Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:41 | June 7, 2012

Försöker att komma igång igen

Hej kära läsare!

Så roligt att många hittade hit på en gång! Dagen har startat med lite jobbiga telefonsamtal, men så länge jag gör som jag vill och känner är bäst så blir det bra!

Tänk, det känns jättekonstigt att jag kommit igång med bloggandet igen. Jag har ju så mycket av att dela med mig. Ni sm läste min blogg innan vet ju att jag bloggade om “skönhet” och allt vad det innebar. Och utöver det blev det en hel del från fester, resor mm. Och det var väldigt uppskattat så jag tänkte fortsätta med det, vad tror ni om det?

Sen kommer jag även att berätta om upplevelsen i Big Brotherhuset men om det är det ni är mest intresserade av kan ni kika på www.annicaomarcelo.blogg.se som har så otroligt fina bilder och klipp på mig och Marcelo från tiden i huset!

God morgon!

 


103 kommentarer103 kommentarer om “Försöker att komma igång igen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!
  Har följt den under hela resan genom Bigbrother, och du var verkligen min favorit!

  Jag har en fråga till dig – någonting som skulle betyda så otroligt mycket för både mig och min familj. Jag har en sjuk liten bror på 6 år, och min mamma har startat en insamling på hjärtebarnsfonden då han är född med 3 stora hjärtfel och år 2009 fick han en cancerdiagnos.
  För mig & min familj skulle det betyda så otroligt mycket om så många som möjligt ville vara med och sprida den här insamlingen. Vi är med och räddar liv, räddar liv på barn som min lillebror!

  Tusen kramar från Ellie.

  Reply
 • Glömde skriva insamlingen…

  http://gava.hjartebarnsfonden.org/campaign/8027133#.T5VlVCPSqfE.facebook

  Kram

  Reply
 • Åhh det kommer att bli kul att följa dig/er 😉

  Ha en bra dag!

  Reply
 • Hej! Jag tycker det ska bli kul att läsa din blogg framförallt genom alla skönhetstips osv som du kan erbjuda :)Inte så mkt om bb, den tiden är ju över nu 🙂
  Förresten, det står att man ska ange användarnamn och lösenord när man klickar in på din blogg!

  Reply
 • Kul att du äntligen kommer börja blogga! Ska följa denna blogg!

  Reply
 • Va kul att ni skaffat blogg 🙂

  Reply
 • Låter bra det Annica:) kul att höra att du och Marcelo ändå är tillsammans nu på utsidan också. Ett tips Annica det står att när man ska läsa din blogg så måste man skriva ett användarnamn och lösenord men man måste trycka avbryt för att läsa din blogg istället för att slkriva in något kanske inte alla som vet om det. men ni får ha en super trevlig dag hälsningar i från Skåne

  Reply
 • Godmorgon äntligen har du börjat blogga då kan man följa dig jag har föjt dig sen första början i big brother och du har varit min favorit jag tänkte äntligen är det en norrlädska i big brother och ancelo bloggen finns det så många fina klipp och bilder där var jag varje dag och kollade och lycka till med det jobbiga samtalet mvh norrlädska marie-louise forsberg

  Reply
 • blogga bara om din vardag med marcelo, det räcker så 😉

  Reply
 • Hej Annica! KUl att jag hittade till din blogg. Är lite nyfiken hur ditt liv ser ut nu efter bb, kommer du att flytta till sthlm?/tillsammans med marcelo eller hur/vad kommer du göra?:) kram och godmorgon på dig med

  Reply
 • Klart du ska göra vad du känner och vill! Fortsätt så! 🙂

  Reply
 • Hej, hoppas allt löser sig till det bästa för er. Stå på er och lyssna/läs inte all skit som uppstår. Det riktigt lyser om er, jättefina tillsammans. Sett 24/7 o ni é på riktigt! Kram

  Reply
 • låter asbra! blogga massa om skönhet 🙂

  du är bäst annica!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Skitbra! Fortsätt så, tycker jag.
  Det är sjukt hur mycket man blir påverkad av andras åsikter, det märkte man på dig tex under Marcelos radiosändning men skit i vad folk tycker och tänker. Om det är kärleken det angår så ska du fanimig följa ditt hjärta! Sätt dig själv och ditt välmående först.
  🙂

  Reply
 • Finns det någon möjlighet att få läsa i din gamla blogg? Är intresserad av skönhet själv och älskar att läsa sånt!

