Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:45 | June 7, 2012

Landat efter en shoppingdag

Äntligen tillbaka hos Marcelo efter en lång dag på staden. Mina ben och fötter värker men jag kom hem med några toppar från bl. a T. Hilfiger, Levi’s, Zara och H&M.

Det känns så skönt att äntligen få lite nytt i garderoben då alla plagg som följde med in i huset kommer att slängas! Så fort något nytt ska in i garderoben, ska något gammalt ut!

Det är så roligt att Marcelo är så shopping- och klädtokig som han är. Perfekt personal shopper!

Imorgon blir det bankärenden. Vi missade banken idag igen med 5 min, så imorgon står jag där och trampar innan dom öppnar. 😉

Sen till er som smygfotar oss när vi knatar omkring, kom fram! Vi är inte farliga! 🙂

Nu, middag!


58 kommentarer58 kommentarer om “Landat efter en shoppingdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ksn inte fi och Marcelo ha en fan dag dör man kan möta er och ta foto? Skulle betyda allt

  Reply
 • Det var så kul at träffa er idag, ni var helt underbara och söta! (Bilderna vi tog finns på twitter @xtrasannaa) <3

  Reply
 • Annica bäst!

  Reply
 • Kan inte du och Marcelo göra ett videoinlägg med varandra ikväll :D?

  Reply
 • Det är lugnt, jag kan ta dina kläder som du ska slänga istället! 😉

  Reply
 • jaaa videoinlägg ikväll snälla 🙂
  LÄngtar såå tills ni ska besöka göteborg då får ni säga till! Puss ni är bäst <3

  Reply
 • Jag har följt big brother hela säsongen. Redan när du kom in i huset så kände jag att dig ska jag rösta på. Annica ska vinna hela skiten. Du kom ju trea, grymt!
  Du och Marcelo är så himla söta, perfekt par!

  Kram 🙂

  Reply
 • fyfaan va ni är fina tillsammans. Ni båda är skit snygga. Kan ni inte ta bilder på er mer när ni är tillsammans hemma eller någonstans. HOPPAS ALLT GÅR BÄST FÖR ER LIVET UT! älskaaaar er! kärlek <3
  ps: ska marcelo följa med till östersund, de borde han göra för att stötta dig! 🙂

  Reply
 • Kom till göteborg! Vill såååå gärna se er 🙂

  Reply
 • Håller med föregående skrivare, HA EN FAN DAG! Skulle fan vara underbart att få träffa dig och Marcelo som man följt i över hundra dagar!

  Tycker även att ni borde göra ett video inlägg tillsammans ikväll 🙂 kram

  Reply
 • Ska börja med att säga att jag röstade på dig ett x-antal gånger varje gång du var nominerad osv! hejade på dig i big brother! 🙂

  Tycker du och marcelo är jätte gulliga tillsammans!

  Reply
 • aaw så himla söta ni är tillsammans ^^ gillar att du är en bra bit kortare än honom, ser extra sött ut då.

  Reply
 • Bloggtips: lägg upp shoppingen (ladda ner blogg.se appen och lägg upp därifrån) och gör videoinlägg med marcelo på videofy.me, 1.man tjänar pengar per visning och man kan få erbjudnde därifrån! Puss på er , önskar er all lycka! Och du är så himlans vacker annica! Du var sedd som
  Big brothers sötaste genom alla år, de är väl kul?:)

  Reply
 • Du är bäst annica <3

  Reply
 • Duktig du är som slänger gammalt när du köper nytt, själv fyller jag bara på mer och mer. haha. Slutar ju med att det inte går att stänga lådor och dörrar..

  Reply
 • Har du instagram? 🙂 (stort fan)

  Reply
 • Har du instagram? 🙂 (stort fan)

  Reply
 • Roligt 🙂

  Reply
 • Så himla kul att du och Marcelo börjat blogga. Skönt att turen på stan gick bra och att du hittade hem till Marcelo igen, haha.

  Släng inte kläderna sälj skänk bort dem istället.

  Kul att ni ställer upp på så mycket foton.

  Reply
 • Åhhh, världens bästa Annica! Me love u!

