Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:24 | June 7, 2012

Första videoinlägget

Vårt första videoinlägg, inte sådär jättebra men jag lovar att vi kommer att bli bättre!
😉


124 kommentarer124 kommentarer om “Första videoinlägget”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • så söta!

  Reply
 • awesome, måste kolla in de nu!! 😀

  Reply
 • haha härligt inlägg, fortsätt så så komemr allt bli bättre

  Reply
 • hahahahah vad söta ni är!

  Reply
 • Haha, aww, så söta ni är! ANNICA OCH MARCELO, JAG GÖR ALLT FÖR ATT FÅ TRÄFFA ER MEN JAG ÅKER TYP ALDRIG TILL STOCKHOLM (eller kanske åker dit i oktober) OCH JAG VILL TRÄFFA ER, HAR ALDRIG VELAT NÅGOT ANNAT SPHÄR MYCKET!! Kommer säkert lipa , haha! Kolla gärna min fan video till er, sök på fan video anncelo på youtube!! Mejla mig gärna !!<3333

  Reply
 • Söta!!! :))

  Reply
 • ahhh jag vill JÄTTE gärna ha din blåa blus!
  tycker den är riktigt fin! <3

  Reply
 • Vart i stan? Ska nämnligen dit i morgon och vill såååå gärna veta vart ni kommer vara! <3

  Reply
 • Hej Annica och Marcelo!
  Jag har följt er sedan dag ett tills big brother slutade! Efter att jag har sett hur gulliga ni varit mot varandra vill jag inte att big brother skulle sluta för nu får jag inte vara med och följa era gulliga liv tillsammans hela tiden, ni är verkligen så söta tillsammans! Ni behöver varandra!! Hahah!
  Jag har en liten liten fråga men lova att inte mobba mig och skratta åt mig…Jag skulle bli SÅ SÅ glad om jag kunde få något av er! Något litet bara inte världens störta men något litet bara som jag kan få på posten eller hem till brevlådan! Jag skulle spricka av lycka :D! Ni behöver inte men om ni inte vill kan ni inte slänga in en kommentar på min blogg eller maila mig? SKulle vara lika stort!
  Puss på er båda! Ni är så snygga och söta!
  P.S. Marcelo…ÄLSKAR dina magrutor! Hahah! Och Annica ditt utseénde är så snyggt och fint! Skulle vilja se ut som dig, du är så fin, ingenting är fel på dig, du är perfekt! <3

  Reply
 • Så sjukt söta! <3

  Reply
 • Ni är så gulliga tillsammans !! :o<3

  Reply
 • Sååå söta puss på er goingsr!

  Reply
 • Ni är för härliga! så söta tillsammans. Annica skulle jätte gärna vilja ha något klädesplagg av dig! vilket som helst! Hur mycket kostar det??<3
  kram

  Reply
 • fatta att din blogg är poppis!!! redan över 1000 visningar på eran videoblogg.. :OO

  Reply
 • Hej Annica!
  Har du möjligtvis kvar denna tröjan? Inte tjocktröjan utan den randiga T-shirten. http://www.tv4play.se/noje/big_brother?title=de_ska_fa_se_ett_avsnitt_big_brother&videoid=2196014
  Isf skulle jag jäte gärna vilja ha den!
  Kram Hannah =)

  Reply
 • ni är så söta tillsammans, jag är så glad att ni älskar varandra. ni passar perfekt ha en bra kväll! kram

  Reply
 • Hej Annica och Marcello

  Jag tycker du skulle vunnit Annica, du är bäst!

  Kramar Jennie 12 år

  Reply
 • Ni är så jävla söta!
  Marcelo ta vara på hon nu!
  Annica , du är min förebild och mon lillasyster älskar dej!
  Hon börja gråta när hon såg att du inte vann!
  Fyller 19 nästa vecka som present hade jag villjat träffa dej!
  Kram Therese från Göteborg!

