Utmana din vän på ett grispass!

Så min garderob är urrensad deluxe och först tänkte jag ”ska jag skicka allt till Sellpy och samtidigt för en slant för kläderna eller ska jag bara ringa Xenia” och ja, det blev det sistnämnda. Skickade en bild på högen som låg på sängen och typ 5 min senare plingade det på dörren haha! Jag älskar att vi har typ samma stil på kläder och kan byta mellan varandra.

Okej idag bokade jag in mig på ett crossfitpass via Bruceappen så vid 12 var jag på plats för ett crossfitpass. När jag såg passet på tavlan kändes det rätt okej men när vi väl började köra så insåg jag att det skulle bli jävligt jobbigt. Alltså ovanligt jobbigt. Det var väldigt påfrestande för mitt psyke för när jag börjar känna mig dålig så triggas min ångest igång och jag har ganska mycket problem med mitt grepp. Så när vi skulle köra farmers walk 200m med 16kg kettlebell i varje hand och jag hela tiden höll på att tappa dom så ville jag bara ge upp. Eller egentligen ville jag svinga iväg ett klot in i väggen och skrika men jag kan faktiskt hejda mig. 😉

Det här passet är otroligt tufft och jobbigt och är man en tävlingsmänniska så bör man utmana någon på detta för det är tre olika delar och vi alla är ju olika starka på varje moment. Det som sinkade mig var verkligen farmers walk men så fort jag kom till löpningen så kom jag ikapp ganska rejält. Jag har aldrig känt mig så stark i löpning som jag gör nu och det är så himla kul att få känna så då det inte vart någon favoritgrej att göra för mig. Vi hade 20min på oss att bli klar och jag klarade mig ganska precis, sedan var jag utslagen!

Dagens pass:
200m farmers walk med kettlebell. 16kg för tjejer/ 24kg för killar i varsin hand
400m löpning i uppförsbacke
800m rodd. Man kunde också välja att köra Assault bike och då gällde 40kcal för tjejer / 50kcal för killar
-Du har en time caps på 20min så det gäller att verkligen gasa!

Nu ska jag tvätta lite och efter det blir det myskväll med min lilla partner in crime. Jag älskar att Stitch har blivit så himla lugn. Hon är för det mesta hos mig och jag tror hon har lättare att slappna av när hon är på ett och samma ställe. Det är skönt att jag kan få hjälp då och då men jag mår ju som bäst när hon är hos mig! <3

2 reaktioner på “Utmana din vän på ett grispass!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.