Vem vill inte tjäna mer pengar!?

Efter varje besök hos Marianne blir man alltid så peppad att tjäna mer pengar, hon ger oss en spark i baken och får oss att inse att vi kan tjäna mycket mer så kvällen kommer att bli framför datorn.

Jag fick även precis höra av Dennis att DMretro har fått en lokal i Malmö så på måndag kommer jag nog eventuellt åka ner med Dennis för att kolla på den. Det är så mycket som händer kring DM och jag är så glad för Dennis skull eftersom har är så himla driven och har hundra bollar i luften. Sen kommer det bara in mer och mer snygga plagg och hösjackorna på sidan är så himla fina. Nu i veckan ska jag förbi för att titta lite extra på Kima jacket som är en elegant ljus ullmix, perfekt att ha på sig till de finare tillfällena. 😉

14 reaktioner på “Vem vill inte tjäna mer pengar!?”

 • Anonym skriver:

  Kul och åka till Malmö 🙂 ska Marcelo med eller åker du själv med Dennis ?

 • Fanny skriver:

  Hej Annica!
  Jag funderar på att färga mitt hår mörkare nu när det är höst. Men jag har ingen aning om vilket märke som är bäst eller så alltså som är bäst för håret, som inte missfärgar det, mest skonsamt, ger finast och naturligast färg och så. Så jag skulle verkligen uppskatta ifall du kanske kunde fixa ett inlägg eller bara svara här på kommentaren, om vilken hårfärgning som är bäst, märke också?:)
  Btw. Älskar din blogg!;)

 • ? skriver:

  Om det gäller att tjäna mer pengar på bloggen så är rådet att inte välja att få in mer reklam/inlägg då det bara irriterar,en stor del utav era läsare är väldigt väldigt unga,dom identifierar sig med er och följer er slaviskt och tycks tro ni har ett personligt förhållande,får dom uppfattningen att bloggen enbart är till för att tjäna pengar(vilket i sig inte är fel) kanske dom vänder er ryggen,det som är speciellt med er till skillnad ifrån andra bloggare är att ni funnits i folks vardagsrum varje kväll i över 100 dagar era bloggar har blivit en sorts fortsättning på BB med livesändningar och allt 🙂 men det kanske bara är bra att ändra inriktning till en lite äldre publik, för inga är så otrogna som unga är när det gäller idoler,artister mm,dom skiftar fort om det kommer någon annan in på plan……!

 • Jessica skriver:

  Hej Annica! Jag är en tonårstjej som tränar 3 gånger i veckan och har gjort det i flera år med lite pauser då och då såklart. Och jag tränar rumpan ungefär varje dag, gör runt 30 squats och lite andra övningar ibland. Men jag ser inget resultat! Min rumpa blir aldrig vältränad, resten av min kropp är liksom väldigt vältränad så det ser ju stört ut.. Jag undrrar vad jag gör för fel? Vad kan jag mer göra för att få en fit röv?

 • Josse skriver:

  Var i Malmö ska de öppna? 😀

 • Elin skriver:

  Har dennis blogg? och vad heter han i så fall?

 • Therese skriver:

  Jag bor i malmö! Längtar så tills dmretro kommer! Tycker dom har så snygga kläder! Su får gjärna uppdatera när du vet mer sen ! Blev så glad när jag hörde detta!

 • victoria skriver:

  herregud vad roligt att dom kommer till malmö!gjorde min kväll!puss <3

 • Amanda skriver:

  Åh har panik…. Färgade håret kastanjebrunt och då tog sig bara färgen där och de var lite rött i kastanjebrunt som de ska vara men de röda tog sig bara uppe på håret allt innan örat är jag rödhårig lite, en skimring av rött.. Vart hos frisören och de går ändå inte bort helt 🙁 vad ska man göra? Man vill inte heller slita på håret och färgs hela tiden

 • Helena skriver:

  Hej skriver mitt svar från er bikt här. Gillar din blogg som den är egentligen men… Jag personligen orkar inte läsa långa texter. Ser gärna kortare inlägg med mycket bilder och mindre text. Tips och idéer på vad du kan skriva om. Mina favorit inlägg är när du tipsar om skönhetsprodukter du provar på i ALLA prisklasser. Du kunde typ ha billig vs dyrare och ge feedback på det. Trender som kommer nu i höst tex. Vilka färger ska vi satsa på nu i höst/ vinter? Kolla upp nyheter på marknaden om det kan vata något?? Ja detta är bara lite tips från mig. Dina videoklipp är bäst så personliga och härliga. Så du är bra som du är helt enkelt. Härligt att följa er vardag utanför huset. Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.