  Reply
 • Härlig video! mera sånt!
  Vad menar du med dina kläder, läste i inlägget nedanför? ska du ge bort dina kläder som du hade i BB-huset? Jag älskade din blå skjorta du hade den får gärna flytta in hos mig, om det är så du menar?
  vad är det för storlek föressten?

  Reply
 • åååh helt sjukt söta är ni haha 🙂
  Ta hand om varandra! 🙂

  Reply
 • hej, såg sjukt snygga kläder du hade på dig i bb huset, vad är det du ska slänga?? Du kan ju alltid lägga ut bilder på det! awesome blogg! <3 :))

  Reply
 • Vill ha ett klädesplagg vilket som helst;)<3
  älskar er!!

  Reply
 • Åh, jag skulle vilja ha den där blåa ärmlösa skjortan!! HUR snygg?!

  Reply
 • Hej vilken tid e ni på stan och vart ? Så kommer jag och hälsar

  Reply
 • JAG SKULLE BLI VÄRLDENS LYCKLIGASTE OM DEN BLÅA TRÖJAN DU HADE PÅ DIG NÄR DU GICK IN FÖRSTA GÅNGEN I HUSET SKULLE BLI MIN!! lots of love

  Reply
 • Så sjukt att se er där. Saknar BB juh. ,så vart skit konstigt att se er någon annanstans. Är ni inte trötta på varandra? Hahaha. Efter så lång tid nonstop med varandra … Nää ni är helt underbara tillsammans och hade M vart ett svin och bara lekte med dej hade han inte betalat för dej 🙂 han verkar så mycket bättre nu utanför bbhuset. All lycka till er! Hoppas din resa hem går bra och att du slipper skit från exet m.m.

  Reply
 • alltså såå underbara! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Du måste ta reda på var pumpsen du hade på finalen kommer ifrån! De va så jävla dösnygga! Duktigt bra ben fick man med i de! 🙂

  Reply
 • jag vill SÅHÄR gärna ha din blåa blus, eller den vinröda tröja, betalar gärna! 😀
  bara slå en pling på min emalj: [email protected]!
  ha det fint fint fint!

  Reply
 • Ska du försöka hitta ett jobb sen i Stockholm nu i sommar eller ska du vara ledig :)?

  Reply
 • HAHAHA vill ju ha alla dina kläder ^^
  Btw, fett fin kille Marcelo verkar va till å Me visar de på stan, har för mig att de va han som så att han inte skulle ställa upp på bilder. Lillpojken växer till man

  Reply
 • HÅLL FAST VID MARCELO, DIN ÄR BÄST TILLSAMMANS!

  Reply
 • Bara så du vet kan man se fler videos från din videofy. Ville bara påminna dig du kanske ej vill dela med dig dom:)

  Reply
 • Hej annica! Du var av mina favoriter i huset! Men jag undrar vart du har köpt ditt det där typ blåa linnet som du hade när du gick in i bb-huset ? Vill ha det så gärna 😀 tack för ditt svar i för väg 🙂 kramar elin 🙂

  Reply
 • Hej annica! Du var av mina favoriter i huset! Men jag undrar vart du har köpt ditt det där typ blåa linnet som du hade när du gick in i bb-huset ? Vill ha det så gärna 😀 tack för ditt svar i för väg 🙂 kramar elin 🙂

  Reply
 • hejheeeej! måste bara börja med att säga att du och marcelo var helt klart bäst i huset, och har följt anicaomarcelo bloggen varje dag! Ni är så himla söta tillsammans, ni va typ den ända anlednignen till att jag kollade på big brother hehe..

  sen om det här om att du vill ge bort dina kläder så måste jag bara säga att tröjan du hade i det här videoklippet:

  http://www.tv4play.se/noje/big_brother?title=har_framfor_de_chips_till_lars&videoid=2181211

  var väldigt fin hehe och om du känner för att ge bort det så tar jag mer än gärna emot det! 😀 svara gärna om du kan tänka dig göra det så skickar jag mina uppgifter isåfall senare 🙂 puss och kram och hälsa marcelo!

