WörkOut The Studio

Jag har vart och beställt soffa, skrivit på de sista papperna på den nya lägenheten samt kollat in min underbara vän Pischas nya lokal för >>WörkOut The Studio<<. Som den här bruden har kämpat med sitt träningskoncept och nu blir hennes dröm en verklighet då hon öppnar ett helt eget träningscenter. Kommer ni ihåg när vi två åkte till Portugal och skålade i sangria dagarna innan träningsresan drog igång? Well det var detta vi skålade i, att hon fick lokalen hon ville ha. Helt galet, tänk att när jag började träna med henne var vi ute i Gullmarsplan och första passet jag var på var vi 8 pers. Nu blir klasserna fullbokade så fort hon släpper platser så att hon fått dubbla antalet pass i veckan, likaså träningsresorna men nu kommer det bli mer WörkOut än någonsin!

Okej jag visste att Pischa hade valt en bra lokal men när jag kom in tappade jag hakan, den knäcker. Den renoveras för full men redan nu, bara känslan när man kommer in där är så härlig. Lokalen är så fantastiskt och otroligt instagramvänlig. Den har två fullstora omkläningsrum för damer och herrar som har duschar samt bastu!! Hon har ett eget kontor där, ett naprapatrum, en PT-yta och en gruppträningsyta. Jag längtar som en tok att få börja träna där och inte nog med det så har hon en otroligt stor yta utanför lokalen så fina dagar kan man ta ut allt och träna utomhus vilket är så jäkla värdefullt. Lokalen har hela 8m i takhöjd så nu blir det rejäla wallballs framöver, den är ljus och fräsch men hon kommer att sätta en lite råare touch på den och det kommer blir så brutalt coolt och snyggt. Jag hjälpte henne lite med vart loggorna ska placeras och hur man bör tänka när det kommer till bilder men redan innan hade Pischa en bild av hur det skulle bli och det kommer bli mer än bra. Jag kunde inte vara mer stolt över henne och jag längtar verkligen att få börja träna där.

Så alla ni som är sugna den 14 augusti slår hon upp dörrarna till WörkOut The Studio och alla är välkomna. In på hemsidan för att läsa mer och signa för guds skull upp er asap för att få vara en del av den underbara WörkOutfamily! 😀

10 reaktioner på “WörkOut The Studio”

 • mia skriver:

  Vad roligt. Hoppas nu solen försätter lysa. Trevlig helg. Kramisar.

 • Lisa skriver:

  Vad sjukt , det där är min gamla skola !!

 • sara skriver:

  Tror att guld ljusrosa nästan baby rosa och marmor hade varit as snyggt till din stil på soffa och stolar 😍 men varför ser man inte så mycket av Marcelo längre? Inget man har sett något om :/

 • Alice skriver:

  Hej Annica! Vill först bara säga att du verkar så härlig och gullig och du är sjukt grym på att sminka dig!!!
  Jag har en liten fråga om träning och hälsa! Hur ser du på att dricka alkohol och bli full då och då när man försöker gå ner i vikt eller hålla sin vikt? Är det något som du gör själv? Jag försöker hålla min vikt och kanske till och med gå ner några kilon, men det är svårt eftersom jag är 19 och ibland vill festa och bli berusad! Jag tror att jag har ganska lätt för att gå upp i vikt, för det känns som att jag alltid lägger på mig lite varje gång jag dricker alkohol, medan mina kompisar kan dricka hur mycket som helst utan att det märks någonting! Det kan ha gått några veckor när jag tränat en del och ätit väldigt nyttigt, men sen så dricker jag alkohol en kväll och då får jag typ börja om från 0 igen…. Vissa utekvällar är jag nykter av just den här anledningen, men det känns lite tråkigt när alla andra dricker och blir fulla…
  Har du något tips på hur jag ska göra när? Är det bäst att dricka vin och cider eller är det bättre att istället ta några shots? Eller finns det inte ens på kartan att bli full när man försöker gå ner i vikt? Tusen tack på förhand!

 • Johanna skriver:

  Underbart skoj!!! Pischas tofflor, vet du vart hon hittat dom? Såååå snygga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *