Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:45 | June 7, 2012

Tillbaka till verkligheten!

Hej på er!

Efter så många dagar instängd i Big Brotherhuset är jag nu äntligen ute.
Jag kommer att berätta det mesta för er, men nu ville jag bara visa för er att jag äntligen återupptagit bloggandet och ska göra mitt bästa för att komma igång igen. Och en header kommer att också komma upp, så oroa er inte!

Så håll utkik här så kommer jag att uppdatera er inom kort.

Vill ni hålla er uppdaterade under tiden jag fixar med min blogg kan ni kika på:
www.annicaomarcelo.blogg.se
instagram amarelloo

Många kramar!  🙂


29 kommentarer29 kommentarer om “Tillbaka till verkligheten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tungt!

  Reply
 • Fan va sweet Annica! Ta hand om er nu! Jag röstade femtioelva gånger på dig…Men nu är du fri iaf 😉 Pusspårej

  Reply
 • Jaaaaahh! 😀 Glad tjej! Vi är nog mer än många som väntat på detta 🙂

  Reply
 • Åh det ska bli så kul att följa dig. Ser fram emot en massa skönhetstips nu då 😉

  Reply
 • Ååå äntligen <3 du och Marcelo är bäst!

  Reply
 • Jag som också har en blogg om dig och marcelo 🙁
  http://amarelloo.devote.se/

  Reply
 • WIHOOOOOOOOOO! Annica har börjat blogga, glad tjej x 1000000000!

  Reply
 • Hej Annica, har inte du lust att skaffa twitter eller Instagram som Marcelo? Han uppdaterar ju ganska mycket vad ni gör endå. Men skulle vara roligt om du också hade de ! 😀 kram Annica, hälsa Marcelo! 🙂

  Reply
 • Jag skrev precis till din andra hälft att det skulle vara kul om han körde en frågestund nu när han skaffat blogg. Å säger samma till dej 🙂 ,är säkert många mer en nej som har en hel del att fråga. Tex då undrar jag hur allt känns med M nu ute på utsidan? Är det bättre? Är juh många som inte trodde på er på utsidan. Har du pratat något med ditt ex? Jag tycker du ska ta med dej M när du hämtar dina saker ifrån ditt ex. Så som han spridit hat om dej så kommer han säkert försöka övertala dej el vara jätte elak. Bråkar du och M lika mycket nu på utsidan el är allt mycket bättre i frihet? Grattis till en tredje plats. Synd att bb dumförklarade dej så mycket och du säkert tappade mycket röster på det 🙁 M verkade så elak och att du bara var en lek i huset, och sista festen med alla i huset så kändes det som om att han inte alls ville mer … Men finalen när han stod där med rosorna och nu efter så känns det verkligen som att han är jätte jätte kär i dej 🙂 jag tror på er. Ni är jätte söta tillsammans. Låt bara inte rampljuset förstöra er! Håll era fötter på jorden.

  Reply
 • Va roligt att kunna följa er på utsidan också! 🙂

  Reply
 • Åå vad skönt att du fixat bloggen den kommer man följa marcelos också ::)));))

  Reply
 • Dumpa honom. Räcker det inte att han förnedrade dig i tv i flera veckors tid, måste du envisas med att förnedra dig själv med att stanna kvar?

  Reply
 • tjejen, du e inte jessica alba eller någon, tare lugnt me kändislekandet

  Reply
 • En nyfiken fråga bara. 🙂
  Är detta din twitter? @EnglundAnnica
  Take care!

  Reply
 • Kan du inte öppna dig gamla blogg så man kan läsa lite om ditt liv innan big brother? 🙂

  och förresten, bry dig inte om vad folk säger om marcelo. visst han kanske gjorde vissa dumma saker som man inte borde göra. men ingen av dom som säger det känner honom på det sättet som du gör. ni är fantastiskt fina tillsammans och jag önskar er all lycka i framtiden!

  Reply
 • Äntligen så kan man fortsätta följa er, sett 24/7 o håller inte med alla som skriver en massa skit, ni båda fortsätt så här så blir det jättebra. Kram på er!!!!

  Reply
 • LÄS DETTA! SUPERVIKTIGA TIPS!!

  Tips:
  1. du är skit dålig på att ge komplimanger, du bara tar emot, men ger inte mycket tillbaka. så säg alltid fina saker till honom. överraska honom ibland. visa och säg att du älskar honom ofta och innan ni sover.

  2. om ni är ute med sällskap, kläng på honom lite. förvänta dig inget av honom, han är kille och killar vill ogärna visa sin kärlek öppet. även om han låtsas som att han tycker det är jobbigt så älskar han det.