  Reply
 • Hej Söta Annica!
  Om det är så att du ska slänga din blåa transparenta topp utan ärmar och med svart knytband vid halsen så är jag väääääldigt intresserad! Isåfall kan du väl höra av dig. Och om du inte ska ha kvar skorna du hade på finalen så skulle jag kunna dö för att få köpa dom, snälla hör av dig!
  [email protected]
  KRAM

  Reply
 • hej!:)
  Den blåa blusen/skjortan du hade på dig när du hoppade upp i marcelos famn kvällen när du kom tillbaka från danmark, den skulle jag så gärna vilja ha. Tycker den är så fin. Förstår om du inte vill ge bort den,vore glad om du kunde säga vart du köpt den iaf:) skulle dö om jag fick din^^

  lycka till i framtiden, ni är så fina ihop

  /// stort fan som även kommer från en liten by=)

  Reply
 • Jag vill ha något plagg av dig 😀 bara för att det är du liksom 😀 om du vill bli av med något så vill jag haaaa 😀

  Reply
 • ÅHHH ni är så fina jag vill bara äta upp er PUSS PÅ ER

  Reply
 • Ha en trevlig dag imorgon och hoppas ja får träffa er i verkligheten!/ kram josephine

  Reply
 • Ja vill gärna ha din svarta klänning du hade på bb finalen 😀

  Reply
 • ååh så underbart söta!

  Reply
 • Kan inte både du och Marcelo lägga in bilder på vad ni köper för grejer nu när ni shoppar. Se till att hänga på stan på Söndag också. Bra tack hej 🙂

  Reply
 • Jag skulle sjukt gärna vilja ha den vinröda tunikan som du bar under din och Lars radioinspelning, om du inte vet vilken det är så kan jag mejla bild eller något 🙂 kram! Det var jag som höll skylten på finalen btw hihi ! 🙂

  Reply
 • Du är så himla vacker.

  Reply
 • Hej, tycker du&marcelo är så himla söta tillsammans. Hoppas de håller jäkligt länge.
  Blev sugen på kläder av dig. Har du någon mail som vi kan skriva där och fixa lite? 🙂
  Tack så länge.

  Reply
 • Jag skulle jätte gärna vilja ha/köpa ett plagg från dig. Kan inte du höra av dig imorgon? Skulle betyda jätte mycket! Nr: 0737841199
  Kram

  Reply
 • Vad heter marcelos bligg? 🙂

  Reply
 • HAHAHHAHAHA SKIT GULLIGAAAA!! OMG FETT KUL ATT HA ER SOM FÖRÄLDRAR! AJA NI ÄR SKIT GULLIGA OCH SKIT SEXIGA!! daaaaymn skit sexiga… AJA PUSS PUSS;* HOPPAS NI SVARAR ETT TACK! LÖVE YA!

  Reply
 • Den långärmade blått transparenta med svart knytband vid halsen och ditt svarta linne med volanger är jag otroligt intresserad av!
  Och jag skulle kunna dö för att få köpa skorna du hade på finalen, åhh!!!
  Min mail: [email protected] hör hemskt gärna av dig!
  Kram på dig fina Annica!

  Reply
 • åh, jag är verkligen intresserad av den blåa transparenta (tror jag att den är..) skjortan! den är superfin! 😀

  Reply
 • ni är grymt söta tillsammans 🙂 härlig video för att vara den första 🙂

  åh, jag skulle vilja ha din svarta skjorta med en svart rosett på som du ofta hade unna i BB huset 🙂 men den kanske du inte vill ge bort, å isåfall förstår jag dig 🙂 men fråga kan man ju alltid! Om inte kanke du kan skiva som kommentar på blogg var du har köpt den? 🙂 den är grymt snygg 🙂
  Puss, ha en bra kväll 🙂

  Reply
 • Hej! Ni är så sjukt söta tillsammans! Önskar er all lycka i världen! 🙂
  Krma!! 🙂

  Reply
 • Skriv inte exakt vad ni säger.. 😉

  Reply
 • Så fina tillsammans ! <3 skulle gärna träffa er nån gång 🙂

  Reply
 • Måste fråga, vart har du köpt din vinröda (?) tunika/tröja, som du haft på dig inne i huset, kanske dålig förklaring men du har haft den till ett par leggings och svarta skor, så galet fin är den! Letat som en galning efter en likadan!

  Reply
 • Jag vill ha "leopardtunikan" du hade! Och äre nått mer då inte vill ha så tar jag gärna nått mer 😉 kan inte komma på nått speciellt plagg eller så nu men typ allt du hade på dig var snyggt såå. 🙂

  Reply
 • Helloooo turturduvor!!
  Annica om du vill få ihop pengar till nya kläder så lägg ut dina kläder på tradera 🙂 sjukt lätta pengar! Och kan nog bli en del pga BigBrother 🙂 och orkar du inte det så är jag jätteintresserad av den blå tröjan du använt mycket i huset 😉 den du gick in i..
  Tänk på mig när du skänker den!! Kramar Helena

  Reply
 • Haha är du fortfarende med han, som jag har hört från din familj kmr han aldrig bli accepterad där, varför fortsätta ? menar efter den repliken " Du kommer aldrig hitta någon bättre du kan bara nedgradera ", pinsamt !

  Reply
 • Hahaha söta ni är

  Reply
 • Ska vi bli bros Marcelo? peace homie

  Reply
 • fan, jag vill ha din sån där blåa transparanta skjorta!!!!!!

  Reply
 • gulliga, mer sånt här 🙂

  Reply
 • hej, undrar om du har kvar några av dessa plaggen och ska slänga eller dylikt så kan jag gärna ta emot ngt, eftersom jag letat efter liknande men ej funnit 🙂 men svara på mailet isf så får jag se hur jag gör 🙂 (sen vill jag helst inte att du skriver ngt om detta i bloggen) 🙂 <3 dig och marcelo!!

  1. den där vinröda tröjan som var lite pösig eller hur man ska säga..

  2. den där blåa skjortan med långa armnar som är genomskinlig.

  3.den där svarta stickade tröjan som också är "genomskinlig"eller #hålig" typ.

  Reply
 • jag vill ha nått av dina gamla kläder! 😀

  Reply
 • Helt sjukt va fina ni är tillsammans!
  Och Annica, du va min favorit sen dagen du gick in! Älskade dig rakt igenom! Synd bara att du inte vann 🙁
  Puss på er!!

  Reply
 • Ni är så sjukt söta båda två och jag blir rörd bara av att se er tillsammans. Jag tittar hela tiden på bilderna med er från igår. Jag hoppas vi syns i sommar 🙂 <3

  Reply
 • hej du sa att om man ville ha något av klädes plaggen du hade i huset så skulle man kommentera .. jag undrar om jag inte skulle kunna få den där vinröda långärmade tröjan ? den tröjan du har i detta klippet http://www.tv4play.se/noje/big_brother?title=freeze_under_stretching&videoid=2192521 . men finns det någon chans att få det även om man inte bor i stockholm ? puss o kram 🙂

  Reply
 • Ni är så himla gulliga ❤

  Reply
 • Hejsan svejsan.
  Ni nämnde i huset att det ni kommer att sakna är bikten, du har precis nu biktat dig :).

  Annica, kom til skriftestolen! 😉

  Reply
 • Hur ska man göra för att få el köpa ngt plagg av dig?

