Utfyllnadsprodukter inom skönhetsbranschen

Det lanseras ju otroligt mycket inom skönhetsbranschen, allt från asgrymma saker till lite mindre bra a la Silicone Makeup Spongen. När denna kom så skulle alla testa den, det var klipp över hela Instagram men jag kände på mig att detta var lite av en flopp. Men nu har den trillat in hos mig och jag kände att okej nu kan jag faktiskt testa den och ge den är ärlig chans.

Jag brukar oftast ha rätt när det kommer till skönhetsprodukter, även denna gång. Detta är väl till för att använda istället för fingrarna men att försöka applicera sin foundation med denna är lika svårt som att bre smör på glapack. Det bara glider omkring, inget sjunker in som det ska, det blir ojämnt och det är svårt att få kontroll på sin bas. Gillar man att arbeta med fingrarna- gör det! Detta är bara en sådan här ”rolig” utfyllnadsprodukt som jag brukar kalla dom. Det var samma sak som när Dior lanserade sin mascara med en automatisk roterande borste, det är bara för att vara först med något och att det ska bli hypat.

Nej jag håller mig till Beautyblendern, den levererar alltid! 😉

Det bara gled omkring och sjönk liksom inte in i huden.
Det blev väldigt ojämnt vilket ni kan se i tinningen och runt brynet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.