  Reply
 • Din blogg kommer vara rolig att läsa vad du än skriver om! Jag kommer följa den så mycket jag bara kan. Håller på att gå under nu när jag inte får se dig och dom andra i huset längre..
  Jag är stolt över att du vågar stå för vad du känner. Jag är i samma sits just nu. Men så länge man följer sitt hjärta blir allting bra!! Hoppas vi springer på varandra någon dag. KRAM PÅ DIG OCH HA DET BÄST!!

  Reply
 • Hej Annica!
  Har aldrig kollat eller gillat bigbrother, jag kollade för första gången i början på bigbrother 2012, jag fastnade i det och du blev min idol, du och Marcelo och 3 andra där inne, kanske töntigt att skriva här osv, men duu är min idol, och jag tror att dethär är riktiga du? Haha hoppas det;) men iallafall min dröm är att träffa er, heejdå:)))) <3<3

  Reply
 • Kan inte du göra typ en bal sminkning steg för steg för tjejer som vill göra bal-sminket hemma? 🙂

  Reply
 • Hej Annica, jag tycker du är så fantastiskt vacker! kan du beskriva vilket smink du använder???

  Reply
 • Annica !! Det SÄMSTA du kan göra är att åka till Östersund utan Marcelo. Visa att det är ni nu och att han är en del av ditt liv. Ditt ex och hans mamma kommer göra ALLT för att du ska må dåigt och då behöver du Marcelos trygga famn. Låt han vara med din familj medans du åker till F och lgh. Vilol inte din pappa träffa Marcelo…deras förlust. Dom borde tänka på att det är ditt val och dom vill säkert inte förlora dig. Så det dummaste du kan göra nu är att åka upp UTAN Marcelo. Du kommer må såååå dåligt och då br han finnas vid din sida. Kram

  Reply
 • vad har du för mobil ? 🙂

  Reply
 • Hej! Skulle inte du kunna göra en video där du rekommenderar och ger tips till ansiktsvård och smink och sånt! De skulle vara jätte snällt!
  Kramar 🙂

  Reply
 • Hej annica, du är dem finaste tjejen på jorden. Ser verkligen upp till dig! Men hur går de me marcelo å din familj? Kram snälla svara på ett inlägg. Skulle betyda mycket! Jag älskar dig

  Reply
 • Det är kul att ni skappat blogg, twitter m.m. man saknar BB. vill veta vad som hände med er efter osv … så skit kul =)
  Jag hoppas ni kan se över allt skitsnack, att inte tro på lögner som folk kommer att säga. och rykten.
  Att ni tror på eran kärlek, att tro på varandra.
  Många vill förstöra, säga att dom vet att M var otrogen emot dej igen osv osv. Å massa sånt.
  men tro inte på det, dom vill bara förstöra.
  Men jag hoppas du har mer självkänslan ute ur huset, det kan vara jobbigt i huset man tål säkert ännu mer skit.
  Man har liksom ingenstans att fly iaf och låter det då rinna av sig.
  Men jag hoppas han är snäll emot dej på utsidan, att han bevisar att det bara är du för honom för du förtjänar det!

  Reply
 • Gud va grym du är. Går efter ditt hjärta och skiter i vad andra säger och tycker, dj är dig själv och så fin på alla sätt! Hoppas allt är bra och allt löst sig mellan dig och Marcelo! Jag ser upp till dig och tycker du är riktigt bra brud som går i dina egna fotspår och vad du vill i livet. Då kommer du långt! Kram

  Reply
 • Oj inte kul med dåliga samtal .. Hemifrån??
  Hoppas din familj ger Marcelo en chans så han kan visa vilken fantastisk kille han är!
  Kärleken är starkast <3 ni är bäst

  Reply
 • Du gör verkligen allt för att bo här i Stockholm, sjukt. Gå hem till din familj och vänner istället, sjukt!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag hejade på dig i bb huset och jag stöttar fortfarande dig!!