  Reply
 • Allt blir bra när ni är med i bilden;)

  Reply
 • Ni är världens finaste par!<3 du är så himla fin Annica, och du har världens snyggaste kille!!! Jag läser era bloggar och gillar er på Facebook och allt! Jag hade så gärna velat träffa er men jag bor långt ifrån stockholm:(( de skulle iallafall betyda allt om du fick läsa detta. Jag är helt besatt av er!! Ni är otroligt fina, älskar er!!! Hälsa Marcelo!! Puss och kram!!<3<3<3

  Reply
 • Jag vill ha alla dina kläder Annica!!!

  Reply
 • Naww så gulliga ni är tillsamans jag har bara en fråga vart köper du alla snygga kläder du har<3<3<3

  Reply
 • Åh! Ni är så gulliga ihop… Jag vill vara er dotter ;)♥

  Kram Tilda 11 år.

  Reply
 • Hej, Annica! 🙂 Gud vad söta ni är! Skulle ni kunna komma till Nyköping någon gång? Vi älskar er och hoppas ni har det bra tillsammans. <3

  Reply
 • kan du inte lägga upp kläderna som du vill bli av med? 😉

  Reply
 • Jag vill ha din blåa bluuuuuuus!!!:D sötaste Annica:))

  Reply
 • heej Annica jag skulle vilja ha något ur din garderob , spelar ingen roll vad bara något för jag är ett stort fan av dig !!!!!! 😀

  Reply
 • Reply
 • Reply
 • Hej Annica ville bara säga att du är så sjukt söt och att Marcelo är jävligt shysst och ni passar så jävla bra tillsamans men om ni kunde komma till Göteborg någon gång hade de vart kul ;)? Puss puss <3

  Reply
 • jag vill träffa er :/

  Reply
 • HAHA, såå söta <3

  Reply
 • Reply
 • hej annica !
  okej den här kommentaren är nog rätt osynlig bland alla andra kommentarer men jag vill så gärna ha något ur din garderob , dock kan jag inte bära upp det lika fint eftersom du är så fint smal , så har du ingenting som är lite "oversize" som jag kan få / köpa av dig ? 🙂
  svara gärna på mejlen eller på din blogg 🙂
  u rock !
  kram hanna <3

  Reply
 • Hej!
  den vinröda pösiga tröjan skulle jag gärna vilja ha 🙂
  vart på västkusten ska ni? 🙂

  Reply
 • Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Reply
 • Hej Annica!
  Hoppas det är bra med dig? 🙂
  Jag är intresserad av några kläder som du hade i big brother huset! 🙂

  1. Den blåa tröjan med utan armar, sjukt snygg!

  2. Den blåa tansperanta tröjan med svart band man kunde knyta till rosett.

  3. Det bruna stickade linnet.

  4. Kläderna du hade på finalen. Helst den svarta kavajen och skorna och halsbandet! SÅÅ sjukt snyggt!
  Jag har storlek 37 på skor 🙂

  Skulle vara jätte kul om du hörde av dig, och mina favorit färger är blå och lila! 🙂
  Bor nära Stockholm också!
  Lycka till med kärleken! <3

  Väntar ivrigt på svar! 🙂

  Kramar

  Reply
 • Hej! Jag älskar din blå tröja som du brukade ha på livesändningarna osv. Den är såå sjukt snygg, vart köpte du den? Eller vet du nåt ställe man kan hitta någon liknande?
  Dessutom älskar jag ditt utseende, kan du inte lägga upp video hur du fixar ditt hår & makeup? Skulle va bra ifall du förklarade osv eftersom man knappt sett på tvn när du fixar håret. Tacksam för svar. KRAM! hälsa Marcelo &så 🙂

  Reply
 • Hehe en till kommentar från me, menmen. Skulle du inte kunna lägga ut de kläder du inte vill ha längre på typ tradera eller nåt? Sen så undrar jag om du kan berätta var dina kläder som du hade i bb är ifrån osv? 🙂 KRAM!

