Tre event på en och samma kväll

Innehåller adlinks

11h sömn…och fortfarande trött. Jag har vart konstant trött sedan i fredags, jag skulle verkligen behöva en vecka till att bara sova. Har man jobbat och vart konstant stressad under ett par år så tar det tid för kroppen att varva ner. Även de dagar när jag är helt klar med allt och passar på att gå ner till parken för att leka med min hund kan jag ändå känna stress i kroppen. Finns det rehab för stressade människor?

I fredags eftermiddag var en sådan situation, jag var klar med allt jobb och hade tid för att åka iväg på ett event på Josefinas med Advial och solglsaögonmärket Prestige. När Xenia och jag satt i bilen fick jag ångest från ingenstans. Jag ville bara åka hem men jag plockade fram min telefon och satte igång meditationsappen som heter ”Mindfulness”. Så medan Xenia körde fick jag några minuter för mig själv att bara fokusera på andning och försöka hitta ett lugn. När vi parkerade kändes det bättre och vi tog oss till Josefinas för att möta upp resten av våra vänner.

Höggravida Ellinor Bjurtröm som arbetar på Adviral tog emot oss med sin fina mage och härliga energi. Tänk, snart ska hon och Jimmy få en liten son. 😀 Det var hennes sista event innan hon går på mammaledighet och hon hade verkligen styrt upp allt så himla bra. Trots att hon snart ska ha barn så hade hon jobbat från 9 på morgonen med att fixa upp allt, bygga gunga, göra ett annanasträd, ballongvägg mm. Vilken powerbrud!
Lite från Prestiges solglasögonkollektion inför denna sommar. Prestige är ett märke som finns på bland annat Åhléns, inte alls dyrt men bra glasögon. Jag valde ut mina favoriter och kommer verkligen använda dom dessa soliga dagar! 😀
Jag och Bobby i ett par solglasögon från Prestige. Är ni sugna på att kika mer på solglasögonen så kan ni klicka här!
Dessa bilder, jag älskar dom! Jag älskar verkligen mina vänner och jag är så glad över min livssituation. Trots att jag har perioder med ångest så skulle jag aldrig byta bort mitt liv mot något just för att jag älskar mina vänner och de personer som jag har i min omgivning. Jag är tacksam över att jag får vara jag, över den relationen jag har till mig själv och mina vänner!

Min tröja- Länk // Shorts- Länk // Solglasögon- Länk // Skor- Yeezy

Det serverades god mat på Josefinas och det var efter detta som jag kände att min energinivå äntligen börja gå upp igen. När jag får lite ångest så tar det någon timma innan jag är på banan igen så efter detta började vi dansa lite, skjuta konfettirör och mingla runt. Ellinor hade verkligen gjort ett bra och trevligt event!

Detta lilla ananasträd hade hon också byggt ihop, hur kreativt!? 😀
Jag träffade även kära Bobby där och vi gick runt och rockade glajjor från Prestige och presenterade dom på min Instastory. 😉
Ville man dra till Barca med Prestige så var det bara att lägga upp en bild på Instagram och hålla tummarna. Det hade ju inte suttit helt fel att åka iväg i ett par dagar. 😉
Efter eventet så skulle vi till ett annat event och Xenia är konstant sugen på mjukglass så på vägen stannade för att hon skulle få köpa sig den maffigaste mjukglassen i stan. Så nöjd tjej!

Nästa event vi smet förbi var BareBells som höll till efter strandvägen på Sjö & Land. Dom hade lanserat en ny proteinshakesmak, jag fick hem den i veckan så jag hade smakat den och den är god! Något jag däremot inte hade smakat var deras glassar. OMG!! Jag älskar ju Marsglassen så dessa proteinglassar var helt i min smak, speciellt caramel & cashew. 😀
Såklart blev det ett tredje och sista event. Vi gick till Berns för att Nova Miller hade en releasefest för sin nya låt. Det sägs att den här tjejen kommer att bli hur stor som helst och det skulle inte förvåna mig för vilken röst! Hon var så duktig och samma kväll hon hade sin fest tog hon även studenten om jag inte hörde fel. Hon sa något om att hon gått ut skolan så grattis till det och din releasefest! Du är så duktig! Har ni missat henne så bör ni gå in och lyssna på hennes senaste singel ”Yellow”.

Så söt tjej!

Efter det promenerade jag, Daniel och Xenia till bilen för att köra hem till mig. Vi satt till efter midnatt och kollade in snygga outfits inför Summerburst som är nu nästa helg och lyssnade på min spellista ”Thug Life” på Spotify haha. En otroligt mysig fredagkväll!

8 reaktioner på “Tre event på en och samma kväll”

 • anonym skriver:

  Man behöver inte vara powerkvinna. Det räcker att bara vara. Jag också oro men kan bero på värktabletter. För jag brukar inte ha ångest på sommaren. Tror jag bokar in några samtal. Älskar ju detta väder. Ta hand om dej. Kram.

 • Sussie skriver:

  Vädret var ju kanon så jag förstår att jätteglassarna slank ned 🙂 Vad fint foto på dig och Bobby, jäklar vad snygga läppar han har!!

 • iseedee skriver:

  Det finns faktiskt rehab för stressade människor. Jag ska börja min första kurs på tisdag för just detta problem. Kolla med den vårdcentralen som du vänder dig till. 🙂

 • Sussie skriver:

  http://kognitivateametrehab.se/ är en stressrehab. Jag gick där då jag reste mycket i jobbet som var superkul första året, sedan blev det bara stress och jag vantrivdes fast jag trivdes. Under 1 år var jag sjukskriven, sov mellan 19-14 typ varje dag. Allt blev förfallet hemma och jag med. Orkade inte ens ta ett samtal.

  Så gör som en annan här sa, tala med vården så du får hjälp i tid. Jag bytte bana inom samma jobb, gick ned till 6 timmar och i dag 4 år senare mår jag bra. Gå i tid innan du blir utbränd så slipper återhämtningstiden bli så lång.

 • Josefine skriver:

  Se till att vara felfri själv innan du bryr dig om hur andra ser ut, hur gamla folk är osv. Så där yttrar man sig inte om andra människor, usch!

 • anonym skriver:

  Men om du är stressad varför tre event? Förstår inte. Du äter nyttigt och tränar. Trivs man med sitt jobb tycker jag det ska vara en positiv stress. Annars mår man inte bra. Hoppas stitch mår bra.

 • anonym skriver:

  Ångest och stress för att man roar sig för mycket, hur går det ihop ?
  Det måste väl vara lätt att bota själv. ?

 • Penelope skriver:

  Kan bero på att du inte har riktiga vänner.. Daniel verkar vara en sån som flyr från vän till vän.. en ytlig vän 🤔 var inte han bästis med pow innan? Vad hände där? Förstår mig inte på folk.. du bytar också vänner oftare än jag bytar trosor. Inte konstigt man inte är lycklig när man vet att nån gång tar det slut och man måste hitta nya vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.