Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:45 | June 7, 2012

Filmmys med mina tre!

Ben, Jerry och Marcelo. 🙂


63 kommentarer63 kommentarer om “Filmmys med mina tre!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är sååå jäävla vacker asså! Hoppas ni får en bra dag imorn men kan inte du ha frågestund eller något? 🙂 Som du svarar i, i ett videoinlägg?
  PuSS På Diiig! :*

  Reply
 • Du är sååå jäävla vacker asså! Hoppas ni får en bra dag imorn men kan inte du ha frågestund eller något? 🙂 Som du svarar i, i ett videoinlägg?
  PuSS På Diiig! :*

  Reply
 • Känner du för att ge bort ditt bruna stickade linne och dina två svarta leggings, med "skinn" på sidorna och dem andra med något strass liknande på sidorna, så meeejla mig! Kram! Och förresten, du och Marcelo är SÅ fina tillsammans! <3 kärlek till er!

  [email protected]

  Reply
 • Vilken ben & Jerry's är din favorit? 🙂

  Reply
 • Den där är inte god alls, haha!
  Det ska vara Cookie Dough c:

  Reply
 • Hej jättefina Annica!! Jag undrar om du skulle kunn göra en videoblogg där du visar hur du sminkar dig och gör ditt vackra hår? Skulle bli jättetacksam isf! Du är grym tjejen! kram

  Reply
 • Hej 🙂
  Jag har följt dig under hela bigbrother och skulle gärna vilja följa dig här med, så skulle du kunna skicka användarnamnet och lös så jag kan läsa din blogg ?
  Du kan skicka den på min hotmail 🙂
  Kram Sara 🙂

  Reply
 • Heeej Annica! Hoppas allt är toppen med dig! 🙂 Jag och min kompis vill hemskt gärna träffa dig & marcelo!! Ska ni till stan imorgon för det ska viii 😀 Kommentera gärna svar på min blogg: http://www.elsaelins.blogg.se eller så mejla på mejladressen som står med! 🙂
  maaaassor av puuussar <3

  Reply
 • hej Annica och Marcelo, kan inte ni besöka Karlskoga någon gång? jag och min kompis vill jätte Järna träffa er!
  ni är världens sötaste, kram 🙂

  Reply
 • Reply
 • Kan ej bli bättre då =D

  Reply
 • Annica omg due är så vacker hoppas du och marcelo blir lycklig 😉 <3

  Reply
 • kan inte ni komma upp till umeååå? skulle vara så underbart att få träffa er!
  och annica,jag tycker att det är underbart att ni håller ihop,kramar!!

  Reply
 • Mys!

  Reply
 • Hej Annica!
  Du är min förebild, du hållde fast vid Marcelo ändå om alla andra sa att du skulle skita i han.. Det är väldigt starkt gjort och det uppskattar jag, du följde ditt hjärta. Ni passar jätte bra ihop. Jag ville bara fråga om du kanske skulle vilja va snäll någon gång ibland när du har handlat kläder kanske lägger ut Bilder och säger var det kommer i från och vad det kostar. Hoppas du har det bra med MarcelO i Stockholm, hoppas vi träffas till sommar. Glöm inte att jag tror på dig och du är min stora förebild fina du! Puss <3

  Reply
 • Hej Annica! Undrar vilken storlek du har på skor? Shit vad jag kärade ner mig i de högklackade du hade på dig när du klev ut ur huset på finalen. 😉
  Hoppas på svar.
  /Linn

  Reply
 • Du borde prova smaken dough-ble wammy. Gooodaste

  Reply
 • Hej Annica! Jag och min kompis har letat varje dag efter er i stan, men vi har aldrig lyckats hitta er. Är vi på rätt plats så är det vid fel tidpunkt på dagen.. Jag vill så gärna träffa er.. Men Annica när åker du till Östersund? och ska Marcelo med dig? Måste bara säga att ni är ur söta båda två och mår ni bra och är glada blir jag också det! All lycka till er, ni är så fina!

  Reply
 • Annica! Varje gång man går in på din blogg kommer det fram en ruta då man ska skriva in användarnamn. Skulle du kunna ta bort rutan??? 😉 Kram

  Reply
 • Hej! Det där om kläder säljer du dom eller vadå förstår inte eller får man dom om man är först i kvarn? Som du sa i video inlägget
  Kram & puss!
  Skulle bli jätte glad om du svarade.

  Reply
 • Kan inte du imorrn visa vad för smink du använder, märken och så samt hudvårdsserie? 🙂

  Reply
 • Jag måste börja med att säga att jag tycker du är en fantastisk människa och gör helt rätt att välja att vara med Marcelo! Men jag undrar bara vad tycker dina nära ock kära om att du är kvar hos Marcelo och att du är i Stockholm just nu?