  Reply
 • Hej annica! jag blev helt förälskad i din leopardtröja som var en blus,sååå snygg… Om du vet vilken jag menar? Kramkram 🙂

  Reply
 • Hej bästa Annica.
  Jag skulle mer än gärna ta emot din blåa blus utan ärmar (som du gick in i huset med), din röda längre tröja, den svarta tröjan med hål, ditt svarta linne med volanger, din blåa blus med svart rosett uppe och till sist så skulle jag vilja ha dina svarta skinnbyxor om du vill få bort dem med. 😀
  Jag skulle kunna ta allt, haha, men de som jag skrivit ovanför är mina favoriter och skulle jätte gärna vilja ha något/några av dessa plagg. Kram på dig :)!

  Reply
 • Hej bästa Annica.
  Jag skulle mer än gärna ta emot din blåa blus utan ärmar (som du gick in i huset med), din röda längre tröja, den svarta tröjan med hål, ditt svarta linne med volanger, din blåa blus med svart rosett uppe och till sist så skulle jag vilja ha dina svarta skinnbyxor om du vill få bort dem med. 😀
  Jag skulle kunna ta allt, haha, men de som jag skrivit ovanför är mina favoriter och skulle jätte gärna vilja ha något/några av dessa plagg. Kram på dig :)!

  Reply
 • Hej Annica! Jag undrar om jag skulle kunna få den blåa tröjan du hade på dig när du gick in i huset. Och den blåa tjock tröjan som du hade på dig när ni skulle träna på att dansa in för bröllopet. Det skulle vara det bästa som har hänt mig. Snälla Annica. Du skulle vunnit big brother tycker jag. Du är bäst och hälsa marcelo

  Reply
 • Hej bästa Annica.
  Jag skulle mer än gärna ta emot din blåa blus utan ärmar (som du gick in i huset med), din röda längre tröja, den svarta tröjan med hål, ditt svarta linne med volanger, din blåa blus med svart rosett uppe och till sist så skulle jag vilja ha dina svarta skinnbyxor om du vill få bort dem med. 😀
  Jag skulle kunna ta allt, haha, men de som jag skrivit ovanför är mina favoriter och skulle jätte gärna vilja ha något/några av dessa plagg. Så hör av dig om det är möjligt puss <3

  Reply
 • Hej, jag skulle jätte gärna vilja ha din blåa blus, eller din plattång. Älskar din blogg. Hoppas du och Marcelo har det bra.

  Kram, Wilma 11 år

  Reply
 • Vad fick dig att stanna kvar vid Marcelo, är han annorlunda nu "ute" ?
  Fixa en bättre webbkamera 🙂
  Kul att få forsätta följa dig/er. 😉

  Reply
 • Hej!!!! Du och Marcrlo e såååå perfekta för varandra!

  Och jag skulle jätte gärna vilja ha några av dina kläder/köpa något!!! Dream!! <3

  Reply
 • Snälla, jag skulle verkligen vilja veta vart du köpt de vita linnet mes spetts som du hade på dig när ni va på stan???

  Reply
 • Åååååååå, ni är så jäkla söta!!!!! HOPPAS VERKLIGEN ALLT HÅLLER NU!

  Enligt mig måste ni lägga upp fler video bloggar för jag har följt er två 24/7 hela tiden inne i huset så jag saknar era röster, har typ kollat på bara denna video bloggen 10000 gånger för jag vill höra era röster. FORSÄTT!!!!!!!!

  Reply
 • Hörde jag rätt? För är riktigt kär i din blåa blus. Jag vet att många säkert vill ha den för den är så grymt snygg!!;) ville också passa på och ge creed för din otroliga personlighet, verkar vara en enormt härlig människa. Ha det underbart:)<3

  Reply
 • Jag skulle vilja ha dina svarta byxor
  Och dendär blå blusen.. Ni är så himla fina! Ha det bra! 😀

  Reply
 • Reply
 • Hur får man kläderna da? 😀 <3

  Reply
 • Jag kan ta vad som helst, ärligt!
  Blir bara glad att få nått (a
  Kan seriöst ta en strumpa, haha!
  Men vet inte vad de finns å välja mellan?:)
  Kram

  Reply
 • heej ! Annica är detta din riktiga Facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=568077673 ?

