Vad är rätt på systemet?

Då sitter jag på buss 172 mot HR, en timma sen. Jag har alltid svårt att komma i tid till henne. Jag håller alltid på med massor av annat, nödvändiga saker, men bättre sent än aldrig. Men det är som hon säger, det är respektlöst att komma sent. Det säger ju jag även själv, lite dubbelmoral där kanske?

Nåväl, det värsta med att gå ut nu är ju vädret. Trots att jag är glad att snön äntligen är på plats så vet man inte hur många vurpor man kommer att dra ikväll…

Har ni förresten sett att den glittriga julxidern har kommit. Jag tycker att det är roligt med lite special edition på alkoholen men ändå tycker jag att det är fel att dom lockar oss konsumenter med utseendet. Eller vad tycker ni? Hur väljer ni när det är dags för utgång?

20121130-184032.jpg

5 reaktioner på “Vad är rätt på systemet?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.