Vass PR ♥ Sephora

Top och kjol- länk // Väska- Gucci // Solglasögon- länk (slut för tillfället) // Skor- Beställda från London

Hejsan!
Jag är nu i Östersund, flygningen gick jättebra med Stitch och det är så mysigt att flyga med henne för hon vill sitta och titta ut genom fönstret eller ligga och sova i sin lilla väska. Jag åkte direkt hem till min farmor för att träffa henne, äta och bara mysa. Alltså min farmor är bäst, tänk att i år så fyller hon 86år och är fortfarande så pigg och alert. Jag hoppas att jag blir som henne när jag blir äldre. 🙂

Hörni igår var jag på ett event som Vass PR och Sephora anordnade. Jag var på en lägenhetsvisning först och sedan brassade jag iväg dit och möttes av så mycket folk. Och som alltid blir man mött av de underbara Vass-tjejerna så jag fick lite bubbelvatten och sedan satte jag mig vid snackset. Jag hade ju med mig Stitch så jag tänkte vänta till de flesta gått innan jag kunde fota men Stitch charmade ett par underbara brudar som passade henne medan jag kunde mingla, fota och få produktinfo.

Jag kan säga såhär att det kommer väldigt mycket roliga nyheter till hösten, några släpps ju redan nu i juli men det mesta kommer senare och det som kommer att dominera färgmässigt är lavendellila. Jag såg det överallt, nagellack, läppstift, ögonskuggor, till och med vissa rouger. Så kasta inte bort det om ni har något liggandes hemma. 😉

Ni hittar alla produkter nedan på >>Sephora<< nu eller senare i höst. 😀

Jag med Benefitgudarna och Lina.Huda som är så stor på Instagram lanseras i Sverige och Vass är deras PR-byrå. 😀 Benefit, det bästa för dina bryn! 😉Stitch charmar brudarna medan jag kan springa runt och fota. 😀Sephora kommer med nya härliga double ended borstar, love it! Älskar Too Faceds nya gloss, kolla in förpackningarna!Älskar att Vass alltid har så gott snacks!By Terry kommer med fler läppfärger samt rouger.Kat Von D har liquid lipsticks för alla!Make Up Forever kommer med grymma ”bygga ihop egna”-kit. Du köper separata färger och bygger ihop din egna palett.Aldrig testat detta märke vad jag vet så det ska bli spännande!

6 reaktioner på “Vass PR ♥ Sephora”

 • Louise skriver:

  Hej Annica! Jag har en fråga som jag gärna skulle vilja ha svar på. Hur får man platt mage på bästa sätt? Måste man köra cardio eller kan man träna till sig den snygga magen med endast vikter och bra pass för magen? Jag tycker nämligen att cardio är det absolut tråkigaste som finns och allt jag äter sätter sig på magen.

  Tack för svar och en grym blogg! ❤️

 • Anonym skriver:

  Vila och ta hand om dig , när jag inte mår bra då brukar jag skriva två papper en skiver jag det som är dåligt på
  och den andra pappret skiver jag det som är bra, det som är bra brukar alltid överväga!

 • anonym skriver:

  Vad kul med nytt smink. Hoppas du tar bilder på hundarna hos din familj. Dom har väll två stycken har jag för mej.

 • Annika skriver:

  Vad kul med Huda Beauty!

 • alexandra skriver:

  hej. jag undrar när dessa events sker, blir ni inbjudna eller får vem som helst besöka dessa pr-byrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *