Utbildning i kosmetisk tatuering

Namnlös.jpg
Skärmavbild 2015-09-30 kl. 20.09.53
Skärmavbild 2015-09-30 kl. 19.57.36
Före och efterbilder från Stockholms Beauty Center.


Okej!
Så nu kan jag berätta vad det är för utbildning som jag vart sugen på och det är 3D bryn, kosmetisk tatuering. Jag är utbildad inom makeup och jag tycker att det är superkul men det som jag alltid dragits till det är när resultat ser naturliga ut. Jag älskar en naturlig makeup, om man genomgår en operation ska det inte synas, naturliga utseenden helt enkelt! Och jag fastnade väldigt mycket för bryn för att det gör så himla mycket med utseendet, jag själv kan gå helt osminkad så länge jag har mina bryn och jag vet att det är många som känner så.

Jag har tidigare jobbat med cancerpatienter på Parelle och dom sa att det värsta var när man tappade brynen för då kände man inte igen sig själv, brynen är ju liksom ramen för ditt ansikte och utan dom kan du se ut som en helt annan människa.

Så jag beslutade att gå den här utbildningen och då hos Lulu på Stockholms beauty center då hon var den som tog tekniken 3D- bryn hit till Sverige, det var till och med hon som döpte det till just 3D- bryn. Hon är otroligt duktig och gör många bryn varje dag, hon kan garanterat göra det i sömnen. 😉

Info om kursen:
-Kursavgift: 16.000:-, exkl. moms, betalas två veckor innan kursstart. Anmälningsavgift: 5.000:-, betalas vid bokningstillfället. När anmälningsavgiften är betald så är din plats på kursen säkrad. Denna anmälningsavgift dras av från kursavgiften. Återbetalas ej utan läkarintyg vid eventuell sjukdom.
-Utbildningstid: 3 dagar 10:00-17:00 . Full närvaro krävs.
-Det ingår nålar, färger, tatueringspenna, bedövning, korrigeringsfärg, engångskoppar (räcker till cirka 40 behandlingar) d.v.s allt du behöver.

För mig kommer utbildningen vara lite annorlunda med tanke på mitt bloggyrke så jag kommer gå några timmar då och då för att se hur allt går till, lyssna på kundbemötande mm. Det kommer att bli så kul och jag ser fram emot att göra mina första bryn på en kund, men till dess ska jag sitta och öva på låtsashud här hemma. Ha en fin kväll! 😀

Ni kan läsa allt om kursen här!

20 reaktioner på “Utbildning i kosmetisk tatuering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.