  Reply
 • Hej! Kan du inte sälja kläderna på tradera istället så vi kan köpa dem? Älskar dig så sjukt mycket! Dina kläder är as fina! Snälla! Älskar dig! Ha det bäst 🙂

  Reply
 • Jag håller med dem, gör ett videoinlägg, Hoppas allt är bra med er, ni är så gulliga

  Reply
 • Vad kul att du har skaffat en blogg, det var på tiden! Synd bara att det blev på blogg.se tycker inte dem är nå bra alls 🙁

  Reply
 • Vill ju se dina gamla inlägg från dit "gamla liv". Gamla bilder m.m ! <3

  Reply
 • Så fina tillsammans 🙂 Var kul att träffa er båda i söndags på finalen/efterfesten.

  Take care!

  Reply
 • Marcelo ska vara glad att han har dig.
  Annars hade du fått sett upp för mig 😉

  Reply
 • Ska ni gå ut imorgon? vart ska ni gå isånnafall?

  Reply
 • Kan inte ni besöka Örebro? Jag vill så gärna träffa er!!

  Reply
 • andra bloggen dåååå

  Reply
 • Snorunge. Flytta inte till Sthlm

  Reply
 • ni är så sjukt söta, jag dööööör!!!!
  ni va verkligen bäst i hela bb, hoppas verkligen de går bra för er i framtiden.
  Maaaasssaaa kramar till er 🙂

  Reply
 • Ni är jättefina!!!! :DDD och passar perfekt!!
  http://amarelloo.devote.se/

  Reply
 • Ohh skönt att komma hem efter en dag på stan, och det är så man ska göra, då man köper nytt ska något annat slängas =D

  Ha en trevlig kväll med mannen nu 😉

  Reply
 • Flytta till Stockholm! 😀 skulle vara så kul att se er!

  Reply
 • Hur länge stannar du i Stockholm? Vill så gärna träffa dug och Marcelo och ta en bild 😀
  Kram

  Reply
 • http://www.youtube.com/watch?v=PKNH3hRrEFM Wow, sötaste jag sett, man blir ju helt till sig. Om ni inte redan sett den så är det ett måste. All lycka till er.

  Reply
 • Annica du och Marcelo är det finaste paret! Och du fattar nog inte hur avundsjuk jag är på dig som har en sån fin kille! Jag har följt bb sen dag ett! Men kan inte du snälla visa hur du lockar ditt hår med platttången? Har alltid undrat det sen Dag 1! Det blir så snyggt! Kan du också visa hur du sminkar dig? Typ ögonskuggan och så, för det tycker jag och mina kompisar blir så otroligt snyggt och fint på dig! Kan du inte visa i ett videoinlägg eller något sånt? Du är bäst och jag hoppas verkligen att jag träffar er på stan någon dag! Eller kanske på en bajenmatch!! Puss och kraam!

  Reply
 • Fan vad vacker du är! Om Marcelo är elak snälla jag ska ta hand om dig

  Reply
 • Kan nog vara bra att ha Marcello som smakråd för kläderna du hade inne i huset var hemska.. 40+ . Har ni inga modetrender i lappland? Kanske tur att du hittade ett pojkrum i Sthlm att bo i tills du hittar stil, plats och boeende. Sug inte ur Marcellos gästfrihet bara-

  Reply
 • Vad hemskt med alla som säger att ni passar så bra ihop osv. Har ni inte sett på BB undrar jag då? En tjej ska inte gång på gång tryckas ner eller behandlas illa eller tom behöva acceptera otrohet från sin pojkvän. Det är INTE kärlek. Älskar man någon vill man inte göra den personen ledsen. Marcelo har gjort Annica väldigt ledsen många gånger helt i onödan. Varför?

  Har man erfarenhet av förhållanden där ena partnern utsatts för psykisk misshandel så ringer alla varningsklockor. Varför lyssnar du inte på dina närmaste som vill dig väl Annika?

  Hoppas du tänker över detta och att du inte blir mer sårad! Du kan ju flytta till Stockholm och tex plugga utan Marcelo. Det klarar du själv tjejen!

