Tre frågor, tre svar!

Tänkte jag skulle ge er svar på tre frågor som otroligt många frågat mig om. Det är bland annat dessa örhängen som jag såg i början av veckan. Jag gick förbi @pfgstockholm som ligger på Birger Jarlsgatan i Stockholm och såg dessa i fönstret, har tänk på dom och det finns ju en quote som lyder ”If you can´t stop thinking about it, buy it” så det gjorde jag idag. 😀

Min soffa är den mest efterfrågade just nu på min Instagram och den kommer från @Sweef_furniture. Modellen heter Mammut och är i färgen Silver. Impregnerade den idag så nu är det frän doft i hela lägenheten och jag vädrar för fullt…

Och dessa armband / halsband / berlocker kommer från Tassel Sweden. Det är alltså ett kompisarmband i mitt fall som jag delar med min hund, det är så himla gulligt. Dock hade jag önskat att dom fanns i guld eftersom jag är lite mer av en guldmänniska om det inte är diamant eller glitter. 😉 Men supergulliga ändå och en väldigt kul ide! 😀

10 reaktioner på “Tre frågor, tre svar!”

 • madelene skriver:

  Vad har hänt med dig och Xenia? Förut träffades ni varje dag men nu verkar ni inte ha träffats på ett tag?

  • Annica Englund skriver:

   Jag kan inte gå ut med vad som händer i hennes liv och det måste ni respektera

   • madelene skriver:

    ok tack för svar, för märker att du inte heller umgås direkt med Daniel eller Ellen heller. Du Xenia och daniel hängde ju dygnet runt innan och nu ser man Xenia med Ellen och Daniel med Ellen men du är inte med?

 • Beatrice skriver:

  Hej Annica!
  När ditt instagramkonto blev hackat, hur tog du kontakt med instagram då? Mitt konto har blivit inaktiverat och jag tror att det blivit hackat och jag har försökt att få tag på instagram i två dagar utan att få nåt svar :((
  Tack på förhand!
  /Bea

  • Annica Englund skriver:

   Dom är svåra att få tag på men jag fick kontakt med de som jobbar direkt med influensers och dom hjälper inte ”privatpersoner” tyvärr 🙁
   Hoppas att det löser sig!

 • StrongMama skriver:

  Fina vovven, klart man ska ha kompishalsband med sin hund 🙂 Men du, är det bara du som har ensamvårdnad nu eller?
  Och ärligt, kan du inte svara på frågan angående Xenia. SÅ bästa vänner och plötsligt ses ni inte alls?

  • Linnea skriver:

   Hon har svarat flera gånger, vad är det som är så svårt att förstå ? Annica kan inte prata för X, så du/ni får väl försöka att få tag i X !!!!!

  • Annica Englund skriver:

   Eller hur!? 😀
   Ja det är jag som har henne på heltid nu.

   Du vet inte vad som sker när jag inte lägger upp allt och jag kan heller inte lägga ut hennes liv i mina kanaler av personliga själ.

 • Åsa skriver:

  Hej, trevlig blogg du har och en jättegullig hund.
  Jag får min Toypudel som nu är fyra veckor, ska snart få hälsa på honom
  ska bli så spännande, hem får jag honom någon gång i juli.
  Min fråga till dig är vart har du köpt selet till Stitch med namnet på?

  Hälsningar Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.