Träningspassen under deff -Pass nr9-12

Jag är hemma efter ett besök på Nordic Wellness. Det är de enda jag gör just nu; sover, äter, tränar och såklart jobbar. Går liksom på autopilot och kommer att göra det ett tag framöver men det kommer att vara värt det. 😉

Då så, mina träningspass under de senaste fyra dagarna då jag gått in på deff är väldigt olika. Jag rullar på fem olika upplägg:

1) Morgon: 1h Powerwalk plus rörlighet
Kväll: Bålträning och powerwalk

2) Morgon: Tabata x4 plus löpning
Kväll: 30min rodd och squats

3) Morgon: 1h powerwalk på morgonen plus rörlighet
Kväll: Vila

4) Morgon: 1h powerwalk på morgonen plus rörlighet
Kväll: 20min löpning, marklyft, bål

5) Morgon: 1h powerwalk på morgonen plus rörlighet
Kväll: Vila

När fem dagar passerat och jag går in på sjätte så börjar jag bara om på Nr 1. Så det är inte så att jag har samma upplägg på alla måndagar, samma upplägg på tisdagarna utan jag följer detta schema. Kosten är också olika på dagarna och jag ligger på ett underskott nu fram till maj så jag är som sagt lite slow i skallen men fysiskt så har jag energin. Ni som frågat om kosten, jag har lagt ut på min story på min Instagram @akaannica under ”Träning” hur jag äter. Exakt mängd delar jag inte med mig av då det kan bli väldigt fel. 😉

Nu ska jag klä på mig och ta en promenad bort till Ellen. Hon ska färga håret på Xenia och detta kan jag ju såklart inte missa. 😀

7 reaktioner på “Träningspassen under deff -Pass nr9-12”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.