  3. hemma hos honom ska du hjälpa hans morsa med typ allt, fråga inte bara om hon behöver hjälp utan ta initiativ. diska, städa, hjälp till med maten osv. och köp hans lillasyster fina saker.

  4. Sluta vara så omysig. mys behöver inte alltid betyda att man ska gå o ha sex… och efter sex ska man alltid mysa och speciellt du behöver lära dig att ge mys efter sex och inte bara ligga där som en död fisk.. & spring aldrig därifrån efteråt!

  5. bli inte crazy när ni går ut o festar, dansa inte dig svettig eller bli jättefull. det är bara osmakligt.

  Fixar du detta så har du inget att oroa dig för 🙂 då gör du allt rätt. för så som du är annars, förutom det jag tagit upp, så är du ju helt jävla perfekt!!!!
  Marcelo är en skit fin kille, både på insidan och utsidan. Hoppas du vet om det. Lycka till nu!

  Reply
 • Vilket skämt du är! Tänk om du kunde svarat ärligt på frågorna om Fredrik. Du var den absolut falskaste i huset! Borde du inte åka hem och ordna allt där hemma innan du börjar utnyttja Marcelo och hans familj? Hur kan man leva med en person i 7 år och sen behandla honom på det sätt du behandlade honom på? Men du och Marcelo förtjänar varandra. Du vet att han sa mycket hemska saker där inne, förnedrade dig totalt!! Bara en sån sak som " man tar vad man har" och "fitta som fitta jag bryr mig inte" .

  Reply
 • Åååå vad roligt att du startat blogg ser fram i mot att läsa om olika skönhets tips kram kram :))

  Reply
 • ni är så otroligt söta tilsammans!!!!! hoppas att erat förhållade håller läääääääääääänge, Kram kram <3

  Reply
 • Du är verkligen den sötaste personen som finns och det hade vart sjukt kul att träffa dig och din härliga kille, Marcelo.

  Har följat dig hela Big Brother tiden och du var redan min favorit när du hoppade in i huset med Sipan. Ta inte åt dig allt dåligt, dom är bara svartsjukt, jag lovar!!

  Hade vart sjukt kul att få fotografera er!! 🙂

  Reply
 • JAA<33
  bra att du startar upp en blogg,men ha en blogrespone så kan man fråga fråger<33
  lägg in gärna bilder på dig när du var 1år,e så nyfiken hur du såg ut:D

  Reply
 • Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Reply
 • Hej Annica, haha ååh det känns helt sjuk att sitta och sriva till just dig! Men ja, jag kommentera på dethära inlägget för att det inte va så mycket kommentarer och skulle vilja att du lästa just min, haha. Jag skulle så hemskt hemsk gärna vilja ha en tjock tröja/myströja av dig om du har nån du inte vill ha kvar eller ska slänga, och kan se ut hur som helst skulle bara vilja att den va från dig ^^ tycker du är en helt underbar person och skulle verkligen vilja träffa dig och marcelo nån dag sen i sommar när jag ska till Stockholm 🙂 du är min förebild och verkligen den sötaste tjejen jag vet 🙂 du kan ju gärna få skriva till mig på Facebook : Molly Oksanen från Mora eller min mail : [email protected] eller sms, men tänkte om det kanske skulle kännas konstigt eller så så behöver du inte det 🙂 iaf så är det 0730699144 🙂 15 sommrar är jag och bor i Mora 🙂 många pussar och kramar

  Reply
 • Åååå Annica! Snälla jag ber dig! Skulle du inte kunna skicka ner lite kläder till mig! Jag är fjorton år och ser upp till dig något extremt! Mejla mig på mejlen där uppe om kläder är du gullig!
  Pussar och kramar! <3

  Reply
 • Hej!
  Jag vet att det sista du vill höra är skvaller och skitsnack. Men det värsta som finns är otrogna killar, jag vill bara att du ska se detta: http://hotgossips.improveme.se/2012/06/05/pa-big-brother-efterfesten/#comments

  Jag hoppas mer än allt att det här inte stämmer, för du och Marcelo är jordens finaste par! 🙂
  PUSS!

  Reply
 • Hej hej jag skulle jätte gärna vilja ha dina legerings med mönster på sidorna och även den blåa kortärmade skjortan snälla snälla mejla tillbaka 🙂 kram från Emma

  Reply
 • Din vinröda/röda tunika/tröja du hade i bigbrother huset, skulle jag GÄRNA vilja köpa/ha! Svara gärna på mail!!!!! kram

  Reply
 • hej, jag skulle vilka köpa din vinröda tunika/tröja du hade i big brother huset, eller om du ska kasta den så kan jag gärna ta den:) Svara gärna på mail, pusshej!

  Reply