  Bry dig inte om alla haters, de kommer alltid att finnas. Du och Marcelo är underbara båda två. Fina också.

  Skulle varit roligt om du hade orkat förstå dig på Twitter 🙂 och även skaffa Instagram! 🙂

  All lycka till dig!!

  Reply
 • Mycket skönhet! Läste din gamla skönhetsblogg innan du gick in i huset och älskade den! Det skulle uppskattas enormt om du fortsatte på samma spår! Kram till dig!

  Reply
 • håller med sara,ta dig i kragen och ordna upp det du förstört istället.och sluta att få det att låta som att ditt ex har tryckt ner dig bara för han inte tror på dina "hollywoodrömmar".i tv såg det himla patetiskt ut hur du offrade din familj och nära för lite låtsas kändiskap

  Reply
 • Ni som har Annica som "förebild" borde tänka om och tänka rätt! Egoister finns det alldeles för många av och det behövs inte fler. Att förstöra för så många människor för egen vinnings skull är ett hemskt beteende och inget att se upp till!!!!

  Reply
 • Välkommen då till Stockholm.
  Hoppas du skall trivas här. Önskar dej som vanligt allt gott

  Med vänlig hälsning, Elin Sörensen

  Reply
 • Annica! Du skunne ha vunnit Big Brother, jag var på finalen och måste säga att du var så fin! Jag och mina kompisar tycke verkligen att du skulle vunnit.
  Jag älskar oxå att hålla på med smink osv… du borde flytta hit till Stockholm och hålla på med smink osv… DU ÄR BÄST! Hoppas verkligen att det håller mellan dig och Marcelo nu! :)))

  Reply
 • så sjukt , att ni äntligen skaffat blogg så man kan följa er mer än vad man har gjort innan!!! :DDDDDD
  http://amarelloo.devote.se/

  Reply
 • Hej snygga du!
  Jätte kul att du har skaffat en blogg!
  Kan du inte ha en frågestund ?
  Bär åker du till Östersund igen och kan inte du skaffa instagram?
  Puss , du och Marcelo gör mig lycklig..

  Reply
 • SKAFFA INSTAGRAM!:DDD

  Reply
 • Äääntligen har du börjat blogga igen! Har en fråga, kommer du öppna awannabe igen? Om inte, kan inte du isånnafall föra över alla skönhetsinlägg till denna blogg? Skulle vara jättetrevligt 🙂
  Du är grym, fortsätt som du gör!

  Reply
 • Hej Annica!
  Grattis till din tredje vinst och kärleken till Marcelo såklart 😉
  Kul att din blogg är upp nu så man kan få hänga med dig/er! Jag tycker att ni är underbart söta ihop och jag hoppas allt ordnar upp sig och att Marcelo är snäll mot dig nu, för de var han inte alltid i huset!

  Kram!

  Reply
 • Annica du är grym !
  följ ditt hjärta och gör det som känns bäst för dig själv .. jag tycker inte att du ska släppa marcelo för ni är så otroligt söta tsm .. jag förstår att det har varit jobbigt efter det som hänt i huset ! men han verkar visa för dig nu iaf att han är en bra kille och vill ditt bästa coh att det bara finns du för honom !
  tycker att du ska ta med honom hem till Östersund och verkligen visa din familj att han är en bra kille .. han måste få en chans ! alla måste få en chans att visa att man är bra .. du älskar honom och trivs med honom, så allt du ska göra är att stanna hos honom !
  jag har följt er under hela BB säsongen, va även live på finalen ! det va riktigt kul att se dig live för du är så jävla söt och fin tjej .. du är värd det bästa Annica !

  Kramar från en glad tjej i Norrköping ! :))

  Reply
 • BLOGGA SKÖNHET!!!

