Utgång i Stockholm? Börja här!

Jag har precis kommit hem efter ett väldigt udda träningspass. Det är nämligen så att jag och Bea har börjat med orientalisk dans. Kommer ni ihåg att jag efter Dubai sa att jag ville lära mig magdans, well nu har jag vart på min första av många lektioner och det är svinkul. Och jag insåg verkligen hur mycket kontroll en magdansös har på sin kropp, jag kände mig mer som ett muskelpaket istället för en graciös dansare men det kommer…eller? 😀

Är det något jag däremot kan så är det dansa på klubb och jag älskar det. I fredags var jag och ett härligt gäng bjuden av Rosanna till en av mina favoritstället numera >>Art<<. Det är en restaurang med grymt god mat, härlig atmosfär och speciellt på helgerna så övergår middagsstämningen till en fest med mat på sidan om typ. Otroligt goda drinkar, bra musik och ja en väldigt skön atmosfär. Många av er som frågat mig vart man ska gå om man åker till Stockholm och vill ut, börja här, ät och drick gott och sedan låter ni kvällen bestämma vart ni hamnar. 😉

3 reaktioner på “Utgång i Stockholm? Börja här!”

 • Katrin skriver:

  ❤❤❤❤❤❤

 • Annika skriver:

  Hur var nya menyn? Hört att den fg var bättre.

 • Bella skriver:

  Detta skrev jag på Marcelos blogg, ville bara kopiera till dig så blir varsle om det också:

  Ett ord: Svindel … phuu. Va rädd om lilla Stitch på där ute och sätt upp någon form av ”balkonskydd” mellan springorna som jag tycker är lite väl öppna en liten Stitch kan lätt ramla mellan.

  Jag kan fortfarande inte riktigt få grepp om att du och Annica inte är tillsammans, tycker verkligen genuint att ni ”hör ihop” … men ni kanske hittar tillbaka till varandra när ni testat på singel-livet ett tag.

  Hoppas du läser min kommentar Marcelo och sätter upp balkong-skydd nu! 🙂 #stitchärlitenochkanlättramlaner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *