Vart är ni?

Hej på er!

Vart har ni vart? Jag har tillsammans med min älskling skaffat det mesta till lägenheten idag så från och med imorgon kommer allt vara som vanligt med uppdatering mm.

Hanna J är här med oss nu, fikar lite och sover kanske till och med över. Så vi tänkte köra på en tacokväll. Dock har vi ingen extra madrass eller så, så hon får sova på ryarmattan. 😉

20130228-230815.jpg 20130228-230822.jpg 20130228-231004.jpg 20130228-231128.jpg

14 reaktioner på “Vart är ni?”

 • La skriver:

  Det gör inget att ni inte bloggat lika mycket som ni brukar ni har ju haft fullt upp med flytten 🙂 ha en fortsatt skön kväll tillsammans med Hanna j kram

 • Sascha skriver:

  ”Vart” besvaras med riktning eller vädersträck.
  Alltså; Var är ni? På Ikea (exempelvis).
  Vart är ni? Till höger på bilden.

  Ja, du hajjar. 🙂

 • johanna skriver:

  Har du sett Rosannas inlägg? Kan det vara dig, Marcelo och Jennifer hon pratar om?

  • annicas skriver:

   Haha nej. När skulle detta då hänt? Jag slutar aldrig förvånas. 😀

   Nej detta gäller inte oss. 🙂

   • Anonym skriver:

    Era namn är utskrivna gäller 9 eller 10 februari. Men tror inte att Marcelo skulle göra något sådant, så dom riktiga namnen kommer nog fram så småningom.

    • annicas skriver:

     Tro inte på allt skvaller. Är det så att man måste göra sådär för att folk ska läsa ens blogg så får det väl vara. Det lockar lösare, visst, men det förstör för så många andra. Som för mig och Marcelo tex nu genom att många tror att det rör Marcelo.

     Tro vad ni vill men vi vet vad sanningen är och eftersom det inte rör oss så tänker vi inte lägga ner tid och energi för att bry oss om skitsnack. 🙂

   • Lina skriver:

    Har inget emot Rosanna men tycker det är ganska dumt att skriva så att alla börjar spekulera. Antingen skriver man ut allt eller inget. Det sistnämnda hade varit bäst, för detta rör bara berörda personer.

 • Norsk skriver:

  Må bare få si takk til deg. Har brukt MD-rengjøringen som du rekomanderat i 6 uker nå, I love it. Den har nå blitt min nye presentfavoritt til mine venninner. Så, takk for grymme tips:-)
  En ting til, den klokken ni har kjøpt digger jeg:-)

 • Alexandra skriver:

  Jag måste säga att jag har verkligen fastnat för din blogg. Jag läser aldrig bloggar annars men är inne och kikar på din minst en gång om dagen. Dock tycker jag det är jätte tråkigt att du och Marcelo i princip skriver exakt samma inlägg och nästan alltid lägger ut samma eller snarlika bilder. Det blir som en och samma blogg fast på två olika adresser. Gör det lite mer spännande och blogga om varsina saker och kolla vad den andra har skrivit eller tänker skriva =) Lite kritik som tåls att tänka på utan att ta det på fel sätt =)

  • grr skriver:

   Men jag tycker det är det som är så kul med att båda bloggar…smaken är som baken!!
   Att man får en helhetsbild Me like!

   • lina skriver:

    jag är jätte nöjd med bådas bloggar, stör mig inte att det blir snarlikt ibland.då får man la välja att bara följa en om man tycker att det är upprepande!

    • Alexandra skriver:

     Tanken var mer att jag tror de vinner mer läsare på att ha bloggar som skiljer sig från varandra istället för att folk, som du säger lina, ska ska välja. Men det är också deras val att blogga ha deras bloggar på det sättet som dom vill.

 • mollie skriver:

  länge sedan man såg hanna j 😀

 • E skriver:

  Var kommer din supersnygga prickiga tröja från? Den är sjukt fin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.