Två timmar senare

Vi sitter nu på en flygbuss mot Arlanda, äntligen ska vi iväg till utlandet för att sola och bada. Vi klev upp för två timmar sedan men trots det är vi ändå ganska pigga. 🙂 Kommer ni ihåg för en vecka sedan när jag sa att den här veckan troligtvis skulle kännas som en evighet eftersom jag längtade till redan? Det tar jag tillbaka för gud vad snabbt den gått, kanske för att jag har haft fullt upp hela tiden.

Men nu är vi som sagt äntligen på väg och det känns så underbart!

 

20130831-070026.jpg
Sneak peak på min lilla åktur imorse, filmen finns på Instagram där jag heter @akaanica 😀

4 reaktioner på “Två timmar senare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.