  Reply
 • hej annica!
  jag hoppas att du läser den här kommentaren på riktigt!
  marcelo är inte en bra kille… han håller ständigt på med jennifer och mina kompisar har sätt dem flera gånger tillsammans å det känns inte bra. även ifall du var som en jättebebis å snackade stänidgt skit i bb tkr jag om dig…. du borde hålla kolla på jennifer!!! do not trust her! nu vet inte jag hur marcelo är irl han är säkert jättebra… men önskar ändå er alllycka….

  http://jennn.spotlife.se/
  kolla bilderna o lögnerna

  Reply
 • Har längtat så mycket kommer följa dig så mycket 🙂 du är så bäst

  Reply
 • Du och Marcelo är så sjukt söta tillsammans. Jag blir rörd så fort jag ser er tillsammans, jag hoppas verkligen det håller. Ni är så sjukt fina och underbara båda två <3

  Reply
 • Jag har bal nästa vecka, och de skulle vara jätte snällt ifall du kunde göra en "bal smink video"! Kram

  Reply
 • Jag tycker det är skrämmande att se att fjortisar ser upp till erat förhållande! Det är inte ett sunt förhållande och der ena partnern trycker ner den andra psykiskt hela tiden och då bortser jag från otroheten!

  Från en som bara såg 24/7 så kom inte och snacka om vinklingar!

  Reply
 • Hej Annica vill bara börja med att jag älskar dig och Marcelo över hela mitt hjärta! Ni är så söta! <3
  Men nu till en fråga!
  Skulle du kunna beskriva här på bloggen om dina känslor för Marcelo? Och vart bor ni någonstans nu? Ska ni flytta ihop? Puss E

  Reply
 • Åhh, Annica du är så jävla vacker! Jag önskar dig all lycka med Marcelo & jag hejade på dig. Du är en av mina förebilder. Puss på dig! :*

  Reply
 • Åhh, Annica du är så jävla vacker! Jag önskar dig all lycka med Marcelo & jag hejade på dig. Du är en av mina förebilder. Puss på dig! :*

  Reply
 • hej Annica lyssna inte på alla dom här negativa 13 åringar! jag flyttade också till sthlm från en liten ort och jag är så himla glad att jag gjorde det man kan ju alltid åka och hälsa på de andra där man bodde förr, du verkar skit sjysst trevlig tjej och du skulle passa in i sthlm 100%

  Reply
 • Hej Annica jag är ett stort fan av dej!!!har följt dej under hela din tid i BB du har varit stark även om Marcelo visat sina dåliga sidor ibland… Skulle vara super kul om du o Marcelo gick in på min blogg o bara skriva en söt komentar!!!!! Skulle bli super glad<3. Älskar dej Annica!!! Puss&kram ditt Fan Emilia Falkenström 11 år från Stenungsund<3

  Reply
 • Ni är så fina tillsammans! jag hoppas verkligen på er och det är skit bra att du flyttar till sthlm om du vill gå ut och festa lite i stan utan marcelo kan du höra av dig till mig Sofi 22 år 🙂

  Reply
 • Lyssna på din familj. Du är värld så sjukt mycket bättre. Tänk igenom allting. Titta på avsnitten. Du förtjänar någon som alltid finns där för dig, som alltid är ärlig mot dig och som du verkligen kan lita på. Det finns ingen chans att du kommer kunna lita 100 % på honom 🙁 Ser du inte vad han gjort? Var inte så blind. Låt honom inte komma i vägen för dig och din familj. Din familj bryr sig så otroligt mycket. De vill ditt allra bästa. Det finns så otroligt många fina människor där ute, mycket finare än M, jag lovar.

