Wipes även för vattenfast makeup

Igår testade jag vattenfast mascara vilket resulterade i att det inte alls såg bra ut. Jag skulle iväg och hade inte tid att tvätta av hela ansiktet så jag roffade åt mig dessa wipes som jag hade liggandes. Ni vet ju hur svårt det kan vara att få bort vattenfast mascara!? Well, med dessa gick det ju hur bra som helst! 😀

Det var inget som kladdade eller att jag fick ta flera stycken. Jag klarade mig på en wipe (säger man det i singular?) och mascaran var puts väck.

Jag älskar att hitta sådana här budgetvarianter som är väldigt bra för det är mycket roligare att tipsa om då jag vet att fler kommer kunna ha möjligheten att själv testa. 🙂

NIVEA MicellAIR är en speciellt utvecklad formula som effektivt tar bort vattenfast smink från ansikte, ögon och läppar. Det micellära vattnet innehåller även svart te-extrakt, som förhindrar uppkomsten av rodnad och irritation. Perfekt även för de som är lite extra känsliga. Dessa wipes finns ute i butik, 20st i en förpackning och kostar runt 50-lappen! 😀

3 reaktioner på “Wipes även för vattenfast makeup”

 • Jennifer skriver:

  Hej Annica!

  Jag har nu sett hela säsongen av bigbrother 2012 på youtube. Hallelujah! Ni var ju såklart bästa säsongen.

  Jag undrar mer om du kanske vill göra ett i inlägg så här 7 år senare om hur du ser på alla avsnitt nu? Hur du ser på dig själv som olyckligt kär i dåvarande ”M” som var en douche inne i huset? Har du kontakt med någon alls idag? Så mycket frågor! 😁 hoopas verkligen du vill göra ett sådant inlägg.

 • topless skriver:

  Du blev fin!

 • B.B.U.S skriver:

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.