har tänkt på att skriva/fråga detta förrut..
  CIAAO

  Reply
 • Reply
 • VILL DU INTE HA DEN LEOPAR TUNIKAN/BLUSEN, SOM du hade i början i big brother så VILL JAG HA DENN SÅÅÅÅ MYCKET!

  Blev så glad närjag såg den varje gång i big brother hhahah, älskar big brother och du va min favorit sen du först gick in i huset !!

  Reply
 • Hej Annica! 🙂
  Jag ville bara säga att du är grym 🙂
  Sen undrar jag om den där blå/vit randiga tröjan som du hade på dig när du fick besök av din bror, om du har kvar den? För den är jag intresserad av 😀 men maila mig gärna/ kram Emelie <3

  Reply
 • snygga collage –> rebeccadobos.blogg.se

  Reply
 • snygga collage –> rebeccadobos.blogg.se

  Reply
 • Tävling!!

  Veckans blogg på min blogg! gratis att vara med! Det är bara att läsa vad det står i inlägget så har du en chans att vinna veckans blogg och ha en länk i min meny i en hel vecka! Gå bara in på länken nedan!

  http://ellenutanx.blogg.se/2012/june/och-vinnaren-blev.html#comment

  Reply
 • Hej det är jag igen 12 åriga tjejen, jag vill jätte gärna ha den blåa toppen eller en mysig kofta du hade? =) <3 älskar dig <3

  Reply
 • Hej Annica är väldigt intresserad av den blåa skjortan utan armar som du hade när du gick in i bb hör av dig på min email [email protected]

  Reply
 • Gör en tradera sida, lättast så!

  Reply
 • Jag älskar dej Annica!!!
  Jag skulle väldigt gärna ha ett plagg som du har andvänt, bara för att typ hänga på väggen! Jag älskar dej otroligt mycket och om jag hade körkort skulle jag åka till gamla stan bara för att få se dej! Men det är ju lite svårt när man bor 3-4 timmar bort. Jag skulle bli överlycklig över vilket plagg som helst och jag betalar frakt och så vill jag gärna ge dej pengar till några B&J glass-paket också! 🙂 Min mailadress är [email protected] och även om du inte skickar nått plagg så skulle jag svimma om jag fick ett mail!!! Skit i alla så som snackar skit, dom är nog bara avundsjuka!
  Älskar och beundrar dej!
  Från Tuva, 15 år i Falun

  Reply
 • Hej! Jag är intresserad av din blåa munktröja och den här blå/vit randiga du hade när din bror kom 🙂 och om du har nå linne kanske.
  Kan du inte lägga ut bilder 🙂
  Kram du är bäst Annica ♥

  Reply
 • Undrar om du ska sälja kläderna eller ska du typ ge dom?? 🙂 ♥

  Reply
 • Hej! jag är skulle verkligen vilja ha den blåa toppen som du gick in i huset med! Har letat ihjäl mig efter något liknande men har ej hittat..

  du är bäst, kram

  Reply
 • Hej! Skulle så hemskt gärna vilja ha något klädesplagg av dig, du har sjukt snygga kläder!!
  Den där leopard tröjan eller vad man ska kalla den, den du har här: http://www.tv4play.se/noje/big_brother?title=annica_berattar_om_skonhetsintresset&videoid=2162161, skulle jag gärna vilja ha! 😀 eller din blåa underbara tunika som du hade på dig när du gick in i huset! massor av kramar! du är bäst annica! :))

  Reply
 • Jag älskar ditt utseende!! jag skulle bara vilja ha ett klädesplagg av dig..något som finns kvar!! <3 för att jag älskar dina kläder!!!!!! läser din blogg hela tiden haha 🙂 du är bäst, kram på dig! 🙂 <3

  Reply
 • Hej annica det är jag igen!!!! skulle bara vilja ha ett plagg! vad som helst för jag älskar ditt utseende och dina kläder!!! min gmail adress är [email protected] och jag har hotmail också och den är samma fast med hotmail istället för gmail såhär [email protected] hihhi maila mig sötnos Älskar dig!

  Reply
 • Hej Annica! 😉
  Jag tycker den lila-röda tröjan med långa ärmar är superfin. Den som du hade på den här bilden (http://www.google.se/imgres?hl=sv&gbv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=AsBg1pshBib-EM:&imgrefurl=http://www.nattstad.se/miWe%3Fid%3D2633306&docid=8yDCbsg-Roy-_M&imgurl=http://pics.nattstad.se/3/800000/730000/724978/pics/201222743330197724978_sbig.jpg&w=690&h=388&ei=hkjTT5W1K9P64QSfv53WAw&zoom=1&iact=hc&vpx=405&vpy=334&dur=203&hovh=168&hovw=300&tx=172&ty=83&sig=106825094289045806316&page=3&tbnh=126&tbnw=224&start=42&ndsp=25&ved=1t:429,r:1,s:42,i:211)
  Fast ser inte så bra vilken tröja du hade på dig, men du vet nog. Aja, jag skulle bli super glad om jag fick något, om inte den tröjan, så skulle jag vilja ha vad som! Bara det kommer ifrån dig!
  Jag är 1,57 cm så vi är nog nästan lika långa.

  Men jag önskar att jag ser dig på stan någon gång, så kommer jag fram o hälsar 🙂

  Kram på dig! <3

  Reply
 • Skulle bli så sjukt glad om jag kunde få nått av dina klädesplagg !
  Hade dött, liksom röra i nått du rört i!!
  Mejla mej ifall det går 🙂

  Reply
 • Hej hej skulle jätte gärna vilja ha dina svarta leggingsen med mönster på sidorna och även den blåa skjortan snälla snälla skriv tillbaka ( har kommenterat samma 2 gånger ) kram kram / Emma 🙂

  Reply
 • den cerise stickade tröjan du hade var väldigt fin. marcello körde på samma färg på sin t-shirt då, snyggt va det.

  Reply
 • Du va fan en av dom bästa inne i bb huset!! <33
  Såg dig och Marcelo igår på T – centralen 🙂 XP

  Reply
 • Kommer du sälja några kläder ?
  Är intresseraad av alla din kläder , dom är så sjukt fina !!

  Du är bäst ! 🙂 <3

  Reply
 • Åhhh jag vill jätte gärna ha den blåa blusen! har letat efter en sån överallt men ej hittat! du skulle göra mig så himla glad om jag fick köpa den! min favorit färg 🙂
  Kram!

  Reply
 • hoppas du har en toppen lördagskväll 🙂

  Reply
 • Den där blå-vit randiga tröjan som du hade på dig när du fick besök av din bror, är det något du skulle vilja bli av med? Den är så fin och det är exakt en sån som jag skulle vilja ha:D du blev ju alldeles till dig när du fick syn på din bror:) jag har kollat på dig från natt till dag! Hoppas du vill bli av med tröjan för då är jag väldigt sugen på den! Kram <3

  Reply
 • Glömde skriva min mail så här är den [email protected]
  <3

  Reply
 • Hej den randiga tröjan/ klänning!?
  Som är ny inköpt var köpte du den?

  Reply
 • HEEEEEEEEEEEEEJ ANNIICAA! du är så sjukt fin och riktigt stark! Stay strong <3 <3
  Jag skulle jätte gärna vilja ha den skortan/blusen du hade när du gick in i big brother huset, jätte söt var den 😀 Om ingen annan ska ha den.. isf så kan du ju maila mig om du inte vill ha den längre osv.. hehe.. <3 Btw, du är min förebild 🙂
  mvh julia <3
  [email protected]

  Reply