Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | June 6, 2012

PR & Policy

Jag tar emot produktprover och pressutskick som testas noggrant innan jag avger ett omdöme. Alla omdömen och åsikter är helt mina egna och kan inte påverkas från tredje part, med andra ord mina åsikter går inte att köpa!
Jag kommer aldrig ingå i samarbeten som jag själv inte kan stå för och som jag inte tycker är bra då min lojalitet ligger främst hos mina läsare!

“Innehåller affiliate”
Det menas med att inlägget innehåller en affliatelänk och det betyder att jag tjänar en procent på försäljningen som sker eller att jag får betalt per klick. Länkarna i sådant inlägg är utvalda av mig själv och inte tredje part.

“Sponsrat inlägg”
Det betyder att ett företag har köpt marknadsföring i min blogg -men inte mina ord. Dom betalar mig för att lägga upp en produkt sedan får jag skriva vad jag vill och tycker om produkten.

 


14 kommentarer14 kommentarer om “PR & Policy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här