  Reply
 • "Postat av: Sara
  Du gör verkligen allt för att bo här i Stockholm, sjukt. Gå hem till din familj och vänner istället, sjukt!"
  Vad gör Annica som är så fel? Hon vill flytta till Stockholm och det hade hon gjort utan M också. Men du Sara, varför är det så fel att börja ett nytt liv? Oavsett vad man gjort eller inte gjort, man lämnar inte sin familj eller vänner bara för att man flyttar. Det sjuka är när personer stannar kvar någonstans där dom mår dåligt! Lycka till Annica och jag hoppas du kommer att få det bra i Stockholm! Kramar på dig

  Reply
 • Heey Annica, du är VACKRAST, SNYGGAST OCH SÖTAST. Du är bäst, men har du Instagram, vad heter du isåfall? Jag vet bara att Marcelo har det. <3 😀

  Reply
 • Älskar dig så jävla mycket Annica fast jag inte känner dig önska att jag kände dig 🙁 <3

  Reply
 • Älskar dej Annica!

  Reply
 • Hur länge blir du kvar i Sthlm? Kommer du åka hem snart eller stannar du länge?
  Tror även att vi är många som undrar hur det egentligen låg till med F innan du gick in i huset 🙂

  Vill du läsa om en ung, galen och sprallig TREbarnsmorsa? Isåfall gå in på http://mammatillebbaa.blogg.se , hjälper även till med din bloggdesign, HELT GRATIS!

  Reply
 • Skaffa instagram!

  Reply
 • Vad är det du älskar med Marcelo ? Hans snygga kropp? Hans leende? Har ni kul ihop? Får han dig att må bra? Gillar du dig själv ihop med han? osv

  Reply
 • Kul att du och marcelo skafft bloggar!♥ önskar er all lycka till i framtiden/Victoria♥

  Reply
 • BLOGGA OM SKÖNHET :DD kraaam <3

  Reply
 • Vill jättegärna läsa om;

  Smink
  Hår
  Produktrecensioner!!
  Marcelo ;P

  Reply
 • Annika riktigt kul att du skaffat blogg 🙂 måste bara säga att jag tycker att du är helt fantastisk! Om nåt händer mellan dig och marcelo så finns ju alltid jag!

  Reply
 • Öppna din gamla blogg !

  Reply
 • Hej. Under hela BB säsongen så har jag undrat hur lång du är, så hur lång är du? =)

  Reply
 • När man kommer in på din blogg står de att man ska skriva in läsen och användar namn. Måste helatiden trycka på krysset.

  Sen vill jag skriva att de är synd, att du låtit dig själv förnedras i tv. Jag hoppas du söker hjälp och jobbar med dig själv, Du är en fin tjej annars 🙂

  Reply
 • Hej, kul att du bloggar och jag hoppas på en frågestund. Jag vill inte dömma någon av er (har redan kikat på Marcelos blogg) men det är lite svårt dårrå. Du säger att det vinklats och att dom vabara visar 40 minuter men jag har kollat massa 24/7 och har ingen annan bild av er.

  Har du kollar gamla klipp på er? och har du sett de då Marcelo ger ert förhållande max 1 år?

  Lycka till i framtiden, Mvh Miaa

  Reply
 • Alltså vill höra allting och kommer följa din blogg, tittade till din blogg innan också 😛 Ska bli grymt kul att kunna få följa dig.!

  Reply
 • kommer du starta en skönhetsblogg nu? 🙂 jag driver själv en!

  Reply
 • Hejsan Annica! Vill börja med att säga att du är så fantastiskt vacker, både med och utan smink. Skulle du inte kunna berätta om vilka smink- och hudvårdsprodukter du använder?

  Reply
 • Bor en bit utanför Östersund, men skulle varit helt otrligt att få träffa dig, har följt dig genom anncelo bloggen under hela din tid i big brother… Hoppas på att få se en skymt av dig till helgen, kan inte V75 travdagen vara någonting som lockar? 😛

  Reply
 • OTROLIGT vacker bild på dig annica på headern 🙂

  Reply
 • Hej! Hjälper gärna till med design om de är något som krånglar sig:) Kram

  Reply
 • Men det kanske är hennes dröm att bo i stockholm?

  Reply
 • JAA VA KUL ATT DU SKAFFA BLOGG!

  Reply
 • JAA VA KUL ATT DU SKAFFA BLOGG!

