Versace Pour Femme Dylan Blue

Är det något som tilltalar mig så är det fina parfymflaskor och när jag såg denna igår hos Alf Sörensen så smälte jag lite sådär på plats. Hur romantisk, arabisk, kvinnlig flaska med pondus. Och bara självaste förpackningen, jag älskar flaskor som är så fina att man nästan vill ha dom som prydnader.

Det här är en kraftfull, fulländad doft med kvinnan som har karaktär. Doften är lika inbjudande och behaglig som förpackningens kurvor. Flaskans form har inspirerats  av en antik amfora som den avbildas i den grek-romerska mytologin. Den djupblånyansen för tankarna till medelhavets oändliga rikedom.

Doften är väldigt fruktig och frisk i toppen från bland annat svarta vinbär, klöver, förgätmigej och bladmynta som möter upp doftens hjärta bestående av noter från frostig persika och jasmin.Den subtila basen med musk och patchouli förstärker doftens sensualitet.

Den här doften liknar ingen som jag känt innan och med tanke på att den är väldigt fruktig men samtidigt sensuell så är den lite svår att sätta på just en enda person men den väcker minnen från Dubai hos mig, kanske för att jag besökte Versaces hotell där förra året!? 😀

Doften lanseras vecka 14 så håll ut säger jag bara. 30ml kommer att kosta ca 585kr och 50ml 785kr. Ni kommer att hitta doften på bland annat Åhlens, Kicks, vissa privata parfymerier och online. 🙂

1 reaktion på “Versace Pour Femme Dylan Blue”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.