  Reply
 • Hej Annica!:) du är hur underbar som helst och du och Marcelo är hur fina som helst och ta hand om varandra för ni båda är värd varandra:) jag läser din blogg hela tiden , jag hoppas du kommer blogga mycket:)
  Jag vill verkligen träffa dig och Marcelo:)
  Hör gärna av dig och speciellt om du kommer komma till Gävle, annars hör jag av mig när jag är i Stockholm 🙂

  Kram<3

  Kram på d

  Reply
 • buda ut kläderna annica /

  Reply
 • Hej din gamla spammare!Som du spamma bloggar förr.Så du är känd nu?Ha!Kul…vissa spammare lyckas

  Reply
 • Gud ni är så fina tillsammans! Önska jag fick komma fram till er ni har varit mina favoriter ända sen ni kom in i big brother huset. Jo säger som de andra kan ni inte göra ett video inlägg någon gång när ni har tid. Skulle va JÄTTE kul om du kollade min blogg och slängde in en kommentar!// puss o kram från Josephine

  Reply
 • Det är väl ändå Annicas och Marcellos val om de vill vara tillsammans!'
  Ni är jättefina ihop! All lycka till Er!

  Reply
 • Annicaaaaa, i want your jeans väst du hade inne i huset, den är så jäkla fin!!!

  Reply
 • Reply
 • Du och Marcelo är så jävla söta tillsammans, har gillat er båda hela tiden och önskar er all lycka till!
  Jag tar gärna dina kläder haha 😉 du har sån sjukt fin stil på kläder och du är verkligen grymt söt!
  Önskar att inte fotbollen tog sån stor del i min vardag så jag hann träffa er men det är inte sista gången ni är i Stockholm, right? 🙂

  Reply
 • kan inte ni besöka Karlskoga? jag vill jätte gärna träffa er:)
  ni är så gulliga tillsammans <3

  Reply
 • kan du inte visa vad du köpt!

  Måste bara säga, även fast miljontals andra sagt det, men du är såå sööt, fin, snygg ja allt 🙂 du och Marcelo är så himla fina ihop!

  Reply
 • Hej Annica! Vad roligt att ni skaffat blogg och du verksr trivas i Sthlm slm fisken i vattnet. Jag bot i Falköping o det är ca 400 km till Sthlm. Om man skulle vilja träffa er hur skulle det funka då? Kram på dig!

  Reply
 • hej jag tycker du och marcello är ett underbart par och vill gjärna träffa er i sommar tänkte om jag skulle kunna få ditt nummer du kan skriva det på chatten på fb du har mig som vänn jag heter Nathalie Broman på fb så kan jag höra av mig när jag kommer till stocholm kommer troligtvis v 29 eller 31 men det visar sig hadde velat ta kort och kanske prata lite :)är ju som sakt ett stort fän och det där med skriket du har det är ju så himmla kul 🙂 jag skriker ochså i smma stämma så då har vi något gensamt 🙂 jag får ofta klagemål på det men sån är jag så det är bara att ta in 🙂 ja jag moste träffa dig tror vi skulle kunna bli bra brevkompisar eller chattkompisar och föresten du moste hjälpa mig med hur man skaffar blogg och några tips och så vidare 🙂 snälla snälla snälla kan vi inte i alla fall prata i telefon en gång ??? ni är bäst / en glad tjej på 15 vårar från mora 🙂

  Reply
 • Tar gärna kläder om du ska slänga dom vad som helst tyckte att du hade fina kläder hela tiden:)
  kram från Norrland

  Reply
 • Ska du slänga din blåa skjort som du hade i bb-hus?et???? Ifall du ska det,kan ja ta den. För den är fett fin!
  Maila mig 😀

  Reply
 • Din jeansväst, den blå vita tröjan som du hade när du fick träffa din bror. Hur kontaktar man dig då? Önskar videos om skönhet smink. Kollade alltid på 24/7 när du sminkade dig för att lära mig:) You rock Annica!

  Reply
 • Kan inte du ta kort på kläderna du vill bli av med? 🙂

  Reply
 • Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Reply
 • Annica, jag har tittat på er i BB och önskade och hoppades att ni skulle hålla ihop också utanför huset.Hälsningar till er båda från en Finlandsvensk dam i Österbotten.

  Reply