  Reply
 • Gå in på min blogg, Annica ♥ http://www.soere.blogg.se!

  Reply
 • Hej Annica, grattis till tredjeplatsen! Åk inte till
  Östersund utan Marcelo, du kommer behöva hans stöd o
  hans famn att krypa in i.Hoppas han inser att du behöver honom nu, mer än någonsin. Kram på er!

  Reply
 • Gör video inlägg ! Då Kommer du få sjukt mycket besökare 🙂 (ett tips) då jag önskar dig all lycka trots allt som sagts om ditt ex, han gjorde mest bort sig när han pratade ut till tidningar även din syrra.

  Reply
 • Kan du skriva om vilket smink och andra produkter du använder ? 🙂

  Reply
 • Hej Annica!!
  tänkte bara höra vad din gamla blogg hette, skulle vara kul att läsa den också 🙂
  hoppas du och marcelo har det bra, ni är såååå söta tillsammans !

  Reply
 • Hej Annica! ♥
  Ville bara säga att jag ser upp till dig så sjukt mycket, du var absolut bäst i big brother, röstade på dig som tusan nu på finalen, ville verkligen att du skulle vunnit. Men även fast du inte vann så är du alltid en vinnare i mina ögon!
  Hoppas allt går bra med dig och Marcelo, hälsa honom gärna! :') ♥
  Och strunta i alla folk som är taskiga, du är så sjukt härlig på alla sätt och vis Annica, det kan jag lova! ♥
  Har skrivit ditt och Marcelos namn på mina skor också förresten, haha! 😉
  Ha det bäst! ♥

  Reply
 • Annica,jag verkligen älskar dig,du är min stora förebild och du bor i Östersund dom jag fett coolt jag är 11år snart 12 <3:))och jag har några frågor snälla ta upp dom i bloggen<3
  1.ska du komma till Östersund snart?
  2.vart jobbar du /vad jobbar du med
  3.har du instagram?vad heter du?följ mig snälla isåfall "fashionogswag2012"handlar om mode men om du bläddrar ner på bilderna så kan du se mig:)jag älskar dig Annica,kan du be Marcelo följa mig?:)<3kan du visa gör Marcelo det här ?kram erat största fan<3p.s svara gärna<333

  Reply
 • Åhhh Annica jag älskar dig du var den bästa i BB du var rolig hela tiden den som var mest ärlig och äkta. Du och Marcelo är så söta tillsammans!!!! Jag satt och hade en klump i magen under finalen ville att du ska vinna men du är en vinnare för mig ändå . Jag bor uppe i Luleå jag önskar att du och Marcelo kommer hit ni har jätte mycket fans här. Det skulle betyda jätte mycket för mig, jag är bara 14 men jag kan relatera mig jätte mycket till dig! Du är en förebild för mig<3 Jag älskar dig otroligt mycket älskar att följa dig! Du borde starta en talkshow skulle vara så himla kul !

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar !:) skulle vara som en dröm för mig !!!

  Reply
 • Vad har du för mobil?:)<3

  Reply
 • Vad har du för mobil?:)<3

  Reply
 • Hur lång är du ? 🙂 <3

  Reply
 • Undrar som Matilda, finns det möjlighet att få läsa i din tidigare blogg? 🙂 Skulle vara kul att se hur livet såg ut för dej innan BB, samt allt du skrivit inom skönhet osv.. 🙂 Kram

  Reply
 • Hej Annica

  Jag tillhör inte en av dem som har varit emot dig under BB-tiden, men det är en sak jag har velat säga till dig. Lätta mitt hjärta med skulle man kunna säga. Du berättade ju för Martin, Simon och Peter att du och F hade glidit isär, att kärleken inte var lika stark, att ni båda var missnöjda med småsaker den andre gjorde, men att du tycker att han är en fin människa och så där…..

  Det är inte så han har blivit behandlad när du har varit inne i huset. Folk har fått för sig att du har sagt i huset att han har misshandlat dig och det verkar som att han och hans familj har fått stå ut med ganska mycket påhopp från främmande personer. På några ställen har jag läst att han har fått sin Motorcyckel vandaliserad och däcken till bilen sönderskurna. Det går ju inte att veta vad av allt som skrivs som är sant, men om bara hälften av detta skulle vara sant så är det ju helt sjukt! Bara tanken på hur man själv skulle må om detta hände en själv gör att man har en tendens att tycka synd om honom. Att se någon man tycker om hångla och ha sex med och gråta över någon annan på TV samtidigt som man blir förtalad och påhoppad för att man är en misshandlare. OM det är så att han är en fin människa och inte förtjänade detta så hoppas jag att du inte är konflikträdd utan tar "tjuren vid hornen" och har för avsikt att ge honom om lika offentlig ursäkt och ställer saker till rätta så gott du kan, så att folk lämnar honom ifred.

  Med detta sagt så vill jag gärna avsluta med att önska dig och M lycka till mer kärleken, livet i Stockholm och framtidsplanerna! =)

  Reply
 • PS. Du behöver inte publicera min kommentar till dig. Det jag skrev var bara något jag ville säga till dig. Inte till alla andra. =)

  mvh
  V.

  Reply
 • Hej Annica!

  Du är en så bra förebild för unga tjejer! Du är alltid så fint sminkad och är minst lika fin i håret varje dag! 🙂

  Jag skulle tycka det vore jätteroligt om du lägger ut sminkvideosar som kan tipsa oss som är lite sämre på smink haha!

  Ha en toppen dag och jag önskar dig ett långt och lyckligt liv tillsammans med din pojkvän!

  MVH Erika

  Reply
 • Hej Annica! Kul att du har en blogg nu. Jag ar hejat på dig genom hela BB, och har röstat kanske 100 gånger på dig. Synd att du inte vann. :/ Du äger! 🙂

  Reply
 • Annica du är nog den starkaste tjejen jag sätt , ja tyckte verkligen att du skulle vunnit i söndags . Du är sån grymt söt och verkar vara en sån snäll tjej . Jag gillar verkligen din personlighet i huset . Du va alltid rolig och bjöd på dig själv . Hoppas livet utanför huset kommet bli bra . Och jag hoppas du håller hårt i Marcelo . För ni passar verkligen bra i hop . Lycka till Annica .

  Reply
 • Jag tycker att du ska fortsätta att blogga om skönhet 🙂 Det vore också kul om du visar vad du använder för smink och kanske ha någon frågestund i framtiden? Puss , du är min förebild och jag önskar all lycka till dig och Marcelo! 🙂

  Reply
 • du är så jävla grym!! kommer verkligen följa din blogg!

  Reply
 • Spännande!

  Reply
 • du o marcello är sötast tillsammans!
  han borde vara värdens lyckligaste 😉

  Reply
 • Annica vet du om någon annan från BB har blogg ?? Isåfall vad heter den ? kan du svara på detta i ett inlägg? snälla !

  Reply
 • Rebecka: hanna widerstedt (widerstedt.com) sen vet jag inte vad de andras bloggar heter men; camilla, marcello, jennifer, jessica

  Reply
 • Jessica – http://www.nattstad.se/jessrass
  Hanna R – http://blogg.by/hannarosenberg
  Marcel – http://marcel.studio05.se/
  Kija – http://kija.se / http://www.nattstad.se/Kija%2520Habibzadeh
  Hanna W – http://www.mondoblog.se/widerstedt/
  Hanna P (Hulda) – http://huldapettersson.spotlife.se
  Jennifer – http://jennn.spotlife.se/
  Camilla – http://camillajacobsen.posterous.com/ http://www.finest.se/CamillaJacobsen
  Rodney – http://rodneydasilva.se
  Tenny – http://www.mondoblog.se/tenny/
  Jimmy – http://www.jimmyosterling.com/blogg

  Reply
 • Har följt dig sen dag 1 i bb huset och du va sen dag 1 min favorit och du är det fortfarande DU ÄR BÄST!!! hälsa Marcelo 😀 kram Amela

  Reply
 • Reply
 • Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Reply