Veganska och ekologiska produkter för färgat hår

Innehåller adlink

Fy satan vad jag har kämpat på här hemma. Musse var här och vi planerade klart allt med kök och garderober, sedan direkt efter det ringde dom från Bring och levererade min säng. När allt väl var i lägenheten så kände jag att all energi gick ur mig, det var skönt att ha sängen men det tar på krafterna att packa upp den, sätta ihop delarna, bädda till den och allt vad det innebär… Men nu är jag klar. Nu har jag en säng och det ska bli helt fantastiskt att få sova i den i natt! Men ja, det är anledningen till varför det här inlägget kommer ganska sent, jag ville verkligen få till sängen och städa lägenheten.

För er med färgat hår, här kommer ett inlägg om produkter som bevarar färgen samtidigt som de är veganska, ekologiska, fria från parabener och sulfater. Däremot är det ganska dyra produkter, ska du köpa schampo, balsam och inpackning så kostar det över 1000kr och tyvärr kan jag inte riktigt säga att jag tycker det är värt det. Det finns andra produkter med samma typ av inriktning (tex dessa) som är bra mycket billigare. Men jag har suttit och kollat lite recensioner och de flesta som testat det här märket är hooked, så känner du att du är redo att lägga mycket pengarna på hårprodukter ja då bör du ju testa. Jag själv har nu testat produkterna två gånger och skulle inte säga att jag är superimponerad av dom, jag har ju testat en hel del hårprodukter så det kan nog vara därför men jag ska ge dom några chanser till. 😉

Just denna serie är färgbevarande, återfuktande och den löddrar otroligt mycket, något jag själv inte är så jätteförtjust i men det finna andra som är. Produkterna innehåller bland annat Omega 3, 9 och fruktoljor som då är färgbevarande men nackdelen med dessa produkter är att de innehåller natriumbensoat som finns naturligt i tex plommon, tranbär, nejlika men när det är i kosmetika eller produkter så är det den syntetiska varianten. Och när man kombinerar denna syntetiska varianten av natriumbensoat med C-vitamin så bildas bensen som är ett cancerframkallande ämne, det är därför det har tagits bort i bland annat drycker.

Men å andra sidan, hade det vart skadligt hade aldrig dessa produkter blivit godkända. Allt i för stora mängder är ju farligt för kroppen så man behöver inte vara rädd för att använda dessa men jag tänkte att jag tar upp det så ni är medvetna om det.

>>Ni hittar mer info om Rahuas produkter här<<

3 reaktioner på “Veganska och ekologiska produkter för färgat hår”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *