Träningsresa och WörkOut -Pass 16

wörkout
God morgon mina kära vänner!
Idag har jag en väldigt annorlunda dag, idag är det en sådan dag där jag ska bli ompysslad. Jag jobbade lite extra igår kväll just för att jag skulle kunna njuta lite idag för det ska jag. 😀

Kl 11 har jag tid för att fixa naglarna, jag blev så sugen att fixa naglarna för ett tag sedan men trodde att ”suget” skulle gå över men det har det inte. Så jag ska göra långa svarta stilettos, sedan får vi se hur länge dom stannar. Efter det ska jag på en fuktbehandling kl 15 hos Elita, trots att jag gjort allt jag kan för att boosta min hud med fukt känner jag min ändå lite torr så jag ska testa på en helt ny behandling som jag även tänkte recensera sedan. Och om jag hinner blir det ett träningspass och sedan avslutar jag dagen med en spraytan. Wow alltså, jag kommer känna mig som värsta prinsessan under dagen. 😀

Nog om det för här kommer en del från gårdagens pass från WörkOuten. Det var ett grymt roligt pass och jag hoppas definitivt att vi kommer köra samma typ av upplägg framöver för wow vad trött jag var efteråt men fylld av glädje. 😀

Passet har ni nedan på bilden men jag har ändrat om lite så att det är anpassat efter en person och ändrat vissa övningar. Du jobbar 20 sekunder, vilar 20 sekunder hela 3 varv innan du byter övning.

Uppvärmning:
Rörlighet

Pass:
Burpee
Fällkniven
Raka marklyft med tung kettlebell
Häng i chinsstång med benen rakt ut
Thrusters med kettlebell
Planka, hoppa ut och in med benen
Utfall bak med vikt
Diagonala situps

Som sagt, jobba i 20 sekunder, vila 20 sekunder. Gör så tre gånger innan du byter till nästa övning. Lycka till! 😀

___________________
Träningsresa!

Pischa arrangerar en träningsresa med GoActive och resan går till Thailand. Detta är den 25 mars, alltså om två månader så känner ni för att investera lite i er själva och bara komma iväg så är detta resan ni bör boka.
Läs mer om resan här och ni kan alltid mejla Pischa[email protected] om ni har några frågor eller funderingar! 😉

16389068_10154855175212674_437619778_o
Såhär såg en del av passet ut, WörkOuters förstår vad alla konstiga namn betyder. 😀
wörkout
Marjorie och jag jobbade tillsammans, här är hon i action i en sprawler.
wörkout
Häng i chinsräcket med benen ut och marklyft med hopp.
wörkout
Thrusters.
wörkout
Utfall med vikt.
wörkout
Nöjda brudar efteråt!

4 reaktioner på “Träningsresa och WörkOut -Pass 16”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.