Träningsvärk from hell!

IMG_7509
IMG_7488
IMG_7496
IMG_7486
IMG_7503

Fan vad glad jag är att bootcampet satt igång igen, alltså min kropp värker som aldrig förr och igår direkt efter passet vad mina ben som spagetti när jag skulle gå. Det går verkligen inte att jämföra ett hårt pass på gymmet själv med detta, inte en chans. Du får inte alls samma effekt för här håller man igång konstant i en timma och du är död. Död, död, död efteråt.

Passet började med att vi sprang bort en bit till ett par bildäck, körde moutainclimbers i olika tempon och bara här började jag tänka vad fasen, har inte jag tränat magen rätt eller för detta kändes. Sedan blev det burpees med däck, lätt löpning och utfall med däcket ovanför våra huvuden. När vi hade kört på ett tag så sprang vi vidare och fick köra jämfotahopp i trappor med squats i, detta såg i lår och röv. Sedan avslutade vi där med att man skulle spurta upp i trapporna.

Vi sprang sedan tillbaka till vår samlingsplats och då var det dags för sparkar på mitssar, Marcelo sparkade fasen hårt på mig så jag blev så arg men det fick jag omvandla till energi istället så att jag skulle orka. Vi sparkade många gånger och länge och varvade med springning och när vi var på sista rundan var jag heeeeelt död. Alltså svetten rann, jag mådde illa men Marcelo peppade mig att spurta sista biten för att ta ut oss till max så efter det låg jag länge i gräset och återhämtade mig. Fan vad bra jag mådde! Ikväll kör vi igen och för er som verkligen vill få snabba resultat nu, nu, nu så haka på. Kolla in Wörkout här på Facebook och läs mer. Ni kommer att älska det och ni kommer vara så glad över att ni gjorde detta för det är omöjligt att inte få resultat! 😀

6 reaktioner på “Träningsvärk from hell!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.