Viktigt med bra sport BH

Innehåller adlink

 

sport-bhaeSvart >>HÄR<< // Orange >>HÄR<<

Jag ska snart iväg och träna och det känns så bra att WörkOuten sätter igång direkt efter resan så att man kan fortsätta att rida på adrenalinvågen. 😉

Innan jag åkte iväg fick jag hem min beställning av sporttoppar och jädrar vilken skillnad det var på mina nya och gamla. Dom här var typ stenhårda och jag kunde knappt andas i dom när dom satt på plats, men med efter några träningsomgångar och tvättar så kommer dom ge med sig lite.

Det är superviktigt att man väljer en bra sporttopp som ger det stöd som behövs för att underlätta i träningen. Tänk er själva om man har humongous boobs och ska springa, det både ser och är väldigt jobbigt. Men väljer man en sporttopp som får bysten att sitta stenhårt på plats så kommer det inte påverka löpningen lika mycket förutom att allt känns mycket lättare. Detta gäller ju inte bara i löpningen utan såklart i all typ av träning och även i vardagen.

Sedan så gillar ju alla olika typer av bröst men jag själv vill inte ha hängbröst pga att jag inte använt ett bra stöd. Så ni som har en större byst kan slippa undan det om ni har ett bra stöd hela tiden. 😉

Dessa sporttoppar från Shock Absorber är grymma, man kan ställa in dom på väldigt många olika sätt just för att anpassa stödes så mycket som möjligt för alla kroppar. Dom kostar några hundalappar men en sportbehå kan man ha i många år om dom är i bra kvalitet. Jag själv har varierat mellan fyra stycken och två av dom har jag haft sedan två år tillbaka en och sedan tre år tillbaka och dom ger fortfarande grymt stöd.

Pris: Från 299kr >>HÄR<<
sport-bhDen här modellen kan du ha ”vanligt” eller boxarrygg på för att den ska passa till alla typer av toppar, du kan även justera den i omkrets runt om samt i axlarna. Den är inte alls så stretchig vilket är lite jobbigt i början då den är lite hård men när du väl använt den några gånger så blir den skönare och ger ett grymt stöd!

11 reaktioner på “Viktigt med bra sport BH”

 • Sarah skriver:

  Är det inte tvärtom? 🤔 Vid intensiv träning behöver man såklart stöd, men annars har jag för mig att jag läst flera artiklar om att bh gör att don hänger mer. Bröstens ligament slappar till sig eller något eftersom dom inte behöver jobba själva längre så du får fastare bröst av att inte ha bh.

 • Amanda skriver:

  Nja, tycker att det är fel att säga att ba stöd automatiskt ger fastare byst. Det där är genetiskt och som du också skriver så har alla olika typer och former på bröst så att ha en bra bh ger automatiskt inte en fastare byst!

 • Paa skriver:

  Man får INTE hängbröst av att gå BH lös. Musklerna jobbar mer när man inte har ett stöd så som BH på sig hela tiden. Men som sagt, jobbigt att träna om brösten stutsar. Det är anledningen till Bh inte pga hängbröst

  😉

  • Annica Englund skriver:

   Bröstmusklerna ligger under det som är själva bröstet så där har du fel. Liamenten töjs men det hela tiden är tyngd.

 • Souoa skriver:

  Hej! På din snap la du upp ett par vita sneakers på din story, vart kom dom ifrån?! Gryyymt snygga.

 • Annika skriver:

  H&M har en mycket prisvärd topp för de som vill ha/behöver mer stöd: http://www.hm.com/se/product/59386?article=59386-B

 • Ida skriver:

  Hej!
  Tack för tipset! Letat länge efter en bra sporttopp. Men hur är dom i storlek? Ska man ha den storleken som man vanligtvis har på bh?🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *