Varför man tar protein + rabattkod!

Innehåller adlinks

Protein 4 paket- Klick! // Shaker (finns i fler varianter)- Klick!

Alltså underbara fredag. Intervjun med Martin gick bra och den kommer mest troligt ut på söndag… men ja jag måste lära mig att sätta ett jäkla filter haha. Många tycker att det är bra och skönt med någon som är ärlig och rak på sak men när det kommer till ”Intimt med Björk” så kanske det hade behövts ett jäkla filter. Well well, Britney överlevde 2007. Jag klarar nog 1 min på Instagram med Martin Björk.

Jag ska snart iväg till Josefinas då det är ett litet event/ middag där. Som ni kanske märkt har jag slutat att gå på event. Det är väldigt trist med tanke på att jag alltid träffar så härliga människor och det är ett perfekt ställe att nätverka på. Men jag känner nu att jag ändå fått en relativt bra balans i mitt liv där jag för det mesta hinner med det jag ska göra då kan jag inte prioritera att dra iväg på event för skojs skull. Jag måste prioritera det som verkligen är jobb och som har en deadline men så fort det finns en lucka och jag har energin så åker jag iväg. Och idag är en sådan dag där jag har gjort allt jag ska göra, jag har till och med hunnit äta en lunch i lugn och det är inte ofta det händer så idag har jag tiden att ta mig iväg. Sitta på Josefinas med härliga människor, njuta av solen och god mat och ta in helgen.

Tänk att det är redan en vecka sedan som Summerburst var, hur kan det gå så förbaskat snabbt? Redan nästa helg är det här i Stockholm och sedan är det över. Det som jag längtar mest efter under hela jäkla året är just Summerburst och nu är det bara två dagar till… Fast å andra sidan, sedan kommer WOW och Big Slap och det är ju också ruggigt roligt! Men ja, det är något speciellt med Summerburst.

Nog pratat om det, jag tänkte ta upp ämnet protein då många av er frågar mig vad jag tar för kosttillskott etc till min träning. Jag tar mina dagliga vitaminer och mineraler som är Omega 3, Magnesium och Zink. Utöver det så tar jag en proteinshake efter träningen. Hård träning kräver ett högre näringsintag och om näringsintaget är för lågt börjar kroppen bryta ned muskelmassa istället för att bygga upp och återhämta. Framförallt protein är viktigt att hålla högt om man för en aktiv livsstil, eftersom protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen.

Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver. Kyckling, kött och ägg är exempel på vanliga proteinkällor. Men det kan vara svårt att få i sig den mängd proteinrik mat som krävs för att kunna motverka nedbrytningen och se tydliga resultat. Tid, stress, ork, pengar och mättnad är alla faktorer som vanligtvis försvårar möjligheten att hålla ett högt näringsintag. Och sedan är det inte så lätta att veta exakt hur mycket man måste få i sig. I mitt fall är det ju så då min PT har koll på min kost och han har slängt in en proteinshake efter varje träningspass för mig just för att mina muskler ska byggas som dom ska.

Jag tar Whey från Star Nutrition (-Klick!) och dom har även min PT godkänt. Måste alltid dubbelkolla allt med honom då han är fysiolog på nördnivå haha! Och Star Nutrition har ett paketpris där man kan välja 4 olika smaker för 477kr (-Klick!). Det är ju ett riktigt kap! När jag beställde fanns inte så många smaker kvar men nu har dom fått påfyllning. Dom har liksom allt från cinnamon bun till ice coffe till blueberry cheesecake ja ni förstår. Så behöver ni påfyllning av protein så är inte detta bara ett jättebra paketpris utan jag har även en rabattkod!!! 😀

ANNICASTAR ger er ytterligare 10% rabatt på alla Star Nutritions produkter (-Klick!), kosttillskott och kläder! Detta gäller fram till den 10 juni så passa på om ni behöver lite påfyllning eller varför inte införskaffa lite nya motiverande plagg. 😉

Träningskläder från Star Nutrition.

En proteinshake är inte bara bra efter träning utan det är också ett perfekt mellanmål. Okej hur många av oss är inte stressade idag!? Hur många smiter inte in på närmsta 7 eleven för att köpa en chokladkaka, en bar, glass what ever för att vi känner ett sådant sug? Det är i 9 fall av 10 för att kroppen skriker efter mat och näring. Och att då ha med sig en liten påse, burk eller hur du nu vill förvara ditt protein, som man bara kan mixa ut med vatten är superbra. Du stillar din hunger och du får i dig bra grejer! 🙂

17 reaktioner på “Varför man tar protein + rabattkod!”

 • Josefine skriver:

  Britney överlevde 2007 😂

  http://nouw.com/sjosefine

 • Sussie skriver:

  Tack! Jag nappade direkt. Nu när det är så varmt och jag inte är direkt vrålhungrig så dricker jag den istället för middag. Lite nyttigheter måste man ju få i sig förutom typ 2 liter vatten i värmen.

 • Louise skriver:

  Tycker d känns som du går på event hela tiden och senast igår på Nelly?!

  • anonym skriver:

   Men just nu på sommaren måste det vara extra kul med event. Att kunna vara ute och träffa trevligt folk. Så det är ju kul för Annica.

   • Louise skriver:

    Absolut, det är inget fel med att gå på event 🙂 reagerade bara på formuleringen att hon har slutat gå på event.

  • Lotta skriver:

   LoL – jag tänkte exakt samma sak Louise. Jag inte heller märkt att Annica har slutat gå på event. Det kanske har varit väldigt, väldigt många events för Annica, med flera olika event på samma dag. Så nu, när hon är lite mer noggrann med vilka hon väljer att gå på, så upplever hon att det känns som hon helt har slutat..? Sedan beror det kanske på vad som räknas som event. Det vi tror är ett event kanske inte alls är det. Hur som helt, det låter roligt att få gå och det blir ju ännu bättre när man har kommit såpass långt att man kan välja vad man vill gå på och tacka nej till resten.

 • anonym skriver:

  Vill tacka dej som tipsade om rea produkter på mat smart. Jättebra av dej. Ha en fin sommar.

  • Sussie skriver:

   Anonym, så lite så! Det sålde slut direkt så flera produkter fanns inte när jag skulle betala. Jag tyckte att jag var snabb men icke 🙂 Handlar aldrig där annars, gjorde det i början men många varor var gamla o jag blev magsjuk av något så nej tack. Men det dyker upp reklam i mailen då och då, som nu och sånt törs man ju köpa.

 • Tilda skriver:

  Fick besked på posten i torsdags om att jag har lätta cellförändringar med hpv och ska kollas igen om ca två månader. Blev livrädd och ringde upp kontaktnumret. Sköterskan sa att detta INTE betyder cancer och även om det inte läker ut av sej själv så är det lätt åtgärdat med att ta bort en del av livmoderhalsen. Är fortfarande jätteorolig.
  Vill hitta fler i samma situation. Har du haft cellförändringar? Eller dina läsare kanske? Skulle du vilja göra ett inlägg om hur viktigt det är med cellproverna för att upptäcka det i tid och fråga om läsarnas erfarenheter?

  • T skriver:

   Hej Tilda!
   Jag svarar dig för jag va i samma situation för ca 3 veckor sen å jag förstår precis!! Jag fick oxå svar efter cellprov att jag hade lätta cellförändringar, började googla å tankarna började snurra.. fick tid på sjukhuset ca 2 månader efter där läkaren jag träffade förklarade att lätta cellförändringar inte alls är något att oroa sig över, inte ens de svårare cellförändringar(då de kan få ta bort lite av livmoderhalstappen) är spec allvarligt..DOCK! Är det ju jätteviktigt att man undersöks och att de håller koll så att inte cellförändringarna utvecklas till att bli cancer såklart.. under mitt läkarbesök såg läkaren inga cellförändringar!, de hade försvunnit och jag kommer få tid hos barnmorskan om ett år igen för nytt vanligt cellprov, bara för att hålla koll…tänk på att cellförändringar oftast sker väldigt långsamt och om du har lätta är det säkert ingen fara alls! Men jag förstår dig🌹

 • Nina skriver:

  Hej! Du är så jäkla snygg!!!! Älskar din instastory!
  Undrar var din camouflage magväska kommer ifrån?
  Och om du kan göra ett inlägg om kläder vad du gillar osv du har så cool stil 🙂
  Kram!

 • Elin skriver:

  Hej! Hur känns det över att M har Nina? Vad tycker du om henne?

  Känns det jobbigt när du tillexempel ska hämta/lämna Stitch där och träffar dom, tillsammans?

  Jag tycker du gör allt så bra! Du är INSPO. Kram <3

  • Louise skriver:

   Detta har du ju frågat under förra inlägget också och om hon ej svarat så kanske hon inte vill svara, tror knappast tjat hjälper. Dessutom har hon skrivit flera gånger att hon tycker det e jättekul att M träffat någon, att Nina verkar jättegullig och att det inte är några som helst problem med Stitch eller annat.
   Så nu slipper du fundera över det 😉 :-*

   • anonym skriver:

    Hej Louise, den här frågan tillhör ju inte det här inlägget eller den här bloggen, du och jag har ju följt M men FInest las ju ner
    vet du var han bloggar nu han skrev att han skulle byta portal, vet du var man kan läsa hans blogg nu, eller har han slutat!
    har faktiskt tänkt på dig, fastän jag inte känner dig, ha en bra sommar!

 • Alice skriver:

  Hej! Har sett att du har gjort en tatuering på ditt finger för ett tag sen. Har hört att de försvinner lätt/ suddas ut när de är läkt. Hur ser din ut nu?

 • Martina skriver:

  Nu har dom ju ökat priset till 589:- på typ 3h… var inne imorse och då stämde priset du skrivit men nu när jag tänkte beställa har dom ökat priset.. dåligt :/

 • Sandra skriver:

  Skulle vara så intressant att veta, de som är intresserade av viktnedgång eller leva hälsosammare, skulle det fungera med proteinpulver då? Jag är så osäker på om man stoppar i sig ”massa onödigt” om man då tar en proteinshake istället för att ta sig tiden för ett mellanmål?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.