Vad klår ett kompishäng!?

Innehåller adlinks

Smoothie:
1 avokado
1 skopa vaniljproteinpulver- Klick!
Spirulina- Klick!
Macapulver- Klick!
Vatten

Hej på er!
Den här helgen har vart så skön. Trots att jag skulle till Båstad så kom lite jobb i vägen med det gjorde också att jag hann med mycket annan som tex tvätthögen som var lika hög som Kebnekaise, träning med mina vänner samt långa promenader med Stitch. Kanske inte lika rolig bloggmaterial men vad gör det? Det får jag fixa på vardagarna istället. 😉

Jag ska snart iväg och köra ett WörkOutpass, kl 12 är det ”Söndagstango”. Nej det är ingen dans utan det är bara ett av Pischas påhittiga namn på träningspassen. Xenia ska också haka på, efter det har vi en varsin massage inbokade. Hemma hos Xenia. Det är alltså en massör som kommer att komma hem till henne så vi får massage där, jag älskar sådana tjänster! Slipper man stressa iväg i någon trafik, man kan jobba eller pyssla på med det man gör fram till att massören kommer och sedan är jag själv alltid så himla trött efteråt och då har man ju nära till sängen.

Dock kommer jag inte få sova direkt där här gången för vi ska hämta upp vår efterlängtade Daniel på Arlanda, vi får se om jag pallar hänga på. Det hade vart skönt att fixa med jobb som jag brukar på söndagar men å andra sidan, vad klår kompishäng?

Vad händer i veckan då? Jo jag och Daniel har bokat in oss hos Diego på Tumba Tattoo imorgon, jag ska fylla i min fingertatuering och göra en till. Har ni inga tatueringar och vill skaffa en endaste då kan jag säga till er att när ni väl börjat kommer ni inte kunna sluta. Ju fler man skaffar desto fler vill man ha. 😀 Jag ska även spela in en till kampanj och sedan serva bilen. Utöver det ska jag fokusera på min träning och hälsa så det är skönt att jag inte har så mycket inbokat.

Har ni något roligt att se fram emot i veckan? 😀

Mitt fredagsmys med Stitch framför en dokumentär.
Lördag morgon startade jag, Pischa och Mirja på Fightbox. Efter det hade jag en inspelning och på kvällen tog jag en lång promenad med Stitch.
Mitt lördagsmys framför ännu en dokumentär.

3 reaktioner på “Vad klår ett kompishäng!?”

 • Josefine skriver:

  Vad härligt! 😊
  Förhoppningsvis föda barn, iiih 😬😁

  http://nouw.com/sjosefine

 • Hanna skriver:

  Hej! Vill bara säga att du är en sån otrolig inspirationskälla! Det är så roligt att se hur driven och målinriktad du är och som ny inom träningen kan jag verkligen få energi från dig. Något jag kan tycka är svårt är kosten när det kommer till hur mycket jag ska äta för att orka med träning, jobb, det sociala osv. Jag har exempelvis börjat äta yoghurt med müsli och äggröra till frukost, men hur stor är en vanlig yoghurtportion? Har du några tips på hur man kan ska hitta den där balansen?

 • Gabbi skriver:

  Vart ifrån har du köpt hamburgaren 🙂 ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.