  Reply
 • Varför vill du inte ha dom kläderna du hade i bb huset? Btw kan ni inte ha en frågestund eftersom många har frågor? Och sen svara tillsammans i ett videoinlägg? 🙂

  Reply
 • åh sötnosar! men du undvik att kalla marcelo Fredrik, sårande ju!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag måste bara fråga vart har du köpt den dära blåablusen du hade på dig dagen efter du kom ut ur huset?
  Du är så himla vacker, puss och kram <3

  Reply
 • Hej Annica!
  Vill bara säga att det är en sådan lättnad att jag kan följa er på utsidan av big brother huset.
  Har hållt på er hela tiden, ni är verkligen the perfect couple. Keep up with the good work och hoppas att ni håller ihop 🙂

  Kram Emma

  Reply
 • Känner igen mig u ert förhållande, har vart med en Östersundsbrud för inte så länge sen, struliga ni östersundare 😉 iaf keep it up hoppas det håller mellan er ni är ett fint par bara marcelo skärper till sig lite! Grattis till 3an också hade hoppats på att Annica vann, men men det var inte illa pinkat endå, god natt på er! Mvh Anton

  Reply
 • världens godaste glass utan tvekan!

  Reply
 • Hej Annica! När kommer du upp mot Östersund? Vi var på stan i dag och min dotter på 12 år gick och tittade efter om hon skulle se dig? Hon skulle gärna vilja träffa dig och Marcelo och jag tycker du bör ta med dig Marcelo upp när du kommer första gången, var till och med in på ditt förra arbete och beställde tid för piercing i näsan. Hoppas du kan höra av dig och får någon lucka när du kom

  Reply
 • Hej!
  har du typ någon mail eller något sånt?
  skulle bara behöva skriva en grej,vill helst inte skriva det här.

  Reply
 • Hej Annika och Marcelo ! När kommer ni upp till Östersund?? Det skulle vara kul om ni fick någon lucka och kunna träffa mig och min dotter?! Sen tycker jag nog att du bör ta med dig Marcelo första gången! Hoppas du / ni kan höra av er så…. Vi diggar er fett, var på stan idag men ingen utav er vi såg , ni befann er ju typ 65 mil bort hehe, men ronja fick iallafall se vart du hade jobbat samt att hon bokade piercing i näsa där. Många kramar Camilla och Ronja det skulle vara kul och överraska henne med en träff !!??

  Reply
 • Hej! Kul att följa er båda nu när ni kommit ut 🙂 varför har du lösenord på denna blogg? 🙂 Kramis från norrland

  Reply
 • Det här är den finaste fan-videon på er 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=PKNH3hRrEFM

  Reply
 • Annica, du har väl ingen instagram? Antar att någon startat en fake. Ville bara att du skulle veta om det iaf, personen kallar sig annceloo. Sen bara måste jag ju säga igen att fan vad ni är så jäääkla söta! Kram på er o hoppas Marcelo följer me dig te östersund !

  Reply
 • om du ska slänga den rödbruna ganska stora tröjan skulle jag gärna vilja ha den 🙂 maila mig eller kontakta på facebook! puuuss <3

  Reply
 • Omgoood mååste bara smaka asså! <3

  Dagens vlogg: SVENNAR SKA BARA KNULLA SVENNAR!

  Puuuss på er bitcheees! 😉 ♥
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  //Shimo – Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 • Har du sett när marcelo Drömmer om dig??? 🙂

  http://annicaomarcelo.blogg.se/2012/june/flashback-marcelo-drommer-om-annica.html#comment

  SKRIV GÄRNA NGT OM DET PÅ DIN BLOGG =)

  Och så måste du se den finaste fan-videon om er:
  http://www.youtube.com/watch?v=PKNH3hRrEFM

  Reply
 • Tävlar ut en vanilj parfym på bloggen
  klicka in och läs mer! http://mliejohansson.blogg.se/2012/june/tavling-vinn-vanilj-parfym.html#comment

  oh jag åt också b&j ikväll

  Reply
 • Tjo Bruden ! Inger här
  Som stickade mössorna till er.
  va kul att ni håller ihop,gillade er verkligen jätte mycket.Jag fixa ju fler mössor till er med BB 2012 på, men tyvärr så kom dom bort på nå knasigt vis 🙁
  Där va t.e.x Marcelo´s färg som han ville ha vit/grön.
  kolla gärna in hur dom såg ut dem som jag stickade & dom som inte kom fram.Har startat ett stick-cafe blogg.
  Ta vara på varandra nu goa er.
  M.V.H Inger