  Reply
 • oh jag vill se Annica Marcelo Hannah R Lars Jimmy och Rodney tillsammans igen

  Reply
 • hejj 🙂
  känner igen mig själv när jag ser dig , själv kommer jag också från en liten håla, du är en riktigt bra förebild för så många 🙂

  jag skulle vilja ha den blåa skjortan som du hade när du träffade din vän , under alla besöken 🙂
  men skulle bli glad för vad som ! 🙂

  Reply
 • Du sminkar dig så himla fint , jag har tyckt det under hela big brother men kan inte du göra ett videoinlägg när du sminkar dig så där med mörka ögon ! Det skulle vara jätte snällt !

  Reply
 • ni e jätte söta tillsammans hare bäst ta hand om er 🙂

  Reply
 • Heej Annica! Jag har följt dig hela vägen från dag 1 i Big brother huset.mjag gillar dig skit mycket du är min förebild. Jag skulle vara så sjukt tacksam och jag kunde få tex. Klackskor eller nån tröja eller vad som helst. Beundrar dig jätte mycket och jag vill att du och Marcelo ska komma till Göteborg! Har vartill stockholm nu i flera veckor och inte sett er på stan nån gång. Typiskt.:) men kom till götet tycker jag! Hoppas sjukt mycket på om jag kan få något snyggt klädesplagg eller skor;) har ej någon blogg för tillfället tagit bort den. Vi ses! ;)<3 puss och kram

  Reply
 • Alltså ni är för söta tsm, han verkar vara snällare utanför huset..?:)

  Reply
 • Hej Annica!

  Måste bara först och främst säga att du är otroligt vacker. Och nu kanske jag kommer för sent. Men jag skulle jätte gärna vilja ha din blåa topp du hade den dagen du gick in i Big Brother. Älskade även dina glittriga klackskor och din svarta kilklackar du hade dsen kvällen du stukade foten. OCH den magtröjan med fransar. Är något av det kvar så får du gärna höra av dig till mig. Du kan nå mig genom min blogg eller på min mail. Men jag tackar inte nej till om du har fler kläder du vill bli av med som du har liggandes i din garderob.

  Puss
  Madde

  Reply
 • Hej Annica! Älskar verkligen dig! Du är min förebild!! Jag skulle vilja få lite kläder har storlek 34-36 men det är bara att maila mig om det finns något här är min mail: [email protected]

  Stora kramar ifrån Emilia<3

  Reply
 • Hej Annica, du är helt klart min idol, ni är skit söta tillsammans, min dröm = träffa er !! <3<3<3

  Reply
 • Fina du! Kan du inte lägga upp en video när du fixar ditt hår? Jag bara älskar ditt hår och skulle gärna vilja pröva det på mig själv. Har också skolavslutning på torsdag skulle vara jättekul om du kunde lägga upp en video innan den så jag kanske skulle kunna fixa håret så:) kramar

  Reply
 • KOM TILL ÖREBRO BABES!!

  Reply
 • VÄRLDENS SÖTASTE PAR I LOVE YOU ANNICA & MARCELO

  Reply
 • Älskar dina kläder om du har något du vill ge bort så hör av dig till 0727057795<3<3

  Reply
 • kan inte du visa hur du sminkar dig, ett inlägg med sminket du använder osv 🙂 +ni är såå söta!

  Reply
 • Hej Annica!
  Tycker det var synd att du vann men du verkar ju ändå vara jätte lycklig med Marcelo. Du och han är så söta tillsammans. Det har jag alltid tyckt,sedan ni började att vara med varandra i BB-huset. 🙂

  Jag undrar om ni två inte kan komma upp till Norrland någon gång så att man kan få säga hej och ta en bild. Tacksam för svar! 🙂

  Kram och hälsa till Marcelo! 🙂

  Reply