Veckan som kommer

Innehåller adlinks

Tröja- Länk // Byxa- Länk // Mobilskal- Länk

God morgon!
Igår var kvällen som ni kanske förstår lite sådär, jag var så arg och efter en väldigt hektisk och slitsam helg så var det verkligen det sista jag behövde. Men när jag kom hem med Stitch blev allt bättre, hade lite Netflix n chill och somnade dock ganska sent. Så just nu längtar jag verkligen efter min tid då jag har kroppsscanning haha. Jag kör ju alltid en sådan på förmiddagen och eftermiddagen och dom är så välbehövliga. Man scannar kroppen mellan 10-30min beroende på hur länge man vill köra och den typen av vila gör att man bli pigg istället för att man hamnar i en djup sömn och vaknar tröttare än man vad innan. Appen jag använder mig av heter just ”Sömnappen”. Den är svart och grön och man kan göra ett par olika övningar för att kunna varva ner, magiskt!

Den här veckan som kommer är ganska efterlängtad, den är otroligt lugn och det var länge sedan det fanns tid för mig att bara vara. Jag har verkligen haft fullt upp senaste tiden och det har ju fungerat bra men nu behöver jag vila ut lite och bara ha det lite tråkigt ett tag och även ta mig tiden att sitta och producera lite musik. 🙂 Såhär ser i alla fall min vecka ut so far:

MÅNDAG:
Jobba fram till 15 sedan har jag träning 18:45.

TISDAG:
Inget inplanerat förutom att jobba, vi får se om jag bokar in mig på ett boxningspass på WörkOut.

ONSDAG:
16.00 har jag PT-tid hos Kalle på WörkOut.
På kvällen är det Daisy Beauty Awards och jag sitter ju i juryn så det bör jag ju gå på.

TORSDAG:
Alla hjärtansdag och den ska jag spendera med mina vänner. Vi är ett stort gäng som bokat in oss på Escaperoom på kvällen och sedan middag. Det kommer att bli så himla roligt!

FREDAG:
Inget annat förutom att sitta med jobb fram till 15.

LÖRDAG:
HELT JÄKLA LEDIG! Jag ska ta världens längsta sovmorgon följt av en långpromenad med Stitch och sedan ta powernaps hela dagen. 😉

SÖNDAG:
Visning på min lägenhet.

7 reaktioner på “Veckan som kommer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.