  Reply
 • Tjo Bruden ! Inger här
  Som stickade mössorna till er.
  va kul att ni håller ihop,gillade er verkligen jätte mycket.Jag fixa ju fler mössor till er med BB 2012 på, men tyvärr så kom dom bort på nå knasigt vis 🙁
  Där va t.e.x Marcelo´s färg som han ville ha vit/grön.
  kolla gärna in hur dom såg ut dem som jag stickade & dom som inte kom fram.Har startat ett stick-cafe blogg.
  Ta vara på varandra nu goa er.
  M.V.H Inger

  Reply
 • Tjo Bruden ! Inger här
  Som stickade mössorna till er.
  va kul att ni håller ihop,gillade er verkligen jätte mycket.Jag fixa ju fler mössor till er med BB 2012 på, men tyvärr så kom dom bort på nå knasigt vis 🙁
  Där va t.e.x Marcelo´s färg som han ville ha vit/grön.
  kolla gärna in hur dom såg ut dem som jag stickade & dom som inte kom fram.Har startat ett stick-cafe blogg.
  Ta vara på varandra nu goa er.
  M.V.H Inger

  Reply
 • Hälsa de tre från mig, hehe 🙂

  Reply
 • livet är så gött ibland! 🙂

  Reply
 • Hej finaste Annica! Jag är lite intresserad av den blåa blusen som du hade när du gick in i huset, och den vinröda tunikan du hade den kvällen du stukade foten (om du kommer ihåg haha). Jag kan betala porto eftersom jag bor på Gotland! Pussar till dig <3 / Anna

  Reply
 • Du skulle ha vunnit Annica, du är så stor men ändå så liten (inget illa menat)
  Du skriker lika mycket som jag, haha det var lite som att höra sig själv. Ta åt dig all de positiva orden, och ta in kretiken och gör det bättre. Lyssna inte på dom som säger att du är dålig, för det vet du att du inte är. Du är så stor i mina ögon, jag ser verkligen upp till dig. Jag skulle vilja vara dig. Om jag fick träffa dig skulle jag dö av lycka. Och angående Marcelo: Han tycker jag att du ska ha kvar, ett förhållande ska vara ärligt, och om han säger att han var full när dom försökte göra det där eller när dom kysstes, så tro på det. Jag har också sett att Marcelo har blivit dålig vinklad i TV. Men lämna honom inte, gå efter dina känslor, och vad du tycker.
  Du är så jvla cool Annica och fortsätt som du gör, var dig själv. Lek lite då och då, busa lite också, lär dig av Lars. För man lever bara en gång. Att hitta på lite bus blir man bara glad av.

  Hoppas nu verkligen att du läser detta, och kanske tittar in på min blogg och lämnar en kommentar<3.
  //wilma-13 år och fotograf

  Reply
 • Mailen 🙂

  Reply
 • http://annicaomarcelo.blogg.se/2012/march/
  Den tunikan som du har på bilderna längst upp på den länken! 😀 / Anna

  Reply
 • Hej Annica! Skulle bara fråga om du skaffat instagram eller om de är ett fakeaccount? 🙂 skulle bli glad om du svara!

  Reply
 • Din blogg ligger längs upp på topplistan, roligt! 🙂

  Reply
 • Åhh vad gott! Allt bra? 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Undrar om du har instagram? 😀 Svara gärna i ett blogginlägg så att jag inte missar ditt svar 🙂

  Reply
 • Älskar b&j! Men Annica ? Har du instagram? 🙂

  Reply
 • Kan ni inte komma till Örebro någon dag? Skulle vara sjukt kul isånnafall. Har följt både dig och Marcelo under hela tiden i huset, och medans folk har snackat om hur dåligt Marcelo behandlade dig och hur "blåögd" du är, så har jag "skyddat" er båda, jag har alltid tyckt att ni är rätt för varandra, ni båda förtjänar varandra, VERKLIGEN. All min kärlek & lycka ger jag till er.
  Amarello

  Reply
 • Kan ni inte komma till Örebro någon dag? Skulle vara sjukt kul isånnafall. Jag har följt både dig och marcelo under hela tiden i huset , och medans folk har snackat om hur dåligt marcelo behandlade dig och hur "blåögd" du är, så har jag "skyddat" er båda. Jag har alltid tyckt att ni är rätt för varandra, ni båda förtjänar varandra, VERKLIGEN. All min kärlek & lycka till er!
  Amarello föralltid! <3

  Reply
 • Det var jag som skickade kommentaren med namnet Rebecca Ahlm, kolla gärna in min blogg, skulle betyda allt.

  Reply
 • Reply
 • Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Kolla gärna in min blogg, Annica! 😀
  http://www.soere.blogg.se <3

  Reply
 • Den där är så god!

  Reply
 • Gott! 🙂

  Reply
 • Mums… Men Half baked är godaste, det tycker du också 😀 <3

  Reply
 • åhh den är otroligt god! :d

  Reply
 • Allt bra med dig ? 🙂

  Reply
 • oh vad gott!

  Reply