Vad ska man satsa på i hudvården?

1453201800-9793
Vilket skulle du välja om du har en liten budget? Gäller hudvård. Satsa på rengöringen som du vet är kanon men dyr och resterande produkter till ansiktet av den billigare varianten? Elr är återfuktningen viktigare att satsa på? Jag har ju tex förut haft MD Formulation cleanser och funderar på att prova den som är jämförbar med Jane Marini. Och kanske ögonkräm,ansiktskräm och ansiktsvatten av märket Nuxe. Hur skulle du göra? Elr är det viktigt att använda allt av samma märke? Kanske skulle ta allt av märket Nuxe tills man kan börja med dom dyrare produkterna. Är det något annat märke än Nuxe du gillar av märken som är lite billigare? Jag behöver mkt fukt till mitt ansikte och vill hitta en bra ögonkräm 🙂
Nu vart det många frågor på en gång.
Hoppas allt går bra med eran nya lägenhet och att ni kommer trivas.
/Kickan

SVAR: Hej Kickan!
1. Om jag hade liten budget så skulle jag nog satsa på ett resultatinriktat serum, det som går djupt ner i huden! Tex ett fuktgivande och antiage-serum.
2. Använder du MD eller Jan Marini ska du inte har ansiktsvatten till eftersom dom har en bra PH-balans. Ett ansiktsvatten ska hjälpa till att återställa PH-balansen i huden och rengöringar med syra gör redan det så inget vatten till sådana!
3. Jag själv använder typ allt i samma serie för att de arbetar bäst tillsammans men det är inget krav att man ska använda allt från samma märke. Har du en favoritrengöring och en kräm från ett annat märke så kör på det, fungerar det så fortsätt så.
4. Biotherm är ett märke som är något billigare men det är snäppet dyrare än NUXE. Så vill man ha bra hudvård men inte vill lägga så mycket pengar så är det NUXE jag rekommendera eftersom det bara är det jag jobbat med tidigare så jag vet inte riktigt hur andra märken fungerar…
5. Om du vill ha massa fukt så kolla in Biotherm, dom har otroligt bra och härliga produkter proppade med fukt! 😉

Tack för det och hoppas att mina svar var till någon hjälp! 🙂

13 reaktioner på “Vad ska man satsa på i hudvården?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.