WörkOut- Pass 5

img_3383Halloj!
Har pratat runt med lite olika bilhandlare då jag och Marcelo kollar bil. Vi har kollat och provkört Lexus så det kommer att bli en sådan men vi vill ha bilen ganska direkt och det är tydligen leverans i mars om dom inte hade någon demobil inne. Well well.

Jag har så ont i min kropp idag, satan vad jag har träningsvärk. Igår var det WörkOut och det var ben, alltså jag hade fortfarande ont efter passet jag och Marcelo körde så när vi satt igång fick jag mjölksyra innan det ens hade gått 15min av passet ungefär. Det sög i benen och ni vet hur det kan se ut när marathonlöpare kommer in i mål och dom knappt kan stå, det var jag igår. 😀

Passet som jag skriver nedan är inte exakt det vi körde då vi tränade mycket två och två eller tre och tre. Så jag har satt ihop ett eget pass som är lite inspirerat från Pischas WörkOut och detta är anpassat så att man kan köra detta själv. Kom även ihåg att vikterna får du anpassa efter det du orkar, jag skriva upp vikterna som jag orkar att köra på.

Uppvärmning:
♥ Rörlighet
♥ Jägarvila 30 sek, 15st upphopp x4

Pass:
♥ Utfallsgång med kettlebells- 8kg, 20×3
♥ Marklyft med kettlebell- 24kg, 12×3
♥ Sumo squats- 40kg, 10×3
♥ Boxjump burpee- 15×3 (hoppa upp på en box, när du kommer ner gör du en burpee)
♥ Legcurl på pilatesboll- 15×3
♥ Höftlyft med vikt- 15kg, 15×3

img_3382 img_3384Efteråt blev det en kycklinggryta med ris och grönsaker. 🙂

3 reaktioner på “WörkOut- Pass 5”

 • Johanna skriver:

  Å vad gott – recept? 😀

 • Tove skriver:

  Det var ju inga problem för dej att komma igång med träningen efter semestern!? men apropå träning, skrev du inte ens ett tag sen om att du skulle börja något nytt projekt inom träning? Via Youtube lr nått? Vad hände med det?

 • Jessica skriver:

  Hej Annica! Du verkar vara grym på allt som har med skönhet och hudvård att göra! Jag gör en chansning och hoppas du kan hjälpa mig med ett problem jag har. Nämligen min hud!
  Jag tror jag har blandhy då jag blir blank i t-zonen och extremt torr på kinderna för tillfället. Jag har kört på Exuviance för känslig hud ett tag och det fungerade bra ett tag, dock tycker jag det är för dyrt och det ger inga direkt wow resultat.
  Till problemet, ibland när jag har duschat och hoppar ut är mitt ansikte knallrött fläckvis, det svider och stramar och det känns som jag genomgått en kemisk peeling. Jag är noga med att inte använda för varmt vatten! Det blir även så här på överarmarna. Hur kan jag undvika detta? Och är det bara väldigt skonsamma produkter som tex Cetaphil som jag ska använda?
  Jag blir galen i den här produkt djungeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *