Vem är favoriten?

Innehåller adlink

Jacka >>HÄR<< (jag har storlek 32)

Okej det här är det första riktigt tråkiga kvällen på länge. Jag har tvättat idag och det tar sådan tid men jag älskar känslan av nytvättade sängkläder som mer eller mindre stinker sköljmedel. Sedan har jag gått igenom post och måste sätta mig med mitt företag för att skicka iväg papper till min revisor. Jag kan inte komma ihåg senast jag hade såhär tråkigt alltså men det är väl bra och ha sådana dagar också så man verkligen kan uppskatta de andra?

Sedan har mina kakelprov till badrummet kommit som jag tänkte hämta ut för jag måste verkligen bestämma mig vad jag ska ha då dom snart sätter igång med det men jag tror fasen jag vill ha det mörkt. Även om jag har ett litet badrum och det kan upplevas mindre med mörkt kakel så går det ju alltid att ordna med bra belysning och sedan tycker jag att det ger en lyxigare känsla är ljust badrum.

Först tänkte jag ta en lite längre kvällspromenad med Stitch och sedan funderar jag på om jag ska köpa hem lite gotta och kolla ikapp Idol, jag har verkligen missat de senaste avsnitten och det är ju en kille från Östersund som är med Magnus Schönberg. Vi är lite bekanta sedan några år tillbaka då vi har gemensamma vänner så jag håller lite extra på honom! Har ni någon favorit i Idol? 🙂

Ha en fin tisdagskväll mina kära!

8 reaktioner på “Vem är favoriten?”

 • Elise skriver:

  Vi renoverade just vårt badrum och lade både golv och väggar med samma stora kakel som är helt matt svarta marmor! Lovar att du blir nöjd med mörkt, det ger en så lyxig känsla! Det ”äter” ganska mycket ljus, så se till att du har tillräckligt kraftiga lampor. Vi löste det med spottar som gör det helt ljust, och sedan en gömd ljusslinga bakom taklisten som lyser ner på kaklet längs väggen och ger ett mysigt sken.

 • C skriver:

  Älskar också när det är nytvättade lakan. Kan verkligen rekommendera sköljmedlet washologi och deras Linnevatten som ger en superfräsch doft emellan tvättarna 🙂 och angående badrummet tycker jag absolut du ska köra mörkt. Vi ska precis till att göra ett badrum av ett sovrum på nedervåningen och jag har bestämt sen länge att det ska vara mörkt. Så lyxigt och snyggt 👏🏼 Ha en fin kväll! 🙂

 • Anna skriver:

  Joakim Jakobsson är min favorit. Visst är Chris duktig men hans röst blir för perfekt dvs tråkig för mig.

  Härligt att du kör på det mörka kaklet! 😊

 • Ida skriver:

  Jeansen ifrån? 😀

 • anonym skriver:

  Har du inga tjejkompisar kvar ?

 • Love u skriver:

  Ha det mörrrrkkktt!!!
  Mer unikt än marmor kan jag tycka, o du är fett unik så passar till sig o ditt hem 😍
  Du är bäst!

 • Anonym skriver:

  Var är Pischa, Åsa och den andra tjejen som du älskade, när det tog slut med Marcelo!

 • maria h skriver:

  håller med dig om kaklet Annica…dom flesta i idol är mina favoriter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *